Janni Deler Pojkvän

Janni Deler Pojkvän
Janni Deler Pojkvän

Janni Deler Pojkvän – Trots att de är skilda delar Janni Delér och Jon Olsson bostad. Men inte mycket längre, enligt Delér i en ny vlogg. Efter elva år tillsammans, varav fyra tillbringade gifta, meddelade Janni Delér, 33, och Jon Olsson, 41, sin separation i slutet av förra sommaren. Leon och Leia är deras två barn tillsammans. Även om de tidigare makarnas liv förmodligen har förändrats avsevärt under det senaste året, är många saker sig fortfarande lika.

Till exempel fortsätter de att leva tillsammans. I sin senaste vlogg förklarar Janni Delér, som är sambo med Jon i Nacka, “Jag förstår att många inte ser oss som skilda eftersom vi bor här tillsammans.” Jon och Janni spenderade 39 miljoner kronor på att köpa en ansenlig sjöfastighet med tillhörande hus sommaren 2021 med avsikten att bygga ett helt nytt lyxhus.

Jon underhåller bostaden

Jon gjorde en snabb renovering innan familjen flyttade hit i juli förra året. Paret var tänkt att fortsätta bo tillsammans i villan efter att skilsmässan beslutats. Hon tillägger dock att parets beslut har ändrats och att hon nu tänker lämna. Det här är platsen jag helst skulle vilja bo. Delér hävdar senare i videon att hon överväger bostäder i samma stadsdel men att hon inte är under någon press att flytta när som helst snart.

Sambo i Nacka

Influenserparet Janni Delér och Jon Olsson deklarerade sin separation från varandra förra året. Det nu frånskilda paret bodde på Cypern vid splittringen, men tidigare i år tog de beslutet att ta tillbaka sina två barn, Leon och Leia, till Sverige.

Planer för Janni Delérs nästa drag

Sedan dess har de delat hem i Nacka, en förort till Stockholm. Avsikten att de skulle bo där som ett par gick igenom när de köpte huset 2021. De har dock inte bott tillsammans på grund av ett misslyckat förhållande, åtminstone inte förrän nu. Janni hävdar i en ny video att hon och Jon pratade mycket om sina boendeformer innan de diskuterade vad som skulle hända och hur de skulle känna om en av dem träffade en ny partner.

Låt oss föreställa oss att vi träffar någon och de träffar någon annan. Jag ska gå och titta på fastigheter just nu. Jag är väldigt petig med hus.” Hon hävdar att hon önskar sig stora hem med pool och vacker utsikt. Jag har dock väldigt höga förväntningar, tyvärr. Det återstår att se om och när Janni Delér hittar sitt nästa drömboende. När Janni Delér och Jon Olsson sa att de skulle skiljas började olika rykten cirkulera. Hon anklagades för att vara illojal i en av dem.

Janni Deler Pojkvän

I en ny YouTube-video hävdar Janni: “Jag fick så många negativa kommentarer och extremt hemska meddelanden som sa att jag var skräp, jag borde dö och jag är den värsta personen i hela världen. Influenserparet Jon Olsson, 40, och Janni Delér, 32, går igenom en skilsmässa. Paret förutsåg inte svaren när de tillkännagav sin separation i augusti.

Han fick massor av tillgivenhet, medan hon fick ett raseri av hat. Jag var målet för massor av grymma kommentarer och texter som sa saker som “Du är skräp, du borde dö och du är den värsta personen i världen.” Jag känner mig helt enkelt tvungen att diskutera detta. I en ny YouTube-video hävdar hon att det är oacceptabelt.

förstår åskådarnas svar

I den gemensamma videon som hon och Jon släppte när de diskuterade skilsmässan var det många som tyckte att hon verkade vara alldeles för glad. Efter att ha sett videon är Janni medveten om vad tittarna försöker säga. Jag ville helt enkelt avsluta det och släppa det. Jag delade därför med mig av allt jag visste.

