Linda Skugge Nude

Linda Skugge Nude
Linda Skugge Nude

Linda Skugge Nude – Sedan ett tag tillbaka har författaren och journalisten Linda Skugge lagt upp nakenbilder och sexfilmer på sitt OnlyFans-konto. Skugge nämner på OnlyFans, “Idag ska jag göra videos här är en lista över vad jag och mina heta killar ska göra” när jag skriver detta. Linda Skugge, 49, är en svensk romanförfattare och journalist som först blev berömmelse i mitten av 1990-talet som insändare i Expressen; hon har varit känd för allmänheten sedan dess för sina framträdanden i Fittstim.

Den feministiska klassikern reviderades till att omfatta ett brev från Ulf Lundell till Karolina Ramquist, och den blev en storsäljare efter den första publiceringen. Lundell blev rasande när Ramquist läste en av sina böcker i Dagens Nyheter. Han skrev bland annat: “Lilla gumman?” i brevet. Hej hur går det? Verkligen, den här gången kissade du på dig själv? Sedan “saknad pojkvän?” .

Idag gör Linda Skugge det

Linda Skugge har gett ut mer än tjugo böcker genom åren och hon nominerades till Stora journalistprisets kategori Årets innovatör 2005. Som anställd på Expressen nu tar Linda upp kändisar som Hanna Hellquist och Carolina Gynnings liv och målar porträtt av dem i hennes personliga författarskap.

Linda Skugge har närmare 10 000 Instagram-följare och under lång tid har hennes inlägg fokuserat på fitness. Ganska mycket träning har lagts ner på Linda Skugges senaste år. De senaste träningsbilderna på Linda har innehållit BDSM-innehåll och sedan i våras har Linda Skugge även haft ett konto på OnlyFans som hon länkar till på Instagram.

På OnlyFans delar Linda Skugge det

Linda Skugge har nästan 1200 likes på OnlyFans där hon är känd som @ladylazarus2. Linda frågar ofta sina tittare om innehållsförfrågningar, som kan innehålla allt från sexfilmer till nakenbilder. Skugge använder också engelska för att ge detaljerade förklaringar av scenerna som skildras i hennes fotografier.

Linda Skugge Nude

Linda Skugge var kritisk till Pernilla Wahlgrens knappt påklädda tidningsomslag från 2001. Tjugotvå år senare har Skugge fått följare på Only, en plattform där hon delar nakenbilder. Pernilla Wahlgren avslöjar i podcasten “Wahlgren och Wistam” att ämnet för hennes ilska var det faktum att de ansvariga för att ta bilderna gjorde det bara för att göra killarna nöjda.

Linda Skugge, en 49-årig författare och journalist, var föga imponerad av 55-åriga konstnären Pernilla Wahlgrens lättklädda 2001-tidning Café-inspelning. Hon uttryckte sin förvirring om varför en 33-årig kvinna med familj och ett framgångsrikt jobb – som hon troligen tycker väldigt mycket om – vill ta av sig för en fotografering i rå stil i en Expressen-kolumn, och skrev: “Det är något jag inte gör Jag förstår inte och det är därför.”

Efter alla dessa år fick Skugge äntligen vantarna på ett Only fans-konto, där hon säljer sexfilmer medan hon poserar naken. Hon kritiserade det som “performance art” och sa att fler människor borde kunna uppskatta hennes “mördarkropp” i en Amelia-kolumn. Pernilla Wahlgren blev häpen över Linda Skugges förvärv av Only supporters. Jag blev förbluffad. Enligt Pernilla Wahlgren på podcasten “Wahlgren och Wistam” skrev Linda Skugge stycken för Expressen när jag “förlängde mig” på Café, och att hon tjänar pengar på att ta sexuella bilder är så sjukt att det gör ont.

Pernilla Wahlgren säger, “visade inget jag inte ville visa” och medger att bilderna var “lättklädda”, men hon tycker ändå att de är vackra. Hon var oförberedd på svaren. Hur skulle jag överhuvudtaget kunna genomföra hennes anstiftan och krönikaskrivande? Det var motbjudande. Jag borde ha vetat bättre än att slänga feminismen i min roll som trebarnsmamma. Enligt Wahlgren var det några ganska fula ord.

Vilken hemsk tid det var för henne känslomässigt. Eftersom jag hade så fruktansvärd smärta, är jag säker på att jag fällde tårar. Enligt henne var barnen måltavla för skolmobbning. Med hennes ord beskriver “ödets ironi” strävan från Skugges Enda beundrare. De stygga männen som vill se henne ägna sig åt sexuella handlingar med sin kropp är de som betalar henne. Att vi fotografer gjorde det för männens bästa – att man nedvärderar sig själv som kvinna – var precis vad hon föraktade.

För Linda Skugge har Expressen gjort en ansökan

En man som har potential att bli Linda Skugges “splittrade” har presenterats för henne. Eftersom hon är livrädd för att skada honom, utsätter hon honom och hans kärlek för många prövningar. “Jag är inte bra på penntricket”, deklarerar jag med min mest oroliga och barnsliga röst. Jag befinner mig utspridda framför honom, när han lugnt försöker äta frukost medan han läser Svenska dagbladet efter några markerade passager.

