Hur Dags Hoppar Duplantis Idag

Hur Dags Hoppar Duplantis Idag
Hur Dags Hoppar Duplantis Idag

Hur Dags Hoppar Duplantis Idag – Världscupfinalisten Armand Duplantis i stavhopp kryssade till en plats i finalen på lördagen. Han fick otvetydiga 5,75 eller högre, vilket satte honom i nästa omgång. Han använde en massagepistol under turneringen, men till hans försvar var det bara av säkerhetsskäl. Den svenska stavhoppsstjärnan tog sig enkelt igenom onsdagens kvalomgång.

Vid den officiella starttiden 5.55 hoppade Duplantis över ribban med en marginal på ungefär en halv meter. Duplantis sågs massera sina höfter och ben med en massagepistol under hoppning och kval. Det var bara en säkerhetsåtgärd. Värm upp lite; det är fortfarande tidigt. Han påpekade hur fantastiskt det kändes. På sitt första försök fick 23-åringen även 5,70 och 5,75.

Det sista skottet har märkts och avlossats

Efter ett hopp på 5,70 m kommenterade SVT:s expert Alhaji Jeng, “Duplantis tar som vanligt med tokluft” i direktsändningen av SVT Sports. Duplantis, tillsammans med tolv andra, har inget kvar att förlora, eftersom finalen börjar 19:25 på lördag. Duplantis rapporterar att han känner sig förberedd och pigg inför finalen.

Svensken har för närvarande titlarna VM, OS och Europamästare. I friidrottens värld är det återigen dags för “Diamond League”. Under hela sommaren tävlar de bästa friidrottarna i världen i en rad olika evenemang. Den 5 maj börjar den första tävlingen och den 16 och 17 september koras en vinnare i USA.

All information du behöver veta om Diamond League 2023 finns här. Diamond League, med de bästa atleterna i världen, är tillbaka i aktion. Den 5 maj samlas de bästa idrottarna i världen i Doha för den första av tolv tävlingar som leder till finalen i Euguene runt mitten av september.

Var kan jag se bevakningen av Diamond League 2023 i Sverige, och på vilken kanal?

SVT och TV4 sänder och streamar Athletics 2023 Diamond League-tävlingarna på SVT Play respektive C More. Sveriges Diamond League-trupp 2023. Efter torsdagskvällens kaos var det att vänta att det svenska räddningsmanskapet snabbt skulle återhämta sig. Duplantis nådde en hastighet på 5 minuter och 55 sekunder och ett avstånd på 0,5 meter över bröstkorgen. Turneringen börjar fredagen den 5 maj i Doha och världens bästa spelare kommer att tävla i totalt tolv omgångar innan finalen utses i mitten av september i Euguene.

Hur Dags Hoppar Duplantis Idag

Diamond Leagues prisfond 2023

Grensegraren får 8 poäng för varje deltävling de vinner, Twain får 7 poäng och så vidare ner till ynka 1 poäng för sista plats. Diamond League-finalerna kommer att hållas i Eugene, och de kommer att presentera vinnarna av sex tekniska tävlingar, åtta 800-meterstävlingar och två 1 500-meterstävlingar.

Hitta alla gratis svenska sportevenemang som visas eller streamas i ditt område. Schemat för stora evenemang som Golden League och sommar-OS finns här. Krossning, liggande, trampning, hoppning och öppning krävs alla inom granatens begränsningar, enligt svenskt protokoll.

På måndagen tog debattmästaren Daniel Stahl hem pokalen. Armand Duplantis, en annan svensk, tävlar om mästarstatus för tillfället på VM-rankingen. Fri tillgång till alla artiklar är tillgänglig fram till den 10 november; därefter kostar en årlig prenumeration bara 750 SEK (cirka 600 USD). Därefter är månadsavgiften 149 kr. Förfallodagen är inte huggen i sten. En snabb registreringsprocess kan slutföras online.

Mitt godkännande av ersättningsvillkoren och mitt deltagande i Bonnier News datadelningspolicy visas genom att jag klickar på knappen “Acceptera köp”. Dagens Nyheter är en del av Bonnier News AB som ansvarar för bland annat kundservice och datalagring. Detta tidsbegränsade erbjudande är endast giltigt för helt nya prenumeranter.

Fler svenskar än någonsin förväntas slåss om högsta utmärkelser och gnistrande utmärkelser vid årets Diamond League-evenemang, som går av stapeln den 5 maj klockan 18:00. Tidslinjer, listor över svenskar som deltar och kanaler som sänder spelen hittar du här. Den utan tvekan mest spännande delen av året är när Diamond League börjar. Simon Pettersson och Daniel Sthl kommer att sätta sina debatttalanger på prov mot hård internationell konkurrens i Doha medan Andreas Kramer och Andreas Almgren slår spikar i lavarör. Den 5 maj blir det årets första tävling.

