Jamie Foxx Sjuk

Jamie Foxx Sjuk
Jamie Foxx Sjuk

Jamie Foxx Sjuk – Jamie Foxx, en skådespelare, får fortfarande behandling vid 55 års ålder. Mer än tre veckor tidigare varnade hans dotter Corinne allmänheten om att han behövde söka akutvård. Allt som har sagts om Jamie Foxx situation är att han går igenom en “medicinsk komplikation”. Det finns lite information tillgänglig om var Jamie Foxx befinner sig.

För sin roll som Ray Charles i filmen “Ray” har Jamie Foxx, som vann en Oscar 2004, medverkat i en rad storfilmer. Han har uppträtt i en mängd olika roller, inklusive Django i Quentin Tarantinos Django Unchained och Willie Beamen i Any Given Sunday. Jamie Foxx blev känd som ett resultat av filmen Collateral från 2004.

55-åriga Jamie Foxx håller på att återhämta sig. Hur det går med skådespelaren efter att ha tvingats till sjukhuset i mitten av april på grund av “medicinska komplikationer” har varit föremål för många spekulationer. Det är ännu okänt hur stjärnan mår. Men enligt CNN kommer Corinne Foxx, 29, nu med nya erbjudanden. Sättet som media missvisar är sorgligt.

Min pappa har läkt sedan han lämnade sjukhuset för många veckor sedan. Till och med igår spelade han pickleball. På fredag gör hon ett inlägg i sin Instagram-story. Fans och media har gjort gissningar om stjärnans hälsa. Först i början av maj visade Jamie Foxx några tecken på liv. Han sa sedan på Instagram, “Uppskattar all kärlek!!!”

Har ett fascinerande nytt jobb att avslöja

Jamie Foxx oförmåga att fungera som säsongens exekutiva producent av det amerikanska tv-programmet “Beat shazam” blev uppenbart i början av maj. Istället kommer den 42-åriga tv-personligheten Nick Cannon att fylla i som programledare. Jamie Foxx kan planera nya yrken, enligt Corinne Foxx senaste kommentarer.

“Jag uppskattar alla böner och hjälp. Nästa vecka kommer vi också att avslöja en spännande ny position. Skådespelaren Jamie Foxx, 55, får fortfarande medicinsk vård. Hans dotter Corinne informerade allmänheten om sitt behov av att komma in på akutvården mer än tre veckor tidigare. Det enda som har sagts om vad som har hänt Jamie Foxx är att han upplever en “medicinsk komplikation”.

Jamie Foxx Sjuk

Information om vad som har hänt Jamie Foxx är knapphändig. Jamie Foxx, som fick en Oscar 2004 för sin skildring av Ray Charles i filmen “Ray”, har medverkat i ett antal storfilmer. Han har bland annat spelat Django i Quentin Tarantinos Django Unchained och Willie Beamen i Any Given Sunday. Jamie Foxx är också välkänd tack vare filmen Collateral från 2004.

Be för Jamie Foxx, fråga vänner

Jamie Foxx blev plötsligt sjuk när han filmade filmen Back in Action i Atlanta, enligt TMZ. Enligt TMZ vädjar nu Jamie Foxx närmaste vänner om så många böner och bra vibbar som de kan få för honom. Enligt den inre cirkeln är mantrat “Be för Jamie”. Fans delar just nu med sig av sin oro över Jamie Foxx på sociala medier.

Med miljontals visningar på sociala medier har en anklagelse om att Oscar-vinnaren Jamie Foxx lades in på sjukhus efter att ha blivit allvarligt skadad av ett Covid-vaccin blivit viralt. Påståendet är falskt, enligt en Foxx taleskvinna, men det har inte hindrat en ekokammare mot vaccinering på YouTube och Twitter från att absorbera och förstärka den.

Även om forskning och Centers for Disease Control and Prevention har visat att vacciner är säkra och effektiva, är påståendet som inte stöds en del av en större ansträngning från några högerextrema personer för att tvivla på deras säkerhet. Ryktet om Foxx nämndes först av en talkshowvärd på webbplatsen “Fråga Dr Drew.”

Foxx lämnades “delvis förlamad och blind” efter att ha fått ett Covid-vaccin, enligt A.J. Benza, en podcaster som tidigare arbetade för New York Daily News, som sa detta i Dr Drew Pinskys program den 30 maj. Foxx ska ha tvingats vaccinera sig när han spelade in en film, enligt Benza. Han sa att han hade en källa “i rummet” med Foxx som sa att skådespelaren led av en blodpropp som orsakade en stroke efter att ha fått vaccinationen. Pinsky bestred inte påståendet.

Benza underlät att nämna källan. En begäran om kommentar fick inget snabbt svar från honom.
I ett mejl hänvisade Foxx representanter till Benzas påstående som “fullständigt felaktigt”. Trots att hon lades in på sjukhuset i april på grund av en oidentifierad sjukdom, hävdade Foxx dotter Corinne Foxx i ett Instagram Story-inlägg att hennes pappa hade varit hemma i veckor och var frisk nog att spela pickleball.

