Jacqline Mossberg Pappa

Jacqline Mossberg Pappa
Jacqline Mossberg Pappa

Jacqline Mossberg Pappa – Idol 2021-deltagare inkluderar Jacqline Mossberg Mounkassa. Enligt Hänt säger idolen i en intervju att hennes familj och nya älskare är hennes klippa. Det Jacqline berättar för Hänt är mer än hon ber om. Idol-raketen, en ny funktion som introducerades i Idol 2021, gjorde det möjligt för tävlande från hela landet att gå med i tävlingen när provspelningarna var över.

Idolraketen värd Anis Don Demina, 28, fans, jurymedlemmar, och nu hänfördes publiken alla av den 23-åriga stockholmaren Jacqline Mossberg Mounkassa, trots den till synes oöverstigliga utmaningen. Som en av de tretton bästa tävlande kämpar Jacqline varje fredag om titeln Sveriges Nästa Idol. Hur klarar hon av all den stressen? Tack vare hans familjs stöd.

Jacqline säger till Hänt i en intervju, “Jag älskar min familj”, och fortsätter med att diskutera stödet hon får från dem: Wow, jag får ett peptalk och en god morgon praktiskt taget varje dag från alla. Därför har de alltid stöttat mig, och de stöttar mig något häpnadsväckande. Vad jag än har gjort har de varit ivriga att ställa upp och hjälpa till.

Där träffade Jacqline Mossberg Mounkassa mannen som skulle bli hennes älskare

Jacqline tävlar inte solo; hon har sällskap av sin älskare. Idolen svarar, “Men vi har inte dejtat så länge.” Angående varaktigheten av hennes koppling till Hänt, konstaterar Jacqline Mossberg Mounkassa ett tag, några månader. Hans orubbliga uppbackning är något som sticker ut som en öm tumme. Hur mycket får han tillbaka? Det är frågan.

I stor utsträckning. Mycket mer än vad jag hade begärt från början. Av någon anledning har han aldrig lämnat min sida. När tillfället dök upp informerar Jacqline Hänt att han alltid har funnits där för att stötta henne i Idol och att han kommer att förbli det.

Jacqline Mossberg Pappa

Men hur introducerades Jacqline och pojkvännen?

Han är också musiker, förklarar Jacqline, och det var så de först kopplade ihop sig. Du kan se Idol live på TV4 varje fredag kväll klockan 20.00 eller se den online när det passar dig på TV4 Play och C More. “Idol” har nått semifinal, det skede där elimineringen av hälften av de tävlande äger rum. Juryn har gett Jacqline Mossberg Mounkassa flera komplimanger, men hon är fortfarande inte modig nog att drömma om att vinna.

Under denna avgörande vecka av “Idol” får publiken rösta om vilka tävlandes framträdanden som kommer att gå framåt. Jacqline Mossberg Mounkassa kommer bland annat att framföra “Halo” av Beyoncé. Även om juryn hade gett henne komplimanger flera gånger var hon förvånad över att hon gått vidare till semifinal. Jag närmade mig det varje vecka. Hon beskriver känslan som “overklig” och “jättekul” när hon inser hur nära de är finalen.

Omfamnade möjligheten att överträffa

Mossberg, Jacqline För Mounkassa har att stödja artistens karriär alltid varit en automatisk del av jobbet. Hennes pappa är producent och har investerat i artisteriet, därför har hon ett betydande musikaliskt stöd från honom och hans familj. Sedan hon blev vuxen har Mossberg Mounkassa arbetat med en mängd olika yrken samtidigt som hon tillbringat tid i studion, där hon skrev och spelade in sitt debutspår, som släpptes i våras.

Trots de många förfrågningarna från hennes nära, hade hon inte för avsikt att söka till “Idol.”. Varför? Kanske för att jag trodde att det var något annat än vad det faktiskt är; Jag kan inte säga säkert. I augusti råkade jag dock fånga ett avsnitt av Bagge och Kishti på TV4, där de diskuterade “Idol-raketen” och att jakten bara hade en dag kvar.

Enligt Jacqline Mossberg Mounkassa hade hon tanken att hon lika gärna kunde göra det. Hon var förtjust över vad hon fick reda på efter att ha gått med i programmet. Det kan vara relaterat till mitt gäng, men jag har inte anat någon känsla av konkurrenskraft. Om jag ska vara ärlig så har jag fruktat konkurrenstrycket och det ständiga behovet av att mäta mig, erkänner hon.

Att göra en global smash är målet

De återstående platserna fylls av Birkir Blaer Ódinsson, Annika Wickihalder, Lana Sulhav och Jacqline Mossberg Mounkassa. TT: Enligt din åsikt, vad är dina odds att vinna? Så många människor är så otäcka; Jag är rädd för att säga något, även om det skulle vara så roligt att vinna. Oavsett vad som händer på fredag, närmar sig Jacqline Mossberg Mounkassas “Idol”-äventyr för året sitt slut, och hon har ambitiösa ambitioner för framtiden.

