Edward Blom Vikt

Edward Blom Vikt
Edward Blom Vikt

Edward Blom Vikt – Edward Blom kommer att fira sin 53-årsdag hösten 2023. Han föddes den 22 oktober 1970. Edward Bloms höjd är något som många undrar, även om vi inte vet det från hans tv-profil. Men han har fått nog av folk som kommenterar hans vikt och fysik. Människor som nyser i mina angelägenheter och ingriper i saker som inte rör mig irriterar mig.

Det är en sådan integritetsintrång när man kommer fram och påpekar att min vikt är skadlig, har Blom tidigare sagt i Hemmets journal, när jag inte får vara den jag vill. Tanken på att andra människor vet saker som den överviktiga inte vet är helt löjlig. Som att jag inte hade en aning om att jag var tjock!

När var Edward Bloms framträdande i Melodifestivalen?

Med sitt bidrag “Lifet på en pinne” i Melodifestivalen 2018 gjorde Edward Blom sin debut. Den här låten placerade sig på sjätte plats i det första heatet men gick inte till finalen.

Är Edward Blom och hans fru gifta?

Gunilla Kinn är Edward Bloms fru, och de har varit gifta sedan 2011. Trots att de korsades på NYE 2009 slog de inte riktigt till förrän de sattes bredvid varandra på Årets Kock-bankett 2010. Allt var perfekt från början med Gunilla; Jag väntade bara mindre än två veckor innan jag friade, och jag var fortfarande lite tveksam i några dagar eftersom jag inte kunde fria så snart. Hans “Sommar i P1”-uttalande från 2016 fick henne att äntligen tacka ja efter fem minuters övervägande.

Blom förklarade för Amelia i en intervju hur de upprätthåller sin kärlek till varandra. “Devotion” är det livsspråk jag har valt, och det är väldigt likt passion. Efteråt blir allt roligare. Av allt handlar det här inte bara om att äta; det handlar också om kärlek och sex. Religion spelar också en roll; den engelska termen “passion” har sitt ursprung i det kristna språket. Det är ingen idé att vara religiöst opartisk.

Edward Blom Vikt

När var Edward Bloms framträdande i Melodifestivalen?

Med sitt bidrag “Lifet på en pinne” i Melodifestivalen 2018 gjorde Edward Blom sin debut. Den här låten placerade sig på sjätte plats i det första heatet men gick inte till finalen.

Är Edward Blom och hans fru gifta?

Gunilla Kinn är Edward Bloms fru, och de har varit gifta sedan 2011. Trots att de korsades på NYE 2009 slog de inte riktigt till förrän de sattes bredvid varandra på Årets Kock-bankett 2010. Jag tvekade i några dagar innan jag friade till Gunilla eftersom jag visste att det inte skulle vara lämpligt att göra det så snart, men från det ögonblick vi träffades kändes allt helt rätt. Vi var förlovade i mindre än två veckor.

Hans “Sommar i P1”-uttalande från 2016 fick henne att äntligen tacka ja efter fem minuters övervägande. Blom förklarade för Amelia i en intervju hur de upprätthåller sin kärlek till varandra. “Devotion” är det livsspråk jag har valt, och det är väldigt likt passion. Efteråt blir allt roligare. Av allt handlar det här inte bara om att äta; det handlar också om kärlek och sex. Religion spelar också en roll; den engelska termen “passion” har sitt ursprung i det kristna språket. Det är ingen idé att vara religiöst opartisk.

Berätta om Gunilla Kinn, Edward Bloms fru

Norstedts uppger att Gunilla Kinn har varit krönikör för tidningen Gourmet, bland sina många andra prestationer, och att hon även är kokboksförfattare och frilansjournalist. Kinn har även erfarenhet av att arbeta som utrikeskorrespondent. Det är en flicka och två söner födda till Edward Blom och Gunilla Kinn.
Melchior, Wilhelmina och Zacharias är namnen på de barn som föddes till Edward Blom och Gunilla Kinn.

Var Edward Blom en glasdesigner?

Edward Blom har skapat ett brett utbud av glas, inklusive de för whisky, snapsglas och öl. Tv-personligheten har en förkärlek för sprit, och så mycket är uppenbart. Vid ett tillfälle i mitt liv drack jag mycket. Så när räcker det? Jag är inte säker. Min alkoholanvändning överstiger vad som anses vara hälsosamt för levern.

Dessutom har jag druckit till den grad att det har påverkat flera viktiga frågor. Ur ett andligt perspektiv har jag låtit alkohol konsumera alldeles för mycket av min tid och energi. Min favoritsysselsättning på sistone har blivit berusad med underbara kompisar, snarare än att dricka ensam. Jag mår inte dåligt av det, men det är uppenbart att det har funnits tillfällen då det var överdrivet och frekvent.

För det mesta är jag ett stort fan av alkohol. Samtidigt som han varit öppen med sitt alkoholintag med SvD tidigare har jag haft dåliga erfarenheter av hasch vid några tillfällen. De kämpade för godkännande att adoptera i två år. Edward Blom fick dock nej på grund av sin övervikt på 50 kg.

