Sofia Dalén Pojkvän

Sofia Dalén Pojkvän
Sofia Dalén Pojkvän

Sofia Dalén Pojkvän – Sofia Daléns romantiska liv brukar hållas hemligt. Men lagom till Alla hjärtans dag profilerade tv-stjärnan ett foto på sig själv och sin nya flickvän Linn. Jag hade nyligen glädjen att bli kär i en icke-man. Hon säger till Jönköpings-Posten att det är en underbar känsla att hitta någon man verkligen knyter an till.

Sofia Dalén, 32 år gammal, har hittat kärlek och lycka. Tv-stjärnan delade ett Instagram-foto på sig själv med sin nya pojkvän, med texten “Min kärlek”. “Jag är verkligen ledsen, folk. Programledaren för Jönköpings-Posten diskuterar nu hennes nya låga Linn och publikens reaktioner. Många personer har gillat och kommenterat inlägget.

Dalén får beröm av en rad kända personer. Hjärtan från Kristian Luuk, och “Åh så fint, två finess är lika med ja” från Christine Meltzer. Duon är så inspirerande att även “Årets HBTQ”-författare Edvin Törnblom forsar över dem. Det var helt utom kontroll. Att se att det var en kärleksbombning var häftigt, skriver Sofia Dalén i Jönköpings-Posten, men det var oroande sedan hon avslöjat en annan person som inte är offentlig.

Dalén får frågan av reportern om meningen med inlägget var att få uppmärksamhet, men han svarar att det inte var det. Det finns många människor som behöver definiera sin inställning för sig själva, men jag ser det inte så. Kanske är begreppet förälskelse mer representativt för samtida attityder till romantiska partnerskap. Profilen till tidningen avslutar: “Nu är hon bisexuell eller nu är hon det här och det här”, vilket låter läsaren dra sina egna slutsatser.

Kärleken gavs av Sofia Dalén. Högsta möjliga poäng är 5+

Tidigare dejtade Sofia Dalén en pilot. Aftonbladet publicerade en intervju med henne där hon gav kärleken fem plus för mindre än ett år sedan. Fem, utan några förbehåll. Vi överlevde pandemin oskadda, och från och med nu kan bara bra saker hända. Ändå, beröm till alla som gjorde detta.

Eftersom han är pilot är jag och min sambo vana vid långdistans, men första veckan av corona var rök. I mars 2022 erkände hon, “det känns jävligt bra att vi klarade det”. Programledaren och podcastaren Sofia Dalén är just nu värd för ett liveavsnitt av sin show “Paradrätten” på sitt YouTube-konto. Även SVT-programmet “Bäst i test” har visat henne. Sofia Dalén har rekryterats av Aftonbladet. Den första bilden på Sofia Dalén och hennes nya pojkvän släpptes förra veckan.

Sofia Dalén Pojkvän

Hon går in mer i detalj om parets historia i sin podcast. I kändisvärlden låg romantik i luften förra veckan tack vare sociala medier. De delade bilder från alla vinklar, men 32-åriga Sofia Dalén var den som blev mest tagen. Paradrätten, en YouTube-serie, och Widerström och Dalén, en podcast, håller Sofia Dalén uppdaterad. Hon var även med i Bäst i tests ordinarie panel förra året. Nu i februari uppträder hon Paradrätten Live på Rival i Stockholm tillsammans med Kalle Möller, 39.

Ett nytt kärleksintresse för Sofia Dalén

Sofia berättar om sitt förhållande till Linn Muhr i en podcast som hon spelade in med Mixmegapols radiovärd Karolina Widerström. För första gången visade Sofia världen ett foto på sig själv och sin pojkvän, Linn. Hon hävdar att de har varit ett föremål under en tid medan de har varit tysta på sociala medier.

Hon beskriver upplevelsen som “lite läskig, spännande och underbar på ett sätt” i Widerström och Daléns podcast. Sofia erkänner i podden att stödet hon fått från sina Instagramfans i kölvattnet av inläggets publicering kan ha kommit som en chock. Hon är lite häpen över förhållandet själv, efter att tidigare enbart dejtat män.

Det är lite oväntat att detta ägde rum, men det är också väldigt roligt. Det är en fantastisk sensation. Efter en alla hjärtans dag-bild på sig själv och sin flickvän Linn blev Sofia Daléns Instagram överväldigad av hjärtan. Det är häftigt att inse att bombningen var en kärleksbomb.