Enligt henne planerar hon att börja arbeta omedelbart, komponera musik och rita ut sin karriärbana. Hon fortsätter med att konstatera, “Jag vill stå på de största scenerna och göra allt det där, skriva världshits.” People Of Jacqline Lie, Clarines Hope I Tumba församling, Stockholms län, Sverige, kom sångaren Mossberg Mounkassa (även stavat Jacqline Moss) till denna värld den 2 juli 1998.

Mossberg Mounkassa hoppade av gymnasiet vid sexton års ålder och ägnade hsjälv helt till musik. Hennes debutsingel, “Do It Better”, kom ut våren 2021. Hon var sjuk av gift på lanseringsdagen, vilket satte henne på sjukhuset och satte hennes röstband i fara. Hon hade allvarliga funderingar på att lägga ner sin musikkarriär under sommaren.

Idol 2020

Under hösten 2021 tävlade hon i TV4:s Idol för sin sjuttonde säsong. Hon blev en del av programmet genom att skicka in ett auditionband för Idolraketen, en spinoff av huvudidolprogrammet på TV4 Play. Hon delades in i Stockholmsregionen med fyra andra sökande och valdes senare ut att bli regionens idolraket efter en duell med Ella Öberg, som var jämnårig med henne, från samma region.

Öberg skulle senare återkomma i det sista avsnittet av programmet eftersom hon hoppade av en annan idolraket. Mossberg Mounkassa fick ett av de sex jokerkorten från juryn och tog sig igenom andra halvan av Idol-spelningen – kvalfinalen – och kvalveckan – samtidigt som hon inte gick vidare från sitt kvalheat bara några dagar innan.

Som ett resultat är hon nu en av de tretton bästa tävlande. Det tillkännagavs den 3 december 2021 att Jacqline Mossberg Mounkassa skulle tävla mot Birkir Blær i idolfinalen, som ägde rum den 10 december, på Avicii Arena. Hon var tvåa en gång i mästerskapet.

Årets Melodifestivalen

Effortless, en låt av Mossberg Mounkassa, gick vidare till finalen i Melodifestivalen 2024 efter att ha tillkännagivits att delta den 1 december 2023, [8]. För att ägna sig helt åt sin musikkarriär har Jacqline Mossberg Mounkassa bestämt sig för att hoppa av gymnasiet. Hon har ett eget bolag och planerar att snart släppa sin andra singel.

Jag kommer från en lång rad musiker. Scenen var min födelseplats, säger Jacqline. I ett rödfärgat hus sitter hon i en vit soffa och tittar ut över enorma bruna fält i november. I Tumba-lägenheten hade pappa en studio. Hela pappas sida är verkligen inne på rap och musik. Hon säger att det inte är någon överraskning att jag började sjunga.

Jacqline bor för närvarande med sin mamma i Järna, en plats som hon flyttade från Tumba när hon var nio år. Förutom sina föräldrar, bonusmamma och lillebror bor hon i Hölö med dem. Efter bara en månad på Fryshusets sånglinje bestämde sig 17-åriga Jacqline för att hoppa av gymnasiet för ett drygt år sedan. Målet att slå igenom är nu det enda som övervägs.

Hemma kan jag plugga lika mycket tänkte jag. Min pappa är producent och studioägare, medan min mamma är bland annat fotograf, videograf och manager. Hon berättar vidare att de nyligen hade startat sitt familjeföretag. “Happiness” var den första singeln som gavs ut av skivbolaget Mounkassa Records, som grundades för ett drygt år sedan av Jacqline, bonusmamman Anna-Malin Salona Andersdotter, och pappa Lajo Mounkassa. Det var en tävlande i höstens upplaga av radioprogrammet P3 Osignat.

Enligt Jacqline var det fem veckors nonstop marknadsföring när låten introducerades i ett försök att öka rösterna. I slutet av omröstningen kom “Happiness” in på nummer tre. Det var en absolut blast. När jag först hörde det på radion var det det roligaste någonsin. Något monumentalt verkade vara på väg att hända.

Hon har alltid glatt sina nära och kära med sina dansföreställningar, Mariah Carey-covers och andra barndomsupptåg. Jag känner ett behov av att gå upp och dansa när jag hör musik. Det var länge sedan jag tog upp en gitarr och sjöng. Hennes två närmaste kompisar dansar bredvid henne på scenen.

Bland de många spelställen de har prytt med sina föreställningar är Grand Hotel, Huddinge Enterprize och Järna kulturnatt. Jag tycker om att uppträda för publik. Allt – dansen, musiken, kostymerna och ljuset – är avgörande. Michael Jackson och Beyoncé är de som inspirerar mig och vars musik jag beundrar.

Jacqlines partner

Jacqline nämnde att hon hade en partner när hon gav en intervju med Hänt 2021; de hade träffats genom musiken. Men om de fortfarande dejtar idag är någons gissning.

“Idol” innehöll Jacqline

Jacqline hoppade av gymnasiet för att ägna sig åt musik på heltid när hon var sexton år gammal. När hon provspelade för “Idol” i augusti 2021 var hon på väg att sluta i musikbranschen. Till slut kom Jacqline på andra plats i turneringen efter att ha tagit sig hela vägen till finalen.

Jacqline Mossberg Pappa
Jacqline Mossberg Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!