Jonnie Irwin Sjuk

Jonnie Irwin Sjuk
Jonnie Irwin Sjuk

Jonnie Irwin Sjuk – Den berömda britten på TV Jonnie Irwin är känd för sin roll i bästsäljaren A Place in the Country för att hjälpa familjer att hitta deras idealiska brittiska bostäder på landsbygden. Allt förändrades för den 49-årige värden för två år sedan, när han fick diagnosen terminal cancer. Nu när han vet att hans tid är begränsad försöker han lämna sina barn med fina minnen av honom.

Jonnie Irwin, 49, är ett bekant ansikte för många tack vare hans gåtfulla brittiska TV-program A Place in the Country, där han hjälper par och familjer att hitta sina idealiska hus på den brittiska landsbygden. Han gjorde samma sak i A Place in the Sun, en annan bok om britter som flyttar till varmare klimat.

Men för två år sedan vändes Jonnies värld upp och ner av den hemska nyheten att han hade cancer. Läkarna gav honom en prognos på sex månader att leva under produktionen av A Place in the Sun. Innan han gav nyheterna till sina nära och kära kunde värden bara be om ursäkt.

Detta är barnens sista present

Problemet är att det har gått mer än ett halvår och han har hållit på med cancern i två år. Jonnie har tre barn: Rex, 3, och tvillingarna Rafa och Cormac, 2. Han är medveten om att han inte kommer att leva för att se dem bli vuxna. Men medan han fortfarande är där planerar han att spendera så mycket kvalitetstid som möjligt med sina nära och kära.

När han fyllde år i november bjöd han in sin fru till en helg i Paris så att de tillfälligt kunde glömma sjukdomen. Han dokumenterade resan på Instagram. Min fru har stått vid min sida i vått och torrt, så jag bestämde mig för att unna henne en helg i Paris. Jonnie tackade honom för hans stöd och skrev: “Vi kunde bara göra det här med hjälp av min familj, speciellt mina fantastiska systrar som släppte allt och körde till oss för att ta hand om barnen”. Värden försöker lämna så många goda minnen för sina barn som han kan innan han åker. Medan han är döende har han och hans fru bestämt sig för att inte meddela sina barn eftersom de är för unga för att förstå situationen.

Skämts med på grund av deras utseende

Folks reaktioner på hans förändrade utseende var utbredda innan han gick ut offentligt med sin sjukdom. Presentatören förklarade sin viktminskning och håravfall genom att säga att det var en naturlig följd av att han gick in i hans “småbarnsår”. De påstod att de brydde sig tillräckligt för att skriva det, men i verkligheten ville de bara sprida rykten om mig och min sjukdom. Jag blev ganska upprörd.

https://youtu.be/dg85AwWwo4Y
Jonnie Irwin Sjuk

Främlingar skickade meddelanden till mig och låtsades att de var oroliga för min hälsa, men deras ord gjorde mig ingen nytta. Det irriterade mig verkligen. Enligt vad han har hävdat var det mycket som en häxjakt. Tv-karaktärstudien Jonnie Irwin, 49, öppnade upp om sin kamp mot dödlig cancer.
Hans handledares svar verkade grymt.

Efter att Irwin avslöjade att han hade cancer, ska TV-nätverket ha avfärdat honom; ändå har nätverket angett försäkringsproblem som skäl till uppsägningen. Det gjorde verkligen ont, jag var ganska besviken, ska Jonnie Irwin ha berättat för The Sun. Brittiska “A place in the sun”-värden Jonnie Irwin avslöjade nyligen för oss att hans lungcancer hade spridit sig till hans hjärna, vilket gjorde hans tillstånd terminalt.

Irwin fick sex månader kvar att leva när han diagnostiserades första gången i augusti 2020. Cancers spridning har dock bromsats av stål, kemoterapi och andra mediciner. Han lever och mår bra och håller sig. På torsdagen gästade Irwin det brittiska morgonprogrammet “Good morning Britain”. Han diskuterar också reaktionen från sina TV-chefer när han blev sjuk i en intervju med tidningen The Sun.

Mitt kontrakt förnyades inte när jag informerade “A place in the sun” om min sjukdom, även om de betalade mig för resten av säsongen. De var färdiga och ville inte fortsätta. Det sved och det krossade min värld. Irwin, en trebarnspappa, hävdar att han blev chockad när han byttes ut bara två veckor in i jobbet trots att han arbetat där i 18 år.

TV-nätverket svarade att de, med tanke på programledarens hälso- och försäkringsstatus under covid-epidemin, inte kunde ta några chanser. Enligt The Sun är följande svar från Channel 4 och produktionsbolaget Freeform: Firman “försökte allt för att göra det möjligt för Jonnie att fortsätta filma utomlands under covid”, men de kunde inte ge honom tillräcklig försäkring.

