Hanna Friberg Pojkvän

Hanna Friberg Pojkvän
Hanna Friberg Pojkvän

Hanna Friberg Pojkvän – Både Hanna Friberg och Max Johnler har bestämt sig för att avsluta sitt förhållande. Det lär vi oss av influencerns Instagram-berättelse. Efter 29 år av dejting meddelade Instagram-användaren Hanna Friberg att hennes förhållande med sin pojkvän bröts upp. den 29-åriga influencern tidigare känd som “Hannalicious” skriver öppet om sin splittring med den 21-åriga pojkvännen Max Johnler.

Hon sätter äntligen stopp för ryktena i en Instagram-berättelse och säger att de officiellt är över. Det är helt galet att nästan hela Stockholm redan vet att jag och min pojkvän har gjort slut innan jag knappt hunnit bearbeta det själv eller berätta för mina nära och kära, säger hon.

Undviker partnern pga

Det finns ingen förklaring till deras uppbrott. Enligt ett brev Hanna Friberg har skickat har hon inga ytterligare kommentarer i nuläget.

Är någon som upplevt otrohet tidigare

När Hanna Friberg fick reda på att hennes partner hade varit otrogen mot henne i april förra året hade han redan dumpat henne. De gick på husjakt, hade en namntävling och bokade en semester. Sedan dumpade Hanna Fribergs pojkvän, Max Johnler, henne en gång till. Enligt hennes måndagspodcast, “Mndagsvibe”, har hon “förmodligen aldrig känt sig så sårad och lurad.”

Hanna Friberg, tidigare känd som “Hannalicious”, sa förra veckan att hon och pojkvännen Max Johnler, 21 år, hade avslutat sitt förhållande. Hon diskuterade nyligen det smärtsamma uppbrottet i ett avsnitt av sin podcast, “Monday Vibe”. “Mr Big” (Max Johnler) och jag är inte längre tillsammans. För att starta showen säger hon: “Eller om jag ska vara ärlig, jag har blivit dumpad igen.”

Hanna Friberg Pojkvän

Hon hävdar att de två gick på husjakt, valde ut namn på ett potentiellt barn och till och med planerade en semester tillsammans innan Max en natt meddelade att han ville avsluta förhållandet. Ingenting var vettigt för mig vid den tiden. Chocken jag kände i det ögonblicket var olik alla andra, säger Hanna.

Vände bort honom

Nästa morgon, efter att ha sovit på den, var Hanna ledsen, sedan arg. Nästa dag, förklarar hon i podcasten, blev det surt och hon “slängde i princip ut honom” genom att ta alla hans tillhörigheter, lägga dem i en låda och säga åt honom att klä på sig och gå hem. Allt hon vill ha, tillägger hon, är någon sorts lösning eller förklaring till hur detta kunde ha hänt. Naturligtvis förstod hon inte.

“Sårad och lurad”

Hanna hävdar att paret aldrig har haft ett stenigt förhållande. Hon hade ändå sagt “Vi måste skratta mer” innan hon åkte till Vasaloppet, eftersom de ett tag varit mer lättirriterade på varandra än vanligt. Hon resonerade att detta berodde på hennes pojkväns fullspäckade schema och det faktum att de hade en ny valp, Hugo, som krävde konstant uppmärksamhet.

Jag har nog aldrig i hela mitt liv känt mig så sviken och lurad, tillägger hon i podden. Max, hävdar hon, lovade att bjuda på hundvård om hon någonsin fick en. Han övergav henne med en valp som kräver konstant vård, men han har sedan dess övergett henne.

lämnade ett pass till fusket

I sin podcast från i april förra året avslöjade Hanna Friberg att hennes sambo varit otrogen mot henne efter att de gjort slut. De bröt upp ett tag, men så småningom förlåter hon honom, och de blev tillsammans igen. I dagens avsnitt säger Hanna: “Jag tyckte att vi hade en väldigt öppen relation med varandra med tanke på vad som hände i vårt förhållande.”

Dessutom känner hon sig dum och hävdar att hon inte vet hur hon ska lita på en partner i framtiden. Hon säger att hon kommer att bli bättre för upplevelsen. En kommentar från Hanna Friberg om situationen är inte längre önskvärd. Influencern och “evig singel” Hanna Friberg, 29, meddelade oss i början av 2022 att något oväntat hade inträffat. Max Johnler, pubens ägare och “Mr Big,” var bara sju år yngre än hon.

