Eva Longoria Et Son Fils

Eva Longoria Et Son Fils
Eva Longoria Et Son Fils

Eva Longoria Et Son Fils – I juni 2018 välkomnade skådespelerskan sitt första barn, en son som hon hette Santiago. Hon och hennes affärsman, Jose Antonio Baston, är stolta föräldrar till en dotter. De började dejta 2013 och 2016 gifte de sig i Mexiko. “Desperate Housewives”-stjärnan och hennes familj har levt bekvämt sedan dess. Även om hon håller sitt personliga liv hemligt, har l’Oréal-arvingen inga problem med att dela bilder och videor på sin son på sociala medier.

Dessutom delade hon den 28 november en söt bild på sig själv på Instagram. Santiago ligger inbäddat i Eva Longorias famn. Bebisen sträcker ut handen och tar tag i leksaken från det äldre barnet, som ler glatt. Mor och son delar en öm stund vid havet. Skådespelerskan presenterade sig själv som “Min favoritperson” i tidningens kommentarsfält.

När det kommer till sina barn är Eva Longoria en kär mamma. Tillsammans har de väldigt roligt. Deras senaste kända offentliga framträdande var i Disneyland Paris. Snälla mamma, inga fler kramar. Han lämnar aldrig min sida. Hon hade avslöjat detaljer om sin sons karaktär: Han är rolig, entusiastisk och kärleksfull. Ljuset är intensivt. Hennes son Santiagos födelse var det mest underbara som hänt Eva Longoria. Eva Longoria firade sin son Santiagos födelsedag på måndag och delade ett videomontage på Instagram.

Det har gått fem år sedan Eva Longoria födde sitt första barn. Den 19 juni lade den amerikanska skådespelerskan upp ett videomontage på sin Instagram för att hedra Santiagos födelsedag. Grattis på födelsedagen till den lilla människan som har gett så mycket kärlek och lycka in i mitt liv. En så bred kärlek var okänd för mig. Hon skickade sina födelsedagsönskningar med orden, “Grattis på födelsedagen, baby, jag älskar dig så mycket!”

Bilder och klipp visas medan “Over the Rainbow” av Israel Kamakawiwo’ole spelar i bakgrunden. Hennes son med affärsmannen José Antonio Bastón är 5 år gammal i videon och han hjälper sin mamma i köket, leker på studsmattan, springer på stranden och till och med dansar med henne.

Även om hon har varit varumärkesambassadör för L’Oréal Paris sedan 2005, har Eva Longoria bara varit borta från Franska Rivieran i en månad innan hon återvänder för ett speciellt evenemang. “Desperate Housewives”-stjärnan stötte på sin ex-älskare vid premiären av “Flamin’ Hot” för några dagar sedan. Översättaren för Gabrielle Solis tog en bild med Jesse Metcalfe.

Eva Longoria tar med sig sin 4-årige son Santiago vart hon än går. Skådespelerskans påståenden till “Télé 7 jours” om fördelarna med mor-son-utflykter för en pojkes tillväxt är övertygande. I maj, när den 76:e årliga filmfestivalen i Cannes inleddes, bar Eva Longoria en häftig coutureklänning som vände huvudet på röda mattan. Och Santiago, hennes 4-åriga barn, stal showen från sin mamma, en 48-årig skådespelerska. Rubriken “Il voyage toujours avec moi” dök upp i tidningskiosk måndagen den 12 juni och avslöjade att ynglingen i fråga ofta reser med sin berömda mamma.

Det skulle betyda mer för mig än jag kan säga om någon tog sig tid att själv se det volontär- och samhällstjänstarbete jag har gjort. Enligt min åsikt är han en artig, generös och snäll person. Däremot kommer fler barn att ha nytta av det om det skickas direkt till barnhem. Skådespelarna i Desperate Housewives verkar hålla med Montaignes uttalande att “resor bildar ungdomen”, som de citerar. Eva Longoria har gjort det till sin plikt att hjälpa världens fattiga som ambassadör för Global Gift Foundation.

Och att det finns vissa domäner där de till och med kan överträffa män. Hon säger att hon kom från ett starkt, kapabelt och självständigt kvinnligt hushåll. Kvinnliga förebilder runt omkring mig. Och för att upptäcka vem jag kan vara behövde jag inte gräva alltför djupt ner i mitt eget sinne. Varje enskild kvinna jag någonsin träffat har varit otrolig.

