Joakim Lundell Förmögenhet

Joakim Lundell Förmögenhet
Joakim Lundell Förmögenhet

Joakim Lundell Förmögenhet – Ett gemensamt imperium har byggts upp av Jocke och Jonna Lundell. Vilken av de två har högst inkomst? Om de splittras, vad händer med alla dessa miljoner? Hänt lär sig formatet på makarnas vigseltillstånd och tar del av deras lön. Joakim (38 år) och Jonna (29 år) Lundell bildade aktiebolaget Jockiboi och Jonna 2016. Istället är det Jocke & Jonna AB som söker nu och de två har samlat på sig enorma förmögenheter.

Lunabelle, 5, och Lionel, 3, Jocke och Jonnas barn, bor i en enorm Norrköpingsvilla. De har spenderat en miljon dollar på att renovera huset, och det är fortfarande inte färdigt. Av Jocke och Jonna, vem har den högre inkomsten? Vilket format har deras äktenskapsförord? Lundellmakarnas löner och vigseltillstånd har begärts av Hänt hos Skatteverket!

Beloppet som Jonna Lundell gör är det

En respektabel årsinkomst tjänade Jonna Lundell 2022. Vår månadslön uppgår till cirka 86 000 svenska kronor (SEK) när man dividerar den med tolv. För första gången i karriären gjorde Jonna något unikt förra året. Därefter intog hon tappert scenen som en av Love Island Swedens programledare helt ensam, utan Joakim. Å andra sidan har vi blivit vana vid att se dem tillsammans tack vare deras många dokusåpor, podcaster och YouTube-videor.

Joakim Lundell Förmögenhet : 35 miljoner kronor

En inkomst på 1 169 900 svenska kronor har redovisats

När man jämförde deras inkomster 2022 kom Jocke Lundell något före sin fru. Hans nya månadsinkomst blir nära 97 000 svenska kronor. Pengarna är inte det enda Jocke och Jonna behöver oroa sig för heller. De har en bostad värd 17 miljoner kronor och en verksamhet som drar in miljoner kronor om året.
Jocke informerade Hänt på Guldbaggegalan “Frågan är vem som har råd att köpa den”, strax efter att herrgården i Norrköping utvärderats.

Något äktenskapsförord ingicks alltså inte av Jocke och Jonna Lundell

Om Joakim och Jonna Lundell skiljer sig, vad händer med deras pengar? Skatteverket har avslagit Hänts begäran om deras vigseltillstånd med hänvisning till bristande dokumentation. Vid skilsmässa eller dödsfall innebär det att vardera maken har rätt till hälften av sina gemensamma tillgångar, oavsett vem som betalat för vad.

Jocke offentliggjorde sin ståndpunkt om avsaknaden av äktenskapsförord 2021. De tycker helt enkelt inte att det är nödvändigt, fortsatte han med att säga. I det ögonblicket sa Jocke Lundell: “Jag tänker verkligen inte på det.” Samtidigt som Joakim och Jonna Lundell njuter av föräldraskapet håller på att restaurera sin herrgård. De har precis berättat hur mycket pengar som spenderas på mat under ett stort evenemang.

Joakim Lundell Förmögenhet

Medan reality-tv kan ha varit hans utgångspunkt är Joakim Lundell nu tvåbarnspappa som öppnar upp om sitt familjeliv och de utmaningar han haft under uppväxten, bland annat om att placeras i fosterhem. S pökjakt och Lundellhuset, som Joakim och Jonna Lundell skapade tillsammans och var värdar på Discovery under ett antal säsonger, var jättesuccéer och Joakim är sedan 2016 lyckligt gift med Jonna.

Som föräldrar till femåriga Lunabelle och treåriga Lionel driver paret en YouTube-kanal där de öppet visar hur de sköter ombyggnaden av sitt lyxiga hus i Norrköping. Deras framgång i boxen har inga gränser.
Deras fastighet i Norrköping har varit under renovering ett tag, men de har bara låtit bli att den står obebodd sedan de flyttade in i en lägenhet i närheten.

Det är värdet på villan som ägs av Joakim och Jonna Lundell

Den träffade en vägg när vi försökte trycka den längre. När ungarna var mindre fungerade det mycket bättre; nu när de är äldre gör det inte det. Tidigare har Joakim meddelat Aftonbladet att bostaden inte längre är beboelig på grund av en livshotande fråga. Huset värderades till 17 miljoner kronor, vilket är betydligt högre än snittpriset för en villa i kvarteret. Vad detta betyder för dem är en källa till oro för paret.

Jocke Lundell säger till Hänt på Guldbaggegalan, “Frågan är vem som har råd att köpa den.” Men hur mycket lägger egentligen Jocke och Jonna Lundell på mat varje månad, och vad väljer de att köpa för husmanskost, med tanke på att deras hus är värt 17 miljoner? Den senaste videon de laddade upp på YouTube är att de handlar med barnen, och det avslöjar delvis det svaret.

