Jonna Lundell Bror Död

Jonna Lundell Bror Död
Jonna Lundell Bror Död

Jonna Lundell Bror Död – Den 11 april 1994 föddes i Veta socken i stergötlands län den blivande YouTubern, influencern och författaren Jonna Stina Charlotta Lundell. Sedan undersökningens start har hon och maken Joakim Lundell vunnit Medieakademins pris för Årets maktinnehavare i sociala medier varje år utom ett.

Biografi

Efter uppväxten i Mjölby flyttade Lundell till Norrköping för college. Hon hade blivit utslängd från två andra gymnasieskolor innan hon blev antagen till en folkhögskola. Hon träffade Joakim Lundell första gången 2011 i Skänninge Marken. Joakim hämnades för Jonnas avslag genom att offentligt erkänna på sin blogg (under banderollen Dagens knull) att de två hade sex och att Jonna var en blond hora. Jonna tog ärendet om hans förtal till polisen.

Facebook förde dem samman och 2013 bodde de tillsammans. Joakim Lundells YouTube-kanal såg hennes ökade deltagande över tid, till en början i form av upptåg. I mars 2015 skapade Lundell sin egen YouTube-kanal, som senare gick ihop med en annan kanal för att bilda Jocke & Jonna.

Familj

I oktober 2018 blev de äntligen föräldrar till en liten flicka. Den 12 augusti 2020 anslöt sig en son till deras familj. Många historier har berättats om romansen mellan Jocke och Jonna Lundell. I ett färskt blogginlägg diskuterade Jonna sin relation med Jocke. I sitt blogginlägg beskriver hon hur nyheten verkligen chockade henne.

Många historier har berättats om romansen mellan Jocke och Jonna Lundell. I ett färskt blogginlägg diskuterade Jonna sin relation med Jocke. I sitt blogginlägg beskriver hon hur nyheten verkligen chockade henne. Två veckor före sitt bröllop fick Jonna Lundell och Joakim Lundell veta att de hade en gemensam anor.

Joakim och Jonnas nära och kära var lika chockade över beskedet, men de verkade hantera det bra. Bandet mellan dem var uppenbart för alla. De två har inte pratat offentligt om vad som hänt sedan dess. Jonna Lundell avslöjade sin och Joakims hemlighet i ett blogginlägg på fredagen. Hon ropar i sitt mejl, “Jag och Jocke är släkt med varandra!” Efter att ha hört det fortsätter hon: “Shit, jag blev helt förlamad.

Jonna Lundell Bror Död

Vårt bröllop var om två veckor, och jag kunde inte säga om jag skulle vara glad eller olycklig över det. När ska någon säga något? Det var mamma som berättade nyheten för Jonna. Joakim och Jonna frågade runt bland sina släktingar för att försöka få ihop vad som pågick. Jonna, som kände likadant, mailade sina tärnor och frågade om förhållandet dem emellan.

Bror till Jonnas mormor är gift med syster till Joakims farmor, därav är Jonna och Joakim trekusiner en gång bortförda. Jonna ser detta som ett exempel på att göra det bästa av en dålig situation. Ändå är det konstigt att vi inte fick reda på det tidigare, med tanke på att min farbror och Jockes farbror har varit gifta i decennier – långt innan jag ens föddes. Bara två veckor innan ditt bröllop får Jonna beskedet att hon är gravid.

På väg att knyta ihop säcken igen

Efter att ha gift sig i Söderköping 2016 bestämde sig Joakim och Jonna Lundell för att avsluta sitt äktenskap ett år senare. De har hållit ihop genom separationen och köpte till och med en underbar villa i början av november. I början av december skrev Jonna på sin blogg att hon och Joakim skulle gifta sig för andra gången.

Ändå är det konstigt att vi inte fick reda på det tidigare, med tanke på att min farbror och Jockes farbror har varit gifta i decennier – långt innan jag ens föddes. Bara två veckor innan ditt bröllop får Jonna beskedet att hon är gravid.

