Sven Göran Eriksson Sjuk

Sven Göran Eriksson Sjuk
Sven Göran Eriksson Sjuk

Sven Göran Eriksson Sjuk – 75-årige Sven-Göran “Svennis” Erikssons hälsa försämras. Han planerar att göra färre offentliga framträdanden framöver. Anders Runebjer, Erikssons advokat, sa till Sportnladet att hans klient är sjuk och därför inte kan prestera på sin vanliga nivå som den “svennis” vi alla är vana vid att se. Eriksson, sportchef för Karlstad Fotboll, uppdaterade lagets hemsida med nyheten om sin sjukdom. Uttalandet ger dock lite information om de specifika hälsoproblem som är aktuella.

Sven-Göran Svennis Eriksson: “Jag har valt att minska mina offentliga uppdrag tills vidare på grund av hälsosvårigheter som är under utredning. Mina prioriteringar är hälsa, familj och några utvalda Karlstad Fotbollsuppdrag. Respektera mitt beslut och min integritet, och jag uppskattar all kärlek och stöd från mina vänner och fotbollskontakter”, skriver Eriksson.

Termen “begränsad effekt”

Anders Runebjer, “Svennis” advokat, säger till Sportbladet att ingen inblandad – inklusive ”Svennis”, hans familj eller han själv – är villig att diskutera arten av hans hälsoproblem. Han är sjuk, och Runebjer säger att han inte kan vara samma “Svennis” som vi alla är vana vid att se. Så är det, men han vill också göra så mycket han kan i fotbollsvärlden. Han är uttråkad om han inte förstår.

minskat sedan förra veckan

Enligt Runebjer började Erikssons hälsa svikta för cirka två veckor sedan och han är just nu omgiven av nära och kära. Matchen Karlstad Fotboll mot Ljungskile är på lördag och “Svennis” hoppas kunna närvara. Det är hans förhoppning och avsikt att vara med på Karlstad Fotbollsmatch. Sedan får vi, som Runebjer uttrycker det, se vad som händer.

Nu 75 år gammal jobbar Eriksson fortfarande som klubbens sportchef i toppklassen. Tobias Johansson kliver in som sportchef under tiden. Däremot kommer “Svennis” och huvudtränaren Albert Bunjaki att fortsätta arbeta för att lösa de större problemen som landslaget står inför. Vi i klubben önskar “Svennis” ett snabbt tillfrisknande och ber att hans integritet respekteras enligt det föregående uttalandet”, skriver Karlstad Fotboll.

Det är första gången han öppnar sig om sin sjukdom. “Jag mår bra”, försäkrade han Sportbladet. En av de mest uppmärksammade tränartalangerna som kommit ut från Sverige är Sven-Göran Eriksson. Karriären har tagit honom från IFK Göteborg till Lazio till Roma till Benfica innan han slutligen tvingades meddela sin avgång som sportchef för Karlstads Fotboll i februari på grund av hälsoproblem.

Sven Göran Eriksson Sjuk

Förra året jobbade jag som konsult för Karlstad Fotboll och i år skulle jag bli lagets sportchef innan jag blev sjuk. Förut brukade jag gå nästan varje dag. Om jag ska ta på mig det ansvaret måste jag veta att jag kan ge allt närhelst det behövs. Han hävdar i en intervju med Sportbladet att gå halvfart är omöjligt.

Den legendariske tränaren påstår sig må bättre än någonsin efter att ha tvingats avgå som sportchef på grund av sjukdom. Det är inget problem alls. Jag har en sjukdom och jag vet vad det är. Vi strävar efter att förbättra det, men för nu, acceptera det nuvarande tillståndet. Jag mår bra som den är. Vad du vill och hur du känner är inte alltid detsamma som vad du är kapabel till, resonerar han.

Jag ska anstränga mig för att gå på några Karlstad Fotbollsträningar med början nästa vecka. Förutsättningarna för att det ska ske börjar nu också förverkligas. Sven-Göran Eriksson, 75, har både ljusa dagar och dåliga dagar. Den legendariske tränaren har äntligen öppnat upp om sin kamp mot cancer.

Han säger till Aftonbladet att förbättringar är på gång. Sven-Göran Eriksson blev sportchef för Karlstad Fotboll i år. I februari var han dock tvungen att tillfälligt dra sig tillbaka. “Svennis” hade varit sjuk en tid. Senare bekräftade Erikssons vän och advokat Anders Runebjer för Expressen att hans klient får sjukvård.

För första gången har Sven-Göran Eriksson öppnat upp sig om sin hälsa till Aftonbladet. Det är inget problem alls. Jag har en sjukdom och jag vet vad det är. Vi strävar efter att förbättra det, men för nu, acceptera det nuvarande tillståndet.

