Carina Bergfeldt Pojkvän

Carina Bergfeldt Pojkvän
Carina Bergfeldt Pojkvän

Carina Bergfeldt Pojkvän – En av Sveriges mest respekterade journalister, Carina Bergfeldt har mottagit ett flertal priser och utmärkelser för sitt arbete. Vi har också sett henne i “Carina Bergfeldts talkshow”, där hon tar emot fascinerande gäster och tänkvärda diskussioner. På onsdag kommer hon dock att byta växel och spela rollen som gäst i “Renées bridge”.

Carina Bergfeldt är välkänd inom sitt område som begåvad journalist och programledare.
Hon har arbetat på Aftonbladet, som korrespondent för USA, som programledare i SVT, och som programledare för P1:s sommarprat.

Multitasking-drottningen Carina Bergfeldt

Hon har blivit allmänt erkänd för sitt arbete inom journalistik och har mottagit flera prestigefyllda priser.
Hon har jobbat sig upp till att bli en av Sveriges mest respekterade journalister och ett känt namn där.
På senare tid har vi kunnat hänga med henne i SVT:s “Carina Bergfeldts talkshow”, där hon varit värd för en lång rad intressanta gäster och diskuterat ämnen från det himmelska till det jordiska.

Carina och hennes danska vän var ute och åt middag i Washington när deras danska kompis såg flera danskar vid ett närliggande bord. Jesper följde med när de satte sig ner med kompisens kompisar. Hon fortsätter med att säga att de pratade i en och en halv timme oavbrutet och att han var den mest attraktiva mannen hon någonsin sett.

Var involverad med någon

De slog till direkt, men kunde inte göra något vidare den kvällen eftersom Carina redan var inblandad med någon. Med tanke på att jag redan var engagerad i en annan person, avslutades samtalet med ett enkelt “farväl”. Allt inom mig ville säga ja när han skickade ett meddelande till mig och frågade om jag ville gå ut och dricka med honom. Tja, jag skrev bara: “Tyvärr kan jag inte, ha ett bra liv.” Då började jag gråta helt enkelt, berättar Carina i föreställningen lutad mot en lyktstolpe.

Carina insåg att detta var en indikator på att saker och ting mellan henne och hennes ex-älskare försämrades. Efter att hon äntligen berättat hur hon kände sig bröt de upp. Efter att ha funderat lite på det bestämde hon sig till slut för att följa sin intuition och sina känslor.

Jag satte mig på planet till Köpenhamn

Hon bestämde sig precis för att skicka ett meddelande till den käcka dansken och fråga om han fortfarande var intresserad av att träffas. Efter att ha väntat i åtta månader arbetade jag upp nerven att fråga: “Hej, åtta månader senare, vill du fortfarande ta med mig den drinken?” Svaret kom snabbt och snart satt Carina på ett flyg till Danmark för att äntligen träffa sin själsfrände.

Jag tog ett flyg till Danmark för att göra lite bokföring där. När jag kom till flygplatsen verkade han vänta på mig, och han bara tog tag i mig, lyfte upp mig och höll om mig. I nästa avsnitt fortsätter hon, “och då var det vi.”Carina Bergfeldt gifte sig med Jesper Zlck efter att ha blivit pladask förälskad i honom.
Så, vad är haken? De två träffades på “Renées brygga”, som det nu heter i SVT-profilen.

Carina Bergfeldt: “Allt i mig ville säga ja.” Det var ett mycket allvarligt första möte. Carina Bergfeldt, då 42 år gammal, och den danske författaren Jesper Zlck, då 44 år gammal, startade en konversation på en pub i Washington, DC, 2017 efter att en gemensam vän presenterat dem. Tv-profilen kallade honom “en kille som är det snyggaste jag sett i hela mitt liv” efter att de chattat i en och en halv timme. Det fanns dock en stor vägspärr.

Jag antar att man kan säga att jag hade en pojkvän, men det var inte seriöst. Enligt karaktärsbeskrivningen i “Renées bro” var det bara “farväl”. Sista droppen för Bergfeldt var när Zlck bad ut henne på en dejt strax efter. Jag ville acceptera erbjudandet med hela mitt väsen. Jag vet att jag inte borde säga det här, men jag sa helt enkelt att mitt liv är hopplöst. Efter det grät jag mina ögon mot en lyktstolpe och gick hem för att berätta för min dåvarande pojkvän allt som hade hänt.

Carina Bergfeldt gjorde slut på sitt förhållande. Åtta månader hade gått sedan splittringen innan hon hörde av sig till Jesper Zlck igen. Bergfeldt flög till Danmark, där de så småningom träffades. När jag äntligen kom dit han väntade, svepte han ner och tog upp mig i en björnfamning. Vi kom senare. Carina Bergfeldts mans sms. De var gifta och fick ett barn sex år senare, och nu bor de i Sverige.

