Duplantis Flickvän 2023

Duplantis Flickvän 2023
Duplantis Flickvän 2023

Duplantis Flickvän 2023 – Det har varit en del motreaktioner till de senaste bilderna av Armand Duplantis filmskådespelare Desiré Inglander. Nyligen togs bilder av Armand Duplantis från Aqua Deltals webbplats. Ungefärligt, Desiré Inglanders filmstjärna, får dock nu också stor uppmärksamhet i media. Den har funnits i Desiré Inglanders undre värld i fyra år nu. Armand Duplant hade äntligen skickat ett direktmeddelande till henne på Instagram.is.

Mondo, som talar flera språk, märkte flera Instagram-användare som talade engelska och bestämde sig för att nå ut till dem på deras hemspråk. Men ingen svarade på hans meddelanden.rt. De delar sin berättelse om mötet på midsommarstrand.st i en YouTube-video. Ändå blev jag inte besviken. Min vän frågade mig om jag ville gå på en annan fest under sommaren, och jag tänkte för mig själv, “Varför int?”

Silvermedaljören OS-atleten Mondo medger att han var riktigt orolig inför sin första diskussion med sin flickvän, trots att han hade den perfekta typen av nervositet för jobbet. Alldeles på slutet gick han fram till henne för att prata med henne, men konflikten fortsatte: “Jag fick hennes snapch.” Efter det ansträngde jag mig lite för att träffa folk och gick till och med på en dejt! Jag lät dem veta att jag kommer att vara borta en stund på en resa.ag Sammanfattningsvis, Mon.do, träffades vi, väntade några dagar och blev sedan.

Absolut, det var en stor succé. Så fort de ser Desiré jagar de engelska fansen efter bilden. Desiré Inglander tillbringar för närvarande sina dagar i modellbranschen och på sociala medier. Hon är en dier i den meningen att hon tycker om att posera för fotografier. Erans hängivna fanbas överöser henne ständigt med tillgivenhet och översvallande beröm. år, men en sak som många av hennes följare har börjat märka är att hon är konsekvent med i sina bilder och erbjuder samma synvinkel i varje inlägg.

Franska Rivieran, Los Angeles och Skaggs under den engelska sommaren som en metafor för ålder, Mondo och Desire Armand Duplantis, en ringare vid 23 års ålder, har förberett sig för VM genom att träna, tävla och spendera mycket tid med Desiré Inglandese, en annan ringare. Det lyckliga mediet för paret har ett r-värde på 22. Armand Duplantis är oddsfavorit att vinna guldmedaljen i stavhopp vid VM i friidrott 2019, som hålls i Budapest, Ungern, i mars. Sommaren har varit hektisk med träning inför mästerskapen och chilltid med att titta på film med Desiré Ingla. nder.

Nyheter24 tittade på parets senaste aktiviteter, och fann inga bevis för någon otrohet i Desiré Inglanders Instagram-bilder. Fråga om vilken roll Desiré Inglander spelade för att få Armand Duplantis att klippa sitt hår. Några av Armand Duplantis och Desiré Inglanders mest passionerade kyssar fångas här. Ommar I USA tillbringade Armand Duplantis och Desiré Inglander två månader med att tävla, träna och hälsa på med vänner och familj. Armand Duplantis i St Louis den 17 juli på Naco, en nattklubb i Monaco.

Duplantis Flickvän 2023

23-åringen underskattade svårighetsgraden av hennes ryggbesvär och var tvungen att dra sig ur turneringen. fyra Desiré och Mondo ville tillbringa mer tid i den fantastiska staden på franska rivieran efter tävlingen, så de stannade där. Armand “Mondo” Duplantis har börjat sin nya säsong efter ett mycket framgångsrikt år. 2022 startade världens största stavhoppare sin egen Mondo Clan stavhoppsgala. Något som fick Desiré, en vampyrtjej som pratar engelska, att skratta högt Armand Duplantis, som bara är 23, har åstadkommit mycket. 2022 kom han tillbaka med alla sina mästerverk.

Som om det inte vore nog vann han även sju globala mästerskap, två guldmedaljer vid de globala mästerskapen (inomhus och utomhus), och en guldmedalj vid EM (utomhus). Dryckesbehållaren. Torsdagen den 2 februari 2023 gjorde stavhoppsstjärnan debut på sin egen gala, Mondo Classic, i Uppsala för att starta sin nya säsong 2023.

Som väntat vann den 23-årige ringaren Sala sitt första språng på 5,67 sekunder vid evenemanget, som arrangerades för andra året i rad. Armand Duplantis, som var kvar i loppet efter att alla andra hoppat ur vägen, avslutade starkt. visst, och han bestämde sig för att tvinga sig själv uppåt då och då. Trots två tidigare misslyckanden kunde han övervinna detta sista hinder och vinna med 6-10 mot stadsnaren.

ubel, även känd som flickvännens kommentarer efter triumfen: Den 23-åriga säsongsdebuten var en källa till stolthet för den engelska filmskådespelerskan Desiré Inglandes. Efter matchen delade 21-åringen flera bilder på Instagram, många av som inkluderade henne med Armand Duplantis och ett blomsterarrangemang.”På ons, 6.10!”.

