Desiré Inglander Föräldrar

Desiré Inglander Föräldrar
Desiré Inglander Föräldrar

Desiré Inglander Föräldrar – Desiré Inglander, en svensk fotomodell och influencer, föddes den 2 maj 2001. I mars 2023 hade hon 109 000 Instagram-följare och 216 000 Tiktok-följare. Hon och hennes pojkvän Armand Duplantis driver en framgångsrik YouTube-kanal som heter Mondo & Desiré, som har 25 000 följare i mars 2023. Expressens lista över de 100 mest inflytelserika kvinnorna 2023 placerade henne på plats 49.

Biografi

Inglander och Armand Duplantis har dejtat sedan 2020, och de flyttade ihop året därpå.

Karriär

Information från 2022 tyder på att hon var modell för byrån Ksting, där hon arbetade för kunder som nätbutiken Nelly.com. Den här artikeln kommer att fokusera på Desire Inglander, flickvännen till den svensk-amerikanske stavhopparen Armand Mondo Duplanti. Desire Inglander, en populär TikTok-stjärna, är välkänd. Hon är den amerikanskfödda flickvännen till Armand “Mondo” Duplanti.

Duplantis, hennes partner och klasskamrat på Lafayette High School, slog flera nationella rekord i inomhus- och utomhustävlingar under sitt första år. 2020 blev han den yngste någonsin mottagaren av utmärkelsen World Athlete of the Year. Desire Inglanders pojkvän Duplantis nämns på internetuppslagsverket. Hans gf Armand vann inomhus-EM i mars i år. När Armand första gången försökte hoppa 6,19 meter hade han nyligen slagit mästerskapsrekordet på 6,05 meter.

Under sitt första år på gymnasiet blev Armand erkänd som den bästa friidrottaren i Louisiana av Gatorade. Desiré Inglander, Armand Duplantis flickvän, är en lång, ung kvinna. Desire Inglander fyller 19 år 2022. Duplantis är däremot en ung man på 22. Inglander är tecknad med Voce Model Management och King Management, enligt hennes Instagram-biografi. Armand är en lång man som står på över 5 fot 5 tum. Inglander delar ofta uppriktiga bilder från sitt modellarbete på sociala medier som Instagram, YouTube och TikTok.

Armand började med stavhopp vid tre års ålder, medan han fortfarande bodde i Lafayette med sin familj. Profilbild för Desiré Inglanders olika onlineprofiler. Den svenske stavhopparen Armand Duplantis träffar amerikanska Desire Inglander. Armand och Inglander har varit tillsammans i ett år. De lägger ofta ut bedårande bilder på sig själva på nätet. De träffades på midsommarafton, kvällen till ett av Sveriges äldsta och största firande.

Desiré Inglander Föräldrar

Armand har upptäckts av @mondo duplantis är Mondo Duplantis Freundins onlinealias. Den 21 mars 2022 hade Duplantis verifierade Instagramkonto över 380 000 följare och 221 inlägg. Armand Duplantis beundrare dras till honom för mer än bara hans sorglösa sätt att leva. Den svenska modellen Desiré Inglander är stavhopparens signifikanta andra. Svensk kultur fängslade Duplantis, säger han till Aftonbladet. Armand Duplantis kommer tillbaka till spel efter mer än några veckor på Belgrad Arena.

Duplantis hade en kink i nacken och haltade omkring i två veckor efter att ha huggit sig själv i ryggen med en hammare på franska Lievin. Med en fördel på 5,86 poäng på väg in i testet beslutade stavhoppsstjärnan att inte ta det. Han har varit på topp sedan första helgen denna månad, då han vann loppet i Torun, Polen, då det lokala EM också tog förstaplatsen. Morgon-SM-tävlingen i Malmö var också hans att göra anspråk på.

Sverige är dock “redo att slåss” igen. Han lovar att återkomma och konstaterar att han väntar på ett “stort hopp” från Aftonbladet inför kvällens serbiska friidrottsgala. Tack och lov kunde jag hitta kärleken. Armand Duplantis har offentligt erkänt sin nyfunna passion för tidningen. Desiré Inglander, en svensk modell, har jämförts med en stavhoppsstjärna på sociala medier.

Familj av Desiré Inglanders

Att jag har hittat någon att älska är fantastiska nyheter. Vi träffades till en början på en forsränningsresa förra sommaren, och nu börjar det, enligt Duplantis, bli allvar. Hans nya svenska älskare är “en genuint härlig och cool person”, och han erkänner fritt att han påverkades av hennes karisma. Det är bra att se att Duplantis trivs mer nu för tiden.

Det stör mig inte som person, men som stavhoppare är jag inte övertygad om att det är den bästa idén. Tiden får utvisa om jag återhämtar mig helt. Han säger till Aftonbladet att det är så livet ska levas, ständigt öppna sig för nya upplevelser och människor. Den 4-7 mars 2019 är Torun, Polen värd för EM inomhus. Johanna Rytting Kaneryd fick nicken att ta ledningen för Sverige i inledningen av de två sista EM-matcherna i Sverige. Hackenspelaer besöker ett engelskt slott för första gången.

