Fredrik Robertsson Pojkvän

Fredrik Robertsson Pojkvän
Fredrik Robertsson Pojkvän

Fredrik Robertsson Pojkvän – Fredrik Robertsson, stilexpert, och Johan Hellström, hovfrisör, har meddelat sin förlovning. Nu avslöjar Robertsson detaljer om det överraskande erbjudandet. Ändå kan jag inte tro det. Fredrik Robertsson, expert på PR och modeprofilering, och Sarah Dawn Finer stod i veckan som värdar för en gala för att samla in pengar till Musikerförbundets beredskapsfond.

Robertsson, som nyligen firade en födelsedag, valde att göra detta i stället för att vara värd för ett mer konventionellt firande. Men i helgen firade han och hans följeslagare, hovfrisören Johan Hellström, jubileet på en Stockholmsrestaurang. Johan överraskade Fredrik Robertsson med att ställa frågan under deras romantiska måltid tillsammans.

Inte minst redo

I ett inlägg på sociala medier utbrister han, “JAG SADE JA!!!” Hans kända kompisar, som TV-värden Jessica Almenäs, målaren Andreas Lundstedt och C-politikern Fredrick Federley, har alla gratulerat honom till förlovningen. I en intervju med Aftonbladet beskriver Fredrik Robertsson händelserna den kvällen.

Jag kan fortfarande inte tro det, jag var helt oförberedd på det här. Jag hade räknat med att äta middag med Johan, men han visade sig vara värd för en liten samling vänner och hålla ett tal efteråt. Han klarar sig vanligtvis ganska bra när han håller presentationer, men han frös och fumlade igenom den här. Sedan föreslog han äktenskap genom att gå ner på knä och be mig att bli hans fru. Jag började gråta som en bebis när publiken applåderade och skrattade åt mig. Det var fantastiskt vackert och trevligt.

“Går bara runt och ler”

Det är en stor sensation. Vi tar bara ringarna för att snurra och snurra medan vi tittar på varandra och ler. Han specialdesignade min fantastiska vita guldring med tre stora diamanter. Tänk om han plötsligt säger nej av rädsla? Som sagt, jag håller inte med.

Fredrik Robertsson Pojkvän

Relationen mellan Fredrik Robertsson och Johan Hellström har varat i cirka två och ett halvt år. Det har sagts att allt är enkelt när tiden är rätt. Men jag ansåg alltid att det ideala partnerskapet var en omöjlig fantasi att uppnå. Men i vårt fall är det väldigt sött och enkelt. Jag har träffat världens mest otroliga människa, säger Johan Hellström.

lyckades efter För Björn Axén

Drottning Silvia och prinsessornas festfrisyrer är ett verk av Johan Hellström, som efterträdde Björn Axén som företagets vd efter hans död 1993. När Dominika Peczynski gifte sig med Anders Borg var han också ansvarig för hennes bröllopshår. Fredrik Robertsson är inte bara en modestjärna bland Stockholms kändisuppsättning, utan även stammis på andra storstäders runwayshower. Vogue, en modetidning, har sagt att han lägger till “välbehövlig färg” till internationella röda mattor.

Johan Hellström, hovfrisören och Fredrik Robertsson har tillkännagett sin förlovning. Fredriks livslånga dröm gick i uppfyllelse när Johan friade under festen. Johan beskriver upplevelsen som “helt magisk” och tycker att det var det bästa möjliga resultatet. Fredrik Robertssons blivande fästman, hovfrisören Johan Hellström, friade till honom i ett tal som hölls på Fredriks födelsedagsfest på Bankhotellet. Johan gick i det blå ner på knä.

Silvias nära vän står inför några livsförändrande val

Den svenska damen ringde till hovfrisören för att berätta sin historia om hennes livs natt. Det är en fantastisk sensation. Vi visste direkt att vi var menade för varandra och att vår kemi var elektrisk. Eftersom jag redan har varit gift en gång ville Fredrik att jag skulle initiera förslaget. Johan förklarar, “Jag ville landa efter att jag blivit skild, och jag tyckte det var väldigt sött.”

Johan Hellström, då bara 27 år när den kände hovfrisören Björn Axén gick bort 1993, förvärvade verksamheten. Han har suttit vid rodret i närmare 30 år nu, och hans kunder har varit kronprinsessan Victoria och drottning Silvia. På frågan om han var orolig svarar Johan Hellström “ja”. Vanligtvis har jag inga problem med att tala inför publik, men den gången kände jag mig utanför. Men när jag gick på knä började han gråta. Han täckte ansiktet med händerna men lyckades skrika “JA” ändå. Det kändes som något ur en saga. Johan hävdar att det var bästa möjliga resultat.

