Filip Larssons Nya Flickvän

Filip Larssons Nya Flickvän
Filip Larssons Nya Flickvän

Filip Larssons Nya Flickvän – Vi fick veta att Magdalena Graaf och Filip Larsson hade gjort slut någon gång föregående år. Magdalena Graaf avslöjar äntligen varför hon och hennes pojkvän gjorde slut och vad som ledde till sveket. Magdalena säger till tidningen Amelia, “Jag fick reda på att Filip sms:ade mycket med någon”.

Magdalena Graaf, 45, och hennes syster Hannah Graaf, 42, tycks aldrig orka med aktiviteter. Båda blev kända i späd ålder och har varit i allmänhetens ögon sedan dess. Som medlemmar i den framgångsrika popduon Graaf har vi kunnat hänga med systrarna oavsett var de tar vägen. Systrarna Graaf, systrarna Graafs dokusåpa Viaplay, är ett sådant exempel. Där människor är kända för att vara transparenta om sina personliga liv och information.

Magdalena Graaf gjorde precis det för att träffa sin blivande man, Louie Marti

Magdalena Graaf och hennes nya partner, Louie Marti, diskuterade nyligen sin uppvaktning i en intervju med Hänt. Trots att vi har några vänner, var det inte förrän jag läste hennes bok, Det kommer att bli ett sant nöje att döda dig, som jag blev riktigt fascinerad av Maggan. Det var många saker som förenade oss.

“Jag tyckte synd om henne”, sa Louie till Hänt. Så jag ringde upp henne och sa att jag var ledsen att livet hade behandlat henne så här och att jag skulle vilja bjuda henne på middag. Louie hävdar att de två blev förälskade direkt och att Magdalena körde genom en snöstorm för att träffa honom för första gången.

Hon överraskade mig genom att köra genom en snöstorm. Hon var tvungen att använda min bil för att komma hem från jobbet på grund av stormen, och hennes var för lite. Jag visste att vi skulle stöta på varandra igen när jag leasade min stora bil till dem. På en gång samlades vi. Det var sann kärlek vid första ögonkastet för oss båda. Jag känner att jag är 16 igen, sa Louie, och han önskade att alla kunde få samma upplevelse.

Enligt Magdalena Graaf smsade ex-Filip en annan kvinna

Efter att ha varit gifta i elva år bestämde sig Magdalena och exmaken Filip Larsson för att skiljas. De är stolta föräldrar till barnen Charlie och Louie. Magdalena bor numera i ett Täby radhus och har som tidigare sagt återupplivat kärlekslivet med skådespelaren Louie Marti. Magdalena avslöjade just för Amelia att Filip under hela deras förhållande hade bytt sms i hemlighet med en annan kvinna.

Filip Larssons Nya Flickvän

Magdalena tycker tydligen att det är underhållande att hon och en kvinna som hon från början trodde hette “ke” nu delar ett hem. Jag fick reda på att Filip spenderade mycket tid på att skicka meddelanden till en kille som heter ke. Hon berättar för pressen att hon och Ke nu delar ett hem efter att ha upptäckt att Ke faktiskt var en kvinna.

Magdalena har också avslöjat på sin blogg att hennes nuvarande relation med Filip är hälsosam och produktiv. Hänt har nått ut till Filip och Magdalena för deras tagande. Magdalena vägrar ge sin åsikt. Magdalena Graaf, ett år efter att hennes 10-åriga förhållande med Filip Larsson bröts upp, berättar mer om orsakerna till deras splittring.

Affärskvinnan Magdalena Graaf, 45, meddelade sin separation från Filip Larsson, 46, i mitten av maj förra året. De delade en Djursholms herrgård för 16 miljoner dollar under sitt decenniumlånga förhållande. De fostrade två pojkar, Charlie och Louie. Magdalena och Filip hade varit förlovade innan de bröt upp.

Tyvärr bröts förlovningen. Tyvärr misslyckades våra ansträngningar. Vi skildes från varandra. Efter tio års hårt arbete gav vi äntligen upp. Ingen vigsel ägde rum. Men vår vänskap kommer att vara livet ut”, skrev Magdalena på sin blogg. Magdalena flyttade till Stockholmsförorten Täby, där hon nu bor i ett bekvämt kedjehus.

