Erik Ekstrand Dotter Sjuk

Erik Ekstrand Dotter Sjuk
Erik Ekstrand Dotter Sjuk

Erik Ekstrand Dotter Sjuk – Den svenska radio- och tv-programledaren Erik Alf Gustav Ekstrand föddes den 22 oktober 1979 i stersund, men växte upp i Sveg. Som en del av paret Erik och Mackan har han fått ett brett erkännande. En sak är säker och det är att vi alltid skrattade gott med Erik Ekstrand i rutan, oavsett om han var i TV6 eller SVT. Den här artikeln har allt du behöver veta om honom, inklusive det faktum att han nu spelar huvudrollen i SVT-satsningen “Hotel Romantik”.

Var kommer Erik Ekstrand ifrån?

Erik Ekstrand växte upp i Sveg efter att ha fötts den 22 oktober 1979 i stersund. För att vara mer specifik var Erik Ekstrand en halva av “Erik och Mackan” Hur skulle du beskriva deras nuvarande tillstånd av romantik? Erik Ekstrands och Mackan Edlund är mest kända som duon Erik och Mackan. Mellan 2008 och 2015 var TV6-duon mycket med i spelet. De är ansvariga för shower som “Hole in the Wall”, “99 Things You Must Do Before You Die” och “Erik och Mackan – Hela och Rena.”

Erik och Mackan blev vänner under tiden som högskolekamrater i Skövde. Han diskuterar hur han fortsätter att identifieras med den eran i sin podcast, “TV-fabriken”: Antalet gånger jag hör “Mackan” skrika efter mig är nära antalet gånger jag hör “Erik” skrika efter mig.

Det nuvarande tillståndet för hans vänskap med Mackan diskuteras också: Vi har varit vänner väldigt länge, och vi är fortfarande ganska nära. Han bildade familj innan jag gjorde det, så det är där hans prioriteringar ligger nu. Rent praktiskt, efter en lång dag på jobbet, är det första du behöver göra att komma hem för att ta hand om barnen. Efter att han föddes fick jag ytterligare ett barn. Vi kan inte jobba ihop eftersom han flyttade söder om stan och jag flyttade norr om stan. Det finns ett slut på allt.

Erik Ekstrand Dotter Sjuk

Erik hävdar att kommunikationen mellan de två är konstant och att de förblir nära vänner. De kommer inte så ofta, men när de gör det är det jättekul. Erik Ekstrand vill inte prata om sin relation till andra. På Instagram ger han följare en titt in i sin familjs dagliga rutin, men vi får sällan se den ljusa sidan av saker och ting.

Intervjun med Torbjörn Ek innehåller dock några detaljer om hans romantiska liv. Absolut fantastiskt. Jag betygsatte det som 5. Personen jag är med förbättrar faktiskt mitt liv och är en bra match för mig. Det fungerar bra eftersom hon är klok på sätt som jag inte är klok, och hon är vild på sätt som jag inte är galen. Fantastiskt, sa han till Aftonbladet i november 2021.

Är det någon som vet om Erik Ekstrand är pappa?

Ja! En dotter föddes till Erik Ekstrand. Erik Ekstrands dotter föddes med ett allvarligt tillstånd. Dottern till Erik Ekstrand, nu sex år gammal, fick en ny lever år 2020. När hon föddes stod det direkt klart att något var fel. Ett ämne han tar upp i sitt P4 Extra – Gästspel: Hon föddes frisk efter bara två dagar i BB. Sjuksköterskan sa då: “Hon ser lite gul ut, vi kanske borde ta ett blodprov och kolla några saker.” Då blir man riktigt rädd. Ta sedan ett blodprov från en sådan nyfödd på vägen till neonatalintensiven…

Efter detta skulle familjen utsättas för flera prover och en obestämd väntetid. Efter ytterligare tester fastställdes det att flickan led av ett tillstånd som kallas gallatresi, och hennes första operation ägde rum när hon bara var åtta veckor gammal. Efter det verkade hon förbättras ett tag, vilket gav sin familj lite andrum, men så småningom var det uppenbart att hon behövde placeras på en transplantationslista. Det stora ingreppet höll på att ske efter ett par månader på väntelistan.

Enligt Erik opererades hon och vaknade på intensivvården. Det fanns ingen maskfestival eller rymddräkter på läkarna, men vi kunde kommunicera med dem eftersom det fortfarande var en säker tid att göra det innan coronas ankomst. Hon vaknade och vi tillbringade nästa vecka på intensiven, vilket var skrämmande eftersom du alltid känner att din älskades liv är på väg att gå. Vi stannade i en vecka, gick sedan till transplantationsavdelningen i ytterligare en vecka och fick till slut åka hem. Två veckor är ett ögonblick för ett barn som… och allt har varit bra någonsin då.

