Rasmus Gozzi Familj

Rasmus Gozzi Familj
Rasmus Gozzi Familj

Rasmus Gozzi Familj – Rasmus uppskattade nettoförmögenhet per den 1 juni 2023 är 5 000 000 USD. Svenske popsångaren och skivproducenten Rasmus Gozzi. Kända låtar av honom inkluderar “Crazy For You” och “Love You Tonight”. Från och med år 2023 kommer Rasmus Gozzi att ha fyllt 28. Läs mer om Rasmus Gozzi i detaljerna som följer.

Lär dig mer om Rasmus Gozzis bakgrund och några av hans intressanta trivia på den här sidan tillägnad honom. Han är känd för sina hits “Crazy For You” och “Love You Tonight” och är en svensk popsångare och producent. Vad väntar vi på? Enligt allmänt tillgängliga källor som IMDb och Wikipedia är Rasmus Gozzis ras okänd.

Hur rik är Rasmus Gozzi?

Rasmus är en av Sveriges rikaste popsångare. Han gjorde ett ekonomiskt engagemang för musik 2016. Efter ett år samarbetade han med Sean Kingston om en singel. Efter att ha tjänat flera platina- och guldalbum släpper han nu ny popmusik med sitt nya band, Gozzina. Uppsalaprofessorn Rasmus Gozzi är dock inte utan sina belackare.

Låtar som får folks uppmärksamhet är min favorit. Vid tjugoett års ålder fick Rasmus äntligen tid att sätta sig ner och organisera sitt liv. Planen var att hans musik skulle vara hans inkomstkälla. Inom ett år kommer jag att försörja mig på musik, sa jag till mig själv. Efter ett tag av att nå ut till tio musiker varje dag om potentiella samarbeten började jag släppa ett enda spår varje fredag. Sedan dess är det allt jag har gjort.

Arbetar tillsammans

Det betyder att mer än 200 låtar har släppts sedan 2016. Trots detta är kreativa block och författarkramp fortfarande ljusår bort. Jag har fler idéer om låtar än tid att faktiskt skriva dem. Jag skulle lätt kunna producera flera låtar varje vecka, men jag förstår att du kräver hög kvalitet. Låtens popularitet sköt i höjden efter att en medarbetare till Sean Kingston nått ut till Gozzi och frågade om de två kunde “koppla ihop något”.

Så, kroken grävde i. Det var en gemensam insats, och en låt som heter “Love You Tonight” som också medverkade svenska musikern Lazee. Ett samarbete med Dex Famous följde strax efter. Rasmus, som precis bildat bandet Gozzina med sångerskan Annie Forsberg, säger att han tycker om att samarbeta med nya musiker.

Rasmus Gozzi Familj

De har slagit sig ihop för att släppa singeln “Overdose of Dig” idag. Jag skrev det för flera år sedan, men vi uppdaterade det lite. Det handlar om att vara så förälskad i en annan person att man inte orkar vara skild från dem. Det är en typ av uppföljare till förra veckans platinahit “Crazy in You”; en country-influerad poplåt som är optimistisk, catchy och somrig.

En källa till debatt

Gozzis musik och YouTube-kanal har en stor fanskara. Rasmus hävdar att han har 100 000 regelbundna lyssnare i Stockholm. Det är häftigt att det är så många lyssnare. Det är otroligt, eftersom det betyder att var tionde person i Stockholm lyssnar på mig varje månad. Men mitt ansikte är inte särskilt känt.

Är det trevligt?

Meh. Många av mina låtar uppmärksammas, men ibland är det att föredra att vara mindre lätt att känna igen. I min musik gillar jag att röra upp starka känslor. På den politiska arenan gör jag narr av dem. Efter att den virala videon av Stefan Löfvéns argument blivit viral skrev jag en låt om den. Men jag fick veta att Stefan hade hört låten och tyckte att den var humoristisk, vilket hängde ihop med att jag var planerad att framföra den i en park i Nässjö där arrangörerna av konserten var socialdemokratiska tjänstemän.

För att hedra Greta

Men alla dessa låtar är inte politiska jinglar. Ett annat exempel på Rasmus Gozzis låtskrivande är “Dirty bitch”, där han sjunger om “lösa tjejer”, och “Greta Thunberg”, som handlar om den svenska aktivisten. En animerad Greta-karaktär går ut ur en trälåda och slickar sina läppar i videon. Om du tar mina texter till deras värde, men min sång kan ses som en hyllning till henne. Så om de gillar låten får de inte vara fans av Greta.

Däremot hör jag en hyllning i den här låten. Videon är udda, men jag tycker mest om den när den går för långt och folk börjar bli upprörda. Varken “Dirty bitch” eller “Haffa guzz” är enligt hans mening sexistiska. Nyckeln är kapitulation. Jag uppskattar när saker är distinkta och lätta att lägga märke till. Rasmus anser sig först och främst vara en entreprenör, med lifecoachen och affärsmogulen Tony Robbins som inspiration.

Först och främst är jag en företagare reneur. När jag var yngre arbetade jag som tidningsbud, annonsdistributör från dörr till dörr och dekoratör för ungdomsfester. Det är obehagligt för mig att öppet diskutera mina ambitioner. När du börjar prata vill du kunna avsluta det. Men jag tror att vi bara har skrapat på ytan. Snusk och Rasmus Gozzi är bara två av de musiker som fick framgång på epadunken 2022.