Det är där hon för närvarande bor tillsammans med sina barn och sin nya man, skådespelaren Louie Marti. Fantastiskt och helt fantastiskt. Att träffa honom är att träffa mitt livs kärlek, sa Magdalena i mars när hon presenterade sina bloggläsare för sin pojkvän, Louie. Ett år efter att deras sammanbrott blev allmänt känt, utvecklar Magdalena de omständigheter som ledde till deras splittring.

Eftersom Filip ofta sms:ade med en person som heter “Ake” i Filips telefon började Magdalena känna sig orolig över situationen. Magdalena avslöjar mer i ett längre samtal med Amelia. Jag fick reda på att Filip spenderade mycket tid på att skicka meddelanden till en kille som heter ke. Hon berättar att hon och ke, som hon från början trodde var en man, nu är lyckliga sambor.

Louie Marti och jag håller på att arrangera ett bröllop

Magdalena uppehåller sig dock inte vid det förflutna. Istället har hon stora förhoppningar om sin framtid med Louie, och Amelia har fått veta av Magdalena att ett bröllop kan vara nära förestående.
Vi planerar att gifta oss under nästa år, men det kommer troligen att ske inom det närmaste halvåret.

Om det känns rätt nu, varför vänta då? Magdalena förklarar för Amelia att hon har lärt sig av erfarenhet att inte skjuta upp. Louie och Magdalenas känslor för varandra blommar uppenbarligen. Magdalena, som han refererar till som “kvinnan i mitt liv”, var mottagare av en ny konsti Nyheter24 om sin romantiska gest.

Mitt i maj förra året meddelade Magdalena Graaf, då 45, och Filip Larsson, då 46, sin separation. De delade en Djursholms herrgård för 16 miljoner dollar under sitt decenniumlånga förhållande. De fostrade två pojkar, Charlie och Louie. Magdalena flyttade till Stockholmsförorten Täby, där hon nu bor i ett bekvämt kedjehus.

Magdalena rapporterade inhemsk lycka i september förra året. Känner för att nypa mig i armen. Hon beskrev lyriskt känslan av “eufori och stickningar i magen” och skrev: “Jag måste koncentrera mig för att inte hoppa av eufori och stickningar i magen”. Jag har nya grannar, och jag träffade många av dem i morse när jag var ute och gick med hundarna. Fantastiska, snälla och öppna människor.

Visar förstörelsen offentligt

Jämför detta med glädjen som aldrig försvinner. Nu, bara några månader efter att Magdalena har bosatt sig i sitt nya hem, får hon ta itu med ett stort bakslag. Magdalena lägger upp en video på sin Instagram Story som visar den totala förstörelsen av hennes hus. Det finns krossade fönsterrutor och glassplitter överallt; trasiga ornament; rivna draperier; och svedda spår över hela mattorna. Äckliga fläckar kan också finnas på sängen.

Magdalena avslöjar för oss att en av hennes söner var värd för en träff hemma hos dem. På frågan om vilken av sina många söner hon har bjudit in är hon fortfarande otydlig jävla idiot. Magdalena muttrar under andan när hon filmar förstörelsen, “Du kan inte gå barfota här på väldigt länge och inte heller omgivningen”.

Magdalena Graaf är återigen en singel kvinna. Pojkvännen hade i hemlighet träffat en älskarinna och var otrogen mot henne, vilket nu är bevisat. Till slut lät han sin kompis Kate ta del av hemligheten genom att skicka kryptiska anteckningar till henne. Magdalena Graaf, 45, är en otroligt utåtriktad, rolig kvinna.

Det finns dock en annan sida av henne, som en klok mamma och utmärkt vän som håller fast vid sin familj och sina vänner oavsett vad. Den 43-årige skådespelaren Louie Marti har varit tv-stjärnans nya kärleksintresse sedan en tid tillbaka. Den mycket muskulösa pojkvännens blonda flickvän orsakade en hel del uppståndelse.

Vid första anblicken verkade paret äntligen ha hittat varandra. Jag har aldrig tidigare upplevt en sådan trygghet. Oftast är det jag som får sköta omvårdnaden. Vi har diskuterat att gifta oss inom ett år, men realistiskt sett kommer det att ske inom sex månader. Paret blev närmare varandra och vid det här laget vågar vi nästan förutse att de kommer att gifta sig nästa sommar.

Filip Larssons Nya Flickvän
Filip Larssons Nya Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!