I sju år var de programledare för ett tv-program som “Erik & Mackan” på TV6. Nuvarande Erik Ekstrand i “1 mot Sverige” erkänner att han fortfarande är förvirrad med en före detta medarbetare. Att misstas för Mackan är ganska vanligt, men det tjänar lite till. Han tycker att det är roligt att folk fortfarande pratar om det.

Efter att ha varit värd för ett barnprogram på SVT Barn, sänder Erik Ekstrand, nu 42, sin show, “1 mot Sverige”, live på söndagar över hela Sverige. Medan programledaren Babben Larsson, 65, guidar tv-publiken i en gissningslek och lagtävling mot den ensamma tävlande i studion, genomför han och Farah Abadi, 33, många experiment.

Tretton tv-program, på sju år

Det har gått nästan sex år sedan han och hans ex-partner Mackan Edlund, nu 46, hade senast ett program på TV6, men många kallar honom fortfarande “Erik & Mackan”-Erik. Lika ofta som “Erik & Mackan”-Mackan, det vill säga ganska ofta. Att misstas för Mackan är ganska vanligt, men det tjänar lite till. Att det har stannat kvar i folks medvetande är lustigt. Detta gör mig oerhört nöjd. Vi alla skrattade och gjorde många underhållande shower.

Mellan 2008 och 2015 var Erik och Mackan värdar för totalt 13 olika TV6-program, inklusive “Erik & Mackan – hel och ren” och “Erik & Mackan – vacker och smärtsam”, “Hål i väggen” och “99 saker du måste gör innan du dör”, och “Världens största konspirationer” och “Erik & Mackan do Kentucky.”

Vilken typ av relation delar du och Mackan fortfarande?

Utan tvekan har jag gjort det. På grund av våra olika platser (han är söder om stan, och jag är norrut) träffas vi inte så ofta. Vi anstränger oss för att umgås, fiska, åka skoter och göra andra roliga aktiviteter. Du kanske kände att Filip och Fredrik var oskiljaktiga, eller Alex och Sigge, eller “Erik och Mackan”, men du bröt upp dem ändå.

Ja, jag är osäker på det. Inte riktigt jag som ringer. Kanalen var orsaken. De visste att de var redo att gå vidare efter sju fantastiska år i sjätte klass. Så här i efterhand är det tråkigt, men det är okej; på den tiden var det en börda och tråkigt. Det fanns en tid då Erik Ekstrand trodde att han hade sett sitt sista skådespeleri på tv. Man ansåg att det kanske var dags att skaffa “ett riktigt jobb” vid det här laget. Nu kanske du behöver ta kontroll över ditt liv och skärpa dig; det var uppenbarligen ett fruktansvärt koncept, men tack och lov undvek jag det.

TV6:s “Tingeltangel”

Istället för den tidigare betoningen på mångsidiga barnprogram påverkar den nya regeln SVT.
Även om det var spännande, fann jag mig själv att oroa mig för hur jag någonsin skulle kunna se ett barn i ögonen igen efter att ha deltagit i sådana aktiviteter. Och i den andan är jag nu pappa till en tjej som är fem år.

Hur kände du att byta från TV6 till SVT?

Ja, enligt mig. Det du säger till en ungdom har mycket större inverkan än vad du säger till en tonåring. Jag hade råd att vara mindre försiktig när jag vänder mig till vår sjätteklass, men det är avgörande att barn får kvalitetsmedia. Du har tittat på SVT sedan jag var liten, vilket betyder att du har sett många bra program för barn. På det sjätte försöket gör du det däremot inte… och i stället befinner du dig i en serie pirriga tangenter som går i en ny riktning. Se “1 mot Sverige” på SVT1 varje söndag kväll klockan 20:00.

TV-program med 41-årige Erik Ekstrand och 45-årige Mats “Mackan” Edlund, inklusive 99 saker du måste göra innan du dör och Nemas problemas, var omåttligt populära i flera år. Men innan deras genombrott med Erik & Mackan – hela och rena, hade de två redan jobbat inom tv. När de båda jobbade bakom kameran slog de till och blev snabba vänner.

Men trots upprepade teases av en andra säsong av Nemas nummer, tystnade programledarduon för två år sedan. Sedan dess har fans varit angelägna om att se kompisarna tillsammans igen och nyfikna på den underliggande orsaken till deras separation.

Vad händer egentligen mellan Erik och Mackan

Medan Erik och Mackans jobb har tagit dem på olika sätt, har deras vardag krönikats på sociala medier. Nuförtiden ägnar Erik mycket tid åt att dubba filmer och tv-program, och han är även programledare för podden Storfräsarpodden tillsammans med sin kompis Peder Karlsson. Mackan har tagit en oväntad avledning, och nu producerar hon program för barn på SVT.

Erik Ekstrand Dotter Sjuk
Erik Ekstrand Dotter Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!