Jessica Bonde Söker Fru

Jessica Bonde Söker Fru
Jessica Bonde Söker Fru

Jessica Bonde Söker Fru – Jessica Axe och bonden Andreas Vestesson är nu föräldrar. Det finns tvillingar i familjen. Att ha två nya är fantastiskt, säger Jessica Axe. Erik och Algot, en uppsättning tvillingpojkar, föddes för två veckor sedan. Mycket har dykt upp på senare tid hemma på Norrköpingsgården. Det är klart att det är väldigt roligt. Två bebisar håller det ganska aktivt. Sömnbristen är ringa, enligt Jessica Axe.

Jessica stannade på BB i en vecka efter förlossningen. Men nu är han hemma igen. För hela familjen är det en ny början. Hon tillägger att det känns jättebra med de två nya. Under de kommande dagarna kan du förvänta dig en uppsjö av gratulationer och besök. Kärleken blomstrade mellan Andreas Vestesson och Jessica Axe efter att de träffades i TV4:s “Bonde söker fru” 2006.

De meddelade sin första graviditet under bröllopsceremonin, som ägde rum tre år senare, på pingstafton.
I december samma år föddes deras dotter Emilia. Hennes yngre syster till tvillingarna är sex år nu. Tårar, drama och intensiva känslor är typiska för Farmer Seeks Wife. Jessica, en av Pejas tjejer, bestämmer sig dock för att lämna på egen vilja i veckans avsnitt.

Men varför beslutades det egentligen, och vad tycker Peja om saken? Med det berättar Peja för Hänt att de hade ett samtal om det. Man söker hustru Pär Eric “Peja” Nilssons gård har fått lite mer uppmärksamhet i år och 2021 är på god väg. Svartsjuka, kyssar och kärlek har förekommit på gården.
Jessica Koskinen, en av Pejas tjejer, tar dock det abrupta beslutet att återvända hem under kvällens avsnitt. Peja delar med sig av sina tankar om ämnet, och nu förklarar hon varför.

Reaktion från Peja på Jessicas beslut att lämna gården: “Förvånad”

Peja har äntligen öppnat upp för Hänt om hur han känner inför Jessicas återkomst hem, vilket tog honom helt oväntat. Det var minst sagt oväntat. Det var något vi pratade om först på morgonen. Även om hon inte förklarade sig, säger Peja att hon fortfarande respekterade hennes beslut och tillägger: “Jag blev lite förvånad” eftersom hon var en av de kandidater hon hade valt och för att hennes känslor för henne var uppenbara.

Jessica Bonde Söker Fru

Hur kommer det sig att du tror att hon har gått?

Peja konstaterar, “Hon borde förmodligen ha stannat” när kvinnan uttryckte obehag med omständigheten och den efterföljande diskussionen angående hennes beslutsamhet att återvända hem. Det kom från ingenstans, och jag blev häpen, men hon förklarade att det inte hade något med mig att göra och att det faktiskt var ett resultat av hennes obehag med att dejta tre kvinnor samtidigt på gården.

En förklaring från Jessica angående hennes avgång från gården: “Svårt beslut”

När Jessica hör av sig till Hänt förklarar hon varför hon lämnar fastigheten. Eftersom det var så mycket som hände hade hon problem med att bland annat visualisera sig själv i scenariot. Med tv-teamet och de andra kvinnorna runt omkring var det svårt för mig att uttrycka hur jag verkligen kände. När jag är med mannen jag gillar försöker jag hålla mina kyssar och sminka mig om sessioner.

“Men jag skrev en lapp till Peja”, tillägger Jessica i ett mejl till Hänt. Det var ett tufft samtal, men jag känner att Pejas fortfarande är det bästa alternativet, för livet går vidare även när inspelningarna är över. Efter programmet är det liv. Heidis känslor när hon hörde att Jessica har bestämt sig för att lämna programmet

Även om Benita och Camilla var upprörda över att Jessica hade lämnat gården, såg Heidi det som en lättnad eftersom Jessica hade varit hennes “ärkefiende” (som hon uttryckte det i programmet). När Hänt når Heidi uttrycker hon sina känslor. Jag tyckte det var skönt att Jessica lämnade gården, vi ramlade redan vid Sundbyholm, tillägger Heidi i ett uppföljningsmeddelande.

