Maria Lundqvist Pojkvän

Maria Lundqvist Pojkvän
Maria Lundqvist Pojkvän

Maria Lundqvist Pojkvän – Kristoffer Hellström ber Maria Lundqvist att sluta diskutera sannolikheten att hon kommer att dö före honom när de är 21 år yngre. Skådespelaren säger “Jag kommer att dö” medan han diskuterar livet i en podcast som heter “Nemo möter en vän” om den olidliga smärtan av att ha en kärleksrelation med någon som är betydligt yngre eller äldre än dig. Maria Lundqvist, som varit en offentlig person ganska länge, var “oförskämt frisk” hela livet.

Här avslöjar skådespelerskan att cancern hon har hanterat på bröstet och ansiktet är skivepitelcancer. Säger Lundqvist i podcasten “Nemo möter en vän”: “Jag har äntligen fått diagnosen. Jag har burit på det här i många, många år. Andra läkare har sagt att det är solsting och tar den här salvan så går det över. Nu har jag blivit det. diagnostiserats med skivepitelcancer. Så jag har frusit, så jag ser lite arg ut idag.”

Hon nämner att hon har några prickar på näsan och ögonbrynen och att hon planerar att applicera gel över hela bröstet snart för att bli av med utslagen där. Vården missade hennes många förfrågningar om hjälp, vilket irriterar henne. Det faktum att detta inte har bevisats tidigare får mig följaktligen att ryka av ilska och ångest.

Planer för framtiden

Kärleksfullt sambo, skådespelaren Hans 38-åriga sambo, Kristoffer Hellström, är 21 år yngre, vilket ger både möjligheter och utmaningar. Något annat hon diskuterar i podden också. Naturligtvis möter vi livet under olika omständigheter, men hon menar att vi på det hela taget möter livet med ett överflöd av rikedom eftersom vi har två ingångar som förhöjer upplevelsen. På sätt och vis stärks vi av varandra.

Partnern ber dock Maria Lundqvist att sluta prata om vad som kommer att hända efter hennes död.
Jag kommer att dö före honom om allt går bra, och då kommer han att ha ett helt liv efter mig. Det blir så smärtsamt, säger skådespelaren i samtalet om livet i stort, när man är i en kärleksrelation med någon som är så mycket yngre eller så mycket äldre.

Maria Lundqvist Pojkvän

Ibland kan jag tigga honom att sluta vara så nedslagen för att vår kärlek måste bestå, men då tänker jag, “fan du om du träffar någon annan” (Skrattar). Lundqvist tror dock att det kan vara fördelaktigt att diskutera det. Som skådespelaren från “Nemo möter en vän” uttrycker det, “är det bra att beröra tanken att vi inte lever för alltid, utan att det finns ett slut på detta fantastiska liv.”

Han föreslår också att om man kan känna slutet närma sig, det slutet, så kanske man kommer att ta vara på ögonblicket och leva det till fullo. Den ursprungliga versionen av den här artikeln vilseledde läsarna att tro att skådespelarens berättelser om de fläckar hon tagit bort från sin kropp var relevanta för Maria Lundqvists betraktelser om döden och framtiden. Mötet vid 25 års ålder var hon 46 år gammal.

Maria Lundqvist och Kristoffer Hellström, ett skådespelarpar, är ännu mer pladask för varandra nu, tolv år efter sin första dejt. För Kristoffer Hellström var “Malou efter tio” en kamp eftersom han var “så ung” och ännu inte “gått igenom vissa saker som man behöver gå igenom.” Kristoffer Hellström, 37, och Maria Lundqvist, 58, var upptagna av var sitt liv när de först korsades för tolv år sedan.

Hellström var 25 år och hade en partner också, medan Lundqvist var 46 år och gift med fyra barn. De tog till en början en glans till varandra – åtminstone som vänner – under sin tid som de arbetade tillsammans. Maria Lundqvist säger i TV4:s “Malou efter tio” att anledningen till att de höll ihop var för att de hade fantastiska samtal.

Efter en tid insåg jag att jag inte kunde ta med mig de här diskussionerna hem eftersom de blev för personliga. Kristoffer gjorde klart för mig att jag var helnöjd. Enligt henne blev hon livrädd när hon insåg det. Vi har nu hittat varandra andligt, säger Kristoffer Hellström. Jag träffade en kvinna som inte bara var intelligent utan också artikulerad, självsäker och nyfiken.

