Frasse Köping Sjuk, Pojkvän, Förmögenhet, Längd, Flickvän, Barn                   

Frasse Köping Sjuk
Frasse Köping Sjuk

Frasse Köping Sjuk – “Frasse Pettersson” har gått bort. Tv-profilen försvann mot slutet av oktober, enligt Bärgslagsbladet/Arboga Tidning. Frasse Pettersson var 54 år gammal. Han var en del av skådespelarna i “Välkommen till Köping”, en Discovery och Kanal 5-show som firar femtioårsjubileum i premiäravsnittet av första säsongen.

Tillsammans med Linda Hammar och Mats Halvarsson har programmet andra deltagare. Efter Frasse Pettersson pratade den senare med Bärgslagsbladet/Arboga Tidning om sin sorg. Att höra om Frasses bortgång krossade mitt hjärta. Efter att ha känt honom i nästan hela mitt liv, var han någon jag såg upp till och brydde mig om.

Om det Mats Halvarsson säger till media är sant så var det innan han ens flyttade in hos oss. Alla delade bostad med sina kompisar. Profilen beskriver även känslorna efter vännens död och enligt Mats Halvarsson är begravningen planerad till idag, tisdag. Både hans rum och utrymmet bakom honom är kusligt tysta. Det är tragiskt, säger han.

Från och med 2020 med premiären dök Frasse Pettersson upp i alla tre säsongerna. Enligt Anders Kilander, Pressansvarig på Kanal 5:s Välkommen till Köping, “var Frasse väldigt populär bland både tittarna och oss på Kanal 5, och vi kommer att sakna honom. till hans familj och alla som gillade honom.” Freise var programledare för programmet.

En Frans Pettersson, som Frasse, har sovit bort. Hans karaktär, Välkommen till Köping, följer fyra funktionshindrade personers liv i Köping stad och blev en succé bland tittare av Kanal 5 och Discovery Plus-serierna. Frasse var inte den enda skådespelaren; Linda Hammar, Torbjörn Jonsson, och Mats Halvarsson var också med.

Frasse Köping Sjuk

Jag kände en stor saknad när Frasse gick bort. Efter att ha känt honom i nästan hela mitt liv, var han någon jag såg upp till och brydde mig om. Det gällde redan innan han blev vår sambo, enligt Mats Halvarssons intervju med Vlt. “Han var busig ibland”

Sedan Frasse och Mats delade gruppbostad har deras väns död satt en outplånlig prägel i deras liv.
Matts säger till tidningen att han också ibland var stygg och försökte spela mig för en dåre. Tidigare “Välkommen till Köping”-skådespelaren Frans “Frasse” Pettersson har avlidit i en ålder av 54 år.

Däremot sörjer programkamraten Mats Halvarsson just nu efter förlusten av en vän. “Välkommen till Köping” (med Frans “Frasse” Pettersson) debuterade 2020 på Kanal 5 och Discovery+. Fyra individer som lever med olika funktionsnedsättningar i Köping följs i serien när de går i vardagen. Bland de övriga medverkande finns Mats Halvarsson, Torbjörn Jonsson och Linda Hammar.

Smärta kändes av Mats Halvarsson: “Betydde mycket”

Det är med tungt hjärta som den sistnämnde meddelar sin nära vän Frasse Petterssons död. Att höra om Frasses bortgång krossade mitt hjärta. Efter att ha känt honom i nästan hela mitt liv, var han någon jag såg upp till och brydde mig om. Om det Mats Halvarsson säger till media är sant så var det innan han ens flyttade in hos oss.

Efter att Frasse flyttat ut från gruppboendet där de delade bostad började Mats känna sig ensam där. Vänskap präglas av vänlighet, hjälpsamhet och lekfullhet, enligt Mats Halvarsson. Han skulle då och då vara svekfull och försöka spela mig som en dåre, enligt Mats Halvarsson. Begravningsgudstjänst för Frans “Frasse” Pettersson äger rum den 21 november.

En representant från “Välkommen till Köping” vid namn Anders Kilander har uttalat att Frasses närvaro kommer att vara mycket saknad. Frasse var en stor hit bland Kanal 5-tittare och personal, och vi kommer att sakna honom här. Prioriteringen just nu är att ge assistans till sina vänner i Köping. Vår sympati är med hans familj och alla de som kände och älskade honom, uttrycker Anders Kilander.

Covid slog Filip Hammars syster Linda, som var mycket sjuk. Filip Hammar öppnar nu upp om sin skräck inför föreställningen att han kan ha smittat henne. På tal i fredagens “Skavlan” i SVT diskuterar Filip Hammar, 46, hur Norge och Sverige trivs stort nu när samhället öppnar igen efter en lång period av restriktiva begränsningar.