Det har varit några svåra fläckar i förhållandet. Medan vi bjöds på Instagram-inlägg av deras påkostade och romantiska dejter släppte Hanna ut katten ur påsen redan i april 2022. I sin podcast Monday Vibe avslöjar Hanna och Lovia “Lojsan” Wallin, båda 29, att Max har varit otrogen mot henne. Hanna tog upp otroheten och hennes beredskap att förlåta honom i podcastavsnittet, men drog slutligen slutsatsen att det var irrelevant.

Sadistiskt var jag redo att benåda hans otrohet. En känslosam Hanna Friberg avslöjade uppbrottet för den svenska tidningen Mndagsvibe. Med tanke på kvaliteten på podcastavsnittet kom det som något av en chock för Hannas publik när hon i juni meddelade via Instagram story att hon och Max var tillsammans igen. Men sedan dess har paret hållit ihop, lagt upp bilder på sin kärlek till varandra på nätet och till och med firat ett år av dejting i november förra året.

Förhållandet bmellan Hanna Friberg och Max “Mr Big” Johnler har tagit slut. Hanna uppdaterade sin Instagram-story med aktuell status för förhållandet i går kväll. Berättelsens influencer uttrycker förvåning över nyheten som sprids över hela Stockholm innan hon har haft en chans att ta till sig slutet med Max.

Uppbrottet mellan Hanna Friberg och Max Johnler meddelades tidigare i veckan. Från och med nyligen har hon öppnat upp om splittringen i podcasten Möndagsvibe: “Jag har aldrig varit i en sådan chock som jag var i det ögonblicket”, förklarar hon. Instagram-influencern Hanna Friberg bröt sin tystnad om hennes senaste uppbrott med ex-pojkvännen Max Johnler i ett inlägg som publicerades tidigare i veckan.

Avslutar föregående år

Friberg och Johnler, som influencern refererar till som “Mr Big”, bröt upp förra året, också på grund av Johnlers otrohet, så det är inte första gången de går skilda vägar. I en fråga-och-svar-session på Instagram nämnde influencern deras återförening från i somras: Det är uppenbart att tanken på hans fusk alltid lurar i bakhuvudet. “Men eftersom jag har valt att förlåta och väljer att vara i en relation med honom måste jag också välja att lita på honom”, sa hon på sajten i juni samma år.

En podcast som tar upp splittringen

I sin podcast, Monday Vibe, tog Friberg nyligen upp den senaste splittringen: Sannerligen, jag har blivit dumpad. Än en gång”, utbrister hon. Jag hade ingen aning om vad som pågick när det här inträffade. Aldrig tidigare har jag blivit så häpen över en händelse. Friberg hävdar att Johnler under timmarna före deras uppbrott visade intresse för husjakt och planerar för det kommande året. “Jag kunde inte förstå det.

Jag gjorde inget annat än att ligga där och stirra i taket ovanför mig. Kort sagt, jag var golvad. Ärligt talat kunde jag bara inte bearbeta det. Efter att ha hört nyheten om uppbrottet hävdar Friberg att hon dagen efter “i princip kastade ut” Johnler. “Jag var bara arg dagen efter. Efter allt som hade hänt i deras förhållande, säger hon,” jag tog alla hans grejer, la dem i en låda och sa till honom att han kunde klä på sig och gå hem.

Kemin mellan oss verkade otrolig för mig. Det är förödande att känna sig ovälkommen och avvisad. Jag kan inte fatta hur naiv jag var som trodde på ett ord han sa. I ett Instagram-inlägg berättade 29-åriga Hanna Friberg att hon och hennes sambo hade gjort slut. Ännu viktigare, Hanna Friberg ber: “Snälla respektera detta tills jag själv bestämmer mig för att komma fram med vad som har hänt.”

Mr Big, Hannas ex-pojkvän några månader tidigare, gjorde slut med henne när hon konfronterade honom med att vara otrogen. Han var otrogen mot henne medan hon var borta i skolan, och hon fick reda på det efter att de gjorde slut. Hon var förkrossad efter detta, men hon visade nyligen en nyvunnen tillgivenhet.

Det faktum att hon sa att alla borde uppskatta och acceptera hennes val fick mig att skriva om det, och jag ställde också frågan om hon hade förlåtit sitt ex eller inte. Och nu vet vi med säkerhet att personen hon har förlåtit och bestämt sig för att börja träffa igen är ingen mindre än hennes ex Mr. Big. Hon försäkrar henne att hennes partner kommer att vara med i hennes podcast nästa vecka för att ta itu med eventuella problem hon kan ha haft om dem.

Hanna Friberg Pojkvän
Hanna Friberg Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!