Jennifer Love Hewitt Barn

Jennifer Love Hewitt Barn
Jennifer Love Hewitt Barn

Jennifer Love Hewitt Barn – Förutom skådespeleriet sysslar Jennifer Love Hewitt också med musik och filmskapande. Hon började sitt yrkesliv som artist. Jennifer gjorde sin tv-debut i nationella annonser innan hon gick med i rollerna i Kids Incorporated (1989–1991) på Disney Channel. Hennes första studioalbum, Love Songs (1992), släpptes endast i Japan och hon var bara 12 år när det spelades in.

Jennifer Love Hewitt, född i Waco, Texas, har varit aktiv i underhållningsbranschen sedan hennes födelse den 21 februari 1979. Jag vet vad du gjorde förra sommaren (1997), Home Alone (1995–1999) och Ghost Whisperer (2005) –2010) är bara några av Hewitts mest välkända roller. Jennifer Love Hewitt är en sångerska och före detta modell. Hennes nuvarande album, BareNaked (2002), inklusive hitsen “BareNaked” och “Can I go now?”

Hon spelade Sarah Reeves Merrin i Home Alone, som startade hennes karriär när hon bara var 16 år gammal. I Know What You Did Last Summer (1997) och dess uppföljare, I Still Know What You Did Last Summer (1999), båda med Julie James, en annan av hennes filmroller. Skådespelare som Freddie Prinze, Jr., Sarah Michelle Gellar och Brandy kan också ses i dessa filmer.

Hewitt porträtterar Melinda Gordon, en ung kvinna som kan kommunicera med de döda, i TV-programmet Ghost Whisperer. Produktionen på Ghost Whisperer började 2005 och slutade 2010. Tidskrifter som FHM och Maxim har upprepade gånger presenterat Hewitt på deras “World’s Sexiest Woman”-listor. Jennifer Love Hewitt, en skådespelerska, är nybliven mamma.

Us Weekly rapporterar att hon och hennes man, “Revenge”-stjärnan Brian Hallisay, på onsdagen fick en son. I onsdags välkomnade vi en pojke som vi har döpt till Atticus. Parets dotter, Autumn, fyller snart två år. I januari offentliggjordes parets offentliga tillkännagivande om att de väntade sitt andra barn. Den gravida Love Hweitt gick ut med sina nyheter i tidningen America Baby. Jag uppskattar det. Skådespelerskan sa till tidningen, som rapporterats av Us Weekly, att hon “aldrig skulle ta för given” förmågan att få ett barn.

Jennifer Love Hewitt Barn

Var nygifta när deras första barn föddes

Men hennes syn på mat förändrades medan hon var gravid med sin son Atticus. Barnet kräver det inte, och jag är medveten om det. Hon sa: “Så jag äter hälsosam mat, generellt sett, men jag ger efter för småsaker också.” Jennifer Love Hewitt och hennes man Brian Hallisay knöt smyg i hemlighet 2013. Detta var bara några månader innan deras dotter Autumn föddes. En representant för Jennifer Love Hewitt och Brian Hallisay berättade för Us Weekly att paret är “överlyckliga” över att meddela att deras bebis kommer.

Medverkande i tv-serien “Home Alone” var Jennifer Love Hewitts stora genombrott, och hon spelade senare i “Ghost Whisperer” från 2005 till 2010. Hennes sista framträdande i “Criminal Minds” var i säsong 11. Jennifer Love Hewitts framgång på 1990-talet och tidigt 2000-tal kan spåras tillbaka till hennes huvudroll i familjedramat Party of Five. Efter att ha spelat huvudrollen i tonårsklassikern I Know What You Did Last Summer och dess uppföljare, I Still Know What You Did Last Summer, fortsatte Jennifer med att spela i den lika älskade Can’t Wait.

Hennes senaste tv-arbete har varit konsekvent, och hon spelar just nu Maddie Buckley i Fox-thrillern 9-1-1. Howie ‘Chimney’ Han (Kenneth Choi) är hopplöst kär i henne och hon är storasyster till Evan Buckley (Oliver Stark). Efter att ha tillbringat den första delen av säsong 4 med att förbereda sig för att bli föräldrar, blev Maddie och Chimney slutligen föräldrar den 19 april och födde en dotter som de kallade Jee-Yun.

Jennifers karaktär på skärmen är en nybliven mamma för första gången den 9-1-1, men hon har varit mamma länge i verkliga livet. Skådespelerskan och hennes man sedan över åtta år, Brian Hallisay, har redan två barn, och de väntar sitt tredje. “The Client List” är där Jennifer Love Hewitt träffade sin blivande make, Brian Hallisay. Jennifers romanser med kändisar som John Mayer, Patrick Wilson, Joey Lawrence och Ross McCall fick nyheter under hela 90- och 00-talen.

Sent 2007 förlovade sig hon och Ross, men de bröt upp ett år senare. Jennifer träffade Brian Hallisay för första gången, som jag spelade tillsammans med i Lifetime-serien The Client List som Riley Parks. Skådespelaren som spelade Rileys ex-make, Kyle Parks, är utexaminerad från Cornell University.