För att få den respons jag önskar använder jag då och då en av hans dyra pennor och stoppar in den under en spene. Men eftersom jag är en äldre kvinna som en gång ammade tre vesslor, har jag blivit skänkt vackra, ömtåliga liljekuddar istället för bröst. Dessa är så aktiva och vibgnäller om att ingen penna, hur skarp den än är, kan hålla sig upprätt; till slut glider den av min hand och landar på mattan.

Dunsen får honom att reagera, åtminstone. Troligtvis på grund av hans oro för pennans välbefinnande. Ett annat alternativ är mattan, som alltid måste vara fläckfri. Därefter börjar jag applicera glidmedel på den exponerade kroppen framför honom. Det är precis vad vissa kvinnliga gymråttor inte kommer att vika sig ifrån. De smörjer insidan av låren och borstar benen skamlöst.

Sen några. På den yttre skärgården av Kungliga Motorbåtsklubbens klubbö Högböte hörde jag en sensommarhelg under en längre minnesfärd när jag var på en längre minnesfärd, hörde jag en man som njöt av en öl i solnedgången medan han satt utanför den vedeldade bastun. Han berörde mig djupt, även om vårt samtal var kort och artigt. Någon aspekt av uttrycket stack ut.

Jag har varit på jakt efter “honom” sedan dess. Hemma i Högböte. Den jag trodde skulle tolerera mig trots mina brister skulle ha en enorm självkänsla, fick jag höra. Det skulle ge mig det utrymme jag behövde för att hantera mina egna problem utan att störa mitt liv. Hans liv och intressen var åtskilda från hennes.

Inte som de “dj” jag har använt tidigare. Eller en dweeb vars enda prestation var att slänga pedaler och förstärkare runt sig samtidigt som han tappade en “cool” gitarrist. Jag gick nästan så långt att mejla ön djävulens handledare för att begära den här mannens kontaktuppgifter under ganska lång tid. Men helt plötsligt fick någon nys om det. “Gillar du skogen?” “Ja!”

Plötsligt började det. Jag testar, utmanar och provocerar. På samma sätt som ett rebelliskt barn testar sina gränser. Sen några. Att gå över och över gränsen. Jag höll käken agape medan jag tuggade. Pratade med munnen full. Borde äta ett helt ägg. Förargade mig genom att klä ner mig. Omfamnade min inre fulhet genom att bli sminkfri. Använd våld när du talar.

Hade en bultande röst. Beskrev flera män. Agera på ett riktigt otäckt, naivt och fult sätt. Alla borde springa åt andra hållet eftersom du är en knubbig idiot. För du vet, att bli övergiven gör ont. Att känna sig utsatt, sårad och övergiven är motbjudande. Bli inte kär under några omständigheter. Galenskapen med att bli kär är välkänd av alla. Sånt är inte för mig. Dessutom föraktar jag när någon visar intresse för mig och är nyfiken på mig. Jag införde ett kontaktembargo för att skydda mina vänner.

Genom att sprida många rykten om honom, av vilka några var verkliga och andra inte, gjorde jag honom effektivt oåtkomlig och eliminerade varje chans att någonsin se honom igen i hans avlägsna hem i skogen. Han tycker att kvinnor är dumma. Hans triceps och lår är enorma. Hans arsenal är omfattande. Ingen kan höra mitt skrik i djungeln.

Men ur det blå, snubblade jag på en artikel medan jag läste skräpposten. En bedårande lögnare. Oavsett om vi är själsfränder eller inte, vi har pratat om allt. Tänk att det här var det enda tillfället i hela mitt liv som någon faktiskt SKRIV om mig. Det här är mitt livslånga mål. Och skrivandet är oklanderligt. När de ställs sida vid sida är Thomas Bernhard och Geoff Dyer generade.

Som du kanske är medveten om kräver sann konst att ta risker och göra uppoffringar; det här stycket är tydligt skrivet av en författare som delar denna uppfattning. Att övervinna gränser. Jag skyllde på honom när han trots min uppenbara dumhet insisterade på att vara med mig. Det här är Högbötes man! Vars hobbyer omfattar alla mina vildaste fantasier: natur, äventyr, havet och segling. En riktig snubbe. Flugfiske och fåglar är två saker som ingen vet.

Få fordon i rörelse i snön. Dessutom behöver jag någon som kan grilla mat åt mig oavsett väder. Jag beundrar honom. Hans oratoriska färdigheter. Den gränslösa, olämpliga humorn han besitter. Den sorglösa autonomin han uppvisade. Han är attraktiv, men han är grå och vittrad. Mitt hjärta tillhör honom. Eller “splittrat” för att använda Platons term.

Det var Platons tro att vissa människor föddes med en medfödd styrka som fick Zeus att dela dem i två delar och sprida deras delar över universum, vilket dömde dem till en livslång strävan efter att hitta sin själsfrände. Att få en delad lägenhet är ett lotteri för de flesta. “Vill du följa med mig till Lappland?” Han blev tillfrågad. “Penntricket är för svårt för mig att göra”, säger jag. När han lutar sig bakåt, slipar sina yxor och knivar och ler följer jag med honom. I smyg.

Linda Skugge Nude
Linda Skugge Nude

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!