Elin Härkönen Pojkvän

Elin Härkönen Pojkvän
Elin Härkönen Pojkvän

Elin Härkönen Pojkvän – Efter att ha slutat med Paolo Roberto för en dryg vecka sedan säger sig Elin Härkönen ha hittat kärleken igen. Jag lovar att utveckla snart. Vad jag kan säga dig är att mina känslor för dig är bortom ord. Elin Härkönen refererade till denna känsla som “kärlek på ett sätt jag aldrig upplevt förut” i ett blogginlägg. Och nu måste jag avslöja andra detaljer. Hon har nyligen lagt upp ett foto på sin nya pojkvän tillsammans med en uppriktig proklamation om hennes kärlek till honom på Instagram. Det är enkelt att tappa verkligheten ur sikte efter att ha upplevt hjärtesorg i ett förhållande.

Den allra första bilden på den nya killen tagen av Elin Härkönen

Enligt Elin Härkönen övertygade hon sig själv till en början om att det inte fanns några känslor inblandade, och att hon föredrog att vara sig själv och inte släppa in någon i sitt liv. Den person som blev min närmaste förtrogne nästan omedelbart; den som stod vid min sida när jag är som mest sårbar, den som får mig att känna mig unik, ovärderlig, vacker och älskad. Hon säger: “På ett sätt som jag aldrig har upplevt förut.” Den nya kärleken i Ein Härkönens liv är inte längre en hemlighet hon måste skydda.

Hon lade nyligen upp bilder på sin skönhet på Instagram. De är “så tacksamma för att DU kom in i mitt liv”, skriver hon. Elin Härkönen, 27, meddelade i veckan att hon dejtar igen. Nu visar hon äntligen upp sin boxningspojkvän, 29-årige Anthony Yigit, på Instagram. Han är den som fick mig att känna mig unik, värdefull, vacker och älskad, och han blev omedelbart min bästa vän. Med bildtexten “så tacksam att DU kom in i mitt liv” uttrycker hon sin tacksamhet.

Mitt försvar har brutits; Jag är sårbar nu

Elin Härkönen har tidigare diskuterat de svårigheter hon mötte efter sin splittring från ex-pojkvännen Paolo Roberto, 52. Nyligen avslöjade hon på Instagram att hon hade lovat sig själv att inte tillåta någon i hennes närhet igen efter en traumatisk upplevelse. Men när hon vände sig mer och mer till Anthony Yigit, som tidigare bara varit en vän, fann hon sig själv oförmögen att ignorera den växande attraktionen mellan dem.

Älskaren är så glad, han lägger ut bilder på den på Instagram. Och jag vet att det kommer att bli det, för DU är fantastisk”, skriver han. Efter hjärtesorgen med Paolo Roberto har Elin Härkönen funnit lyckan med en annan man. Men när känslorna började utvecklas var Anthony Yigits nya älskare redan tagen. Nu förklarar han vad som hände. Våren 2020 blev Elin Härkönen, en 27-årig träningsprofil, oavsiktligt publicerad som flickvän till 52-årige Paolo Roberto.

Kort därefter skildes paret åt och Elin började sin egen personliga resa mot känslomässig återhämtning. Elin medverkade i TV4 dokusåpan Elitstyrkans hemlighe i september samma år. Antony Yigit, en 30-årig professionell boxare, är hennes nuvarande pojkvän. De lärde känna varandra först som nära vänner.
Nu när Anthony inte längre är med sitt ex diskuterar han början av sin relation med Elin i en intervju med Hänt.

Elin Härkönen Pojkvän

HANS NÄRMARE VÄN OCH SENARE Flickvän VAR ELIN HRKNEN

Anthony och Elin träffades efter produktionen av Elite Force Secrets och pratade om sina respektive tränings- och friskvårdsrutiner. Anthony berättar för Hänt att han och Hänt började träna tillsammans och började utnyttja tiden mellan passen för att äta lunch tillsammans. Jag var fortfarande med mitt ex efter att vi lämnade Elitstyrkans hemligheter.

Om det hade hänt skulle jag nu räkna de andra medlemmarna i gruppen bland mina närmaste vänner. Våra scheman sammanföll, så vi tillbringade mycket tid tillsammans; efteråt uttryckte hon (ex-flickvännen reds amn) sin åsikt att detta var utmanande. Sedan klickade det, säger han. Och jag tillade, “Jag ska försöka träffa dig halvvägs så att du känner att det inte är svårt”, vilket är en fras som i huvudsak betyder samma sak. Ett möte ansikte mot ansikte var dock aldrig möjligt på den platsen.

Jag dumpade inte mitt ex för Elina, säger Anthony Yigit

Efter Anthonys uppbrott med sin flickvän började han och Elin snabbt dejta. Han är medveten om uppfattningen att hans ex-flickvän blev övergiven till förmån för Elin. Jag kan se varför hon tänker och känner som hon gör, tillägger han om sin ex-flickvän. Sedan drog hon naturligtvis slutsatsen att jag hade gjort slut med henne för att jag var intresserad av Elin.

