Jonna Lundell Ung

Jonna Lundell Ung
Jonna Lundell Ung

Jonna Lundell Ung – Jonna Lundell är en svensk YouTuber, influencer och författare som föddes den 11 april 1994 i Veta socken i Stergötlands län. Hon och hennes man, Joakim Lundell, har utsetts till Årets Makthållare av Mediehögskolan i sociala medier varje år utom en sedan undersökningens start. Lundell tillbringade sina uppväxtår i Mjölby innan han flyttade till Norrköping. Hon började gymnasiet två gånger, lämnade båda och blev så småningom antagen till en folkhögskola.

2011 var hon på Skänninge Marken när hon första gången träffade Joakim Lundell. Joakim försökte komma i kontakt med Jonna igen efter att hon avvisat honom genom att öppet skriva på sin blogg under rubriken Dagens knull att de hade samlag och att Jonna var en blond hora. Jonna polisanmälde honom sedan för förtal. Detta resulterade i att de kopplade ihop sig på Facebook, blev vänner och slutligen dejtade och flyttade ihop 2013.

Hon började göra framträdanden på Joakim Lundells YouTube-kanal som en skojare men blev så småningom en regelbunden bidragsgivare. I mars 2015 lanserade Lundell en separat YouTube-kanal, som han så småningom slog ihop med Jonnas för att bilda Jocke & Jonna.

Familj

Äktenskapet för Jonna Lundell och Joakim Lundell började 2016. De välkomnade en dotter i oktober 2018. Paret välkomnade sitt andra barn, en son, den 12 augusti 2020. Jocke och Jonna Lundells romans har varit föremål för ett flertal dokumentärer. Jonna har precis avslöjat på sin blogg att hon och Jocke är avlägset sammankopplade. Enligt hennes blogg kände hon sig “helt stel” efter att ha hört det. Jonna och Joakim Lundell fick reda på att de är kopplade till varandra två veckor innan bröllopet.

Beskedet kom som en total chock för Joakim och Jonna, men deras nära och kära tog det med ro. De var alla medvetna om sambandet mellan dem. De två har varit mamma om händelsen fram till nu. Jonna Lundell skrev på sin blogg i fredags om hemligheten hon och Joakim hade bevarat. Just det, säger hon, “Jag och Jocke är förbundna med varandra!” och lägger sedan till, “Shit, när jag hörde det blev jag helt förlamad. Vi skulle gifta oss om två veckor, och jag visste inte om jag skulle skratta eller gråta. Ingen har ringt in ännu, varför tystnaden? Förvånansvärt nog är detta nyheter för oss.

Bomben avslöjades av Jonnas mamma. Joakim och Jonna frågade sina många släktingar i ett försök att få ihop berättelsens kopplingar. I ett liknande tillstånd av rädsla mailade Jonna sina värdinnor för bröllopet och frågade hur de hängde ihop. Hon säger, “Vi insåg att vi var kusiner och vi kan inte gifta oss om vi är kusiner!” i hennes inlägg. Det upptäcktes att Jonna och Joakim är sammanlänkade genom äktenskap med varandra, eftersom bror till Jonnas mormor är gift med syster till Joakims mormor.

Jonna finner hopp i motgångar. Min farbror och Jockes farfar var gifta långt innan jag föddes, och jag har alltid tyckt att det är konstigt att vi inte fick reda på det tidigare. Men det här kanske inte är nyheterna du vill höra två veckor innan ditt bröllop, hehe”, säger Jonna på sin blogg.

Beredd att gifta om sig

Ett år efter sitt Söderköpingsbröllop 2016 skilde sig Joakim och Jonna Lundell. De har bott tillsammans som ett par ända sedan de gjorde slut, och i början av november köpte de till och med en vacker villa. Jonna meddelade nyheten om sitt och Joakims kommande andra äktenskap på sin blogg i början av december.

Joakim och Jonna Lundell, som tillsammans driver en av Sveriges populäraste YouTube-kanaler, knöt precis ihop säcken, och väntar sitt första barn, en flicka, i höst. Upp- och nedgångarna i Jockes och Jonnas rockiga romans finns här för din genomgång. Joakim Lundell, nu 32, och Jonna Lundell, nu 24, fick en stenig start på sitt förhållande.

Jonna Lundell Ung

Han blev känd som den skandaldrabbade provokatören Jockiboi efter att ha medverkat i “Kungarna av Tylösand” och pissdrickande videor lagt upp på YouTube. Han hade också en blogg där han diskuterade ämnen som onanering medan en humla surrade över hans meniga. Joakim ska också ha haft sex med och hängt många kvinnor.

Joakim undersökte de närvarande honorna. Joakim publicerade inte bara namn och bilder på kvinnor han aldrig träffat, utan han påstod sig också aldrig ha träffat många av dem. På samma sätt skapade Joakim ett inlägg om bloggaren Paulina “Paow” Danielsson där han hotade att våldta henne om hon vägrade ha sex med honom.