Det finns en betydande klyfta mellan dina önskemål och dina medel

…Jag har det ganska bra, säger ex-tränaren. Att göra det du vill och känner för att göra är väldigt annorlunda från att göra det du kan. Det har aldrig funnits en bättre fotbollstränare i svensk historia än Sven-Göran Eriksson. Degerfors var det första stoppet i sin tränarresa; han tog sedan sina talanger till IFK Göteborg.

Han fortsatte med att spela professionellt för utländska lag inklusive Benfica, Roma, Fiorentina och Lazio. Svensken var lagkapten för Englands, Mexikos och Elfenbenskustens landslag förutom Sverige. Sven-Göran Erikss on, en före detta fotbollstränare som nu är 75 år gammal, sa upp sig som sportchef för Karlstad Fotboll för två månader sedan.

För första gången diskuterar han sina hälsofrågor.Sven-Göran Eriksson, tidigare topptränare, är 75 år och gjorde en rejäl satsning med division ett-laget IF Karlstad Fotboll. Men i slutet av februari uppgav klubben på sin hemsida att han skulle dra sig ur på grund av hälsoproblem. På grund av några medicinska frågor som just nu utreds har jag, Sven-Göran “Svennis” Eriksson, bestämt mig för att dra ner på mina offentliga åtaganden tills vidare.

Mina prioriteringar är hälsa, familj och några utvalda Karlstads fotbollsuppdrag. Respektera mitt beslut och min integritet, och jag uppskattar all kärlek och stöd från mina vänner och fotbollskontakter, stod det. Det har varit en försening på två månader. Efter att ha tränat i IFK Göteborg, Benfica, Roma, Lazio, Manchester City, och det engelska landslaget är “Svennis” just nu sjukledig och har haft gott om möjligheter att se fotboll från sidlinjen.

Hans dedikation till den värmländska klubben är fortsatt stark trots att han inte kan vara med på matcher. Förra året jobbade jag som konsult för Karlstad Fotboll och i år skulle jag bli lagets sportchef innan jag blev sjuk. Förut brukade jag gå nästan varje dag. Om jag ska ta det ansvaret måste jag veta att jag kan ge 110 % när det gäller. Han argumenterar i en intervju med Sportbladet för att gå halvfart inte är ett alternativ.

Känn dig inte bekväm med att identifiera sjukdomen

“Svennis” är vag om sitt fysiska tillstånd. En utredning gjordes, men han är ovillig att diskutera sin prövning. Men i Sportbladet är han i huvudsak tvungen att tala om sina senaste hälsoproblem. Det är inget problem alls. Jag har en sjukdom och jag vet vad det är. Vi strävar efter att förbättra det, men för nu, acceptera det nuvarande tillståndet. Jag mår bra som den är. Han betonar vikten av att skilja på vad du vill och känner för att göra och vad du kan uppnå.

Enligt TT låter Sven-Göran “Svennis” Eriksson hälsofrågor utreda och har minskat sina offentliga framträdanden medan de fortsätter. Han uttrycker också sin uppskattning för sina vänners uppmuntran och hävdar att läkare undersöker hans hälsoproblem. 75-åringen är sportchef för Karlstad Fotboll, en klubb i Sveriges högsta liga. Sven-Göran Eriksson, en legendarisk tränare från Sverige, börjar känna en viss press.

En betrodd kompis talar äntligen ut om “Svennis” tillstånd. Anders Runebjer, Sven-Görans advokat, säger till SVT att hans klient just nu går i terapi. Sven-Göran Eriksson avslöjade i februari att han kämpade med hälsoproblem. Den svenska tränarlegenden bestämde sig då för att göra färre offentliga framträdanden och begära integritet.

Svennis välbefinnande

Tränarprofilen “Svennis” tjänstgör nu som sportchef på Karlstad Fotboll, men har hoppat av tillfälligt.
Det säger 75-åringen i ett uttalande från fotbollen. Sedan dess har det varit relativt tyst om Sven-Göran Eriksson och hans familj har varit återhållsam med att kommentera hans tillstånd. Den första uppdateringen om Svennis hälsa har dock precis kommit.

Svennis advokat vill dock inte diskutera arten av hans klients sjukdom eller omständigheterna kring hans klients död. Sven-Göran Eriksson har varit tränare sedan 1977 då han tog över i Degerfors. Sedan dess har han lett viktiga klubbar i Italien och Portugal och varit kapten för det engelska landslaget.

Sven Göran Eriksson Sjuk
Sven Göran Eriksson Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!