När detta skrivs är Brian Hallisay och Jennifer Love Hewitt redan stolta föräldrar till två små barn. Jennifers tidiga karriär präglades av intensiv uppmärksamhet i media. Sedan dess har hon blivit mycket mindre angelägen om sitt personliga liv. Den 26 november 2013, knappt en vecka efter att hon och Brian knöt knuten, födde Jennifer parets första barn. Paret hyllade Jennifers favoritsäsong genom att döpa sitt barn till Autumn James Hallisay.

Atticus James Hallisay föddes av Brian och Jennifer i juni 2015, vilket gör dem till föräldrar för andra gången på mindre än två år. Jennifer meddelade i maj 2021 att hon är förväntad

Hennes tredje barn

Som hon sa till People, medan hennes partner och hon “alltid hade varit öppna för en tredjedel”, hade de inte förväntat sig att det skulle hända “i detta ögonblick” efter det “galna år” som världen hade. Jag tror att vi har kunnat fostra två exceptionella barn som kommer att fungera som utmärkta exempel för andra. Vilken underbar, mirakulös och oväntad välsignelse det har varit att få gå igenom detta igen med en annan liten människa.

Båda klientlistans stjärnors barn delar samma mellannamn, vilket fungerar som en länk mellan dem.
“Vi tyckte båda att Atticus var ett starkt namn”, sa Jennifer om valet av sin sons namn till People 2015. Brians farfar, James, inspirerade namngivningen av både Autumn och Atticus mellannamn. Att ha samma initialer och mellannamn verkade som om det skulle vara en härlig touch, så vi gick med det.

Det har inte kommit något tillkännagivande om huruvida de kommer att ge sitt tredje barn ett mellannamn eller inte. Jennifer är öppen med sin erfarenhet av att bli mamma, men hon har valt att hålla sina barn borta från rampljuset. Jennifer använder sociala medier, men hon lägger aldrig upp bilder på sina barn. Hennes flöde är fullt av humoristiska uttalanden om moderskap och äktenskap, men hon visar dem sällan för sin make. Och nu väntar vi med spänning på beskedet om din tredje graviditet.

I Fox adolescent drama Party of Five (1995–1999) spelade Jennifer huvudrollen som Sarah Reeves Merrin. På grund av hennes framträdande som Julie James i skräckfilmerna I Know What You Did Last Summer (1997) och dess uppföljare från 1998, blev hon en tonårsidol. Från 2005 till 2010 medverkade Jennifer som Melinda Gordon i CBS övernaturliga thriller Ghost Whisperer, för vilken hon nominerades och vann två Saturn Awards 2007 och 2008.

Hon nominerades till en Golden Globe för sin insats i piloten till dramat serien The Client List, för vilken hon fortsatte med att spela 2012–2013 på Lifetime-nätverket. Från 2014 till 2015 porträtterade hon specialagent Kate Callahan i CBS-kriminalthrillern Criminal Minds. Hon har också varit producent på flera av sina filmer och TV-program. Som “Top Readers’ Choice” var hon med på omslagen till Maxim 1999 respektive 2009. 2008 röstades hon till TV-guidens sexigaste kvinna på skärmen.

Från och med 2018 spelade hon Maddie Buckley, en 9-1-1-operatör, i Fox first responder-dramaserien 9-1-1. Hewitt är 1,57 meter lång och väger 58 kg (128 pund). På hennes bilder verkar han också vara ovanligt lång.

FETTÖKNING FÖR JENNIFER LOVE HEWITT

ok! Magazine rapporterade den 18 augusti att Jennifer ännu inte har återvänt till sin vikt före graviditeten åtta månader efter födelsen av hennes dotter Autumn. Hon är orolig för sin vikt eftersom hon redan har börjat filma CBS-dramat, tillägger en källa. Hon känner en ännu större press att gå ner i vikt snart”, tillägger källan till publikationen.

Hon vill träna, men mellan att filma och ta hand om sitt barn har hon sällan möjlighet till det. Påfrestningarna på hennes hälsa blir alltmer påtagliga. Hennes totala vikt är 53 kg.

Utbildning av JENNIFER LOVE HEWITT

Hon gick i skolan med en framtida talangscout och Hewitts Party of Five-medspelare Jonathan Neville på Lincoln High i Los Angeles. Jennifers tidiga erfarenheter inom underhållningsbranschen kan tillskrivas hennes tidiga intresse för musik. När Jennifer bara var tre år gammal, framförde hon “The Greatest Love of All” på en boskapsshow.

Hon sjöng “Help Me Make It Through the Night” för en uppskattad publik i en restaurang-danshall nästa år. Jennifers portfölj vid fem års ålder inkluderade danser som hon hade lärt sig fram till den tidpunkten, både tap och balett. Hon gick med i Texas Show Team (som reste till Sovjetunionen) när hon var nio år gammal.

Talangscouter uppmuntrade Jennifers mamma att flytta familjen till Los Angeles när Jennifer var 10 år gammal efter att hon vunnit titeln “Texas Our Little Miss Talent Winner.” Jennifer har sedan dess ägnat sig åt skådespeleri och sång som ett yrke.

Jennifer Love Hewitt Barn
Jennifer Love Hewitt Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!