Felix Herngren Förmögenhet

Felix Herngren Förmögenhet
Felix Herngren Förmögenhet

Felix Herngren Förmögenhet – Runt 56 år gammal är Felix Herngren en mångbegåvad man. Felix har rollerna som regissör, programledare, skådespelare och producent. Felix har ett finger med i flera framgångsrika serier, bland annat den massiva Solsidan och Bonusfamiljen. Precis som de andra medlemmarna i Bonusfamiljen är Felix Herngren nu lyckligt gift med Clara Herngren som är 50 år. Även om de har varit tillsammans länge, var de två i olika relationer när de träffades första gången.

Felix Herngren var då gift med Jenny Myrberg; paret har tre förenade barn. Allt började med en affär, som avslöjades på ett milt sätt för att uttrycka det dagen före julafton. Det var först tills Felix bil upplevde ett tekniskt problem som deras förhållande avslöjades. Medan hon pratade i telefon hörde hon Felix berätta för Clara hur mycket han älskade henne. I den här artikeln hittar du ytterligare information om Felix Hernsgrens förlovning.

Enorma summor investerade i Felix Herngrens strävanden

Det som fungerar för Felix är dock inte begränsat till kärlek. Inget ska göras med hans pengar. Felix har en aktiv roll i flera företag. Flx tv AB, en av hans verksamheter, har nu tillgångar på över 90 miljoner svenska kronor och en omsättning på mer än 200 miljoner kronor. Flera företag som också samlar in pengar har honom i sina styrelser. Mycket respektabelt. Han har glatt oss i årtionden med sina lustiga upptåg och fantastiska talang.

Komedi och skådespelare Felix Herngren har haft ett genombrottsår i filmerna. Och nu när divan har vunnit så mycket kan hon slappna av och njuta av sina rika plock. Hans lycka har hamnat i hans plånbok, vilket gör att han kan leva ett liv i ren lyx idag. Det är summan som Felix Herngren tjänar nu.

Det är inte många som kan hävda att de har Felix Herngrens eklektiska färdigheter. Denna berömda musiker har mycket talang, och han har gett oss fantastiska karaktärer som Papi Raul och Dan Bäckman.
Han medverkade till skapandet av två omåttligt populära program, “Solsidan” på TV4 och “Bonusfamiljen” i SVT.

Felix Herngren leder produktionsverksamheten FLX och är även domare i den svenska versionen av “Masked singer”. Filmaren Herngren ansvarar för flera filmer, bland annat “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann” och “Dag efter dag”, slutfilmen från filmaren Sven Wollter. Enligt rapporter har kändisen hela tolv olika affärsintressen.

Felix Herngren Förmögenhet

Så mycket tjänar Felix Herngren

Framgångarna har strömmat in för verksamheten “Felix Herngren AB” som bär hans namn. Under 2019 fanns det tillgångar värda häpnadsväckande 73 434 000 kronor, enligt Nyheter24. Felix Herngren kan ha en något påkostad månadslön på 148 316 kronor om man bara tänker på hans lön det året, som det står på sajten.

Men Felix bankkonton får ett stort inflöde av kontanter från stjärnans egen produktionsfirma, som är pengamakaren. För år 2019 tjänade “FLX tv AB” 3 080 000 svenska kronor (cirka 132 498 000 $) i intäkter. Vi uppskattade bolagets tillgångar till 47 604 000 svenska kronor.

Angående Felix Herngrens fantastiska prestationer

Felix njuter också av sina många prestationer och det ständiga flödet av rikedom. Under sitt besök 2022 på “Renées brygga” kom han rent ut med sin förkärlek för att köpa elektroniska enheter. Enligt hans uttalande om programmet har det tappat en hel del kronor när det gäller andra saker. Utöver det är Felix väldigt bekväm med att spendera pengar. Att hålla på är hans livsinställning.

Utför flera uppgifter samtidigt Utöver att vara skådespelare och regissör är Felix Herngren även programledare och producent. Även om han inte gjorde sin skådespelardebut förrän på 1990-talet i SVT-serien “Smash”, började han en karriär inom film i slutet av 1980-talet. Rollerna som Dan Bäckman, kulturprofil, och Papi Raul, polisen, gav honom också berömmelse. Hans tid med sketcher för den svenska chattshowen “Sen vall med Luuk” är sannolikt väl ihågkommen av huvudpubliken.

Avsnitt med två miljoner tittare

“Solsidan” blev en dundersuccé, med över två miljoner tittare varje avsnitt. Han agerar som en av huvudkaraktärerna och har också skrivit manus, regisserat och producerat serien. En annan svensk succéserie, “Bonusfamiljen” (som sänds i SVT), har vunnit utmärkelser på Kristallen och Riagalan innan den såldes till ett amerikanskt förlag.

Några av Herngrens hundratals annonser har till och med vunnit priser. Utsedd till den femte bästa kommersiella regissören i världen av The Gunn Report. Ett företag han äger, FLK tv AB, med tillgångar på cirka 90 miljoner kronor och en omsättning på över 200 miljoner kronor. Cirka femton miljoner svenska kronor finns i Felix Herngren AB:s besittning.

