Molly Sandens Pojkvän

Molly Sandens Pojkvän

Molly Sandens Pojkvän – Molly Sandén, nu 30 år gammal, fick först stor uppmärksamhet 2006 när hon sjöng “Det finaste någon kan fä” till seger i Junior Eurovision Song Contest. Hon har sedan dess blivit en framträdande plats som en av Sveriges mest älskade artister. Media har tagit del av Mollys tidigare romanser. Hennes förhållande med popstjärnan Eric Saade, som började när hon var 15 och han var 16, är till stor del ansvarig för hennes tidiga berömmelse.

De hade varit tillsammans i fem år innan de bröt upp. Efter en tid började Molly dejta en annan känd manlig artist, Danny Saucedo. De dejtade i sex år, förlovade sig och avbröt sedan bröllopet.
I det här nya avsnittet diskuterar Molly hur hon känner om sin nuvarande situation. Molly meddelade precis att hon skaffar ett barn med sin nuvarande partner, David Larson.

Hon antydde först nyheterna på TikTok genom att hålla ett papper och rikta det mot en papperskorg. Videons bildtext löd “Om jag missar, är jag gravid”, och efter att MOlly missade visades hon med en babybula. För några veckor sedan delade Molly återigen sin graviditetsglädje med världen, denna gång på Instagram.

Molly Sandén, en artist, och David Larson, en musiker, är handlöst förälskade. Spekulationerna började runt årsskiftet 2019 om att de två dejtade, och Molly verifierade i januari 2020 att hon faktiskt hade en pojkvän. De gjorde sitt första offentliga framträdande tillsammans 2021, vid premiären av Davids första film, Two Sisters.

Många människor är glada för paret nu när de väntar barn. Davids första tankar om sin gravida fru delas här. När David fick reda på nyheterna sa David: “Det känns konstigt att få reda på det så här.”
Molly “antydde” först om graviditeten på TikTok, innan hon gick ut med nyheterna på Instagram. Molly Sandén och Danny Saucedo sa upp sin förlovning i mars 2019 efter att de bestämde sig för att göra separata karriärer.

Jag ska ha en privat fest ensam. Även om splittringen kan ha fått Molly att känna sig nere, sa hon till sina kompisar i Gry Forssell att livet inte alltid behöver vara en bädd av rosor. I slutet av året var det uppenbart att Molly hade upptäckt kärleken igen, den här gången med sin bandkamrat David Larson, även om hon höll denna information för sig själv ett tag.

Molly Sandens Pojkvän

Alla detaljer om parets romans listas nedan. Molly Sandén bestämde sig till slut för att komma ut som icke-singel efter många spekulationer. Artisten gav en kort och koncis bekräftelse på de goda nyheterna till Aftonbladet. För att vara ärlig så har jag en dejt, men jag kan inte avslöja vem det är.

Hon säger att hon träffar någon i september 2020. Efter att Molly berättat för alla att hon hade en dejt började hennes bandkamrat och musikerkollega David Larson dyka upp över hela hennes sociala medier. Till exempel delade hon ett foto på honom med bildtexten “drömmande” under hela sommaren, sedan ett foto av de två tillsammans i början av september.

Molly meddelade äntligen att hon inte längre är singel i mitten av månaden. Molly bestämde sig för att avslöja sin civilståndsställning när hon gästade Morgonpasset i P3 och programledarna hörde av sig om hennes planer för framtiden. Jag diskuterade en returresa till land. Frekvensen av mina besök där är hög.

Det händer inte mycket, men det är en underbar plats att koppla av. Molly svarar, “Nej, med min pojkvän,” när David Druid frågar om hon är närvarande. Senare intervjuer bekräftar att artisten har dejtat David Larson samma år. I maj 2021 lägger Molly upp ett hjärtligt meddelande på Instagram. Under deras stillestånd tar Molly Sandén och David Larson en promenad.

Pojkvännen har nu skämtat om sin flickväns graviditet. David Larson, Molly Sandéns pojkvän, diskuterar hennes graviditet. Den underbara nyheten att Molly Sandén, 30, och David Larson, 35, väntar sitt första barn tillkännagavs i helgen som gick. Om Sandén missade att slå en papperskorg med ett papper skulle hon vara gravid, skrev hon i en Tiktok-video. Papperskorgen var låst när hon gick för att slänga soptunnan.