Irwin insisterar på att han kunde fortsätta arbeta, dock utan internationella resor. Efter “En plats i solen” samarbetade han i BBC:s “Escape to the country” (känd i Sverige som “En plats p landet” på Viaplay). Effekterna av hans sjukdom har gjort Jonnie Irwin smal och svag. Han och hans fru Jess är stolta föräldrar till tre små barn: Rex, 3, och enäggstvillingarna Cormac och Rafa, 2.

Irwin säger till ITV:s “Good morning Britain” på torsdagen att han har för avsikt att uppmuntra andra att gå igenom en liknande upplevelse genom att vara uppriktig om sin sjukdom och kamp samtidigt som han strävar efter att upprätthålla ett fullständigt och tillfredsställande liv. På o i handen oroar han sig för att bli förbisedd. Om jag skulle gå bort i år är mina barn fortfarande för små för att ha några bestående minnen av mig.

Han säger till The Sun att de med största sannolikhet kommer att uppfostras av någon annan. Ett enda förödande uttalande kan förändra ditt liv på ett ögonblick. Jonnie Irwin var länge programledare för den populära serien “A place in the sun”, under vilken han hjälpte amerikanska familjer i deras sökande efter pensionärshus i varmare klimat. Men när han var mitt uppe i inspelningen fick han det mardrömslika beskedet. Utvecklingen var så snabb att medicinsk intervention var meningslös.

Nu tar Jonnie det bara dag för dag när han planerar att lämna sin familj för alltid. Även programledarens små barn, som ännu inte har kommit överens med sin fars förestående död, kommer att få en unik gåva av honom, berättade han nyligen för oss. Hela hans liv har ställts på huvudet.

Det har gått drygt två år sedan Jonnie Irwin fick det förödande beskedet att han hade cancer.
Beskedet kom samtidigt som “A place in the sun”, en film som har varit en stor hit bland tittare i England och Sverige, var mitt uppe i produktionen. Han avslöjade senare denna nyhet för tidningen Hello: “Inom en vecka efter inspelningen fick jag veta att jag hade sex månader kvar att leva.

“Jonnie och hans nära och kära har kämpat för att bearbeta tragedin sedan dess. Han var mållös när Jonnie förberedde sig för att sprida nyheten att han hade cancer till sina nära och kära. Det var ett stort bakslag. Jag hade inget annat val än att säga förlåt. Jag blev plågad av skam, sa han. Sedan han fick veta att han hade cancer, har värden gjort det till en prioritet att fullt ut uppskatta varje dag. Till exempel firade han sin första födelsedag med sin fru Jessica och deras tre barn i november förra året.

Paret tog en resa tillsammans och hade en underbar tid i Paris och resten av Frankrike.
När han var borta talade han till sin globala publik för att uttrycka tacksamhet för deras utgjutande av oro och tillgivenhet i kölvattnet av hans canceruppenbarelse. En extremt stressig vecka har passerat.

Alla dina vänliga ord och uppmuntran har bara sänkt mig. Du är ganska hjälpsam; Jag uppskattar det. Hur inspirerande det har varit kan jag inte låta bli att känna att vi pratar om något annat, tillade han. Min fru har stått vid min sida i vått och torrt, så jag bestämde mig för att unna henne en helg i Paris. Mina underbara systrar var tvungna att släppa allt och köra till oss för att ta hand om barnen, så att vi kunde åstadkomma detta. Vi två har det jättekul. Väldigt mycket uppskattat.

Ett enda förödande uttalande kan förändra ditt liv på ett ögonblick. Jonnie Irwin var länge programledare för den populära serien “A place in the sun”, under vilken han hjälpte amerikanska familjer i deras sökande efter pensionärshus i varmare klimat. Men när han var mitt uppe i inspelningen fick han det mardrömslika beskedet.

Smutsna riktade mot deras utseende

Men alla har inte samlat sig kring Jonnie sedan han avslöjade sin cancerdiagnos. Irwin avslöjade i en intervju nyligen med den brittiska tidningen The Sun att han har fått många nedsättande kommentarer angående hans fysiska utseende från ett litet antal tittare. Han dolde sin cancerdiagnos för alla i två år. Profilen beskrev dock hur många tittare blev allt mer medvetna om, och redo att påpeka, hur hans utseende hade förändrats över tiden.

Jonnie behöll sin optimism och optimistiska syn trots brev från människor som ville veta varför han såg så mycket smalare ut. Mina närmaste vänner och familj visste sanningen, men jag var livrädd för mitt jobb så jag berättade inte för någon annan. Jag förklarade för vänner och familj att att ha tvillingar i fyrtioårsåldern gör att man blir skallig. Tyvärr fortsatte “du ser inte bra ut”-kommentarer att dyka upp på Instagram. Han sa till webbplatsen, “Jag menar: Vem vill höra det?”

Jonnie Irwin Sjuk
Jonnie Irwin Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!