Happy Jankell Pojkvän

Happy Jankell Pojkvän
Happy Jankell Pojkvän

Happy Jankell Pojkvän – När Happy Jankells syster Flisan fick barn förra året blev hon faster. Att återvända till “Dystopia”-skådespelarens tillgivenhet är en trevlig upplevelse i sig, oavsett hur mycket han tycker om att gosa. När saker går överstyr kan chippet vara en livräddare. “Dystopia” är en ny Viaplay-serie; berätta mer om det!

Gänget i den här skräckserien planerar att stå värd för ett liveevenemang som heter Dystopia. Här är vi, en grupp unga människor, som förbereder oss för att ta emot besökare från hela Europa och se till att allt går bra för dem. Vi bedriver det i en övergiven fabrik, vilket är både kusligt och häftigt. Man får tidigt intrycket av serien att något är fel.

Är det du som porträtterar Frida?

Hon är legitimerad sjuksköterska som vanligtvis jobbar på akuten, men hon tog sommarlov för att fokusera på detta. Trots hennes ambitioner att bli skådespelerska bestämde hon sig för att bli sjuksköterska så att hon kunde hjälpa människor. En amiral av medborgerlig dygd, hon är en underbar människa.

Om vi måste avleda vår uppmärksamhet, gjorde din syster Flisans son Winston dig till moster förra året?
Att få en ny familjemedlem är den största gåvan någon kan få; det är underbart, spännande och, naturligtvis, spektakulärt. Jag tänkte låta honom veta att han är den enda killen jag spenderar mer tid med. LOL! Winston är suverän.

Du nämnde att det är bra att gosa, men det är ännu bättre att ge honom tillbaka?

Precis som det är. Flisan är mer än villig att ta Winston när saker och ting blir för kaotiska, även om han är mitt kött och blod. Så länge jag kan flytta åt sidan så nöjer jag mig.

Det verkar som att ni två kommer bra överens, förresten

Ja, jag kan ibland tycka att det är oroande när jag har att göra med någon du står riktigt nära, särskilt de som är medlemmar i din egen familj. När du tittar på en annan person ser du en reflektion av dig själv. Nästan varje gång Flisa bråkar så märker jag att jag blir irriterad på henne, och det är också tvärtom.

Happy Jankell Pojkvän

Vårt redan täta band har vuxit sig betydligt starkare med Winstons ankomst. “Du säger aldrig att jag är söt längre” var något jag hörde mig själv säga till henne för inte så länge sedan. Jag må vara hennes yngre syster, men jag är definitivt inte hennes favoritperson längre.

Kommer barn att vara en önskvärd vara under de kommande åren?

Det verkar som om någon ställer den frågan varannan dag sedan Flisa blev gravid. Om du tackar nej till en drink är det förmodligen för att du väntar barn. Det kvinnor har babblat om i århundraden har nu blivit vettigt för mig.

Efter fyra år av dejting är du fortfarande med Alexander?

Absolut. Även om vi inte är gifta delar vi hem. Som 27-åring känner jag mig inte särskilt ovanlig för att inte vara gift eller ha barn; Jag antar att jag bara är en produkt av min tid. Men min bästa kompis är Alex.

Hur skulle du beskriva den perfekta fredagskvällen i?

Efter det åker vi tillbaka till Flisan, Winston och hennes blivande man Nils hus. Även om jag inte är så stor som dricker så har jag en känsla av att glittret på deras uteplats kommer att vara alkoholfritt. Därefter ska vi ut och äta middag med några kompisar. Klockan 11 på kvällen är dock när jag föredrar att gå och lägga mig. Mitt liv är väldigt tråkigt.

Din pappa intervjuades för inte så länge sedan på sin 60-årsdag. Exakt vad var presenten han fick?

Den klingande åtstramningen är faktiskt att han får en flaska jordgubbsjuice. Som barn var jag för rädd för att säga ifrån när min pappa skapade mycket otäck juice. Att ta med alkohol till en fest är något jag starkt ogillar, och det är särskilt olämpligt att göra det mot min pappa. Han blev besviken eftersom jordgubbsjuice var allt de hade istället för champagne.

Glada Jankell och hennes älskare Alexander Sjögren blir djupt förälskade. Skådespelaren öppnade nyligen upp om deras djupa koppling och delade ett meddelande från sin ungdom i en intervju med Hänt. “Det känns fantastiskt”, säger Happy till Hänt. Den 58-åriga Thorsten Flinck meddelade i juni att hon och 34-årige Nils Tham, arvtagare till H&M-förmögenheten, väntade barn.

Deras son Winstons födelse i november vann mångas hjärtan. Happy Jankell, 26, som är Felices syster, tillbringar mycket tid med sin brorson och gör ett utmärkt jobb med att agera sin mosterroll. Liksom sin syster arbetar Happy som skådespelerska när hon inte umgås med Winston. Happy kommer att göra ett framträdande i den kommande Viaplay-serien The Ambassador i höst. Under deras möte på programmets presskonferens öppnade hon upp för Hänt om hur hon kände inför att bli moster.

