Frunze Saghatelyan Föräldrar

Frunze Saghatelyan Föräldrar
Frunze Saghatelyan Föräldrar

Frunze Saghatelyan Föräldrar – En av barnsoldaterna i gänget heter Frunze Saghatelyan. Han sköt och dödade en man på gymmet Delta i centrala Stockholm när han var bara 16 år gammal. En handgranat kastades in i en restaurang på Södermalms veckan innan. På torsdagen fick han helt klart av tandläkaren, men han är nu en högsta nationell prioritet. Frunze Saghatelyan, en morddömd 17-åring som nyligen släpptes i Södertälje under ett tandläkarbesök, är föremål för en internationell jakt.

Aftonbladet rapporterar att han kan ha fått bedriva andra brott efter frigivningen från fängelset. Myndigheterna håller nu koll på IP-adresser som har kopplats till en kriminell organisation.
Leif GW Persson, kriminolog, ger en uppfattning om var Frunze befinner sig. Jag tror att han är på väg just nu, men har ännu inte kommit. Leif GW Persson, medverkande i TV4:s Nyhetsmorgon, spekulerar i att Armenien, där han har dubbelt medborgarskap, är där han känner sig mest hemma.

Om så är fallet säger GW att han kommer att kunna undvika att återvända ett bra tag. Det fastställdes att Frunze Saghatelyan, som hade placerats i ett Sis hem, var en flygrisk.
I mars 2022 dömdes han till livstids fängelse för att ha dödat Fredrik Andersson i Delta Gym. Efter mordet tillbringade Frunze Saghatelyan tre månader i Armenien. Grannarna rapporterade att 51-åringen och hans “stora familj” verkade misstänksamma.

Den nu arresterade Lee Kaplan tillät inte de tolv flickorna som bodde med honom att lämna huset eller gå på vanliga lektioner. Avslöjandena i Pennsylvania har häpnat hela landet. Speciellt med tanke på att alla barnen förmodligen kommer från ett Amish-kvarter och att åtminstone en av honorna troligen såldes till Kaplan.

Flickorna berättade för myndigheterna att det äldsta offret, nu 18, tvingades ha sex med Kaplan när hon bara var 14. Hon hävdar att hon under sin tid med 51-åringen borde ha fött två döttrar. Frunze Saghatelyan, den 17-årige morddömde från Delta Gym i Stockholm, har släppts i Södertälje och är nu på flykt. För sin roll i mordet på gymmet Delta i Stockholm och handgranatattacken mot en restaurang dömdes Saghatelyan till sluten ungdomsvård.

Han befriades dock plötsligt av anonyma främlingar på torsdagsmorgonen när han transporterades från ungdomshemmet Tysslinge till en tandläkare i Södertälje. Södertäljepolisen fick besked om utbrottet strax före klockan 10. Saghatelyan flydde medan han fortfarande var fastspänd av handbojor när flera maskerade personer hotade transportarbetarna med skjutvapen. Tillsammans med de andra frikände männen lämnade han området i en bil.

Frunze Saghatelyan Föräldrar

Kriminalvårdens pressekreterare Ulf Mossberg sa att Saghatelyan fick handfängsel eftersom han klassades som en högriskfånge. Han har dubbelt medborgarskap med Sverige och Armenien, därför är han nu efterlyst över hela Sverige och runt om i världen. I mars fann en domstol Saghatelyan skyldig till flera grova brott, inklusive mordet på Delta gyms säkerhetsvakt Fredrik Andersson.

Andersson dödades av Saghatelyan, som hade kommit till gymmet för att begå ett mord, när den senare försökte gå in i ett slagsmål mellan de två. Restaurangattacken på Södermalm var inte den enda gången Saghatelyan var inblandad i ett våldsbrott i Stockholm. Han befanns också skyldig till allvarligare vapenanklagelser utöver de som anges ovan. Efter att ha fått en minskning för att vara en ung, dömdes Saghatelyan till två år och elva månaders fängelse på en säker ungdomsanstalt. Hans ålder vid tiden för mordet och bombningen var 16 år.

Saghatelyan överklagade till Svea hovrätt, men något nytt rättegångsdatum har inte bestämts när detta skrivs. Efter att mordrättegången avslutats häktades han enligt LVU (lagen om vård av unga). LVU:s dom grundade sig på uppgifter som tyder på att Saghatelyan är knuten till en kriminell organisation som verkar från Bro som ligger i norra Stockholms län.

Utöver hans historia av misshandelsanklagelser, ska han ha gått med i nätverket i tidig ålder.
Statens institutionsstyrelse placerade honom på Tysslinge ungdomsgård utanför Södertälje, som är ett tryggt jourjour. Denna anläggning behandlar några av de allvarligaste ungdomsbrottslingarna i Sverige.

Claes Murray, som ledde polisutredningen om mordet på gymmet Delta, har varnat för att personer med sådana övertygelser utgör ett hot mot samhället. Murray påpekade vidare att Saghatelyan inte begick dessa våldshandlingar på egen hand, utan snarare som en del av ett större kriminellt nätverk. En 16-årig man skjuter en trebarnsfar på gymmet.

