är Millie Bobby Brown Död

är Millie Bobby Brown Död – Millie Bobby Brown, en brittisk skådespelerska, föddes den 19 februari 2004. Två Primetime Emmy Award-nomineringar kom hennes väg för hennes roll som Eleven i Netflix sci-fi-serien Stranger Things (2016-nutid). Monsterfilmerna Godzilla: King of the Monsters (2019) och Godzilla vs. Kong (2021) har båda Brown i framträdande roller. Enola Holmes (2020) och Enola Holmes 2 (2022), båda mysteriefilmer som hon medverkade i och producerade för Netflix, innehåller också henne.

Tidigare år

Brown var det tredje av fyra barn som föddes till de brittiska föräldrarna Kelly och Robert Brown den 19 februari 2004 i Marbella, Málaga, Spanien. Det finns en fastighetsbyrå som drivs av hennes pappa.[6] Hon hade viss hörselnedsättning i vänster öra från födseln, och det blev gradvis värre med tiden. Vid fyra års ålder flyttade hon till Bournemouth, England med sin familj, innan den efterföljande överföringen till Orlando, Florida när hon var åtta.

2013–2017: Början av hans karriär och “Stranger Things”

Brown gjorde sin skådespelardebut i avsnittet 2013 av Once Upon a Time in Wonderland, en ABC-spinoff av Once Upon a Time, där hon spelade rollen som Young Alice. 2014 spelade hon Madison O’Donnell i BBC Americas övernaturliga drama-thriller-serie Intruders. Hon dök upp i avsnitt av ABC:s Modern Family, Grey’s Anatomy (även på ABC) och CBS:s NCIS (ett polisprocedurdrama).

Brown fick rollen som Eleven i Netflix sci-fi skräckshow Stranger Things 2016. Hon nominerades till ett Screen Actors Guild Award för enastående prestation av en kvinnlig skådespelare i en dramaserie samt en Primetime Emmy Award för enastående biroll i en dramaserie för hennes arbete, som möttes av brett kritikerros.

Hon tog också hem det 43:e Saturn-priset för bästa prestation av en yngre skådespelare i en tv-serie, och hon och hennes medskådespelare vann Screen Actors Guild Award för enastående prestation av en ensemble i en dramaserie. 2018 vann hon sin andra Screen Actors Guild Award-nominering och sin första Primetime Emmy Award-nominering för sin skildring som Eleven i andra säsongen av Stranger Things.

2016, Brown

Musikvideon till Sigma och Birdys singel “Find Me” från november 2016 innehöll Brown som en utvald artist. Hon har marknadsfört Citigroup, ett finansiellt tjänste- och investeringsföretag, i reklamfilmer sedan november 2016. Hon dök först upp i annonskampanjer i januari 2017 för Calvin Kleins “By Appointment”-linje. Hon skrev på med IMG Models månaden därpå.[20] Brown var med i annonskampanjen sommaren 2018 för det italienska företaget Moncler. Brown har också prydt omslaget till Vogue vid flera tillfällen.

2018-nutid

Den virtuella verklighetsupplevelsen Spheres: Songs of Spacetime, regisserad av Darren Aronofsky, innehåller hennes sångverk. Hon skrev historia 2018 genom att bli den yngsta personen som någonsin placerats på Times lista över de 100 mest inflytelserika personerna i världen. Hon erkändes också som en av Times “100 mest inflytelserika personer under 20” för både 2017 och 2018. Hon skrev historia det året genom att utses till organisationens yngsta goodwillambassadör.

Brown har enligt uppgift arbetat med utvecklarna av The Sims 4 för att inkludera en “Positivity Challenge” i spelet, som avslöjats av EA Games. Brown listades som en av Hollywoods topp 30 växande talanger under 18 år av The Hollywood Reporter 2018. Godzilla: King of the Monsters, uppföljaren till Godzilla (2014), markerade Browns debut i långfilmsbranschen 2019.

är Millie Bobby Brown Död

I nästa uppföljare, Godzilla vs. Kong (2021), återvände hon till sin tidigare roll. Hon utsågs till en förespråkare för UEFA-initiativet Together #WePlayStrong. Brown introducerade sitt eget kosmetikamärke som heter “Florence by Mills” 2019. Det kan köpas från apotek i Storbritannien (på Boots), USA (på Walmart) och Kanada (på Shoppers Drug Mart). Den filmiska versionen av The Enola Holmes Mysteries, där Brown medverkade, kommer att släppas 2020.

