Michael Klingstedt Bonde Söker Fru

Michael Klingstedt Bonde Söker Fru
Michael Klingstedt Bonde Söker Fru

Michael Klingstedt Bonde Söker Fru – Ett hjärttillstånd tog livet av Michael Klingstedts själsfrände. Även hennes 27-årsdag var en suddig. Han beskriver det som oväntat och plötsligt. Den 57-årige bonden Michael Klingstedts hustru Ann gick bort för 27 år sedan. 1996 inträffade något helt otroligt en typisk eftermiddag. Som min sed var, jobbade jag. Medan Ann tog hand om barnen hemma var hennes mamma och bror på väg på besök. Han hävdar att de bokat ett möte via telefon och anlände trettio minuter senare, men vid det laget hade hon redan gått bort.

Ann hade ett hjärtproblem. Hans farväl var outtalat

“Vi var helt omedvetna om det”, konstaterar Michael innan han fortsätter att tillägga: Hjärtat hade alltid syrebrist eftersom en ven som ledde till det var för liten. Sedan kommer den extra påfrestningen av graviditet och liknande situationer, som var droppen som till slut fick allt att försvinna. Så det fanns ingen möjlighet för dig att ta farväl? Nej. Känslan av sorg och tomhet du upplever efter en sådan tragedi är obeskrivlig.

Från den tidpunkten, hävdar han, är allt suddigt, och det enda han kommer ihåg från första gången är att ta hand om barnen och djuren. När Ann gick bort var hon knappt 26 år gammal. Enligt Michael är det så enkelt som att inte ta emot en omfamning när han kommer hem och istället diskutera dagens händelser, framtida planer och handlingar.

Återupptäcka kärlekens glädje

Ann hade en dotter som var sex månader och Michael hade en dotter som var tre och ett halvt år gammal. Till en början var det så enkelt som att ta hand om barnen och se till att de var friska i ljuset av situationen. Det tog mig lång tid att överväga möjligheten att träffa en ny livskamrat. Några år har gått sedan dess, och jag var i ett förhållande som till slut misslyckades.

Enligt honom har åren gått sedan det är uppenbart att en sådan upplevelse gör dig ännu mindre motiverad att söka upp en ny partner. Även om han förlorade sin fru för 27 år sedan, castar han fortfarande för kärlekens skull på årets “Bonde söker fru”.

Michael Klingstedt Bonde Söker Fru

“Måste fortsätta leva”

Michael, som för närvarande håller 54 strutsar på sin Falköpingsgård, nämndes för TV4 när de sökte efter en bosatt struts. Tanken slog mig, “fan, jag kör”, när de kontaktade mig. Det var så enkelt som att greppa; det behövdes inte vänta.

Är tanken på att aldrig mer hitta “äkta kärlek” något som har förföljt dig sedan din skilsmässa?

Jag kan inte ge upp livet ännu; min fru var min själsfrände och jag var gift med henne. Han hävdar sedan att han söker en ny kvinna i ett nytt skede av sitt liv. Med start den 4 oktober sänds “Bonde söker fru” varje onsdag i TV4 och TV4 Play. Michael Klingstedt, en strutsbonde från Falköping, Sverige, strävar efter att återupptäcka kärleken i TV4-succén Farmer Seeks Wife, 27 år efter hans fru Anns förödande död. Tv-bonden säger att att titta in i den framtidssägande bollen utan tvekan gör livet lite bättre.

Jag hoppas att Michael mår bra

Det levererar! Vi har mycket på våra tallrikar både hemma och på kontoret. Den agerar oregelbundet!

Vad var du “full” av först på morgonen?

Jag ska ha två mackor och lite kaffe.

Som medlem i Bonde sørk fru, vad lockade dig till rollen?

Skadlig programvara använde en headhunting-taktik på mig. En producent som letade efter en strutsfarmare hittades. Enligt min arbetskamrat är “Micke i Falköping singel” — den första de kontaktade i detta avseende.

När Bonde-Michael Klingstedt letade efter ett äktenskap blev han “headhuntad”

Fick du ett samtal? Ja, och jag tänkte: “Vad kommer jag att förlora om jag är med på det här? Det låter som en riktig spänning!” Det var bara en resa. När allt kommer omkring, vem tänker på en fegis?