Trebarnspappan är inte det avsedda offret; han ingrep bara i ett mordförsök. Hans skador visade sig dödliga bara två dagar senare. En fru och hennes tre barn är sörjande vid sin fars död. Dödsfallet vid skottlossningen på Delta Gym var den 18:e timmenommord i Sverige det året.

I Stockholms tingsrätt har rättegången mot den påstådda skytten och hans medkonspirator inletts. Distriktsåklagaren förblir obotlig trots överväldigande bevis på motsatsen. Sverige blir allt mer plågat av slumpmässiga våldshandlingar som riktar sig mot oskyldiga människor. Två av de mest allvarliga fallen hittills är mordet på 12-åriga Adriana i Botkyrka natten mot den 2 augusti 2020 och 54-årige Fredrik Anderssons död den 30 mars 2022.

Allt kom till sin spets i och med upploppen om Koranen. Efter Korankravallerna blev det ganska uppenbart att muslimska vandaler som hatar Sverige och inte kommer att spara några medel för att skada vårt land nu har monopol på våld. Vi har inget val; det är påtvingat oss. De betydande effekter tekniken har på våra dagliga liv förändras i spelet. Den 28 mars 2022, vid lunchtid, går en maskerad 16-årig tonåring nära Odenplan i Stockholm in på Delta Gym på Hälsingegatan med ett draget, laddat vapen. Frunze Saghatelyan är hans namn. Han är armenier och dödar när han är på jobbet.

Måltavla är Robert Loforsen, en kille i fyrtioårsåldern som nu finns i lokalerna och vars liv måste tas. Loforsen har ett långt brottsregister som inkluderar fällande domar för våld, olaga hot och narkotikamissbruk. Han är tidigare medlem i MC-gruppen Bandidos. Dörrvakten, tränaren och trebarnspappan Fredrik Andersson, 54, bedömer snabbt situationen och försöker fysiskt kuva den unge skytten för att förhindra att ett mord inträffar.

Under kaoset tar han tre kulor mot huvudet. Han får allvarliga skador och skickas till sjukhus, men han klarar sig inte. Detta har varit det enda fallet i Sverige.

En oskyldig man använder sin egen kropp för att stoppa ett mord men dödas i processen. Frunze Saghatelyan, 16, och tre andra män, Ahmed Omar Abdulkadir (från Somalia), född 2003, Robin Hedman Johansson (född 1992), och Johnny Samansson (född 1990), åtalas för mord i Stockholms tingsrätt. .

De tre har åtalats för mord, narkotikahandel och transport av den påstådda beväpnade mannen till och från skottlossningen på Delta Gym. Alla insisterar på att de inte gjorde något olagligt även om polisen har ett berg av bevis mot dem, inklusive droger, vapen, ammunition, DNA-bevis och avlyssnade mobiltelefonsamtal. Även den misstänkte skytten Frunze Saghatelyan har förnekat all inblandning i brottet, trots att hans DNA hittades i flyktbilen och på det munskydd han bar vid skotttillfället och att Fredrik Anderssons blod hittades på utanför munstycket.

Polisen har genomsökt huset och tömt de misstänktas mobiltelefoner, vilket avslöjar att de misstänkta hänvisar till varandra som “bror” när de diskuterar narkotikatransaktioner. De ser sig själva som “bröder” i ett “bröderskap” med ett öppet olagligt uppdrag. Rivaliteten mellan mc-klubben Bandidos och den kriminella organisationen i Upplands Bro lade grunden för dödsskjutningen.

Den misstänkte skytten var en gång bosatt i Upplands Bro där han var efterlyst misstänkt för mord, misshandel, olaga tvång, grov stöld och misshandel av ett vittne. Han avtjänade en strafftid för misshandel, men han hoppade av tidigt för att resa till Armenien. Personerna som är inblandade i det här fallet är typiska för moderna gäng.

Ofta så unga som 13 eller 14 år är medlemmar av “terroristceller” eller “barnsoldater” villiga att utföra mordiska uppdrag för liten eller ingen ersättning alls, om någon alls, i utbyte mot prestige och “heder” bland kriminella gäng . Vissa medlemmar av den kriminella undervärlden tycker att bilden av dem som är specialiserade på kontraktsmord är lockande.

Dagens Nyheter rapporterar att polisen har gripit två tonåringar, 15 och 16 år, misstänkta för mordförsök. Två 15-åringar är misstänkta för grovt vapenbrott, en 16-åring är misstänkt för medhjälp till mord, flera 16-åringar sitter häktade misstänkta för grovt förstörelse av allmän egendom, en 17-åring är misstänkt för förberedelse till mord, och en andra 17-åring sitter häktad misstänkt för medhjälp till mordet på en 15-åring. Detta är bara några av de många minderåriga som har gripits och fängslats i Stockholm under de senaste veckorna.

Flera LUL (Lag om unga lagöverträdare)-relaterade utredningar mot 14-åringar som misstänks för grova brott pågår också. Denna oroande trend har pågått ett tag nu. Stockholmspolisens högsta brass, under ledning av Specialoperation Franks befäl Hanna Paradis, gör allt för att identifiera och gripa de ansvariga.

Frunze Saghatelyan Föräldrar
Frunze Saghatelyan Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!