Edvin Anger Flickvän

Edvin Anger Flickvän
Edvin Anger Flickvän

Edvin Anger Flickvän – Enligt Edvin Anger hade han en vision. Hans flickväns familj och hans egen familj var vad han såg. Ilska säger att hon lyckades lura honom med överraskningen. Passande nog var Angers legion av fans med när hon blev tvåa i onsdagens Tour de Ski-sprint i Davos. Familjen från Norge och Sverige är båda på plats. Enligt Anger är det jätteroligt efter kvalomgången. Det var hans mål att vinna över familjerna, och han lyckades.

“Trevligt att jag kan få en liten överraskning också”

På pallen med Anger fanns en hord av människor. Ilska var förtjust över att hans nära och kära och Emma Axelsson, som är hans flickvän, kom springandes för att fira. Vi var förtrollade. Att de dök upp igår och blev chockade var jättebra, och jag är glad att jag kunde göra detsamma.

Herrtränaren, Lars Ljung, var medveten om att det kunde ge en blygsam energikick. Blev det lyckat?

Ja, men jag tror att det gjorde det. Jag skulle vilja anstränga mig lite mer när de lägger så mycket kraft på att komma hit.

Skrämd av flickvännens utseende

Det var helt oväntat för Anger att han skulle mötas av omedelbart stöd. När Emma Axelsson, hans fästmö, dök upp i tisdags med båda deras familjer stod det direkt klart. Jag var på gränsen till att krocka med väggen. En känsla av självrädsla infann sig. Som Ilska fortsätter att förklara, “Jag hade ingen aning om vad det var.” Jag gjorde mig redo för att springa medan jag smuttade på lite kaffe. När jag öppnade dörren märkte jag att hela gänget var orörligt, placerat längs väggen.

Kände du någon glädje?

Jag har det jättekul. Jag borde ha vetat bättre efter att ha spenderat så mycket tid med Emmas familj (runt jul, för att vara exakt). Men de håller det hemligt.

Därmed blev Ilska lurad

Innan och efter att ha kommit på andra plats träffade Sportbladet “Edvin Anger fanklubb” — ledd av Emma Axelsson. Jag hade tilltro till hans ridförmåga, men jag trodde inte att idag skulle vara dagen han skulle få en pallplats. Det är väldigt kul. Axelsson berättade att hon har gråtit minst femton gånger idag och är nu ganska utmattad.

Edvin Anger Flickvän

Hon var beredd att fånga Anger på oordning. “Hur kan jag göra det här utan att han märker att något är konstigt?” har varit i mina tankar länge. Anledningen är att vi håller kontakten hela dagen. “Snapchat är trasig” var min första idé, men jag insåg snabbt att det inte skulle vara effektivt. “Hela min telefon är trasig”, utbrast jag, vilket Axelsson svarade med ett skratt.

Bedrägeriet får Anger att skaka ogillande på huvudet. Strategin är avskyvärd… Sannerligen, hon bedrog mig. Postade i morse med sin pappas telefon eftersom hon påstod att hennes egen telefon hade gått sönder. “Hör av dig i eftermiddag”, lovade hon och skrattade och tillade att hon och hennes bror var på Elgiganten. De senaste många månaderna har hon hållits hemlig. Den eran har dock passerat.

Skidsensationen Edvin Anger från Sverige har ett förhållande med 19-åriga Emma Axelsson från Norge.
Det föll mig aldrig in att det skulle bli populärt. Enligt Anger har folk varit ganska nyfikna. Cirka tvåhundra dagars resor varje år. Att träna och tävla tar upp nästan all min tid.

Så, hur går en som Edvin Anger tillväga för att träffa en ny tjej?

Allt går trots allt att kombinera. Ilska hävdar att de sprang tillsammans på sin första dejt. Sitter och ler står flickvännen Emma Axelsson bredvid Edvin Angers veranda på hans lilla residens i Dalarna. Hon bor i Lillehammer, Norge, och är en skridskoåkare i världsklass vid 19 års ålder. De flesta visste inte att hon var Edvin Angers flickvän förrän nyligen. Ändå har många funderat. Det vill säga tills den svenska skidsensationen gav en intervju till Edvin Anger i mars för Expressen, där han nämnde att träffa en hona från Norge men avstod från att gå in på detaljer.

Otroliga Edvin: “Fruktansvärt nyfiken”

Enligt Edvin Anger skulle han aldrig ha trott att det skulle bli en stor grej. Enligt 21-åringen är det troligtvis relaterat till det faktum att jag hade viss framgång samtidigt. Bara för att jag nämner att träffa en tjej betyder det inte att det är en stor sak för dig. Ge mig bara en sammanfattning. Många individer har varit oerhört nyfikna.

De har skickat mig tillbakablickssekvenser där de försöker ta reda på hennes identitet. Emma Axelsson nickar instämmande över bordet. Till viss del har jag dolt det. Ändå, när det kom ut att Edvin hade en norsk flickvän, började läsarna fråga: “Är det du?”