Kort därefter delade Sandén en bild på hennes gravidmage på sociala medier och taggade David Larson i den. Fler studiobilder av Sandén dök upp, som visade hans nakna mage. Skriver nästa avsnitt… Konstnären uttrycker tacksamhet för den positiva feedback de har fått. Även David Larson uttrycker sin glädje över graviditeten, men han gör det med en lättsam åsido om bilden av sin blivande partner. “Wow”, skriver artisten ner.

För kärleken smög Sandén

Det tog nästan ett helt år innan någon fick reda på Molly Sandéns och David Larsons koppling. Musikern tillkännagav officiellt sitt förhållande i september 2020. Författaren och podcastaren Sigge Eklund lade upp en video på Instagram under helgen och rekommenderade att hans följare välkomnar Molly Sandén och David Larsson för en kväll med karaoke. Se hur Lady Gaga och B Radley Coopers “A Star Is Born”-duett levereras med all den passion och intensitet den förtjänar i detta rörande videoklipp.

Skapar ny musik just nu

Molly Sandén har twittrat bilder och uppdateringar från studion i Los Angeles, där hon och David Larsson har jobbat på nya låtar med sångerskan Diane Warren. Den här damen här är en total legend! Molly skriver: “Det är ett privilegium att få tjäna tillsammans med dig, Diane Warren.”

Som framgår av inlägget innehöll resan även en fest hos paret Eklund, då artisten bestämde sig för att ha en genuin karaokestund med sin flickvän. För närvarande kan David Larson (34 år) ses i “Two Sisters” på Viaplay och spela rollen som Martin, en musikproducent. Som sångare och keyboardspelare för bandet The Royal Concept är musik också hans främsta inkomstkälla.

Hans 29-åriga popstjärna flickvän, Molly Sandén, har honom att spela i sitt band. Ryktena snurrade i slutet av 2019, men det var inte förrän i höstas som Molly Sandén avslöjade att hon dejtade David Larson. Under presskonferensen “Tv systrar” frågade Aftonbladet David Larson hur länge han och hans flickvän har varit tillsammans.

Men vi har ändå varit tillsammans i två år. Vi hanterade saker långsamt; hon är extremt frispråkig, så ingen av oss var särskilt intresserad av att bli offentliga med vårt förhållande. Eftersom det finns så många fans och observatörer av hennes personliga liv, resonerade jag att det måste vara något mindre. Han tror att det är bäst att lära känna varandra och bygga ett liv tillsammans innan man diskuterar långsiktiga planer.

Jag ogillar att få mitt personliga utrymme invaderat

Den första offentliga bilden på Molly Sandén och David Larson tillsammans, tagen vid premiären av “Två systrar” på Viaplay. Den första offentliga bilden på Molly Sandén och David Larson tillsammans, tagen vid premiären av “Två systrar” på Viaplay. När David Larson började dejta Molly Sandén visste han att han skulle behöva ägna större uppmärksamhet åt sitt personliga utrymme.

Jag gillar det inte speciellt, men jag kan leva med det. Han tror att även om han inte ser henne på det sättet, blir han ständigt påmind om att han är med en av de största artisterna i landet. Individerna runt omkring oss är en tydlig indikation på detta. Eftersom jag alltid spelar med henne får jag inte bara se henne uppträda live, utan jag får inte heller gå på hennes konserter. Så, att du säger att hon är en av Sveriges populäraste artister är inget jag kan relatera till. Jag går bara med strömmen.

Det har varit “bra” att samarbeta

Enligt mig är det fantastiskt. Jag har lärt mig den hårda vägen att det är svårt att upprätthålla en relation när man är på resande fot på grund av hur mycket tid det tar. Det är utmärkt att du kan vara med artisten personligen och undvika svårigheterna med ett långdistansförhållande. Artisten Molly Sandén och hennes fästman, musikern och skådespelaren David Larsson, väntar sitt första barn i år.

Sedan nyheten kom har den blivande mamman lagt ut många bilder på sin växande babybula på nätet. Även om en gravid kvinnas mage är täckt för det mesta, får hon ändå tillräckligt med frisk luft och träning. Det stod för full visning när Molly Sandén, bland många andra kändisar, anlände till Elle-galan i år i fredags. På röda mattan visade Molly Sandén stolt upp sin växande babybula. Alexandra Andersson och Mimi Sandén designade den lila outfiten som Molly Sandén bar.

Molly Sandens Pojkvän
Molly Sandens Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!