Familjen Longoria, inklusive Eva och hennes son

Sedan den 19 juni 2018, när Santiago Enrique kom in i Eva Longorias liv, har det hänt mycket bra saker. I en intervju som gavs till Gala strax efter hans födelse, sa José Antonio Bastons fru, “C’était magique” när han blev förhörd om deras sons födelse. Efter förlossningen befann jag mig på sjukhuset, utmattad och förvirrad av svärmen av läkare och sjuksköterskor runt min säng. Slutligen tillade hon, “Jag har inte hört ett pip sedan jag hämtade barnet.” Jag och han, ensamma i världen. Vad jag kunde säga hade vi känt en

annat under mycket lång tid. Detta är givet

Santiago Luis Longoria, född av Eva Longoria i juni 2018, är skådespelerskans första barn. Den 5 april publicerade skådespelerskan ett Instagram-foto på sin dotter, som nu är 3 och ett halvt år gammal. När 42-åriga skådespelerskan Eva Longoria tillkännagav sin graviditet 2017 var många häpna. Den amerikanska skådespelerskan fick äntligen uppleva moderskapets nöjen efter att ha visat sig gravid på flera röda mattor. Efter att nyheten om Eva Longorias graviditet offentliggjordes uttryckte flera kända personer, inklusive Line Renaud, sina gratulationer på nätet.

Eva Longoria Et Son Fils

Den 47-åriga skådespelerskan är väldigt öppen med att visa fansen sitt dagliga liv, men hon delar sällan bilder på sin dotter eller make, José Antonio Baston. Mer än åtta miljoner människor följer Eva Longoria på Instagram, där hon delar detaljer om sitt dagliga liv, inklusive hennes träningspass, välgörenhetsarbete och närvaro vid konstutställningar och evenemang.

Eva Longoria har alltid verkat lugn i sin roll som mamma. Det första barnet till stjärnan i ABC-showen Desperate Housewives, som födde en son som heter Santiago den 19 juni i år, föddes. Skådespelerskan har gjort en poäng att dela dagliga uppdateringar på Instagram om sitt liv med älskaren José Antonio Boston och deras barn sedan dess.

En bedårande video av henne lades precis upp i appen Tik Tok. Genom att recitera orden till temasången Phineas och Ferb väcker hon modeflugan till liv igen. Hon ses i början av videon, men hon lyckas ändå chocka sina tittare genom att avslöja att hon är en mamma.

Naturlig Mor och son: Eva Longoria och Santiago

Eva Longoria har tappat det och börjat skratta i publiken. Som ett resultat av denna serie händelser är både skådespelerskor och internetanvändare misstroende. Många har kommenterat den kusliga likheten mellan Santiago och hans mamma, medan andra har hyllat skådespelerskan för att vara så öppen och sårbar med sin son. Du måste ge den till Eva Longoria; hon tycker om att dela autentiska, orepeterade ögonblick som moderskap med sina fans.

Skådespelerskans liv har vänts upp och ner av Santiagos närvaro. Det var verkligen en vacker upplevelse. Jag anlände till sjukhuset utmattad efter att ha levererat, förvirrad och omgiven av totalt främlingar (inklusive läkare och sjuksköterskor). När jag öste upp spädbarnet slutade allt oväsen. Jag och han, ensamma i världen. Uttalandet, “Jag hade intrycket att vi har känt varandra för alltid”, som hon gjorde till Gala, var uppriktigt.

Efter att ha beskrivit sin typiska dag, sa komiken: “Det är otroligt.” Otroligt, verkligen. Någon som sover gott, äter bra och reser bra. Wow, vilken anmärkningsvärd ungdom. Oddsen har definitivt varit till min fördel. Jag tror att Gud informerade honom om att det var det bästa sättet att vara i form.

När Eva Longoria gick på röda mattan vid den 76:e årliga filmfestivalen i Cannes i maj förraskade hon åskådarna med sina utsökta ensembler. Den vackra 48-åriga skådespelerskan har sin 4-årige son Santiago med sig på inspelningsplatsen. På omslaget till det nya numret av Télé 7 jours, i tidningskiosken kommande måndag den 12 juni, sa den berömda mamman om sin son: “Han reser alltid med mig.”

Jag tror att det är mer värdefullt att bevittna mig när jag gör mina välgörenhets- och volontäraktiviteter än några ord någonsin skulle kunna beskriva. Jag kan råda honom att vara snäll, hjälpsam och omtänksam. Effekten blir dock större om man tar med den ut på fältet och till barnhem där barn är i nöd.

Stjärnan i Desperate Housewives verkar hålla med Montaignes observation att “resor formar ungdom”, som han ursprungligen skrev för en bok. Eva Longoria, som ambassadör för Global Gift Foundation, har gjort det till sitt uppdrag att samla in pengar till och ge hjälp till behövande över hela världen. Som hon sa till våra medarbetare: “Det är viktigt för mig att väcka honom till jämställdhet.” hon är en världsresenär med positiv effekt som kan föra sin feminism vidare till lilla Santiago.

De starka kvinnliga förebilderna runt honom borde räcka för att övertyga honom om att kvinnor kan göra allt de vill. Faktum är att det finns tillfällen då de utmärker sig på sätt som våra egna inte kan. Hon säger: “Jag växte upp i en familj där kvinnorna var väldigt självständiga och utbildade.” Dessa kvinnor fungerade som förebilder för henne när hon växte upp. Rummet jag var i var fullt av modeller. Och det tog mig inte lång tid att komma på vad jag kunde bli. Enligt min erfarenhet har varje kvinna varit väldigt fantastisk.

Eva Longoria Et Son Fils

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!