Hur korsade ni båda vägarna först?

Den typen av mjukvara var förmodligen där den fanns. Intressant nog, enligt Edvin Anger.

Hur är det med Tinder?

Mycket så. Efter det får vi veta att allt hände i december, medan Edvin Anger var på Lillehammer för VM.

Ilska från Edvin: “Hon var svår”

Hon var ganska svårengagerande dock. Edvin Anger hävdar att att fly var hans enda alternativ för att träffa henne. Först hade jag mina tvivel. Alla jag var med sa åt mig att “Gör det! Gör det!” fastän. Följaktligen var min sista tanke “Åh nej”. Emma Axelsson hävdar att hon aldrig hade vågat om det inte vore för dem.

Har du hört talas om Edvin?

Jag var medveten om det också. (Skrattar) Jag följer honom redan på Instagram. Med detta i åtanke, Edvin, hur utmanande var det att ge din odelade uppmärksamhet åt skidåkningen den helgen? Jag red riktigt bra till slut. Edvin Anger hävdar att den gångna helgen var hans bästa i världscupen hittills.
“Jag är helt ansvarig för det”, deklarerar Emma Axelsson samtidigt som hon skrattar. De sitter nu på verandan som ett par vid Dalälvens strand lite utanför Hedemora, ett halvår efter de där dagarna i Lillehammer.

Edvin, tyckte du att det var betydelsefullt att Emma kan åka skidor också?

Det är helt fel. I full uppriktighet har jag alltid tyckt att det var olämpligt att umgås med en annan skidåkare. Kort därefter inflikar Emma: “Samma här!”

Vem av dem kommer att lämna sitt hemland?

Emellertid förstår Emma det — och det förenklar saker och ting, eftersom Edvin Anger fortsätter att skrocka. Annars kan det vara en utmaning för en hona att förstå alla kraven i min skidsträvan. Att vid denna tidpunkt måste träning gå före. Hur uppfattar din norska umgängeskrets ditt förhållande till den svenska skidsensationen Emma?

Jag tror att den är väl mottagen! Allt de kan säga är att de är glada för min skull och inte har något ont att säga. Med tiden kan du ändå ställas inför en utmanande fråga: vem kommer att behöva byta nation när ni flyttar ihop? Emma Axelsson medger att hon känner sig som förloraren i en sådan situation även om de inte har diskuterat det.

Kan Edvin lätt avlägsnas från Hedemora?

Det tror jag verkligen. Med fokus på Norge. När svenske skidsensationen Edvin Anger vaknade upp på ett hotell strax utanför Davos hade han ingen aning om att något extraordinärt hände. Han gjorde sig redo att köra den fjärde etappen i Tour de Ski medan hans flickvän Emma Axelsson smög till Schweiz.

När han går upp klockan 02.30 och avslutar med en äkta överraskning för Edvin Anger på hotellet senare samma dag, berättar norrmannen sin resa från Oslo i en TikTok-video. Videon med Angers förvånade reaktion har nästan 70 000 visningar på TikTok.

“Han gick på det” efter att ha planerat det i massor av dagar

Emma Axelsson säger till Expressen att överraskningen har arrangerats i flera dagar när de träffas på Davos stadion. Jag meddelade Edvin för några dagar sedan att min telefon beter sig konstigt och plötsligt stängs av. Enligt Axelsson tog han en risk. Hon skickade ett sms från sin pappas telefon innan hon loggade ut från Snapchat för att undvika att hon avslöjas var hon befinner sig. Jag meddelade Edvin skriftligen att jag skickat in min trasiga telefon på reparation.

Sorg från Edvin Angers sida: “Han förstod ingenting”

Sanningen var att Edvin Angers familj och Emma Axelssons föräldrar precis hade landat i München. De åkte en minibuss till Davos från den tidpunkten. Under en lång stund var jag orolig. Det verkar för mig att han skulle ha förstått vad som hände. Att det lyckades är enligt Axelsson lustigt. Axelsson Emma skrattar.

“Jag trodde att det var en målning!” sa han efteråt. För att hänga med i starten av spurten och jakten stannar hon och resten av gänget i Davos i två extra dagar. Efter Tour de ski är alla tillbaka i Sverige för en återseende. Sedan åker jag till Hedemora för att ordna ett möte med honom på måndag när han kommer hem.

Det är min uppriktiga önskan att vi skulle träffas igen på stadion inom en snar framtid. Efter sin imponerande sprintprolog i Davos uttrycker Anger sin glädje över sin flickväns förvåning. Mannen säger: “Först trodde jag att det var en målning.” Då skrattar han. Min rädsla för “nu har andra krafter kommit in i mitt huvud” nästan förlamade mig. Sannerligen, hon bedrog mig.

Edvin Anger Flickvän
Edvin Anger Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!