Dan, Johanna Rytting Kaneryds farfar, hade planerat att vara med på EM från början men fick tänka om sin resa efter att ha upptäckt att hans pass hade gått ut. Efter gårdagens kvartsfinal mot Belgien hade några medlemmar i Johanna Rytting Kaneryds familj henne kidnappad för att hjälpa dem med passproblemet.

Det är fantastiskt att kunna umgås med min mamma, pappa, bror och pappas mamma på ett och samma ställe. På frågan om hur hennes pappa utvärderar var och en av Rytting Kaneryds dejter svarade hon: “Det är verkligen överväldigande.” De tittar och diskuterar spelet regelbundet. Pappa Dan har hållit koll på EM och är stolt över sina döttrars prestationer. När han är pigg och entusiastisk har han lätt att svika sin vakt. Anton Salétros bortgång: Anton Salétros bortgång till Johanna Rytting Kaneryd.

Läckbergarna: Kärlekslivet, föräldraskapet och resten av familjen Camillas barn Sedan hon var barn och först hittade dem i sin fars bibliotek har Läckberg ansett sig vara en auktoritet inom kriminallitteratur. Sedan dess har det fortsatt att väcka hennes intresse. Den “djupa karaktäristiken” och “uppmärksamheten på detaljer” i Läckbergs skrifter har hyllats av många läsare.

Läckberg Det var en julklapp från Läckbergs make och föräldrar som satte henne på vägen till att bli författare. “Visuell författare” är hur hon beskriver sig själv. Innan berättelsen började fick jag mentala bilder att tänka på. Writer’s block är oundvikligt om jag inte kan trolla fram Predikantens (2012) värld, en scenroman som av författaren beskrivs som “exceptionell för sin atmosfäriska bild av den svenska kusten, vältecknade karaktärer och (i bästa fall) komplicerade och psykologiskt djupa berättelser.”

Washington Post-kritikern påpekade att “The Preacher” skiljer sig från andra thrillers, inte bara på grund av dess smarta story och fantastiska karaktärsutveckling. Dessutom är detaljnivån superb. The Golden Cage (2020), hans kommande roman, har beskrivits som “smart och obskyr” av The New York Times. Läckberg, född i Fjällbacka, Bohuslän, började skriva i unga år. Hennes första roman, som heter “Tomten”, har precis kommit ut.

Efter att ha tagit civilekonomexamen från Göteborgs universitet flyttade hon till Stockholm och arbetade några år innan hon bestämde sig för att enbart fokusera på skönlitterärt skrivande. Hon har en andel i det svenska smyckesföretaget Sahara Silver Jewelry AB och fungerar som delägare. Med författarens godkännande öppnades den europeiska marknaden för Sono Vaso, en mammaklädersfirma med säte i Hong Kong. 2007 slutförde de sin separation.

Micke Eriksson var Läckbergs första hustru. Läckbergs före detta make Eriksson har enligt svensk lag rätt till hälften av intäkterna från eventuella transaktioner som ingåtts medan de fortfarande var lagligt gifta. En engångssumma överenskoms som det slutliga avräkningsbeloppet. 2010 gifte sig Läckberg med Martin Melin, vinnaren av Expedition Robinson. De träffades först på en bokfest 2005 och har arbetat tillsammans sedan dess. Melin bad Läckberg att gifta sig med honom i augusti 2009.

Simon Sköld, en MMA-fighter och författare, ställde frågan 2015. De knöt ihop säcken året efter. Camilla Läckberg är fembarnsmamma, varav två tvillingpar och en ensamstående son, Charlie, från sin tredje graviditet. “Supercharlie” är hennes första barnbok, och den spelar hennes eget barn, Charlie. Camilla Läckberg sägs ha sex barn, i åldern fem till nitton.

Liksom äldste sonen i Somras Tog har författarens äldsta barn stora förhoppningar om sin framtida prestation. De är de äldsta Deckard kungliga avkommorna, Wille och Meja. Camilla Läckberg har åstadkommit mycket i sin karriär och i sitt privatliv. Hon är allmänt erkänd som en av världens främsta kriminallitteraturförfattare. Författaren har fyra barn, och de föds alla upp av olika familjer.

2016 välkomnade Camilla Läckberg och MMA-fightern Simon Sköld sitt första barn, en tjej som heter Polly. Sedan mötet med Kyndispolisen Martin Melin har Charlie, den äldsta av deras pappas barn, fyllt 12 år. Det fanns en tid då den svenska författaren Camilla Läckberg var ett känt namn. De arbetade tillsammans med Läckberg och hennes ex-pojkvän Micke Eriksson, som Wille, nu 19, och Meja, nu 17, hade träffat som bebis 2006.

Desiré Inglander Föräldrar
Desiré Inglander Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!