Dogge Doggelito Barn

Dogge Doggelito Barn
Dogge Doggelito Barn

Dogge Doggelito Barn – Dogge Doggelito, 47, är stolt förälder till sex barn och en nybliven farfar. Nyligen kunde Hänt dela med sig av nyheten att Dogge hade välkomnat sitt första barnbarn. Min äldsta dotter har fått en tjej. Jag kan nu officiellt säga att jag är en farfar. I november 2016 inträffade det. När han berättade för sin vän Hänt de goda nyheterna utbrast Dogge: “Det är fantastiskt, det är jättekul.”

Dogge är nu aktiv som artist i TV4:s Så mycket bättre i sommar. Samtidigt släpper Dogge ny musik och en bok för att fira hans 40:e år som artist. Dogges personliga liv inkluderar att fortsätta sin relation med sin flickvän Claudia Sierpe Apablaza. Parets relation har varit på och av under en längre tid. Deras första barn, Manolo “Manolito” Leon, föddes våren 2020. Dogge och Claudia är redan föräldrar till fyra barn vardera.

Genom att förlora sin dotter diskuterar Dogge Doggelito sin ångest

Men Dogge hade tidigare nämnt att paret hade förlorat ett barn långt innan Manolo föddes. Föräldrarna var på väg till sjukhuset för att göra ett akut kejsarsnitt när barnet började andas in fostervattnet. Några år tidigare hade Dogge förlorat sin ex-fru i cancer. Hon hette Leonida Léon. Timingen var hemsk, den kom så snart efter att jag förlorat min fru i cancer och börjat dejta någon ny. Efter det var jag aldrig mig lik. Dogge, som gästade podcasten Livshjulet, beskrev dagarna som följde som “så sorgliga och tuffa”.

Dottern har med andra ord nu fått ett nytt motto: “Det är ett liv man är berövad”

Idag skulle Dogge och Claudias dotter Belén ha fyllt 17 år, och även om sorgen fortfarande är enorm har Dogge kommit överens med det som hände mer. Vår älskade dotter Belén förlorade alldeles för ung; hon var bara sjutton. Du kanske känner dig lurad på livet och att det saknar spänning, men du kan inte sätta ett pris på att leva det.

Som regel råder jag människor att göra arrangemang för sig själva innan de ber Gud att göra det. Det visade sig vara en annan strategi än jag hade räknat med. Jag var tvungen att planera en begravning när jag skulle ordna ett dop, säger han till Hänt. Men nu var det länge sedan; 17 år för att vara exakt, säger Dogge. Ingen kulle kan bestigas på obestämd tid.

Dogge Doggelito Barn

Dogge Doggelito, riktigt namn Douglas León, fick först stor uppmärksamhet på 1990-talet som medlem i hiphopgruppen The Latin Kings. Med början i sommar är han aktuell i TV4:s varieté. Bättre på långa vägar. “Vi ses på sommaren Gotland”, skrev musikern på sin Instagram. Doggelitos liv består dock av mer än bara musik; hans familj har nyligen välkomnat en ny medlem.

De fem avkommorna till Dogge Doggelito

Dogge Doggelito är fästmö till Claudia Sierpe Apablaza och far till fem barn och två extra barn. Manolo, konstnärens son med sin fru Claudia och yngsta barn, föddes 2020. I podcasten Livshjulet med Anna Hegestrand diskuterade han sina saknadskänslor.

är nu farfar

Han avslöjar för Hänt att Bianca i november 2022 födde sitt första barn, en flicka som heter Mileya. Det är utmärkt och mycket roligt. Barnen är det levande beviset på att tiden går. Vilken bisarr värld vi lever i, där min dotter är mamma och jag är farfar. Leonida, Dogge Doggelitos fru, gick bort 2004 i cancer. Dottern Bianca var två år vid den tiden.

Hon fyllde 21 år idag, och för att fira gjorde hon ett framträdande i “Så mycket bättre” med en födelsedagsönskning till sin pappa. Hej pappa! Det är sant, säger Bianca, du förväntade dig aldrig att du skulle stöta på mig här. Douglas León, mer känd som Dogge Doggelito of the Latin Kings, förlorade sin fru Leonida vid ung ålder av 28. Vi slog oss ner med äktenskap, husägande och avkomma. Sedan blev hon cancersjuk.