“Det finns så många antaganden”

Separation var nödvändig innan de kunde följa sina passioner och bilda ett par. Äldste sonen av Maria Lundqvists fyra barn var i tjugoårsåldern när detta hände. Det var svårt, och det förstår jag. Men jag tror att allt har löst sig till slut, och nu ser du hur skilsmässan kom till och hur mycket bättre det är nu när vi är tillsammans igen. — Det känns riktigt bra just nu, säger Maria Lundqvist.

Perioden var oerhört utmanande, enligt Kristoffer Hellström. Som en hyllning till sin sambo, som var en enorm hjälp för honom, har han nära relationer med många av hennes döttrar, i vars liv Hellström kom in när de var unga. I det avseendet har Maria varit enastående. Åldersgapet var en omedelbar stridspunkt när de började dejta, som Lundqvist har nämnt tidigare. “Malou efter tio” tar upp samma punkt en gång till.

Ålder är inte en begränsande faktor på grund av alla antaganden människor har om varandra. Jag tror dock att vi ganska snabbt upptäckte att ålder var ett krav. Enligt Maria Lundqvist kom jag och Kristoffer till våra respektive punkter i livet från olika håll. Deras berättelse har tjänat som inspiration för många, tillägger hon. Vi har inte bara tagit en risk, utan vi har också lyckats framhäva situationen för andra. Tack till de många människor i våra liv som har skrivit “tack för att du vågar.”

och “nu har jag också träffat någon”, vi har kunnat ge råd, skriva brev och mejl och träffa nya människor. Maria Lundqvist, en skicklig skådespelerska som är 60 år, har varit med i en rad storfilmer. Den 39-årige skådespelarens privatliv kretsar kring hans älskade Kristoffer Hellström. Deras kärlek har bubblat i nästan 15 år, sedan de började dejta 2010. Maria diskuterar åldersskillnaden i sin podcast, Nemo Meets a Friend.

På frågan om sin pojkväns åldersskillnad sa Maria Lundqvist att hon “blir både svartsjuk och berörd”

Det är 21 år mellan parterna i ålder, vilket är ett verkligt faktum som inte nödvändigtvis är en bädd av rosor. När jag är i ett engagerat förhållande med någon mycket yngre eller äldre än mig gör det så ont att jag dör före honom om allt går enligt planerna, och då blir jag rörd och avundsjuk.

Många tittade på parets ålder när de först började dejta. Inför den här intervjun med Aftonbladet hade någon frågat Maria om det hade varit trevligt att dementera allas påståenden. Ja, men om du trotsar samhällets förväntningar på din ålder, antalet barn du har eller din könsidentitet kan du möta andras ogillande eller vara stolt över att ha utökat människors uppfattning om vad som är möjligt.

Vår relation med den ungdomliga älskaren: “Vi kan gå vilse där ibland”

Men paret trivs trots allt. Maria diskuterade också upplevelsen av att arbeta med andra i samma intervju.
Kärleken vi delar betyder världen för mig. Hon fortsatte med att berätta att hon och Kristoffer lever ett väldigt kreativt liv tillsammans och att det skulle vara konstigt att gå in i en produktion ensamma:

Vårt arbete är både en passion och ett sätt att leva. Men vi måste säga till oss själva att ta en paus från jobbet då och då och pussas lite istället. Ibland kan vi bli desorienterade på det området. Även om de är starkare nu, övervann paret många utmaningar som testade deras kärlek i de tidiga stadierna av deras förhållande.

Lundqvist säger till Hemmets journal att många ifrågasatte vår giltighet och livslängden på deras förhållande. Alla hoppas att en dag hitta den enda sanna kärleken som fullständigt kommer att göra deras liv omkull. Du vet den – den som gör allt bättre och får dig att ifrågasätta hur du någonsin klarat dig utan dem.

Det viktigaste är att du har möjlighet att träffa din själsfrände, oavsett när du träffas – om det är tidigt eller sent i livet. Vår älskade och populära skådespelerska Maria Lundqvist är väl insatt i de otaliga sätt på vilka kärlek förändrar våra liv. Kristoffer Hellström, hennes själsfrände, introducerades för henne för mer än tretton år sedan.

Den steniga början för Maria Lundqvist och Kristoffer Många drabbades av att det skiljer 21 år mellan Maria och hennes pojkvän. Kändisar diskuterar utmaningarna med att övervinna fördomar under de tidiga stadierna av deras förhållande i en intervju med Hemmets journal. Det vi har skapat tillsammans är en djupt kraftfull kärlek, även om våra motiv är väldigt olika. Många hinder och svårigheter har varit i vår väg. Många människor ifrågasatte vår giltighet och livslängden på vårt förhållande. Det var helt normalt och hälsosamt för henne att ha detta under, säger hon till hemsidan.

Maria Lundqvist Pojkvän
Maria Lundqvist Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!