Hans Wahlgren Sjuk

Hans Wahlgren Sjuk
Hans Wahlgren Sjuk

Hans Wahlgren Sjuk – Efter en längre tids kamp mot sjukdomen säger Sofia Wistam till. Dessutom berättar Pernilla Wahlgren om en liknande upplevelse som hennes pappa Hans fick utstå. Den 55-åriga Pernilla Wahlgren och den 57-åriga Sofia Wistam har varit vänner och arbetskamrater under lång tid.

Wahlgren och Wistam är medprogramledare för en podcast där de diskuterar allt och allt under solen. Sofia öppnar upp om sina hälsoproblem i det senaste avsnittet, vilket får Pernilla att nämna ett tillstånd som hennes pappa, Hans Wahlgren, var tvungen att hantera.

Kampen mot sjukdom, inklusive Sofia Wistams erfarenheter av kräkningar och svimning

Några dagar innan till podden börjar Sofia diskutera hur hon blev sjuk. Jag mådde dåligt i måndags. Jag kräktes till exempel, fick huvudvärk och fick migränanfall. “Har du svimmat?” frågar Pernilla. Jag svimmade faktiskt. Det händer Sofia hela tiden, säger hon. Jag har vetat att jag kommer att svimma när jag spyr sedan jag var ett litet barn. Hon brukar hålla sig lugn genom att sitta på toalettsitsen, men vid det här tillfället snubblade hon och svimmade. Det slutade med att jag svimmade ännu mer efter det.

Hans Wahlgrens relation med Pernilla: “Hortons sjukdom”

Pernilla uttrycker sin sorg över sin väns tillstånd och påminner henne om att hennes pappa fick utstå en liknande prövning. Vad hemskt att du lider av både migrän och svår huvudvärk! Det är hemskt; Jag har aldrig haft det själv, men min pappa har Hortons sjukdom, och det är förmodligen ännu värre än migrän, tillägger hon, innan hon fortsätter med att förklara: Det värsta som kan hända är att man spyr efteråt! Jag kan inte förmå mig att spy.

Och så den skrämmande svimningen! Vilket jag heller aldrig har gjort; enda gången jag mörkade var när en fotboll träffade mitt ansikte. Därför går mitt hjärta ut till dig. Anfall av klusterhuvudvärk, ofta känd som Nortons huvudvärk, är oerhört obehagligt.

Hans Wahlgren Sjuk

Ingen vet vad som utlöser Hortons huvudvärk, och tillståndet har ingen känd behandling, enligt Hjärnfonden. Hans och Pernilla Wahlgren har bosatt sig i en lägenhet. Anledningen till inflyttningen och Hans hälsa avslöjas nu för Hänt av henne. Hon berättar för Hänt att hennes pappa planerade att stanna hemma för att studera.

Pernilla Wahlgren, 55, har ett starkt band med sina föräldrar. Hans Wahlgren, 86, och Christina Schollin, 85, är två personer som hon ofta umgås med. Till och med Pernillas hus har synts med Hans på sistone, vilket hon stolt stoltserade med i sociala medier. Medan Christina reste till Spanien med sin 58-årige farbror Niclas åkte Pernilla och hennes pappa på korta resor och spenderade tid på Villa Wahlgren.

Uttalandena om Hans pappas hälsa Pernilla Wahlgrens förklaring till varför han bor hos henne

Hans brukar följa med Christina till semesterparadiset, men han blev kvar den här gången. Du kan fråga “varför är det?” På Warner Bros:s presskonferens träffar Hänt Pernilla. Valet gjordes på grund av Hans hälsa, upplyser hon till Discovery. Min mamma och min bror Niclas är just nu i Spanien, därför stannar han hos mig. Pernilla berättar för Hänt att hennes pappa bodde hos henne så att de kunde få lite kvalitetstid eftersom han var tvungen att forska och mamma var trött på det dåliga vädret.

Är allt bra med de två?

Mina föräldrar är de mest entusiastiska och snälla människor du någonsin kommer att träffa. Det är underbart. Jag skulle älska att spendera mer tid med dem och vara i deras sällskap. Eftersom de inte spenderar mycket tid hemma på vintern, föredrar de att bo hos mig istället för att trotsa kylan ute.

Semesterbilder tagna av Niclas Wahlgren och Christina Schollin

Den exakta varaktigheten av Christinas frånvaro är ännu inte känd. På semesterhuset i Nerja njuter hon och hennes barn utan tvekan. Niclas publicerade nyligen ett bildspel med semesterbilder. Du är min mamma. “Vilken rockstjärna du är”, skrev Niclas bredvid Christinas bilder. En del dåliga nyheter nådde familjen Ingrosso bara en vecka innan Benjamin vann Melodifestivalen.

Hans Wahlgren ska ha blivit inlagd på sjukhuset. Enligt Christina Schollins intervju med Nöjesbladet har han varit inlagd i sex dagar på grund av den globala pandemin av fruktansvärd influensa. Pernilla Wahlgren kunde under lördagskvällen njuta av sonen Benjamin Ingrossos Melodifestivalen. Tidigare under dagen hade hon dock anledning att fira.

