Elvira Svensson Pojkvän

Elvira Svensson Pojkvän
Elvira Svensson Pojkvän

Elvira Svensson Pojkvän – Efter de dramatiska händelserna under Bachelor 2021 blev Elvira Svensson en fansfavorit. Efter att Elvira och Bachelor -Simon gjorde slut öppnade hon upp för Hänt om sin nya relation med André. De flesta tittare av The Bachelor kommer ihåg att säsongen 2021 var särskilt dramatisk.

Sebastian Martinsson, 29, och Simon Lindström, 30, var båda singlar och sökte en partner. Medan Sebastians väg till lycka omfattade 25-åriga Ida Nordfors, var Simons lite annorlunda. Alla vet vid det här laget att Simon gav sin sista komplimang till Elvira Svensson, 23. Paret trodde att de älskade varandra djupt på kameran, men när kamerorna slutade rulla insåg de att deras känslor bara var platoniska.

Elviras nya pojkvän efter uppbrottet med Simon är Bachelor André Mikaelsson

Däremot var Elvira ivrig att hitta kärleken igen efter sin separation med Simon. Elviras nyfunna kärlek var något hon hade längtat efter att stoltsera med ända sedan det sista avsnittet av dejtingprogrammet sändes. För oss på Hänt har Elvira diskat med sin 29-åriga sambo, André Mikaelsson. Jag kunde inte erkänna för dem att jag var singel eller använde Tinder.

I ett brev inför finalen i programmet utbytte jag och min nuvarande pojkvän “vi får se hur det slutar” uttryck. Men vi flirtade och så. Väntar på min ankomst, sa han. Hon beskriver också känslorna som dök upp under den första dejten. Hon säger till Hänt: “Okej, jag vill liksom gifta mig med honom.” Hon minns sedan att hon skrev till sin bästa vän strax efter deras första dejt.

Sättet han bar sig på charmade mig. Precis som jag är han motiverad och har en ung persons sinne. Det är en kombination som inte är lätt att hitta. Och då insåg jag att han var ganska snygg. Det här Instagram-inlägget är för närvarande inte tillgängligt. (E01)

Elviras framtid som föreställts av hennes nya älskare och hennes babymeddelande på The Bachelor

Men hur seriöst är Elviras och Andrés förhållande? Vi frågar om hennes framtidsutsikter. Andre och jag har en ljus framtid tillsammans. Elvira hävdar, “Jag ser barn och en villa och allt sånt i framtiden.” Ens yrkesliv är för närvarande högsta prioritet. Vi har diskuterat att ha barn på vägen, men den dagen är fortfarande långt borta. Till en början ska vi leta efter ett större rum att dela på.

Elvira Svensson Pojkvän

Simon Lindström reserverade sin sista “Bachelor”-komplimang för Elvira Svensson. Men deras förhållande misslyckades efter att showen slutade. Efter att ha dejtat i sex veckor hittade Elvira äntligen sann kärlek med André Mikaelsson. Elvira, som förblivit vän med både Lindström och honom, menar att han är “väldigt genuin i sina känslor” och “verkligen ser mig för den jag är.”

Sedan sista avsnittet av den här säsongens “Bachelor” filmades har det gått mycket tid. I somras bjöd 29-årige Simon Lindström på sin sista ros till 23-åriga Elvira Svensson, men i början av november meddelade de båda till Expressen att de bestämt sig för att skiljas åt. Det rapporterades först av Hänt, och nu bekräftar Elvira det, att hon har en ny pojkvän.

Andre Mikaelsson, 29, var den lyckliga som fick kontakt med hjälp av fotodelningsappen. Enligt Elvira “halkade” han in på DM. Den före detta “Bachelor”-deltagaren erkänner att, medan flera män skrev till henne under programmets gång, var det bara André som stod ut. Hon tycker att han omedelbart kändes igen på sin unika kombination av snyggt utseende och vältalig prosa.

Elviras oväntade reaktion

Elvira var tvungen att vara försiktig med vem hon såg på hösten tills “Bachelor” hade premiär. När hon var ute och firade Elviras födelsedag med sina kamrater i oktober, levererades en bricka med varma shots till bordet. Servern klargjorde att det var en present. Elvira blev häpen och kände inte direkt igen källan.
Och sedan smsade André mig: “Jag hoppas du gillar heta shots!” Andre, som jobbar inom IT och ekonomi, var i Oslo på en konferens när han såg på Instagram att Elvira var där med sina kompisar. Sedan bad han ut Elvira på en dejt och hon tackade gärna ja.

Kommer att tillbringa juldagen som en familj

Parets första dejt innebar en resa till ett konstgalleri och en trevlig måltid. De har gått ut i sex veckor nu. Det lyckliga paret kommer att fira jul tillsammans och deras kommande resa till Paris bådar gott för deras framtid. Det Elvira värdesätter högst med André är att han accepterar henne utan att döma. Enligt henne är hans känslor väldigt uppriktiga och han accepterar mig för den jag är.