Gruppbostaden hon befinner sig i är perfekt för hennes funktionella mångfald. Det var upplysande att möta henne trots hennes skadade lem och hennes svåra fall av otur; hon är utan tvekan den mest glada och optimistiska person jag känner. Jag tror dock att det var hon från vilken jag senare fick det. Du kan inte ens börja förstå skräcken som följde när jag först antog att jag hade gett henne covid-19.

“Sjuktrodde”

Hans tal fortsätter så här: Vilken hemsk idé – om jag hade gett henne den så har hon en historia av hälsoproblem och allt. Senare tror jag inte att det var så; kanske var det hennes gåva till mig.

Sjuk allvarligt

“Linda, hur sjuk blev du?” Fredrik Skavlan frågar sig. Deras svar från Filip Hammar är att de båda är helt vaccinerade och att han var helt frisk. Hon blev dock mycket sjuk. Allt kommer att ordna sig nu när hon är på bättringsvägen, men som sagt, jag har tänkt på hur även när alla firar finns det en grupp – som minoritetsgruppen som min syster tillhör – som inte får en inbjudan.

Se “Skavlan” varje fredag kväll klockan 01:00 på SVT och SVT Play. Senast Frans “Frasse” Pettersson slumrade till var för ungefär en månad sedan. Hans roll i succén Kanal 5 och Discovery Plus-serien Välkommen till Köping, som skildrade vardagen för fyra funktionshindrade i staden, gav honom ett brett erkännande bland svenskar. Andra skådespelare som hade skärmtid med Frasse var Linda Hammar, Mats Halvarsson och Torbjörn Jonsson.

Besök Köping-Mats för att lära dig mer om nederlaget efter Frasse: “Tom i hans rum”

När det gäller Frasses bortgång uttryckte Mats Halvarsson, nära medarbetare och kollega på tv, sin sorg.
Att höra om Frasses bortgång krossade mitt hjärta. Efter att ha känt honom i nästan hela mitt liv, var han någon jag såg upp till och brydde mig om. Inte långt efter att Mats flyttade in hos oss pratade han med Bblat, en lokaltidning. Kompisarna delade en plats att bo på och hade utvecklat en obruten vänskap under åren. Både hans rum och utrymmet bakom honom är kusligt tysta. Tyvärr uttryckte Mats sin sorg i samma intervju.

Uttalande om Frasses död – Kanal 5 – en månad efter hans bortgång

Även programföretaget som sände Välkommen till Köping har för första gången uttalat sig offentligt om dödsfallet. Instagram-inlägget från Kanal 5 lyder: Det var med stor sorg vi fick veta om Frans “Frasse” Petterssons bortgång för ett tag sedan; må han vila i frid. Under sina tre säsonger på Välkommen till Köping var Frasse en älskad vän och en ljuspunkt för familjen Kanal 5.

Vi kommer att sakna hans smittande skratt och enastående personlighet och framför våra djupaste kondoleanser till hans nära och kära. Ändå har programmets pressansvarige Anders Kilander tidigare talat om Frasses bortgång, en förlust som han menar har drabbat många hårt. Vårt fokus nu är att stötta alla hans vänner i Köping, och våra tankar går till hans familj och alla som gillade honom”, sa Kilander när de meddelade dödsfallet, enligt Expressen.

Enligt exekutiva producenten Magnus Karlsson hade gruppen en jobbig stämning under sommaren 2016 när de spelade in “I en annan del av Köping” på grund av Mickes svåra sjukdom, som i slutändan ledde till hans sjukhusinläggning. På söndag får tittarna se hemkomsten av köpingarnas gruppboende i andra säsongen av “I en annan del av Köping”.

Mats Halvarsson, Torbjörn Jonsson, Mikael Wiseby, och Linda Hammar är tillbaka för ännu en rolig sommar med gänget. Torbjörn är 46 år, Mats är 35, och Mikael är 27. Sommaren börjar dock på en svår ton när Micke blir katastrofalt sjuk. Det som börjar som sängliggande förvärras snabbt – och ingen vet vad det är. Gruppboendet är fyllt av skräck och när Micke inte dyker upp på den planerade utflykten till Kolmården är sorgen enorm. Hans oförmåga att närvara var enligt Linda Hammar en liten besvikelse.

“Arbetsatmosfär”

Magnus Karlsson beskriver miljön som “svår” på grund av hur beroende av varandra alla är och hur plötsligt en förlust av ledarskap blir uppenbar. Med det sagt fortsatte inspelningen som planerat och Mickes sjukdom vävdes in i säsongens händelser.

Viktig sak

I avsnittet fattar man inte allvaret i situationen, säger Magnus Karlsson. Inget försvann på en vecka. Den nya säsongen har både glada och tragiska stunder. Vi får se Linda och Mats växande romans till exempel.
Med ett leende, en tumme upp och ett fniss tycker Linda att det ser fint ut.

Frasse Köping Sjuk
Frasse Köping Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!