När Sofia Dalén, som är känd för att hålla en låg profil, bestämde sig för att ge en inblick i sitt liv gjorde hon det för att hon tyckte att utsikten var “spännande och rolig”. Sofia Dalén, 32, är en av Spotifys julvärdar 2022. Hennes tidigare medverkande inkluderar “Bäst i test”, “Melodifestivalen” och “Grammy Awards”. Dessutom har Sofia Dalén alltid haft ett fullspäckat schema.

För första gången har hon uttryckt oro för att det ska bli för mycket. Du ser alla andra som smäller i väggen, och jag vill inte vara som dem. Efter en “monstervecka” med inspelning av YouTube-serien “Paradrätten”, där hon lagar mat med kändisar, är Sofia Dalén utmattad. Värden har också en helt ny Spotify-julkalender utöver sin teater, podcast och liveframträdande.

Dalén säger att hon alltid har varit ganska upptagen, och medan hon tror att hon nu har hittat en sund balans tack vare regelbunden träning och vila oroar hon sig fortfarande för utbrändhet. Ja gud, jag håller med. Det skrämmer mig till döds. Alla andra verkar springa in i väggar, och jag vägrar att gå med dem. Det började bli för mycket förra året, erkänner Dalén nu.

Sedan gjorde jag något åt det, vilket hjälpte mig att kasta bort flera förutfattade meningar. Dalén höll efterdiskussionen med artisterna i Melodifestivalen 2020, men hon har bestämt sig för att inte återvända. Istället började hon agera i en pjäs på egen fri vilja. Det är den här typen av besökare som “Paradrecht” skulle dö av att få.

Programledaren Sofia Dalén har haft många möten med kända personer. Trots att de flesta drömbesökarna har förvisats har Daléns tro att Carola Häggkvist lagat “en rejäl sallad” hittills stått kvar. Hon har en av Sveriges bästa röster och hon var min barndoms idol. Det skulle ha varit ett stort äventyr.

Dagarna 1–24 december i Sofia Daléns nya Spotify-adventskalender, “Sofias roliga karameller”, innehåller inte bara sångerskan utan även speciella gäster som hjälpte till att göra detta år så minnesvärt. Programledaren medger nu att vissa var mer skrämmande att prata med än andra.

Hon skrattar när hon förklarar att hon är så feg att hon aldrig skulle våga knuffa dem mot väggen. Det kanske lyssnarna kan gissa, men några av dem var som, “Gud, jag ska träffa den här”. Anna Sofia, kvinna född den 24 augusti 1990, är bosatt på Klappbryggan 21 i Kersberga. För två veckor sedan, den 1 maj 2023, flyttade hon till sin nuvarande villa eller radhus. Hon och Linn har skapat sig ett hem här.

Efterfrågan på Anna Sofia är högre än vanligt. Hittills denna månad har vi publicerat 51 nyheter om henne. Anna Sofia är en engagerad styrelseledamot i ett företag eller en organisation. Stockholm är där du hittar flest personer som letar efter Anna Sofia.

Vad har Sofia Dalén för sysselsättning?

Sofia har synts i fönstret tidigare. Hon är programledare i både radio och TV-program. Dessutom medverkar hon i podden Widerström Dalén. Sofia brinner för att använda humor i sitt arbete och har tidigare presenterat för P3 Star och YouTube-serien P3 Star Hänger. Det var dock hennes roll som programledare för Melodifestivalen Online, där hon intervjuade de tävlande musikerna och blev känd i hela Sverige.

Paraderätten, en kanal som drivs av Sofia Dalén på YouTube. Sofias kanal har över 30 000 medlemmar, och hon använder den för att lägga upp komedivideor och sin egen show, Parade Court. Hon fick träffa och laga mat med ett gäng A-lists på den showen. Hon säger att hon “älskar att jobba med humor” och att kanalen är full av bra intervjuvideor som tittarna kan delta i.

Förutom sitt presentations- och YouTube-arbete är Sofia också ganska aktiv på fotodelningsappen Instagram. Hon använder handtaget “sofiadalen” på sajten, och hennes 35 000+ hängivna fans kommer att känna igen henne där. Hennes professionella och privata liv är båda öppna böcker. Och om du letar efter en trevlig stund på Instagram är det hon du ska följa eftersom hon alltid lägger upp något roligt. “Patient” är en vacker berättelse om att älska någon som har bestämt sig för att de inte längre vill leva. Huvudpersonen är en byggnadsingenjör vars syster är inlagd på mentalsjukhus.

Sofia Dalén Pojkvän
Sofia Dalén Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!