Det är en underbar, underbar känsla. Framför allt annat älskar jag detta bedårande lilla monster. Att se min syster, som alltid finns där för mig och som är min klippa i alla situationer, kliva in i mammapositionen är det roligaste. Enligt Happy gör hon ett utmärkt jobb, och det rör henne så mycket.

“Vi är superkära”

Men hon säger att hon redan som liten såg livets ljusa och mörka sidor. Då är det härligt att lämna honom bakom mig, tillägger Happy, när jag väl går dit och kramar lite. Alexander Sjögren har varit Happys älskare ett tag nu, och de två är fortfarande väldigt förälskade. Vi har dejtat länge – minst tre och ett halvt år – och allt går bra. Hon tillägger med ett skratt att hon och hennes partner är galet förälskade.

Happiness tror att hon har kommit på hemligheten bakom ett lyckligt förhållande, och paret får en sund jämvikt i förhållandet. Framför allt tror jag att det är avgörande i romantiska partnerskap att varje partner får sitt eget utrymme, sitt liv och sin vänkrets. Du behöver inte göra allt tillsammans, men det är förmodligen avgörande att göra vissa saker tillsammans. Vi briljerar på båda områdena tycker jag.

Med kärlek planerar Happys barn

Happy längtar efter att bli mamma efter att ha gosat spädbarnet Winston. Jag skulle säga att jag är väldigt inspirerad. Många av mina mammavänner har berättat för mig hur de nästan hittat sin motivation igen och nu är starka, självsäkra mammor. Så att se mina vänners moderskap gör mig verkligen mer exalterad över att bli förälder själv, säger Happy.

Hon och kärleken vill definitivt bilda en egen familj någon gång. Det skulle jag definitivt vilja ha. Systerns son accepterar det dock nu. Skådespelerskan Félice Jankell gifter sig i sommar med arvtagaren till H&M, Nils Tham. I slutet av sommaren ska Félice och Nils ha knutit ihop säcken och vi fick en smygtitt på hennes påkostade svensexa i Paris i början av juni tack vare sociala medier. Tvärtemot vad många tror har Félice Jankell aldrig önskat sig ett bröllop. Absolut inte. Hon säger till Titti Schulz på ett lekfullt sätt, “Nu slår jag fortfarande, när du har chansen.” Detta medan hon är med i P4.

“Jag har hittat mannen i mitt liv”

Mötet med hennes partner, Nils Tham, förändrade dock hennes bröllopsambitioner. Nu när jag har upptäckt mitt livs kärlek tror jag att det är fantastiskt. Hon tillägger i P4 att hon tycker det är jättekul att folk kan glädjas med sina nära och kära. Av någon anledning kan hon helt enkelt inte få kontakt med dem vars livslånga mål alltid har varit att knyta ihop säcken.

Beskriver det lyckliga parets förhållande

Winston, son till Félice Jankell och Nils Tham, är ett bevis på hennes obestridliga hängivenhet till både sin far och hennes snart blivande make. Han förstår mig totalt och är min bästa vän. Jag var deprimerad över något häromdagen, så jag kom hem och var tyst hela dagen. Sedan tar han ett steg tillbaka och låter mig vara i min egen värld, oberörd av hans kunskap.

Félice och Nils kan tyckas ha tagit separata karriärvägar på utsidan, men de har verkligen mycket gemensamt. Hon berättar vidare att Nils har en bakgrund inom teater, är engagerad i filmer och har ett eget produktionsbolag. De delar ofta manus när de är hemma. Jag lägger stor vikt vid hans åsikter. Enligt Félice Jankell har de riktigt trevliga chattar och han påverkar hennes tankar mycket.

En av besökarna i onsdagens avsnitt av Renés brygga är Happy Jankell som är 28 år. En redogörelse för de svårigheter som fick henne att komponera “Livlina” finns med i det området. Läs vidare för att lära dig mer om den livfulla Happy. Happy Jankells föräldrar är den legendariske Thorsten Flinck, 60, och författaren och skådespelerskan Annika Jankell, 60. Happy var tre år när hans föräldrar skilde sig.

Hur många personer är släkt med Happy Jankell?

Félice Jankell, Happys syster och en skådespelerska som hennes familj, är 29 år gammal. Bland hennes många krediter kanske du känner igen henne från den häftiga Netflix-serien Snabba Cash. Félice Jankell, 29, blev mamma till Winston i november 2019. Nyheter24 rapporterade att Félice, som dejtar den 36-årige H&M-miljardären Nils Tham, publicerade de goda nyheterna på sociala medier. Allt hände så snabbt sedan paret inte ens tillkännagav sitt förhållande offentligt förrän ett år efter att de bröt upp.

Happy Jankell Pojkvän
Happy Jankell Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!