En av de mest populära låtarna på svenska Spotify, “Ride mig som en dalahäst” har kritiserats för sina tydliga texter om sexualitet och alkohol. På Spotifys topplistor och över sociala medier är Miss Snusk välkänd som en viktig aktör i den blomstrande epadunk-scenen. Hennes varumärkesutseende inkluderar en rosa balaclava eller rånarkeps. Musiken är den primära källan till underhållning. Den 11 januari påpekar hon på Morgonstudion att det är skönt med lite avskildhet ibland.

Sexuellt suggestiva texter

Miss Snusk och Rasmus Gozzi diskuterar ett brett spektrum av ämnen i sin låt “Ride mig som en dalahhäst”, inklusive raggare, bilar, sprit och sexuella aktiviteter som de planerar att ägna sig åt med varandra. Miss Snusk konstaterar att låten är uppbyggd som en tävling där en person försöker ta kontroll så mycket som möjligt.

Vissa skulle kalla raden “du är en hora, du hukar dig ner och suger” av Rasmus Gozzi sexistisk; hur känner du för det? Han sjunger svidande om mig, men jag hämnar mig genom att kalla honom en “fuckboy” i mina egna låtar. Istället för att han ensam plockar på mig gör vi det båda två. Fröken Snusk tycker att det går bra att sjunga i den stilen, och jag håller med.

Efterverkningar för TikTok

Miss Snusk har blivit ett fenomen i sociala medier tack vare sitt inflytande på epadunkens Sverige. Hon har cirka 110 000 Tiktok-anhängare, varav många är unga. Vi använder mycket svordomar i våra låtar. Men samtidigt har vi en åldersgräns på våra låtar, så om en sjuåring skulle lyssna på den låten på Spotify skulle det inte vara mitt fel; snarare skulle det vara föräldrarnas fel som inte hade satt åldersgränsen till 18 år eller äldre.

Hon säger att det är roligt att de tycker om låten. I videon ovan diskuterar Snusk sitt arbete som musiker. Föreningen Vretstorps folkets hus har som svar på frågor beslutat att ta bort åldersbegränsningen från årets Vretstorpsnatta, som äger rum den 29 juli. Vretstorps folkets hus har i år beslutat att finansiera artister som kommer att ta in en stor publik till Vretstorpsnatta .

På stora scenen i Vretstorpsparken kan du fånga Fröken snusk och Rasmus Gozzi. The Streaplers kommer att stå för musik till dansgolvet medan Henrik Strömberg, tidigare i dansbandet Scotts, uppträder som kvällens trubadur. Ett tumult uppstod vid Sigges Gnosjö loge under en föreställning av Fröken Snusk och Rasmus Gozzi. En man i tjugoårsåldern som hade druckit rejält omhändertogs först av säkerhetspersonal innan situationen förvärrades och polis tillkallades.

Rasmus Gozzi: “Som ung insåg jag att jag behövde vara självsäker och jämn. På gymnasiet var de mest populära eleverna alltid de mest självsäkra och aggressiva. Vi lärde oss i tidig ålder att fysisk kraft kan ersätta svåra känslor. Många Föråldrade attityder och standarder om vad som förväntas av pojkar och tjejer består idag. Vi killar förväntas presentera ett tufft och iskallt yttre. Även om detta kan vara en anledning till att färre pojkar än flickor söker hjälp för depression, tyder studier på att det omvända också är sant.

Jag tror också att detta kan vara en bidragande orsak till att män utgör den stora majoriteten av självmordsförsök och avslut i Sverige. Som kille har jag insett att det är viktigt att vara självsäker och rättvis. På gymnasiet var de mest populära eleverna alltid de mest självsäkra och aggressiva. Vi fick lära oss från ung ålder att fysisk kraft kunde ersätta mer komplexa metoder för att uttrycka känslor.

Många osanningar avslöjades för mig. Uppfattningen att män inte borde visa känslor var den dummaste. Som musikproducent ägnar jag mycket tid åt att fundera över hur jag ska förmedla känslor genom ljud. På ett unikt sätt kan musik röra och motivera sina lyssnare. Jag hoppas kunna ge ett meningsfullt bidrag till en kontroversiell debatt genom min musik genom att utforska det tabubelagda ämnet mäns ovilja att avslöja sin sårbarhet.

Det här är något jag bryr mig mycket om, och jag hoppas kunna bidra på mitt eget lilla sätt genom att använda min plattform som musiker och låtarna jag skriver för att främja en miljö där människor känner sig trygga med att uttrycka sina känslor öppet. Vissa människor tycker att könsnormer bör lämnas ifred eftersom de har funnits i evigheter och det skulle vara dumt att bråka med framgång.

Jag föredrar dock den nya inriktningen. Jag tror att vi alltid bör pressa oss själva att växa och inspirera varandra att vara ärliga och modiga medan vi diskuterar känslor. Vi kan inte bygga ett bättre, mer jämlikt samhälle om det inte sker. Gråt ut, grabbar! Även om det kanske inte görs offentligt, är det väsentligt

Rasmus Gozzi Familj
Rasmus Gozzi Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!