Jenny Rissveds Pojkvän

Jenny Rissveds Pojkvän
Jenny Rissveds Pojkvän

Jenny Rissveds Pojkvän – Tiden går fort i vissa möten. Bara ett kort “hej” och sedan “hej då” efter en minut. Så var det inte när Jenny Rissveds och Helen Alfredsson först log mot varandra på en buss på Cypern i oktober. “Superstars” (sänds på Kanal 5 för första gången måndagen den 30 januari) fick båda att åka dit för att spela in ett avsnitt.

Deras åldrar kunde inte vara mer olika: cyklisten är 28 år och golfaren är 57. Det visade sig bara vara statistik. Lägger till bildtexten “Ps. Hitta någon som tittar på dig som jag ser på @alfredssonhelen,” delade Jenny Rissveds detta foto på Instagram.

Du verkar helt förtjust i Helen Alfredsson

Det är verkligen en kärlekshistoria.

Kan du upplysa oss om det?

– Det här var vårt första möte. Vi inledde ingen konversation trots att hon bara låg några rader före mig på planet. Trots det åkte vi bussen till vårt framtida hem sida vid sida. Naturen, kosmos och naturvärldens energi var ämnen för vårt samtal. Hur universum kommunicerar med oss genom tecken och hur dessa styr vårt livs resa.

“Kände en speciell koppling”

Även Jenny Rissveds medger att det kan låta disigt för vissa. Det kanske inte är något du tar upp i ett första samtal med en helt främling. Men jag kände ett unikt band med henne efter bara en kort stund. Angående de äldre kan jag ha varit omedveten om detta tidigare.

Av någon anledning har jag alltid känt mig säker på mitt eget omdöme. Vid närmare eftertanke insåg jag att Helen Alfredsson är fullt medveten om mina innersta tankar och känslor. Det var något jag aldrig stött på tidigare. Efteråt gör den en helt annan landning.

Jenny Rissveds Pojkvän

Vad blev det av dina idéer efter det?

Att träffa mitt yngre jag var som att möta ett parallellt universum. Trots att hon bara var 28 år gammal informerade hon mig om att det var sanningen hon var tvungen att konfrontera. Som om vi alltid vore en och samma, det är så det verkar.

Det verkar som att ni två fortfarande har kontakt?

Det har vi inte. Äntligen har det dykt upp någon att se upp till i mitt liv. I den verkliga världen och på planen.

Glänste starkt efter att ha vunnit guld i OS

Efter att ha vunnit olympiska sommarspelen 2016 i Rio de Janeiro, sköt Jenny Rissveds till stjärnstatus.
När den 22-åriga Faluntjejen triumferande passerade mållinjen, 37 sekunder före Maja Wloszczowska, som vunnit silver, lyste en stjärna klart. Men du är medveten om att stjärnor inte kan lysa i frånvaro av fullständigt mörker.

Därefter försvann hon från mountainbikesamhället och allmänhetens ögon. Hennes långa rehabilitering föranleddes av hennes kamp med ätstörningar, förtvivlan och trötthet. Jenny Rissveds säger över telefon från sitt hem i Dalarna att hon alltid ogillat att stå i centrum. Enligt min mening är det ofta för ytligt. Inför eller efter en stor tävling får allmänheten en glimt av världens bästa idrottare.

Mer kan inte göras just nu. Artighet är inte min starka sida. Jag föredrar att gräva djupare än ytligt. På uppsättningen av “Superstars” i tre veckor delade Jenny Rissveds bostad med en rad andra kändisar, inklusive Frida Hansdotter, Angelica Bengtsson, Lars Frölander, Mathias Fredriksson, Kennet Andersson och Michel Tornéus.

Avböjde först att springa

“Jag gör alltid det när jag får en förfrågan om att vara med på något”, sa hon och syftade på sin vana att tacka nej till modellförfrågningar. Jag har en förutfattad mening och vissa fördomar om resultatet. Jag funderade över det igen efter det. Sedan kom tanken upp för mig att jag kunde ägna tre veckor åt att lära känna dessa människor. Samtidigt som de har möjlighet att visa upp andra aspekter av professionella idrottare och deras arbete.

Den vanliga uppfattningen om professionell sport är att de är utmanande till sin natur. Det är benen i din panna, och för att lyckas måste du trampa på andras ben. Det upptar en försumbar del av vårt liv. När unga observerar detta och internaliserar tanken att detta är standarden för elitidrott uppstår problem.

När jag tänker på elitidrott tänker jag inte bara på resultat, tillväxt och definierade mål. Det är en fantastisk livsstil som erbjuder mer än vad du ser i nyheterna. Det är därför jag ville vara där: att bevisa att det är möjligt att vara i världsklass utan att basera din identitet på dina prestationer och ambitioner. Jenny Rissveds säger Nils van der Poel “en person som är väldigt bra att ha i det här klimatet, att han kan höras och ses” och namnger honom i samma mening, vilket inte är förvånande.

Bekymrad över sin mentala hälsa

Många människor kan vara rädda för att ha sin egen dag i “Superstjärnor” på grund av den potentiella exponeringen av personlig information. Det var oroligt och spänt, enligt Jenny Rissveds. Efter att ha gått igenom det kan jag säga att det var en lärorik upplevelse för det mesta. Före OS i Rio och efter OS är det som om jag satsade två gångerpå min idrottskarriär. Jag trodde att jag var klar efter det. Samtidigt som jag gjorde det som jag gjorde det, inte med cyklingen.

Mår du bra idag?

Det är stabilt, och jag känner mig stark. Efter det tar jag itu med saker som har en negativ inverkan på mig. Men jag lyckas alltid klara mig. Som barn skulle jag bli fast.