Nu i “Så mycket bättre”, avslöjar Dogge, “kom jag hem från en show, och hon sa: “Jag har tre månader kvar att leva.” Dottern Bianca var två år vid den tiden. Hur ett liv kan gå förlorat på ett ögonblick förbryllade mig. På grund av mina överväldigande känslor av sorg stängde jag persiennerna och drog för gardinerna. Dogge tillägger, “nej, inte min pappa, min mamma eller de latinska kungarna.”

När dottern var runt tre-fyra år sa hon något som förändrade allt. Under mycket lång tid kunde jag inte acceptera det som hade hänt. Min dotter var den som gjorde förändringen. Varje dag körde jag henne till och från dagis, och jag grät hela tiden. Sedan kände jag en förändring ske på insidan. Jag känner att jag är skyldig min dotter att fortsätta om jag inte gör det.

Ett hjärtligt brev från Bianca till sin pappa

Så mycket bättre publicerade nyligen en artikel där dottern Bianca berättar om sin kära pappa. Dogge är full av liv och kvickhet precis som sin far. Vi är ganska nära; Jag tror faktiskt att vi alltid har varit det. När allt kommer omkring kan jag bara minnas att jag någonsin haft min pappa i närheten. Jag och min pappa har gått igenom mycket tillsammans, och det har gjort oss båda till starkare människor.

Hon avslutar sedan med en vänlig hälsning och förklarar att vi två har en speciell förståelse för varandra. Dogge Doggelito är pappa igen, men ingen vet om det. Artistens son Manolo föddes på onsdagskvällen, och han har delat sin glädje med Aftonbladet i en exklusiv intervju. “Vi är väldigt glada och stolta föräldrar”, tillägger han i ett meddelande.

Många barn är något jag alltid har önskat mig. I den mån det är möjligt är tvillingar att föredra. Som i en dröm. Ingen skulle vara lyckligare än jag om det skulle hända. Doften av ett helt nytt spädbarn är ojämförligt tröstande. Till exempel sa Dogge på “Tillsammans med Strömstedts” att han då och då köper barnskor och lägger dem på en hylla så att han kan “drömma lite”.

Nu har den efterlängtade verkligheten kommit i full hemlighet. Deras son förlöstes på Akademiska sjukhuset i Uppsala, där Claudia arbetar, på onsdagskvällen. Manolo “Manolito” Leon föddes under den ortodoxa påskhelgen. Klockan 4 på morgonen föddes en frisk och robust pojke som var 50 centimeter lång och vägde 3 158 gram. Dogge och Claudias babyexplosion”, säger Dogge i ett meddelande till Aftonbladet.

Ihållande flera missfall

Hela förlossningsprocessen tog bara två timmar, så vår tid på sjukhuset blev kort. Jag lämnade Botkyrka kl. 02.30 och kl. 04 Manolito Jr. var redan här. Vi tar lite tid att koppla av hemma med vårt nya tillskott. Han hade länge önskat detta. Vi försökte ett tag, men jag fick flera missfall. Nu när det har kommit så orkar jag inte tänka på det längre; vi får bara vänta och se vad som händer. Det var helt utanför mina förväntningar. Sedan blev det fyra missfall. Det var lite utmanande.

Huruvida Claudia och hennes sambo har kunnat träffas i programmet och om det har varit mest “hennes grej” eller inte är båda öppna frågor. Det har alltid varit min starka sida. Jag fick ta itu med efterdyningarna av vårt uppbrott ensam förra året. I somras gick jag och skaffade mig en andra.

I en trolovning i Jerusalem

Relationen mellan Dogge Doggelito och Claudia Sierpe Apablaza har varit på och av under ganska lång tid. Ett andra försök gjordes några månader senare på påsk. För att tvätta bort det förflutna och börja om på nytt, reste vi till Jerusalem och fördjupade oss först i Jordanfloden. Vi besökte sedan Heliga gravskyrkan. Där gick jag ner på knä och friade till henne, och hon sa ja, säger Dogge till Aftonbladet.

Dogge Doggelito Barn
Dogge Doggelito Barn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!