Hans ord i “Malou efter 10” förmedlar de hårda fördomar han upplevde. Edward Blom, en kulinarisk debattör och tv-personlighet, deltog i “Malou efter 10” igår och talade om de två år av kamp han och hans fru Gunilla Kinn Blom hade hoppats påg att adoptera ett barn.

Kraschade

Det tog lång tid för paret att besluta sig för att adoptera efter alla misslyckade försök att bilda familj. Allt hårt arbete med klasser, hembesök och nära och käras löften för att få hoppet om en lycklig nyfödd att rasa. När vi var klara med det hoppades vi på att få tillståndet och börja vår strävan.

Därefter kommer de att nämna att du är femtio kilo överviktig. Så vitt vi kände till hade Kina en sådan reglering, men det hade inte Sverige. Enligt vad han säger i programmet var det extremt partiskt. Det var pinsamt eftersom det fanns ett annat sätt de kunde ha implementerat denna regel som jag kunde ha gått med på.

Kampen är tuff

Det var inte heller lätt att gå emot adoptionsvalet. Lokala fritidspolitiker är målet för uppropet; Edward hävdar att de behandlade paret på ett oprofessionellt sätt. Det kändes så extremt oerfaret och att träffa de där fritidspolitikerna var bara ett rent skämt. Det var ganska pinsamt. När rektors kallelse ljöd stod Gunilla och jag på rak linje. Han förklarar för programledaren Malou von Sivers att det inte berodde på att han misskött sig, utan för att “hela mig” utvärderades.

Att få ett mirakulöst barn

Men oväntat blev Gunilla gravid och födde en son som hette Melchior. Edward tillskriver miraklet sin förmåga att tala om detta ögonblick idag. Även om du inte har gjort något fel kan att bli förbigången på det sättet framkalla bisarra skuldkänslor; Jag är säker på att många individer känner sig orättvist behandlade under adoptionsprocessen, men det är särskilt svårt för dem som inte kan få barn att klara sig.

Gunilla Kind Blom och Edward Blom kämpade för att bli gravida. Efter det försökte de adoptera, men Edwards höga kroppsmassaindex fick honom att tacka nej. Enligt hans intervju med Hemmets journal var det en situation som påminde om Kafka. På drygt tre år fick Edward Blom – krögare, författare och tv-personlighet – och hans fru Gunilla Kind Blom tre barn.

Men först, eftersom de hade problem med att bli gravida naturligt, hade paret bestämt sig för att adoptera. Efter att ha väntat i ett och ett halvt år grusades parets förhoppningar om att skaffa familj när Socialstyrelsen avslog deras ansökan med hänvisning till Edward Bloms överdrivna kroppsmassaindex (BMI).

Det är i en intervju med Hemmets journal som han konstaterar detta. Vi var medvetna om att flera nationer avskräcker adoptionsföräldrar från att vara överviktiga, men vi hade ingen aning om att ett högt kroppsmassaindex skulle leda till avslagsrekommendationer från Socialstyrelsen. Han sa till tidningen att det var en Kafka-liknande situation och att domen inte heller gick att överklaga.

Angående Edward Bloms anmärkningar

Enligt Edward Blom har han varit föremål för kränkningar gällande sin vikt hela sitt liv. Ett antal personer kommenterar hans liv när han delar bilder på mat på sociala medier, vilket irriterar honom. Människor som nyser i mina angelägenheter och ingriper i frågor som inte rör dem irriterar mig. Han säger till mig när jag inte kan vara mig själv.

“Det är så dumt”

En annan sak som irriterar honom är när andra människor beter sig som att de vet mer än den överviktiga gör. När du erkänner att min vikt är ett problem visar det på en fullständig brist på ärlighet. Tanken på att andra människor vet saker som den överviktiga inte vet är helt löjlig. Som att jag inte hade en aning om att jag var tjock!

Edward Blom har tidigare sagt till Expressens Niklas Svensson att han har kämpat med sin vikt och har jobbat hårt för att gå ner den ibland. Dessutom nämnde han att det fanns fler kommentarer om hans vikt när han inte var populär. Mycket värre hände innan jag blev känd. Majoriteten av deras förutsägelser och satsningar på min bortgång sker nu på Flashback.

Förr kunde slumpmässiga människor dyka upp på stan och börja föreläsa dig, trots att de inte hade en aning om vad de pratade om. Skolläkaren kallades för att träffa sjuårige Edward Blom på grund av sin övervikt. Han utstod mobbning som barn på grund av sin vikt, och de trakasserierna har följt honom in i vuxen ålder.

“Hälsofascismen är fruktansvärd”, säger han till Expressen. Edward Blom, en mångsysslare, har kämpat mot sin vikt så länge han kan minnas. Vid sju års ålder fördes han till skolläkaren på grund av mobbning i skolan. Folk känner fortfarande ett behov av att offentligt diskutera Edward Bloms hälsa, även nu när han är vuxen.

Jag har mött en hel del trångsynthet. Det sänker din livskvalitet medan du lever, men det är inte huvudfrågan. Det faktum att du kan gå bort ett decennium tidigare är inte heller något större bekymmer. Det är det faktum att människor är så otäcka och respektlösa när de ser någon som är överviktig. Han säger till Expressen att hälsofascismen är hemsk.

Edward Blom Vikt
Edward Blom Vikt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!