Flera personer har också uttryckt sitt stöd för Jon genom att påpeka att han verkar mycket mer nedslagen.

Ingen är gladare eller ledsnare än den andre, trots hur det framstår i videon, enligt Janni. Medan jag är ute och njuter av livet, sitter Jon inte hemma helt förkrossad och deprimerad. Det är inte så att jag är extatisk och han föraktar livet; vi är uppenbarligen både ledsna och ledsna över omständigheten.

Spekulationer om att Janni Delér var illojal

Flera teorier började cirkulera efter gruppens samarbete rationell video publicerades. En av dem pratade om Jannis otrohet. Det bestrider hon starkt nu. Kommentarerna där det stod saker som “Janni har varit otrogen under hela förhållandet” eller “Nu när de äntligen har gjort slut, hon har dejtat tio killar” gjorde mig olycklig också. Du känner mig inte för det är helt olik den jag är i verkligheten. Jag har inte ens tittat på en annan kille eller skickat ett enda sms till honom.

Hon hävdar i videon att det omvända faktiskt är sant. Som ett resultat tvingades Janni lägga upp ett förtydligande till videon i en anmärkning. Till och med Jon bestrider att det förekommit någon otrohet.
Han hävdar att det är orättvist och fel och att folk ska sträva efter att vara snälla. Parets fans i sociala medier blev chockade när de fick veta om deras skilsmässa. Tillsammans har Jon och Janni över 3 miljoner följare på YouTube och Instagram.

På var och en av sina individuella kanaler genom åren har de presenterat ett intryck av perfektion med sina fantastiska resor, bekväma familjeliv och äventyr. Paret verkade också göra framtidsplaner tillsammans. I Vikingshill i Saltsjö-Boo gjorde Nacka, Jon och Janni ett spektakulärt lyxhus till sitt förra sommaren. Herrgården kostade Jon och Janni 39 miljoner kronor.

Efter sin skilsmässa från Jon Olsson mötte Janni Delér en våg av fiendskap. Särskilt Janni har mötts av en enorm hatstorm från några av följaren sedan paret meddelade att de skulle skiljas, och igår tog Janni beslutet att svara på de negativa rykten som sprids och de förolämpningar som hon har utsatts för.

Jag har hört hemska saker som “du skräp”, “du borde dö” och “du är den värsta personen i världen.”
Jon är inte “sitter och är förtvivlad och superledsen”, enligt Janni, som tillägger att hon är “ute och älskar livet”. Hon hävdar att hon och Jon båda är förkrossade över separationen.

Janni Delérs kommentarer angående ryktet om otrohet

Hon kände sig hemsk för Jannis behandling, vilket bara är rimligt. Enligt uttalandet har “Janni varit otrogen under hela deras förhållande”, och “nu när de äntligen har delat upp dejtar hon tio olika killar.” Jag är så karaktärslös för det. Jag har inte ens gett en annan kille en blick från sidan eller skickat honom ett enda sms. Det här är inte vem jag är, och jag vill bara vara tydlig med det. Janni hävdar i sin vlogg att det du skrev till mig är helt tvärtom mot hur verkligheten är.

Janni understryker att varken hon eller Jon har varit illojala som svar på de misstankar som har cirkulerat. Hon fortsätter med att diskutera hur långt ifrån lycklig hon är just nu. Jag kämpar fortfarande och har inte gått vidare. Ibland känner jag mig hemsk, och andra gånger känner jag mig lycklig. Det är svårt. Du har ingen aning om hur svåra de senaste månaderna har varit för mig. De senaste månaderna har varit de värsta i mitt liv.

Janni säger till sina följare: “Var försiktiga. Ni vet inte hela historien. Vi hoppas på det bästa för Jon och Janni. Paret, som delar två barn, har uppgett att de fortfarande är nära och kommer att fortsätta umgås, delvis till förmån för deras avkomma men också för att det inte fanns någon fiendskap mellan dem innan de splittrades.

Janni Deler Pojkvän
Janni Deler Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!