Elvira och Simons nuvarande förhållande

Simon och Elvira sågs äta middag tillsammans förra veckan, vilket väckte spekulationer om en möjlig försoning; Elvira har dock sedan dess klargjort att deras förhållande är strikt platoniskt. Hon hävdar att vi två nu är vänner och att André inte har några problem med denna utveckling. Simon Lindströms och tävlande Elvira Svenssons förhållande varade inte länge efter inspelningen av Bachelor 2021, men nyheten om att de tillbringade nyår tillsammans spreds den senaste veckan och gav fansen nytt hopp om en försoning.

Simon Lindström gav Elvira Svensson sin final steg på säsongen 2021 av The Bachelor Sweden. Några månader senare avslöjades det dock att paret hade separerat, vilket Simon diskuterade i After Five och sa: “Det har varit svårt att dejta i hemlighet.” Det var spänning och ilska mellan oss, och vi kom aldrig riktigt någonstans som ett par. Vi var förbjudna att stanna kvar i öppna områden. Du bor i din lägenhet och trycker hela sommaren.”

Var med i ett nyårsfirande

Trots separationen verkar det som att exen fortfarande är på god fot med varandra; ett inlägg på Elviras Instagramkonto tyder på att de firade det nya året tillsammans för bara några veckor sedan. Simon beskriver sin vänskap med Elvira ända sedan de träffades på The Bachelor: “Sedan dess har vi alltid varit goda vänner.”

En av de första sakerna jag ville att hon skulle göra när vi åkte tillbaka var att träffa mina vänner och familj. Strax därefter befordrades hon till en högre position. Ungefär ett halvår har gått, under den tiden har hon blivit bekant med många av mina närmaste vänner. Det är därför vi hänger i gäng”, förklarar han.

“Som det är just nu tänker jag inte på att se henne som något annat än en vän”, säger han och menar att en återförening inte är viktig just nu. I den här säsongen av The Bachelor 2021 gav Simon Lindström sin sista ros till Elvira Svensson. Även om de blev nära under showens gång, överlevde deras vänskap inte dess slut.

Elvira har äntligen hittat lyckan i kärleken igen. Simon Lindström tilldelade Elvira Svensson sista rosen i säsongsavslutningen av The Bachelor 2021, och de var helt överlyckliga. Det gick dock inte som planerat när de väl återvände till Sverige och paret tillkännagav sitt uppbrott i början av november. Elvira har äntligen sagt till Hänt att hon är kär igen. Nu ska hon spilla bönorna.

Därför kunde inte Simon Lindström och Elvira Svensson få det att fungera. Även hemma i Sverige gjorde Simon och Elvira allt de kunde för att hålla sin kärlek vid liv, men det räckte till slut inte. Simon beklagar att det inte fungerade för Hänt. Det är en hemsk och arg sensation. Vi har båda investerat så mycket i det här, och det är därför det känns så skrämmande att ge upp. Men, tillägger han, bidrar dagens öppna kommunikationslinjer och vänliga samspel till den positiva känslan.

Han tillägger att behovet av sekretess var en viktig faktor till att planen misslyckades. Det var svårt att behålla sin romantik med tanke på att de var begränsade till sin lägenhet och inte kunde berätta för någon om sitt förhållande. Även om Elvira fick den sista rosen av Bachelor-Simon i den dramatiska avslutningen, överlevde inte deras blomstrande romans på Rhodos tillbaka i USA.

Hon har äntligen hittat kärleken igen. Ida och Elvira vann känslornas kamp när den bråkiga kandidatfinalen började och Simon och Sebastian delade ut sina sista rosor. Några månader senare, i ett avsnitt av “After the Last Rose”, samlades hela gruppen igen för att dela de goda nyheterna att båda paren fortfarande var tillsammans.

Separation var oundviklig för Simon och Elvira

Avsnittet spelades in i somras, men när det sändes i början av november hade mycket förändrats. Simon och Elvira postade separata men stödjande meddelanden på sina sociala mediekonton efter att de bestämt sig för att gå sina egna vägar. Vissa misstankar hade börjat cirkulera angående Simons kärleksliv vid det här laget, så han rensade luften med Nyheter24.

Citat från Elvira Svensson: “Vi dejtar”

Men på söndagar får vi de senaste kärleksbreven från Bachelor-världen, som rapporterats av Hänt.
Andre Mikaelsson är mannen Elvira har fallit för. Vi visste att vår hemlighet skulle upptäckas så småningom, så vi tog beslutet att hålla vårt förhållande lågmält. Vi har dejtat ett tag nu.

Elvira Svensson Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!