Detta är dock inte läget. I veckan meddelade Elin Härkönen, 27, att hon har återupptagit kontakten med en före detta pojkvän. Nu visar hon äntligen upp sin boxningspojkvän, 29-årige Anthony Yigit, på Instagram. Han är den som fick mig att känna mig unik, värdefull, vacker och älskad, och han blev omedelbart min bästa vän. I en utsträckning som jag aldrig känt förut. Hon bildar bilden: “Så tacksam att DU kom in i mitt liv.”

Mitt försvar har brutits

Elin Härkönen har varit öppen med de strider hon mött efter uppbrottet med ex-pojkvännen, 52-årige Paolo Roberto. Hon avslöjade nyligen på Instagram att hon hade lovat sig själv att hon aldrig skulle lita på någon med sitt hjärta igen. Hon erkände dock så småningom att hon hade känslor för Anthony Yigit, som tidigare bara varit en vän. Det var som att “min skyddsvägg slogs ner” och “där stod han på andra sidan med öppna armar”, som hon uttrycker det.

Även pojkvännen lägger ut bilder på sin glädje på sociala medier. Mina förväntningar på “oss” inkluderar nu att se vår gemensamma strävan blomstra till något verkligt anmärkningsvärt. Elin Härkönen väckte uppståndelse bland sina fans förra veckan när hon avslöjade att hon inte får besöka sin pojkvän Anthonys gym i Miami.

Hon kan ha varit glad att gå efter att ha insett hur farligt det var där. Elin Härkönen, en 27-årig traineeprofilerare, träffade sin blivande make, Anthony Yigit, i avsnittet 2021 av “Secrets of the Elite Force” där de båda tävlade. Paret har sagt att deras nuvarande nivå av hängivenhet till varandra inte började förrän efter att filmningen hade avslutats.

Elin Härkönen är utestängd från sin pojkväns gym. Elin Härkönen verkar lyckligare än någonsin baserat på sina inlägg i sociala medier, men turturduvorna stötte på motstånd när Anthony, en professionell boxare, flyttade till Miami förra veckan. Elin hade tänkt följa med men hindrades från att göra det i sista stund. Till vilket syfte? Anthonys gym är en anläggning endast för män. Så här ser Anthony Yigits hemmagym ut.

Även om Elin Härkönen fortfarande lever och mår bra i Sverige har saker och ting förändrats dramatiskt för hennes tidigare pojkvän, Anthony. Hans Instagram-följare blev verkligen förbluffade igår när han började dela bilder av förhållandena på Miamis fitnesscenter. Plötsligt var Elin Härkönens romans med Paolo Roberto ett av de mest omtalade ämnena i hela Sverige. Elins ex-pojkvän har blivit en splittrande och kontroversiell figur. Allt som har hänt sedan natten han greps av polisen i en razzia, erkände senare sexköp på TV4 och släpptes.

Killen Elin Härkönen hade sett dumpade henne

Elins olyckor drabbade hela Sverige. När hon äntligen fann lyckan med boxaren Anthony Yigit firade vi med henne. Det lyckliga paret träffades första gången på inspelningen av “Elitstyrkans hemligheter” på TV4. De kom bra överens till en början, men så småningom blev attraktionen mellan dem för stark för att ignorera. Alla runt omkring oss kände igen vårt förhållande som mer än bara vänner långt innan vi gjorde det.

Elin har sagt till Expressen att det i slutändan var omöjligt att bortse från situationen. I veckan meddelade Elin Härkönen, 27, att hon har återupptagit kontakten med en före detta pojkvän. Nu visar hon äntligen upp sin boxningspojkvän, 29-årige Anthony Yigit, på Instagram. Han är den som fick mig att känna mig unik, värdefull, vacker och älskad, och han blev omedelbart min bästa vän. I en utsträckning som jag aldrig känt förut. Hon bildar bilden: “Så tacksam att DU kom in i mitt liv.”

Mitt försvar har brutits

Elin Härkönen har varit öppen med de strider hon mött efter uppbrottet med ex-pojkvännen, 52-årige Paolo Roberto. Hon avslöjade nyligen på Instagram att hon hade lovat sig själv att hon aldrig skulle lita på någon med sitt hjärta igen. Hon erkände dock så småningom att hon hade känslor för Anthony Yigit, som tidigare bara varit en vän. Det var som att “min skyddsvägg slogs ner” och “där stod han på andra sidan med öppna armar”, som hon uttrycker det.

Även pojkvännen lägger ut bilder på sin glädje på sociala medier. Mina förväntningar på “oss” inkluderar nu att se vår gemensamma strävan blomstra till något verkligt anmärkningsvärt. Elin Härkönen väckte uppståndelse bland sina fans förra veckan när hon avslöjade att hon inte får besöka sin pojkvän Anthonys gym i Miami.

Hon kan ha varit glad att gå efter att ha insett hur farligt det var där. Elin Härkönen, en 27-årig traineeprofilerare, träffade sin blivande make, Anthony Yigit, i avsnittet 2021 av “Secrets of the Elite Force” där de båda tävlade. Paret har sagt att deras nuvarande nivå av hängivenhet till varandra inte började förrän efter att filmningen hade avslutats. Elin Härkönen är utestängd från sin pojkväns gym.

Elin Härkönen Pojkvän
Elin Härkönen Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!