Förbereder för den stora dagen

Sedan 2,5 år tillbaka har Johan Hellström och Fredrik Robertsson varit ett objekt. Johan sa att paret vill vänta till bröllopsdagen innan de börjar skaffa barn. Vi är på väg att landa, så luta dig tillbaka och slappna av. Vi två håller ut för den perfekta bröllopsdagen. Vi kan inte ha ett litet bröllop på grund av coronapandemin, så vi väntar tills det är över innan vi gifter oss, säger Johan.

Fredrik är en av de bäst klädda männen i Sverigend har en PR-bild att matcha. Johan är medlem i det kungliga hovet och delägare i salongskedjan Björn Axén. Under Fredriks födelsedagsfirande på Stockholms Bank Hotel i höstas ställde Johan frågan.

Berätta om ditt första möte

Det var allra första gången vi träffade varandra. Det är verkligen konstigt med tanke på hur länge vi delat samma miljö och stad. Ingenting hade dock hänt om vi hade träffats i förväg. Vi var alla oförberedda.
På vilka sätt kompletterar ni varandra? Johan sa: “Fredrik är en av de trevligaste och mest omtänksamma människor jag någonsin träffat.” Han är pigg och snabb på fötterna och han tvekar aldrig att hjälpa till när jag till exempel behöver förtydliga ett företagsärende. Dessutom är han ganska tillgiven och tycker om att ge kramar.

Fredrik: “Jag njuter av Johans entusiasm, hans optimistiska inställning och hans “hur kan vi fixa det här” attityd. Vi fungerar bra tillsammans som grupp. Allt från våra yrkesliv till våra privata liv till våra kreativa ansträngningar diskuterar vi öppet och ärligt. med varandra. Det har inte fungerat för mig i tidigare relationer.”

Hur gör ni två narr av varandra?

Fredrik säger, “När Johan är under press kan han bli väldigt hyper och ouppmärksam. Men vi är skickliga på att prata om problem och hitta lösningar tillsammans. Johan säger “Fredrik är en obotlig retas och hans händer kommer under täcket nästan varje kväll att kittla mig – till slut blir jag galen.Det får oss dock att skratta en hel del. Bortsett från det gör jag inte har några klagomål på Fredrik. Helt perfekt, faktiskt.

Vem av er har bäst sinne för humor?

Johan: “Åh, det är en knepig fråga. Okej, så vi är båda underhållande. Jag kanske är mer irrationell och omogen än jag trodde? Har en hemsk vana att ducka bakom flipperspelet när han vill skrämma sig själv. På frågan. vem är mest underhållande, sa Fredrik, “Jag tror att vi har samma svar, och båda kommer att svara “Jag är roligast.” En av oss är dock sanningsenlig. jag.”

Tobias Regells bild av Fredrik och Johan Det var vår första kyss som fångades på kamera, och den togs under vår allra första samarbetsfotografering. Den har sprängts och hängts upp i vårt kök, förklarar Fredrik.

Berätta om ditt första möte

Evelina: “Jag tror att det var i klass 4 E Bild och form på Eriksdalsskolan 1997 som vi träffades första gången.” Siri hade den tydligaste rösten och de snyggaste kläderna jag någonsin sett, plus att hon också var bedårande och verkligen fantastisk. Jag hade heller aldrig stött på någon annan i min ålder som kunde rita så bra. Att bli som henne var mitt enda hopp.

Siri: “Som jag minns, stack Evelina ut för mig direkt på grund av hennes skarpa kvickhet. Hon var underhållande och hipp på samma gång. Även om hon bara var 10 eller 11 år gammal, blev jag fascinerad av henne eftersom hon hade sådana en unik touch och sätt, samt en enorm nerv.Mitt minne är att hon främst avbildade sorgliga, bedårande grisar.

Vad är det med varandra som ni uppskattar mest?

Evelina: “Hon ger så fritt av sig själv.” Dedikerad, trogen, spännande och ambitiös. Hon är lika modig som jag, om inte mer. Det är allt Siri gör, och jag blir inte lätt imponerad. Humor är den enskilt mest charmiga egenskapen hos en person. Hennes lojalitet är orubblig, och det faktum att hon överhuvudtaget tolererar mig är inget mindre än mirakulöst. Hon har mer hjärnor än någon annan jag vet och kan kandidera till Mensa-presidenten.

Vad är det med varandra som ni uppskattar mest?

“Älskar allt”, susade Sanna. “Älskar hennes hår. Älskar hennes humor. Älskar hennes skrivande. Älskar hennes matlagning. Älskar hennes cocktails. Hanna är förstklassig, punkt slut.

Fredrik Robertsson Pojkvän
Fredrik Robertsson Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!