Så mycket spenderade Joakim och Jonna Lundell på mat

I en varning före aktion informerar Jocke kameran om att familjen kommer att lägga ut mycket oavslutat arbete och att deras agerande inte kommer att vara det mest fördelaktiga. Totalt skulle 4 093 svenska kronor betalas för familjens spektakulära prestation. Ännu mer överraskande för Jonna är detta faktum som hon märker när hon tittar på kvittot.

“Så, vem mer är som du?” frågar hon sin make. Efter att ha sett videon verkar även följarna chockade.”Det här kommer att låta konstigt, men men. En av mina djupaste ambitioner är detta. Att kunna köpa matvaror utan att väga varje varas kostnad eller skära ner på vissa varor för att hjälpa till att täcka andra.

Att gå till mataffären och kunna få det du behöver utan att stressa över totalen… säger en av deras följare i kommentarsfältet på videon. För närvarande är Teslas aktiekurs på det lägsta någonsin. Förutom Joakim Lundells tillgångar. “Nemo träffar en vän” med sitt uttalande, “Jag vet att allt studsar tillbaka, men det är såklart svårt.” Elon Musks företag, Tesla, har sett en betydande investering från tv-personligheten och influencern Joakim Lundell. Kursen har dock fallit den senaste tiden.

Och på bara en månad har Lundell förlorat otroliga sex miljoner kronor. Två miljoner på en enda dag igår. Podcastavsnittet med titeln “Nemo möter en vän” innehåller hans uttalande om de tre miljonerna på en vecka. Jag är medveten om att saker alltid vänder, men det är fortfarande utmanande. Det enda skälet till nedgången i Teslas aktiekurs är tron att den är övervärderad.

“Kommer ligga där i tio år”

Men han konstaterar att Elon Musks omstridda förvärv av Twitter och den ekonomiska nedgången är andra möjliga förklaringar till hösten. Enligt min mening har han förlorat flera av de ursprungliga medlemmarna i sin organisation. Han hade goda avsikter när han lanserade Tesla med en miljövänlig produkt. Som ett resultat av sin övergång till högerpopulism hävdar Joakim Lundell att han har tappat fotfästet något.

YouTubern är oskadd, trots att han fick en ekonomisk smäll. Pengarna kommer att finnas där i tio år sedan jag placerade dem där, men att se dem nu är tråkigt. Jag tror inte att någon har den uppfattningen. Han insisterar dock på att han kommer att fortsätta tro att saker och ting kommer att förbättras.

Den 37-årige YouTubern Joakim Lundell och 28-åriga Jonna Lundell har precis deklarerat sin avsikt att bryta sig loss från sociala medier. I en YouTube-video som paret delade säger Joakim Lundell, “Jag brinner för att skapa film, bakom kameran, det är det jag brinner för.” Han uppger att han inte är exalterad över att vara programledare eller en influencer, utan snarare över att göra film. Joe och Jonnas bankkonton kan få en smäll.

Expressen har fått veta att YouTube-paret skulle bli skyldiga att betala Skatteverket 5,7 miljoner euro.
Skattetjänsteman Christina Albinsson på Skatteverket säger till tidningen att deras och deras byrå har olika åsikter i flera skattefrågor. Enligt Expressen kan Joakim och Jonna Lundell få ett rejält skattestraff.

Influenserparet Joakim och Jonna Lundell har överklagat Skatteverkets begäran om 5,7 miljoner kronor. Beslutet utvärderas just nu. Med hjälp av sitt gemensamma aktiebolag köpte YouTube-stjärnorna en vacker fastighet utanför Norrköping.

Det finns “inga tydliga regler” för att överklaga en dom

Du kan dra av kostnaden för renoveringar och köp av villan från de miljonbelopp som Skatteverket nu begär. Huset fungerar som både deras hem och en studio för deras tv-program. Eftersom paret använder huset för både arbete och boende, skriver Joakim Lundell till Expressen att myndigheterna inte har gett några tydliga riktlinjer.

Vi har fått betalningsanstånd och har en trevlig dialog med Skatteverket. Det betyder att inga medel har betalats ut eller godkänts för betalning. Men nu ser vi över beslutet. Närhelst vi har inkluderat annat material, såsom pärmar och papper. “Permanent bostad” är en tråkig och okomplicerad lag som är föremål för denna artikel.

Och det finns inga tydliga riktlinjer för det eftersom ett tv-program aldrig har spelats in på det sättet”, skriver han i ett sms till Expressen. Skatteverkets Christina Albinsson ser dock annorlunda på saken.
Enligt Christina Albinssons uttalande till Expressen går våra åsikter i frågan om skatt isär.

Joakim Lundell Förmögenhet
Joakim Lundell Förmögenhet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!