Enligt Nyheter 24 är han också knuten till flera företag som bidrar ekonomiskt. 1990 gjorde Felix Herngren sin tv-debut i komediserien “Smash”, som skapades av Hannes Holm och hans storebror Måns Herngren. Efter det spelade han flera roller i olika shower, inklusive “Solsidan”, “Masked Singer” och “UFO-mysteriet med Felix Herngren”, i både sina skådespelar- och sångroller.

Förutom att regissera kritiskt hyllade tv-program som “Bonusfamiljen” och “Enkelstöten” har han även regisserat populära filmer som “Människor med ångest” och “Hundraåringen som klev ut genom fönstret och försvann.”

Här är Felix Herngrens lön

För att omformulera, Felix Herngren har fått en fin lön tack vare sin framgångsrika karriär. Enligt journaler granskade av Nyheter24 från Skatteverket var Herngrens fastställda arbetsinkomst 2022 1 998 200 kronor. Det uppgick till något mer än 166 000 kronor per månad fördelat på ett år för regissören och skådespelaren. Samma år var under tiden Herngrens kapitalunderskott 119,907.

Felix Herngren lät sälja FLX

Tidigare, sommaren 2019, förvärvade Bonnier-ägda SF Studios huvuddelen av FLX:s aktier. FLX är Felix Herngrens produktionsbolag, grundat 2007. Rapporter sommaren 2020 från Aftonbladet sa att det faktiska beloppet som Herngren fick från transaktionen var okänt, men att hans privata aktiebolag fick cirka 53 miljoner svenska kronor (SEK).

Inte nog med det, utan han hade betalat till sig själv enorma 73,3 miljoner kronor i aktieutdelning. Efter att ha berättat för tidningen frågade de honom vad han gjorde med pengarna. Han sa, “Haha, jag byggde en pool till exempel.” Han fortsatte med att uttrycka sin tacksamhet och glädje över att allt hade gått bra.

Skådespelaren Felix Herngren, 56, har vunnit våra hjärtan med ikoniska roller i shower som Dan Bäckman och Papi Raul och har även varit med och skapat andra succéprogram. Han är medskapare till succéserien “Bonusfamiljen” och succéprogrammet “Solsidan”, där han också spelar. Felix driver sitt produktionsbolag, FLX, och sitter i “Masked Singer”-juryn. Han är skyldig huvuddelen av sin enorma rikedom till detta produktionsbolag.

Det välmående företaget grundat av Felix Herngren

Bland Felix Herngrens många satsningar finns produktionsbolaget FLX tv AB som inbringade cirka 217 802 000 kronor 2022. En uppskattning av bolagets tillgångar var 89 561 000 kronor det året.

Felix Herngrens ersättning

Enligt uppgifter som Familjeliv hämtat från Skatteverket var Felix Herngrens fasta förvärvsinkomst 2022 1 998 200 kr, eller cirka 166 000 kr per månad. Felix Herngrens kassa ringer, så mycket är uppenbart. I “Renées bro” delar skaparen och skådespelaren sina tankar om pengar samtidigt som han diskuterar sina framtidsplaner med sin fru utomlands.

Jag ser inte poängen med att spara om jag inte ska lägga det på något roligt. När det gäller sin ekonomiska situation är 55-årige Felix Herngren helt tydlig. Hans produktionsbolag FLX, som stod för program som “Solsidan” och “Bonusfamiljen”, var värt 209 miljoner kronor när han sålde det mesta 2019.

Herngren drog in 73,3 miljoner svenska kronor som utdelning redan sommaren efter det. Så exakt hur tjänade han pengarna? Han fortsatte med att berätta för Aftonbladet “Haha, jag har byggt en pool till exempel.” Dessutom gör Felix Herngren en ovanlig entré på onsdagskvällens “Renées bro” när han dyker upp i programmet.

In på Herngren, som glider upp på en motoriserad surfbräda. Dessutom har Nour El-Refai, 34, en annan skådespelare i TV4-programmet, noterat att han är rik. Inför Herngrens entré i det röda huset vid vattnet säger hon att det enda man vet om Felix är att han är förmögen men otroligt snäll och stöttande. I efterföljande avsnitt blir det faktum att Felix Herngren är snuskigt rik manus.

Talkshowvärden Renée Nyberg, 55, säger att han har en fascination för teknik och ofta ifrågasätter sin egen enhetssamling. “Herngren skrattar”, säger han. Även om den har minskat med betydande kronor på flera områden, är svaret nej. Det är jag i alla fall ganska säker på, så imorgon kan det bli min sista. Jag ser inte poängen med att spara om jag inte ska lägga det på något roligt.

“Träffade några miljardärer i somras”

Därefter upprepar programmets medprogramledare, 50-årige musikern och filmaren Uje Brandelius, att Herngren har ett överflöd av grisar. Felix Herngren rynkar pannan och släpper fram ett skratt. Det kanske jag är om du skulle jämföra mig med dig. Ok. Åh, och jag antar att jag inte är rik heller. Under sommaren hade jag nöjet att träffa flera miljardärer. “Så jag känner mig väldigt fattig”, skämtar Herngren. Men Brandelius tycker på skämt att hans kopplingar till miljardärer bevisar detta. Herngren skrattar och säger: “Ja, men jag umgås inte bara med miljardärer”.

Felix Herngren Förmögenhet
Felix Herngren Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!