Det var en spänd stämning och när hon gick var jag glad för det blev lugnt. En av brevskrivarna som medverkar i Bonde söker fru 2021 är Jessica Koskinen. Trots att hon var ensamstående förälder till tre fick hon framgång på aktiemarknaden, vilket hon diskuterar i avsnittet. TV4-tittarna kan följa Pär Eric “Peja” Nilsson, 63, Filip Nilsson, 27, Mikael “Backis” Backstulid, 36, och Daniel Eriksson, 27, i den kommande säsongen 2021 av den populära och långvariga serien Bonde söker fru .

Bönderna möter ofattbart höga påfrestningar och måste fatta mycket svåra beslut. Tittarna kan dock vara säkra på att det kommer att finnas gott om kärlek och drama, precis som under tidigare säsonger. Några små skandaler har börjat dyka upp bland kvinnorna som Peja valt att gå ut med honom på hans gård. Hans lista över prestationer inkluderar att plantera passionerade kyssar på Heidi och Benita. Det som återstår nu är att se utvecklingen av Pejas förhållande till sina vackra honor.

Pejas reflektioner över bondelivet med tjejer

Nyligen beskrev Peja sin situation för Hänt i en intervju. Han hamnar i en obekant och märklig situation – dejtar fyra tjejer samtidigt – i brist på ett bättre ord. Även om det kan verka udda, datumet för gruppen var vårt sista tillfälle. Enligt mig var det ett tufft beslut. När jag ser tillbaka kan jag dock se varför vissa skulle hävda att du bör begränsa dig till bara en. Heidi har pratat om sina känslor för Peja flera gånger under showen. Några av hennes nya känslor inkluderar svartsjuka och en stark önskan att ha bonden helt för sig själv.

Bonden pratar med sin fru, Jessica, om deras skördens stora skörd

Sedan de kom till Pejas gård i Halland har Jessica hållit sig lite i bakgrunden, trots att hon är en av brevskrivarna som bjuds hem. Hon har nu lämnat ytterligare information om de möjliga orsakerna till hennes beteende. Hennes tidigare sår verkar vara en bidragande faktor. Under sina stunder av ensam med Peja avslöjar hon att hon blev singel vid en ålder av ett år när barnen fortfarande var små.

Det är vad det är; Jag har lidit mycket ont i hela mitt liv. Mina tre barns pappa var föremål för min skilsmässa när mina tvillingar var ungefär ett år gamla. Efter det tillbringade jag närmare femton år som deras invånare. Aktier väckte dock min nyfikenhet i det ögonblicket. Än så länge är allt bra. Jag fortsatte sedan med att köpa en hästgård, och allt fungerar som det ska. I nuläget är det okänt om Jessica fortfarande är involverad i aktier. Men varje företag hävdar att hon äger sin egen revisionsbyrå och bor i en herrgård.

Handlingen tjocknar när Farmer letar efter en brud

I kvällens avsnitt av “Bonde söker fru” bestämmer sig kött- och spannmålsbonden Jens Lundin för att skicka hem två av sina brevskrivare, vilket gör det tufft på gården. Jans bestämde sig för att lämna tillbaka Anna och Jessika hem på grund av detta. Bönderna Jens Lundin (som föder upp både spannmål och kött) skickar hem två av sina brevskrivare i kvällens avsnitt av Bonde söker fru 2023. Både bondflickorna och soffpotatisen häpnar över denna utveckling.

Beslutet att återvända hem till Anna, 27, var det mest oväntade eftersom hon hade övertaget och kunde ha tagit sig till Jens fastighet i Hedemora en dag tidigare än resten. Anna har under hela säsongen avslöjat att hennes blyghet härrör från hennes ungdom och de frekventa känslorna av isolering hon hade i skolan – något som Jens tidigare har nämnt som relaterat till hennes blyghet.

Något kändes fel

Efter att Jens har meddelat vilka honor som är fria att lämna gården ger han följande resonemang för sitt beslut: Det är nog det extra klicket; det är svårt att sätta fingret på, men du måste lita på din intuition. Wow, ni är alla otroliga. Innan han säger hejdå säger Jens till Anna och Jessika att det är jobbigt. Nu när de tvingas ge sig av är Jessika och Anna både missnöjda och förkrossade.

Att vara den personen som smälter in och är svår att hantera när jag inte mår bra gör det omöjligt för mig att göra något annorlunda. Enligt Jessika handlar det om att utöka ditt sökande efter kärlek. Hon säger självsäkert att kärleken väntar på henne. Du kan inte diktera hur en annan person känner; tillgivenhet måste återgäldas. Enligt Anna var att vara en del av detta äventyr något av det modigaste hon någonsin gjort. Hon känner sig stolt över sig själv för att ha gjort det.

Jessica Bonde Söker Fru
Jessica Bonde Söker Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!