På väg att knyta ihop säcken igen

Efter att ha gift sig i Söderköping 2016 bestämde sig Joakim och Jonna Lundell för att avsluta sitt äktenskap ett år senare. De har hållit ihop genom separationen och köpte till och med en underbar villa i början av november. I början av december skrev Jonna på sin blogg att hon och Joakim skulle gifta sig för andra gången. Relationen mellan Jocke och Jonna Lundell har varat i många år. Nu har tvåbarnsföräldrar, den äldsta, Lunabelle, haft det kämpigt i förskolan.

Jonna skriver på sin Instagram-story, “Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta.” YouTubers Joakim (34 år) och Jonna (26 år) Lundell knep ihop äktenskapet sommaren 2016. Husby Säteri i Söderköping var värd för deras bröllop, som filmades i sin helhet för webbserien Viafree Jockiboi och Jonna i nöd och lust . Jonna har sagt ett tag nu att hon och hennes make ska gifta om sig när 10 år har gått.

I dagarna är Jocke och Jonna tillsammans med en framgångsrik YouTube-kanal och hahar bidragit till att flera program har sänts på Dplay. De har nyligen flyttat in i sitt drömhus i Norrköping med sina två barn, Lunabelle, 2, och Lionel, en nyfödd. Jonna lägger upp ett meddelande på sin Instagram-story om den kommande Lunabelle-turnén. Hon har bett om en ny fråga att ta med sig hem varje dag den här veckan i skolan.

I måndags hade Lunabelles lågstadielärare bokat in en visning av en bild på en bebis. Hon var så överlycklig att hon sprang runt huset och skrek “baby, baby” och sedan dök huvudet först in i en bukett blommor. Även om potten inte var enorm, var den säkerligen stor nog att orsaka Lunabelle en del skada.

Händelsen kännetecknas av ett blåmärke i hennes ögon. Jonnas Instagram hävdar att hon kunde smyga in lite ogräs i sitt system, vilket gör henne till världens första blå enhörning. Det fanns också en barriär på vägen till skolan, men Lunabelle hoppade över den som om det inte var någonting. Den lilla flickan klättrade upprymt uppför barriärrampen, men hon gjorde ett misstag och föll bakåt och bröt trosorna.

Jonnas tankar om sin mammas offer

Men nu verkar det som kan ha varit Jonnas fall har kommit. Lilla Lunabelle sprang ut på gatan idag för ännu en olycklig händelse. Barnen samlades på greenen för en picknick och satt i en ring. Sedan, när det blev outhärdligt, satte sig Lunabelle blint på en bänk. Detta gjorde att hon blev så upprörd att hon fick sitta upprätt.

Jonna nämner på sin Instagram-berättelse att en fågel staplade hennes fot, vilket orsakade henne smärta och gjorde det svårt för henne att gå. Jonna Lundell förstår bara inte hur jobbigt hennes dotter har det hela tiden. Det var hennes lilla Lunabelle som satt på bänken, även om det fanns gott om andra barn i närheten som kunde ha gjort det istället. Att mamman fastnade av en fågel under ett firande är väldigt upprörande för henne.

Hans tidigare artistnamn var Joakim Alexander Lundell, mer känd som Jockiboi. Tillsammans med sin syster Jonna driver han den enormt populära svenskspråkiga YouTube-kanalen Familjen Lundell. Lundell, vars barndom kantades av saker som kriminalitet och hemlöshet, blev känd som “Jockiboi” 2010 tack vare sin medverkan i den svenska realityserien Tylösands kungar.

I början av 2010-talet blev han en YouTube-kändis, och han har sedan dess vunnit många priser för sina bidrag till plattformen vid evenemang som Golden Tube Awards och Barn Cancer Awareness Gala. Med början i början av 2010-talet och fram till 2016 släppte Lundell musik under namnet Jockiboi. Några av dessa låtar kom till och med in på topp 20 på de svenska listorna, med “Snapchat” och “Efterbralla” som fortsatte att bli platinacertifierade.

Han har släppt musik som Joakim Lundell sedan 2017. Alla sex av Hans tidigare singlar hamnade på topp fem i Sverige. “All I Need” blev certifierad trippelplatina i Sverige, där den blev en stor hit när den släpptes. Efter att ha släppt sitt debutalbum, Feelings, i juli 2018, har Lundell redan släppt flera singlar inför 2020. Dessa inkluderar duetten “Under Water” med Dotter.

Jonna Lundell Bror Död
Jonna Lundell Bror Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!