På grund av sin historia av giftiga relationer med partners och sin egen pappa säger Carina Bergfeldt att hon har fått jobba hårt för att hålla denna frisk. Jag har väntat på slutet av varje förhållande. Jag meddelade Jesper direkt. Nu, när han och Carina Bergfeldt är separerade, skickar han samma lapp och försäkrar henne om sin odödliga kärlek och lovar att aldrig lämna henne. Bergfeldt konstaterar i “Renées bro” att dess betydelse har varit enorm och tillägger att den har gett honom modet att älska någon djupt.

Carina Bergfeldt, känd tv-värd, avslöjade nyligen att hon och hennes man, Jesper Zlck, inte skulle vilja bilda familj igen. Angående valet, “Jesper var väldigt tydlig”, tillägger Bergfeldt. När SVT-programledaren Carina Bergfeldt träffade Jesper Zlck när hon jobbade som korrespondent i USA var det omedelbar kemi om inte kärlek.

“Jag tittade på det här meddelandet och allt i mig, varenda fiber i min kropp, ville säga ja”, sa Bergfeldt efter att hon tackat nej till Zlcks inbjudan att gå ut och dricka trots hennes starka känslor för honom. Jag minns att jag stod bredvid en lyktstolpe och grät för att det kändes så fel att skicka den, säger hon till Femina.

“Jag gick hem och berättade nyheten för min dåvarande pojkvän att” han bad ut mig och jag ville säga ja, men jag är rädd att det är ett dåligt omen för oss. Vi fortsatte vårt förhållande i ytterligare tre eller fyra månader tills vi insåg det fungerade inte längre.

Att “vara ett barn”

De knöt ihop säcken 2019, och två år senare, på Alla hjärtans dag 2020, välkomnade de sitt första barn, Hamilton. Pojken var efterlängtad efter att paret upplevt fertilitetsproblem, men de vill inte utöka sin familj. Vi planerar inte att lägga till vår familj just nu. Bergfeldt sa till Aftonbladet, “Jesper var väldigt tydlig med att det bara kommer att bli ett barn.”

Zlck har två barn från ett tidigare förhållande, så Hamilton är inte utan syskon, och Bergfeldt skryter med att hon har ett “svart bälte i logistiken” eftersom hon och hennes familj åker fram och tillbaka mellan Sverige och Danmark för att hälsa på Hamiltons halvsyskon. Hon diskuterar inte sina “extra” barn eftersom hon vill skydda deras integritet, men hon säger: “Vi har en fantastisk och trevlig relation.” Hamiltons syskonkärlek och relation är likaså exceptionell.

Carina Bergfeldt är en erfaren journalist och programledare som inte drar sig för att diskutera sin egen personliga kamp. Nu beskriver SVT-profilen de extraordinära händelserna som ledde fram till hennes bröllop med den danske journalisten Jesper Zlck. För sex år sedan träffades de genom gemensamma bekanta på en bar i Washington. Journalisterna debatterade i över en och en halv timme och gnistor flög. Carina Bergfeldt gick på dejt, men de slutade snabbt i hjärtesorg.

Carina Bergfeldt Pojkvän

Den danska journalisten uttryckte intresse för att arrangera ett andra möte genom att skicka ett sött sms.
Presentatörens lycka vände sedan när hon var tvungen att erkänna att ämnet var av personligt intresse för henne. Jag ville acceptera erbjudandet med hela mitt väsen. Jag vet att jag inte borde säga det här, men jag sa helt enkelt att mitt liv är hopplöst. Efter det grät jag mina ögon mot en lyktstolpe och gick hem för att berätta för min dåvarande pojkvän allt som hade hänt.

Men Jesper och Carina började inte skriva sin berättelse tillsammans på väldigt länge. Efter åtta månader av läkning och introspektion återupptog presentatören kontakten med publiken. Carinas saga om solsken fortsätter. Till slut reste hon till Danmark, där hennes kärlek väntade på henne. Jesper väntade på mig och stod där tills jag kom, då ryckte han upp mig i ett björngrepp och bar iväg mig. Vi kom senare. Carina Bergfeldt, reflekterande över sina tidigare relationer, hävdar: “Med Jesper har det aldrig varit några konstigheter.”

Carina Bergfeldt, nu 42, träffade sin man, Jesper Zlck, då 43, när de båda var i förhållanden. Däremot bestämde hon sig för att stoppa kontakten med henne direkt och ta en drink med Jesper Zlck på grund av hennes intensiva känslor för dansken (som hon refererar till honom). Allt som har hänt sedan dess är gamla nyheter. De gifte sig och uppfostrar nu sin son Hamilton, som snart fyller två.

Vägen till föräldraskap var dock inte utan sina utmaningar. Äntligen tog naturen över efter en misslyckad IVF-insats! Den lilla föddes på smekmånaden och föddes på Alla hjärtans dag 2020, vilket gör den till en riktig “kärleksbaby”.

Carina Bergfeldt Pojkvän
Carina Bergfeldt Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!