Inspirerande sjätte sinne: “Jag känner mig stolt” Armand Duplantis, inspirerad av publikens reaktion på hans 6.10, försökte få ett eget nytt världsrekord. 23-åringen åstadkom ett 6,21 fot vertikalt språng på under fem minuter, och hon tog fartntly stands at Men det föll under sitt mål och misslyckades med att sätta ett nytt världsrekord.

Vi är så nära. Förutsatt att jag kan behärska det här instrumentet kommer jag att vara helt nöjd. Han uppskattar 62%, men varnar för att det inte är så lätt. har redan börjat den nya racingsäsongen med avsikten att vinna världsmästartiteln. Starka känslor för Desiré Ingla består trots uppehållet i tävlingen. Armand Duplantis, en vetenskapsman med internationellt erkännande, är oöverträffad vid denna tidpunkt i sin karriär.

Han är bara 23 år gammal, men han har redan vunnit alla stora friidrottsmästerskap som finns att vinna. Framgång för Duplantis, eftersom “Mondo” fortfarande har elden och beslutsamheten att fortsätta slå rekord och göra anspråk på mästerskap. 23-åringen visade hur mycket han hade växt och utvecklats genom att ha sin finaste säsong hittills 2022-2023. Duplantis satte flera nya världsrekord och vann guld på hemma- och borta-VM, EM och Diamond League. kord, och det svenska taekwondolandslagets säsong 2023 har fått en lika imponerande start.

Dejta De rnan, tjejen. Mondo fick snabbt och hårt kritik för sitt val att presidera över det turkiska interna EM och ytterligare en guldmedalj till hemmacupen. I Clermond Ferrand, Frankrike, hoppade han över 6,22 meter, vilket var nytt karri-världsrekord. Armand Duplantis har ägnat de senaste åren åt att stötta hans med hjälp av sin partner och rumskamrat Desiré Inglander. Hennes ansträngningar för att hjälpa och upprätthålla det globala samhället har mötts med ökande hyllningar.

Hans deltagande i mästerskapstävlingen. Det svenska stavhoppsfenomet satte tre världsrekord på väg mot guld vid VM, EM och Diamond League totalt. Sveriges nya säsong började för inte så länge sedan, och den har fått en vad som verkar vara en felfri start. En 23-årig ringare vann tävlingen “Mondo Classic” i sin hemstad Uppsala, 2023, genom att nå en höjd av 6,10 meter.

Duplantis gjorde tre försök på den då aktuella världsrekordhöjden på 6,22 meter men misslyckades vid varje tillfälle. Jag närmar mig att slå ytterligare ett världsrekord 2023; Jag vet att om jag håller mig till min plan kommer jag att kunna få 622 på hundragradersskalan. Mondo sa till honom att det var sant, men komplicerat. Sl SVT.tolt, snälla: Desiré Ingla är den som verkligen är pladask för Duplanti i pilotavsnittet. Många av de närvarande 21-åringarna gjorde en stor grej av Duplantis framgångsrika fest genom att lägga upp bilder och videor på Instagram.

Ett enormt arrangemang av blommor och ett innerligt kärleksförklaring syns på en av bilderna, men detta förknippas tyvärr med Armand och Desiré. Kvällens “lskling” är också reaktionen från Duplantis på Instagram på den lutande engelsmannens “I Gr, 6.10!” Nedan är en Instagram-bild på det unga paret som har fått över 17 000 likes. Fansen är imponerade av inte bara Duplantis skådespeleri, utan också av de två tillsammans. En supporter gratulerade hela planeten.

En svensk författare beskriver paret som “lyckliga som blev tillsammans”. Den här volymens omslagsstjärnor, Armand Duplantis och Desiré Inglander, är utan tvekan heta. Sprid ordet och diskutera historien med dina vänner. Mondo Duplantis, en berömd stavhoppare, ansågs allmänt vara en föregångare för folkets pris och 2020 års Jerring prize.ni r.

Hans flickvän Desiré Inglander hade skänkt honom det. Visst, du är underbar, men det är alla andra i det här rummet också. sätt. Du har redan fått chansen att vinna en gång, och det är helt fantastiskt. rösta, bankett, Ändå avstod hon från att kyssa honom.

Duplantis hjälper sig med lite skunkkål. elden. De människor som står mig närmast hör sällan om mina omoraliska vanor.enne. När det kommer till politik så stöttar svenskarna alla de vill stödja.inna. Ingen lust att komma i vägen då? Nej, jag har inget intresse av att tvinga henne att ligga med mig. De som vågar sig österut för att åstadkomma något.

Duplantis Flickvän 2023
Duplantis Flickvän 2023

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!