Det är 14 fler Diamond League-matcher planerade till i sommar och förra hösten. Mitt i september kommer turneringens mästerskapsspel att spelas i Eugene. Allt du behöver för att göra en fantastisk sommargrill finns här. Efter att det preliminära turneringsschemat är klart kommer vi att uppdatera listan.

Många av våra bästa frisbeespelare hoppar över tävlingen den här veckan för att vara redo för torsdagens start av inomhus-EM i Istanbul. På lördag är svenskarna Mondo Duplantis, Michaela Meijer, och Thobias Montler stills i löpningen. Renaud Lavillenies favorittävling i stavhopp är All Star Perche i Clermont-Ferrand, Frankrike, där han för närvarande innehar tävlingsrekordet med ett språng på 6,06 meter.

Med poäng på 6,10, 6,06 och 6,01 under de tre första omgångarna av säsongen 2020 har Duplantis en anständig chans att slå fransmannens turneringsrekord. Michaela Meijer, en holländsk idrottare, är nu i Frankrike, där hon nästa vecka kommer att tävla i inomhus-EM (EM). I vinter har Duplantis hoppat 5,82 tre gånger, vilket placerar honom tvåa i världen bakom endast australiensaren Kurtis Marschalls 5,83. Ben Broeders, en belgare som tränar med Duplantis, kommer att göra sin debut tillsammans med Valentin Lavillenie, Menno Vloon och Thibaut Collet.

Stavhoppsgalan visas live ikväll klockan 20:00 på SVT Play från Clermont-Ferrand. World Indoor Tour-titeln ligger inom Thobias Montlers räckhåll. World Indoor Tour avslutas i Birmingham, turnéns sista stopp. Thobias Montler är i ledningen i damernas längdhopp med två poäng över Miltiadis Tentoglou från Grekland. Thobias måste vinna hela World Indoor Tour för att kvalificera sig till 2019 World Indoor Championships i Glasgow.

Även om du inte kommer att kunna se Birmingham-matcherna på några svenska TV-kanaler, kan du se dem live från 15:00 CET på YouTube. Den unge stavhoppsstjärnan Armand Duplantis har siktet inställt på hela världen. Han har slagit många världsrekord, vilket vittnar om hans exceptionella talang, styrka och självsäkerhet, vilket gör honom till en av världens främsta atleter. Jag är nyfiken på när Duplantis planerar att agera härnäst.

Det finns inget ensamt svar som kan lösa detta problem helt och hållet. När och var Duplantis uppträder är föremål för en mängd olika variabler, precis som alla andra sportevenemang. Duplantis kommer utan tvekan att vara värd att se när den dyker upp. Vi vet alltid att vi har en bra tid när Duplantis uppträder igen. Hans hängivenhet för sporten och hans drivkraft att bli bättre syns i alla hans hopp. Håll ögonen öppna, eftersom du aldrig vet när du kan få se Duplantis i aktion.

Ett av de mer intressanta och omtalade spelen i trollstavshögen just nu är Duplantis. Varje gång han tar ett språng följer en ny händelse. Det kan eller kanske inte regnar igen, men tills dess kommer jag att ses.

När går Duplantis i pension för kvällen?

Christian T. Taylor

Den amerikanske freestylaren Christian Taylor tävlar som amatör. Hans rykte som en av världens största är väletablerat tack vare hans många medaljer från internationella tävlingar. Som professionell idrottare är Taylor ständigt på resande fot. I år har Duplantis redan etablerat och slagit ett antal rekord. Alla blev imponerade av hans spektakulära hopp, som använde toppmodern utrustning.

Ha kul med spel

Idag kommer Duplantis att gå med spelare från hela världen i Sverige för en internationell tävling. Denna tävling kommer att inkludera några av de bästa ultimata frisbeespelarna i världen. Det lovar att bli en spännande tävling där Duplantis kan visa sina färdigheter och försöka sätta ännu ett rekord. Ikväll har du chansen att se Duplantis på konsert och känna spänningen själv. En av de bästa kvällarna i ditt liv kommer att vara den.

Vägen slutar här.

Armand Duplantis har ännu inte bekräftat vilken tid på kvällen han ska göra sitt hopp. Evenemanget äger rum på Friends Arena i Stockholm och börjar klockan 18.00 lokal tid. I den kommande tävlingen kommer Duplantis sannolikt att vara en av de sista personerna att ta steget. En vanlig metod för att fastställa ordningen för hoppet är att titta på ställningen från tidigare tävlingar utförda under samma säsong.

Duplantis kommer utan tvekan att ta minst ett språng mellan 20:30. och 11:00, förutsatt att turneringsschemat fungerar utan problem. För att få den mest uppdaterade informationen om när Duplantis kommer att hålla sin rallysession, uppmuntras deltagarna att övervaka officiella kanaler eller meddelanden från evenemangsarrangörer i realtid.

Hur Dags Hoppar Duplantis Idag
Hur Dags Hoppar Duplantis Idag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!