Det har dock inte hindrat Benzas ifrågasatta anklagelse från att bli viral på sociala medier. Det betonades av extremhögerkommentatorer som Candace Owens, som har 1,67 miljoner lyssnare på hennes program på YouTube, som antydde att Benzas påstående måste vara verkligt eftersom Foxx familj inte direkt fördömde det. Mer än 180 000 människor såg en film av Owens som förklarade Foxx situation på hennes YouTube-webbplats i onsdags.

I videon, som laddades upp på YouTube på tisdagen, sade Owens att “deras tystnad verkar som om det finns en viss sanning i detta påstående.” “Alla väntar med kvarhållna andetag på att höra om Jamie Foxx säger till.” En begäran om kommentar från Owens efterkom inte omedelbart. Tillsammans med andra anti-vaccinationssynpunkter, upprepade dussintals tweets med hundratals eller till och med tusentals likes påståendet att Foxx hade utvecklat en allvarlig medicinsk åkomma som ett resultat av vaccinet.

Dessa tweets kom inte bara från kommentatorer som Owens. En förfrågan om kommentar besvarades inte omedelbart av en taleskvinna för Twitter. Talking Points USA-grundare Charlie Kirk twittrade att han var “rasande över att en anständig person som Jamie Foxx blev offer för Big Pharma”, och skådespelaren Kevin Sorbo delade en artikel till sina 1,6 miljoner följare som upprepade det ostödda påståendet att Foxx hade skadats av vaccinet och uttryckte sin önskan att “be” för Foxx.

Kirks talesman, Andrew Kolvet, sa i ett uttalande till NBC News att Kirk postade inlägget “så att läsarna kunde kolla upp det själva.” Kolvet rådde att ta upp eventuella problem med Mr. Benza om det fanns några fel i hans rapportering eller om familjen inte håller med om hans redogörelse för händelserna.

Begäran om kommentarer från Sorbos företrädare tillgodoses inte omedelbart. Hundratusentals människor tittade på videor på YouTube med rubriker som “Nyheter: Jamie Foxx lämnade förlamad och blind från blodpropp i hjärnan efter att ha fått skottet?!” som upprepade Benzas påstående. också, “Jamie Foxx lämnade blind och förlamad från ‘blodpropp i hjärnan’ efter vaccin.”

En YouTube-representant var inte omedelbart tillgänglig för kommentarer. Innehåll som nämner Foxx och Covid-vaccinationerna verkar ha varit föremål för hårdare begränsningar på Facebook och TikTok.
En förfrågan om kommentar besvarades inte omedelbart av en taleskvinna för Facebook. För den här artikeln avböjde en taleskvinna för TikTok att kommentera.

En sökning efter “Jamie Foxx Covid Vaccine” visar en länk till CDC och filmer med information från Världshälsoorganisationen. TikTok har tagit ner videor som spred idén. Det fanns inga virala resultat för “Jamie Foxx Covid Vaccine”-sökningar på Facebook. Sökresultaten för “Jamie Foxx Covid Vaccine” på YouTube innehöll fortfarande länkar till videor om Benzas påstående, men de föregicks av länkar till oberoende faktakontroller från Newsweek och Snopes.

På “Fråga Dr Drew” pratade Benza om huruvida kända personer öppet kan bestrida medicinska råd om Covid, som huruvida det är en smart idé att bli vaccinerad eller inte. Benza hävdade att han var inlagd på sjukhus efter att ha drabbats av Covid (han hävdade att Pinsky var den som rådde honom att gå till sjukhuset) och att han senare fick Johnson & Johnson-vaccinationssprutan, vilket han hävdade att han ångrade. Benza har delat memes som hånar masker och demokrater på sin verifierade Facebook-sida.

Många av konspirationsteorierna kring Foxx har underblåsts av det faktum att varken han eller hans representanter har avslöjat anledningen till att han initialt lades in på sjukhus. I “PBD”-podden den 16 maj pratade tidigare boxaren Mike Tyson om Foxx hälsa. Pinsky hävdade att podcasten gav honom idén att ta med Benza till sitt program och att Benza hade kontakter som kunde ge mer information om Foxx sjukdom.

Pinsky hävdade i ett e-postmeddelande att han bjöd in Benza att dyka upp i sitt program eftersom Benza har “rapporterat om kändisnyheter i över tre decennier”, och Benza erbjöd sig frivilligt att ge ytterligare information om Foxx krämpor. “Jag kan inte kommentera mer än vad A.J. sa i programmet eftersom hans uttalanden var baserade på hans egna privata källor. Jag hoppas verkligen att Mr. Foxx kommer att bli bra och att AJ:s källor är felaktiga.

Hans medicinska problem är inte direkt kopplat till vaccinationsterapi eller en post-COVID-händelse, och jag har ingen anledning att tro att det är det. Pinskys läkare har skrivit bevis på det heller i e-postmeddelandet. Han fortsatte och sa att han fortsätter att “helt vaccinera och boosta mina äldre patienter” och stöder och ger råd om “alla säkra vacciner.” Medan Pinsky erkände att vaccinrelaterade reaktioner är sällsynta, noterade han att “ett oroande antal människor verkar ha haft sina liv signifikant påverkade av biverkningar, hälsoproblem och nära och käras död – och vissa tecken tyder på en koppling till mRNA-vaccin”.

Jamie Foxx Sjuk
Jamie Foxx Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!