Enligt Variety var Brown en av de mest betalda skådespelerskorna 2022 efter att ha tjänat 10 miljoner dollar för sin roll som Enola Holmes i uppföljaren Enola Holmes 2. Samma år utsågs hon även till Louis Vuittons varumärkesambassadör. Damsel, en fantasyfilm skriven av Dan Mazeau och regisserad av den spanske filmskaparen Juan Carlos Fresnadillo, blir Browns nästa projekt.

Hon kommer även att spela huvudrollen i filmen The Electric State, baserad på serieboken med samma namn av Simon Stlenhag, i regi av bröderna Russo. Browns roman Nineteen Steps, en historisk roman inspirerad av hennes egen familjehistoria, är planerad att släppas den 12 september 2023. En recensent kallade romanen en “episk berättelse om kärlek, förlust och hemligheter”.

Privata angelägenheter

Brown, som då bara var 12, blev berömmelse när hon rollades i Stranger Things.[48] När Brown bara var 14 år gammal var hon målet för internetmemes som felaktigt tillskrev henne homofobiska uttalanden. Hon har fått ta itu med sexualiserade artiklar och användare av sociala medier förutom Hon använder sociala medier för att främja adoptionen av katter och hundar i hennes vård.

Brown, genom Millies globala licensieringspartner IMG, etablerade ett långsiktigt avtal med Kanine Groups dotterbolag Kanine Pets World Limited i maj 2023 för husdjurskläder och tillbehör. Variety rapporterar att “Stranger Things”-stjärnan Millie Bobby Brown, som har nominerats för en Emmy för hennes framträdande som “Eleven”, kommer att producera en ny film för Netflix. Millie Bobby Brown och hennes syster Paige Brown skrev manuset till sin kommande film, som de kallar “A time lost”.

De två systrarna, genom sitt företag PCMA, kommer också att fungera som producenter på bilden. Vi är ödmjuka över att Netflix tror på oss och projektet vi har jobbat med så länge. “Det handlar om vänskap, familj och att övervinna hinder när det känns som att världen trycker ner dig”, sa Millie Bobby Brown i ett uttalande, som rapporterats av Variety.

Utöver sin skådespelarkarriär har 15-åriga Millie Bobby Brown redan gjort en betydande inverkan på omvärlden. Hon skrev historia förra året genom att bli den yngsta ambassadören för Unicef någonsin och den yngsta personen någonsin att ta sig in på Time:s lista över de 100 viktigaste personerna i världen.

Brown har sagt att hon är “redo att lämna” showen. Hon sa till tidningen Parade, “Ja, jag tror att jag är redo att säga adjö till karaktären.” Fansen har väntat på detta länge, och jag tror att skådespelarna förtjänar en tillfredsställande slutsats lika mycket som publiken. Jag tror att vi båda är redo att gå vidare från dessa roller och uppskattar den tid vi spenderade i dem, men jag är också glad över att komma igång med några nya ansträngningar och ansvarsområden.

“Enola Holmes”-stjärnan fortsatte med att säga att hon är osäker på handlingen för programmets nästa femte och sista säsong, som enligt rykten ska börja spelas in i juni, men att hon efter att ha regisserat sin första reklamfilm för Samsung 2022 nu kan föreställa sig en karriär inom filmskapande. Ingen har berättat något för mig, så om du vill veta mer om Stranger Things måste du prata med riktiga fans.

Kort sagt, ja. Att regissera mer skulle vara en dröm som gick i uppfyllelse. Trots mina olika intressen och ambitioner vägrar jag att acceptera någon position som jag inte har förtjänat. Jag är den typen av person som anstränger sig för att få det de vill ha. Millie Bobby Browns genombrottsroll som Eleven i Netflix-succéserien “Stranger Things” väckte hennes stor uppmärksamhet.

Den berömda personen har precis meddelat att hon skriver en bok. I ett inlägg på Instagram meddelar hon att hennes debutroman, “Nitton steg”, som bygger på hennes egen familjehistoria, kommer att släppas i september. Nellie Morris, en charmig och modig 18-åring, och hennes familj bor i Bethnal Green, i Londons East End, där historien utspelar sig.

I samband med andra världskriget

Ruth, huvudpersonens mormor, är en överlevande från Förintelsen och ett vittne från andra världskriget som inspirerade denna roman. Med 170 dödsfall var katastrofen krigets dödligaste civila katastrof. Jag växte upp på hennes berättelser om överlevnad under kriget. Millie Bobby Brown säger om sin roll i att bevara sitt arv: “Det är en ära att hålla hennes historia vid liv” i en krigspropagandavideo.

Kändisar antyder att Bethnal Green-katastrofen är central för bokens handling. Nellies “liv kommer aldrig att bli detsamma efter att en tragisk olycka inträffat under en flygräd”, tillägger författaren.

är Millie Bobby Brown Död
är Millie Bobby Brown Död

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!