Trots Benjamins förberedelser inför Melodifestivalen har Pernillas 80-årige pappa Hans Wahlgren tillbringat den senaste veckan på ett spanskt sjukhus. Nu måste han dock återvända hem. Pappan kanske kan göra ett Instagram-meddelande bara timmar innan lördagens final, enligt Pernilla Wahlgren.

En sex-day sjukhusvistelse

Vilka underbara nyheter! Efter en lång sjukhusvistelse för influensa, bronkit och vatten i lungorna kan vår kära far, farfar och farfarsfar äntligen åka hem. Tack vare vår underbara mamma får han den vård han behöver hemma, och vi är så lättade att han börjar må bättre”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram.

När hon var i Spanien informerade 80-åriga Christina Schollin Nöjesbladet om sin mans tillstånd. Enligt henne har Hans tillbringat de senaste sex dagarna på sjukhuset på grund av det förödande virus som sveper över världen, inklusive Nerja. Att hålla på och hosta nonstop i tre veckor kräver oerhört mycket energi; det är otroligt ihållande. Vi gladde oss mycket över att han äntligen kunde lämna sjukhuset igår, så att vi kunde luta oss tillbaka och njuta av Melodifestivalen.

Segerjublet gjorde Schollin ändå. Han kan inte längre prata. Christina Schollin sa att hon var tvungen att ta hand om det eftersom han inte kan skrika, skrika eller göra glada skrik. Hustrun rapporterar att hennes make mår mycket bättre nu. Att hantera den här hostinfluensan tar dock tid. Du måste bara ha tålamod och ge det tid. Hans Wahlgren är nu tyst, vilket är ur karaktär för honom, men han måste göra det för att skydda sina stämband. Han är i alla fall glad, säger hon och skrattar.

Rapporter skickas av Pernilla Wahlgren

Att ha ett barnbarn är en prestation som morföräldrarna är ganska nöjda med. Varenda en av oss i familjen är överlyckliga över detta. Nyheten om Benjamins schlageräventyr har trillat in, och Christina Schollin, som har tagit emot dem nonstop, tycker att han förtjänar den här segern.

Feedbacken om Benjamin kommer från Pernilla. När det gäller hans vänlighet, vänlighet och tacksamhet mot dem som står vid sidan av honom är han ganska uttrycksfull. Det är verkligen betydelsefullt. Utöver att vara begåvad är han också otroligt blygsam. Sjukdomar och fysiska besvär har inget med Christina Schollin att göra. Det omvända är sant.

Christina var oskadd när Svensk Dam senast såg henne utanför sitt hem Björkhagen på Värmdö. Ja det gör jag! Att ha min familj samlad på ett ställe och njuta av varandras sällskap är det mest underbara som någonsin har hänt mig. Dessutom har jag flitigt följt min 5:2-diet i ett försök att tappa några överflödiga kilon som jag var missnöjd med.

Nej, det är inte för att jag är överviktig; snarare, jag har alltid lagt en premie på att vara frisk, och efter att ha drabbats av några hjärtproblem, insåg jag att jag måste göra allt i min makt för att må bra. Under den tiden uttryckte Christina sin önskan om en frisk kropp och en frisk själ.

Christina Schollin bryter sin tystnad – erkänner att hon är sjuk

Christina är dock inte helt cool. Kändis berättar om sin långa kamp mot dålig syn i en intervju med Memira, en ögonklinik. Christina hävdar att hennes ögon säger att hon är 83 år, trots att hon inte känner det. Det fastställdes under mitt omfattande ögontest att jag inte skulle kunna göra den operation som jag hade hoppats på. Men de upptäckte också att den gula fläcken i mitt vänstra öga var ett problem, vilket var en nyhet för mig.

“Då hade det aldrig hänt”

Ingen var mer generad än Christina och hennes man Hans Wahlgren på grund av frågan. Christina kunde inte se att Instagram-videon hon delade av Hans visade hans mer beundransvärda egenskaper medan paret var på semester i Nerja, Spanien. Den tragiska filmen fick omedelbart stor uppmärksamhet över hela landet.

Pernilla Wahlgren kunde under lördagskvällen njuta av sonen Benjamin Ingrossos Melodifestivalen. Tidigare under dagen hade hon dock anledning att fira. Trots Benjamins förberedelser inför Melodifestivalen har Pernillas 80-årige pappa Hans Wahlgren tillbringat den senaste veckan på ett spanskt sjukhus. Nu måste han dock återvända hem. Pappan kanske kan göra ett Instagram-meddelande bara timmar innan lördagens final, enligt Pernilla Wahlgren.

Sex dagars sjukhusvistelse

Vilka underbara nyheter! Efter en lång sjukhusvistelse för influensa, bronkit och vatten i lungorna kan vår kära far, farfar och farfarsfar äntligen åka hem. Tack vare vår underbara mamma får han den vård han behöver hemma, och vi är så lättade att han börjar må bättre”, skriver Pernilla Wahlgren på Instagram. När hon var i Spanien informerade 80-åriga Christina Schollin till Nöjesbladet om hennes mans tillstånd.

Hans Wahlgren Sjuk
Hans Wahlgren Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!