Bland annat Stoppa Pressarna påstod att Joakim 2013 laddade upp ett sexband där han hade sex med sin nuvarande fru Jonna. Jag hoppas att jag erbjöd er alla där ute lite porr på kvällen”, skrev Joakim efteråt på Facebook. Dessutom vet jag att min flickvän är attraktiv, men hon är fortfarande min ensamma 3>. Joakim svarade på sina fans oro över filmens distribution av skriver “Shit i det.” Joakims självbiografi “Monster” släpptes hösten 2017 och fördjupar sig djupare i hans drogmissbrukande skandalösa tonårstid. Joakim bestämde sig då för att delae sin egen berättelse om en orolig uppväxt.

Joakim kallade Jonna för en “blond hora”

Jonna och Joakim slog inte direkt till när de träffades för första gången. 2011 korsade de äntligen vägarna på en stor marknadsplats. Joakim attraherades direkt av Jonna, men hon avvisade honom med en kylig hand. Joakim envisades och fortsatte att korrespondera med henne på Facebook. Jonna var medveten om hans kommunikation men valde att ignorera honom.

Joakim reagerade med att kalla Jonna för en “blond hora” på sin blogg. Enligt Aftonbladet gick Jonna sedan till polisen och anklagade honom själv. Efter att polisen lade ner ärendet försonades Jocke och Jonna. Efter att ha utvecklat känslor för Joakim till en början svalnade Jonnas känslor så småningom. Under sin lässtund tillsammans diskuterade paret detta. Detta fortsatte ett tag, men paret gjorde till slut ett val. Joakim ryckte upp sitt liv och flyttade till Norrköping för att vara med Jonna.

Stjärnspäckade bröllop

Joakim och Jonna Lundell knöt ihop säcken på ett slott inte långt från Söderköping den 9 juli 2016. Ben Mitkus, Anty, Keela, Clara Henry och TheBentish var bara några av YouTube-kändisarna som stannade till där. Jockes och Jonnas förhållande slutar som en blixt. Jocke och Jonnas separation tillkännagavs den 7 augusti 2017 — nästan exakt ett år efter bröllopet.

Joakim, ögonen röda av gråt, förklarar valet i en Snapchat-video. Paret hävdade att extern press från fans och andra hade en betydande roll i deras beslut att skiljas. Deras beslut att separera i stället för att skilja sig har gjort deras beundrare förvirrade. Jocke och Jonna är tillbaka tillsammans som ett par efter en tid ifrån varandra.

Spenderar 8,7 miljoner svenska kronor på en herrgård. Paret, som tidigare har brutit upp och sedan försonats, gör nu ett livsförändrande och ekonomiskt kostsamt val. I november 2017 köper Jocke och Jonna ett genuint lyxhus i Norrköping som de omgående förstör. Det enorma hemmet på 523 kvadratmeter har 13 sovrum, samt flera badrum, en pool och ett stort staket. Detta för att förhindra att supportrar orsakar de nygifta någon onödig stress. Hemmet kostar Jocke och Jonna häftiga 8,7 miljoner kronor.

Indikerar en anslutning; de pekar på en sanning

Jonna Lundell meddelade sin relation med Joakim i december 2017. Under de två veckorna innan deras bröllop fick det lyckliga paret veta om en familjeanknytning. Jag kände ingenting när jag hörde det. Vi skulle gifta oss om två veckor, och nu visste jag inte om jag skulle skratta eller gråta. Jonna undrade högt på sin blogg, “Varför har ingen sagt något förut?!?” Lyckligtvis upptäckte man dock att de inte är släkt. Jonna berättade att hon och Joakim Lundell är avlägset släkt genom äktenskap på grund av att Jonnas farbror gifte sig med Joakim Lundells farfar. Oj!

Underlåtenhet att bli gravid naturligt

Jonna har kämpat med sin ofrivilliga barnlöshet länge. Jonna kan inte föda barn på grund av abnormiteter i hennes livmoderceller och sköldkörteln. Jonnas oförmåga att bli gravid tyngde paret tungt på grund av deras djupa önskan att bilda familj. Vi har hållit på i decennier, och varje gång vi försöker hamnar vi längre och djupare i depression.

Vi måste anstränga oss för att tänka positivt. Som Jonna uttryckte det i ett vlogg-inlägg samma år så rasar “hela vår värld” om vi inte kan skaffa familj. Jonna började äntligen ta det ägglossningsstimulerande läkemedlet Letrozol efter åratal av försök att hitta rätt läkare. I februari 2018 gjorde det förtjusta paret tillkännagivandet. Tydligen väntade Jonna barn.

Jonna Lundell Ung
Jonna Lundell Ung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!