När kamerorna rullade på TV, hur länge hade du varit singel?

Många år.

Var det många tjejer som hjälpte till på gården?

Det var en väldigt intensiv upplevelse. Vid fyra olika tillfällen samtidigt. Tiden är högst betydelsefull. Även om det bara är sju eller åtta dagar långt, får programmet det att verka som hela sommaren.

Vill du veta vilken typ av tjej jag är?

En jordad hona som tycker om att gosa och kyssas, med båda fötterna stadigt planterade på jorden.

Ur en flickväns perspektiv, vad tycker du är din bästa egenskap?

Att jag förblir oförändrad. Fötterna stadigt planterade på jorden. Kreativ. Försöker bara vara en bra kille. Reparerar de flesta problem.

Michael, vad gör du mer?

Jag har en tendens att agera ganska omoget ibland. Det är ett stort nöje att mysa i skogen i jeepen.

Till en präst, ja eller nej?

Förlåt, men nej.

Du bär runt på ett förhållande från en tid då kvinnan du delade hem med dog. Hur hände det?
Trots att jag har råkat ut för det usch processen många gånger, det är fortfarande smärtsamt och tråkigt. Morgonen hade precis brutit när detta inträffade. Jag anmälde mig till jobbet som vanligt. Kyss adjö, Ann. Efter att ha frågat om möjligheten till ett besök ringde hennes mamma och bror henne. “Kom bara hit,” förklarade hon.

Deras ankomst försenades med en halvtimme. Ann hade gått bort vid det laget. Hon hade ett förstorat hjärta efter graviditeten, visade det sig. En förträngning av kranskärlen hade stängt av blodtillförseln till hjärtat. Eftersom det inte kunde ta emot syre, slutade hjärtat så småningom att pumpa blod. En historia som strutsbonden Michael Klingstedt berättar i “Bonde sörker fru” är historien om hustrun Anns död för 27 år sedan. Hennes liv blev helt omkull när hon fick en hjärtattack en eftermiddag 1996.

Ann Klingstedt, make till Michael Klingstedt, gick bort en vanlig eftermiddag för 27 år sedan. Hon hade ett hjärtfel och en förträngd artär som ledde till hennes hjärta var den officiella diagnosen. Som varje dag satt jag vid mitt skrivbord. Medan Ann tog hand om barnen hemma var hennes mamma och bror på väg på besök. Han förklarar i programmet att de bokade ett möte över telefon, men när de kom dit – en halvtimme senare – hade hon redan gått bort.

Tog hand om barnen och djuren

Åren som följde ägnade han åt sin karriär och, viktigast av allt, åt sina tjejer, som var 3,5 och ett halvt år gamla när Ann dog. Han tog hand om barnen och djuren, och han säger att det var tufft att hantera ensamheten och sorgen. En ny livskamrat övervägdes inte vid något tillfälle. Trots att det har gått 27 år sedan tragedin är Michael äntligen redo att börja dejta igen och bor på sin strutsfarm i Falköping. Hans medverkan i “Bonde söker fru” var ett omedelbart ja. Trots att han förlorat sitt livs kärlek säger han till Aftonbladet att han måste fortsätta leva.

På en gruppträff turas bönderna om att välja vilka brevskrivare som väcker deras intresse mest.
Michael Klingstedt, strutsbonde, får till och med en puss då och då. Han rekommenderar att man anstränger sig för att träffa personen direkt. Säsong 5 av “Farmer Seeks Wife” följer den 57-årige strutsbonden Michael “Micke” Klingstedt när han söker efter kärleken. Hans brevskrivare har milt sagt en grej för honom.

När hon är ute på en gruppdejt frågar brevskrivaren Mariette (57 år) snabbt Micke om hon vill ge sig ut på ett soloäventyr. När en annan tjej lägger märke till mig är det ovanligt. Efter att jag fått den värms den upp korrekt. Det är en härlig känsla. Micke konstaterar att dejten är så sammansatt och har en busig glimt i ögat.

Michael Klingstedt Bonde Söker Fru
Michael Klingstedt Bonde Söker Fru

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!