Kan du känna någon oro över att gå tillbaka?

Jag har insett vikten av att leva här och nu. Hur mycket jag än försöker övervinna min rädsla för att falla där, kommer ingenting att förändras. Därför ägnar jag bara inte så mycket ansträngning åt det. Till och med ett år från nu har jag ingen aning om vad som kommer att hända.

Varför inaktiverade Instagram kommentarsfunktionen från några av dina fotografier i höstas?

Av den enkla anledningen att jag är trött på att höra komplimanger om mitt utseende. Det finns en stor press på moderna kvinnor att vara perfekta på alla sätt. Det är frustrerande att alltid få kommentarer som dessa, även när bilden handlar om något helt annat. Det är definitivt inte mitt fel.

Rissveds är tveksam till att tala om ridning

“Att nu måste vi prata lite om cykling också” är något jag säger runt 21 minuter in i samtalet. I en nästan uppgiven ton svarar Jenny Rissveds med “ja” och fortsätter: “Det är roligare att prata om sakerna vi diskuterade än att prata om cykling.” Jenny Rissveds, en 22-årig Falu-ryttare, bestämde sig för att ta en paus efter att ha vunnit guld i mountainbike i OS.

Hon gav efter för förtvivlan till följd av det hela. Hon vann SM förra sommaren på ett storslaget sätt när hon återvände, och hon har redan börjat förbereda sig för en fullständig återkomst. Hon öppnar nu upp för Radiosporten på prövningen att återvända. Mina bästa ansträngningar för att få det att verka som att allt är okej faller dem rakt av.

Hon krediterar hennes förbättrade hälsa, vilket hon till stor del tillskriver hennes medicinering och, naturligtvis, kärlek! Jenny hittade äntligen kärleken. Antidepressiv medicin kan hjälpa. För en förändring av tempo har jag tillbringat mer tid i Stockholm den senaste tiden. Om det som Rissveds berättar för Radiosporten stämmer så har hon träffat Jennys manager Johan Elliott.

Enligt henne har hon uttömt alla möjliga medel för att återfå sin hälsa. Dessutom diskuterar hon förändringen från att vara likgiltig för andra människor till att kunna hämta inspiration från dem. Att fira andras prestationer gör mig mer öppen för att göra detsamma. Jag hade tidigare lagt lite mellanrum mellan mig själv och personer som Stina Nilsson och Sarah Sjöström. “

Varför kan jag inte också må bra?” Men nu, som Rissveds förklarar, kan jag bara titta på dem och bli inspirerad. Mountainbikern Jenny Rissveds kommer från Falun, Sverige, och föddes den 6 juni 1994. Efter hennes OS-guld 2016 i terrängcykling i Rio de Janeiro har hon nu titeln olympisk mästare. Hon har vunnit titlar på junior-, U23- och elitnivå på Europa- och världsscenen.

Karriär

Det var två former av cykling som Rissveds utmärkte sig i när han var yngre: landsvägscykling och mountainbike. I mountainbikeevenemang som XCO (OL i terränglöpning), XCE (sprint, eliminering), XCT (tempo) och DHI (nedför), och i landsvägscyklingsevenemang som tempolopp och linjelopp, har hon vunnit suveräna medaljer i hennes ålderskategori.

Vidare SM-guld i cyclocross och bana (velodrom) evenemang. Hon är nuvarande rekordhållare på 500 meter och 1 kilometer på Falun velodrom. Hon har erfarenhet av att tävla på både landsvägs- och mountainbikes på junior-EM- och junior-VM-nivå. Rissveds nollade in på terränglopp på mountainbike inför säsongen 2012.

I Moskva, Ryssland, åstadkom hon detta och blev juniorvärldsmästare i längdskidåkning. Inte nog med det, hon vann sin första världscuptävling i La Bresse, Frankrike, och slutade tvåa totalt i elitklassen XCE (sprint, eliminering). Guld i XCE-elitevenemanget i Bern, Schweiz, tilldelades Rissveds 2013.

Rissveds gick med i Scott-Odlo Mountainbike Racing-teamet, ett professionellt stall baserat i Schweiz, 2014. Under världscupen utmärkte hon sig i både XCE-eliten och XCO U23-evenemang, som vann varje disciplin för att sluta på andra respektive tredje plats. Trots att han bara var 21 år gammal 2015 styrde Rissveds U23-klassen XCO.

Hon vann inte bara den totala världscupen, utan hon vann också varenda deltävling. Vid U23-VM i Hafjell, Norge, tog hon brons också. Rissved fick särskilt tillstånd att köra i världscupen och olympiska elitklasserna inför säsongen 2016. Men i VM måste hon köra i kategorin U23. Rissved vann U23 XCO World Championship den 3 juli 2016 i Nove Mesto, Tjeckien.

Hon vann XCO elit-VM för första gången den 10 juli 2016 i Lenzerheide, Schweiz. I Rio de Janeiro, den 20 augusti 2016, belönades Rissveds med guldmedaljen i OS. Hon vann OS-guld i damcykeltävlingen, vilket gjorde henne till fiförsta svensken att göra det sedan 1976, då Bernt Johansson tog guldmedaljen i herrarnas linjelopp. Hon vann ett heat i Lenzerheide, Schweiz, den 11 augusti 2019, vilket markerade sin första världscupseger sedan OS-guldet 2016. Sida 16 I somras tävlade Rissveds i terrängloppet vid OS i Tokyo och hamnade på fjortonde plats.

Jenny Rissveds Pojkvän
Jenny Rissveds Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!