Julia Franzén Pojkvän

Julia Franzén Pojkvän
Julia Franzén Pojkvän

Julia Franzén Pojkvän – TV4:s Bachelorette 2021 medverkade 32-åriga Julia Franzén. Men hon hittade kärleken och bestämde sig för att lämna programmet. Men hennes drömmars prins väntade på henne där i USA; hon behövde inte resa till Grekland trots allt. Hon blev tillbaka tillsammans med sin ex-pojkvän Bingo Rimér, nu 47, efter att avsnittet spelades in, och de två har dejtat sedan dess.

Julia har redan anförtrott Hänt om hur lycklig hon är i sin relation med Bingo, och de två lägger rutinmässigt ut bedårande PDA-bilder på sig själva på sociala medier. Underbart, faktiskt. Vi kompletterar varandra och kompletterar vårt arbete så vackert. Hon sa efteråt att det är så enkelt med honom.

Till Julia Franzén angående de dolda spänningarna i deras förhållande

Trots den uppenbara passionen mellan dem erkände Julia att de har slagsmål som alla andra relationer. Men som det visade sig är Julias främsta klagomål med Bingo att han behandlar henne på samma sätt som han gjorde med sin ex-flickvän, 44-åriga Katrin Zytomierska. Anledningen till detta är att parets unika historia formar hur de reagerar på konflikter.

Min familj består av extremt milda människor som aldrig visar tecken på ilska. Och Bingo skapades av den ökända snåriga Katrin Zytomierska. Jag är väldigt känslig för tonfall, och han glömmer ibland att jag inte är Katrin Zytomierska, som Julia uttryckte det.

Bingovärdinnan, Julia, tar lite ledigt för att “slappna av från allt” och tar sig ut på en resa

Paret klarar sig överlag bra trots att de bråkar då och då. Efter att ha tillbringat en tid i Spanien har Julia och Bingo återvänt till sitt hemland Sverige. Men nu när de har bestämt sig för att spendera lite tid ifrån varandra har Bingo meddelat det i ett Instagram-inlägg. Han låter bli att Julia tar lite ledigt för att ladda batterierna genom att resa ensam. Han fortsätter med att förklara att Julia under de kommande tio dagarna skulle leva i full isolering i skogen. Julia planerar att fokusera på sin egen tillväxt vid denna tidpunkt.

Hon planerar att tillbringa 10 dagar ensam i skogen, långt från civilisationen. Att gräva djupt, umgås med psykologer och träna meditation. Bingo säger att han kommer att ta samma semester i början av nästa år och råder sin partner att gå själv. “Det här är riktigt häftigt. Den allra första resan på det nya året kommer att bli min. Ibland måste man gå ensam i livet.

Dessutom älskar jag att spendera tid på resa med Julia. Jag älskar tanken på att se världen med någon och skapa minnen som varar livet ut. När 31-åriga Julia Franzén dök upp i Robinson 2020 vann hon svenska folkets hjärtan. Hennes smittande uppmuntrande syn på livet och förtjusande karaktär hjälpte henne att hitta berömmelse, och vi var glada över att se henne återvända till tv-skärmarna i höstas. Hon skrev historia som landets första Bachelorette.

Våren 2016 dejtade Julia den berömda fotografen Bingo Rimér, 46, medan hon filmade The Bachelorette på den grekiska ön Rhodos. Paret bröt till slut för att de insåg att de hade olika livsmål. Julia ville slå sig ner och bilda familj, och Bingo var beredd att göra det. Men nu, i radioprogrammet P4 Extra, förklarar Julia att en del saker har förändrats… Följaktligen tror många att Bingo Rimér och Julia är tillsammans igen.

Många undrade i höstas om Julia och Bingo försonades och tillbringade tid tillsammans igen. Bingos oväntade ansiktsuttryck i barnfrågan, såväl som Julias framträdande på Bingos hemmagym, är båda detaljer som pekar på en försoning. Bingo avslöjade sina känslor för Julia när han dök upp i en podcast med Bathina Philipson som värd. På frågan om de hade en framtid tillsammans tog Bathina upp Franzén. Det är därför jag tror att hon besitter alla de egenskaperna, avslutade Bingo.

Bingo har i en Q&A på Instagram uppgett att han är intresserad av att utöka sin familj. Han delade också med oss av sin önskan att få tvillingar som Julia gör – en flicka och en pojke. Bingo Rimér och Julia Franzén är ett föremål, vilket bekräftades av Franzén. Och i P4 Extra med Titti Schultz bekräftar hon det som många har misstänkt: att Bingo och Julia är tillbaka tillsammans i ett romantiskt förhållande.

Du har hävdat att många av dina fans kan lista ut vem det är du träffar; Det har jag kunnat, säger Titti i radioprogrammet. Julia frågar sarkastiskt: “Jaha, vem gissar du då?” Sedan, som Titti observerar, verkar det som att du och den attraktiva Bingo Rimér har försonats. Efter att ha sökt efter kärleken i Sverige offentligt har Julia Franzén sagt till sin vän Hänt att hon föredrar att hålla sitt romantiska liv privat.

Bekräftelsen är dock nu oundviklig. Ja, vi… Han är helt i linje med “shit, this is what I want” uppenbarelse jag hade. Han var så beslutsam att det tog honom ett helt kalenderår att komma på saker och ting. Det enda han inte ville ha var ytterligare barn och en öppen släktombord. Titti kommenterar, “Det faktum att du fortfarande säger nu att det är du och Bingo är verkligen underbart Julia,” och Julia håller med och säger: “Okej vänta nu, nu har jag kysst 20 grodor till och på något sätt dök inte prinsen upp. ” Ja! Det är som om vi var gjorda för varandra.

The Future Bachelorette: 2021 Bingo Rimér, som Julia Franzén har haft ett tidigare förhållande med, är hennes livs nya kärlek. Det blev inget lyckligt slut för Bachelorette 2021-deltagaren Julia Franzén. Hon förklarar dock i P4 Extra med Titti Schultz att upplevelsen i slutändan ledde henne till det hon sökte hos en romantisk partner.

Julia Franzén Pojkvän

Det visade sig att stabilitet inte var vad Franzén letade efter hos en make innan programmet: “Jesper, som jag valde, var extremt [säker och stadig]. Det saknades ändå något, och jag visste att det berodde på att jag behövde någon som var mer lik mig själv. Någon som tvingar mig att vidga mina vyer och överväga nya perspektiv. Och jag tror att jag äntligen har upptäckt det.

Bingo Rimér är där jag äntligen landade

Franzén bekräftar senare i programmet att Schultz hade rätt när hon frågade om hon kunde förutsäga vem hon dejtat nyligen. Han har haft ett helt år på sig att komma på vad han vill ha ut av livet. Franzén förklarar att han var så inställd på sitt sätt att “han nästan ville ha ett öppet förhållande och han ville inte ha fler barn.”

Sammankomst hösten 2020

Bingo Rimér och Julia Franzén började dejta hösten 2020, men deras förhållande varade bara en kort tid. Franzén tog upp uppbrottet i en Instagram Q&A tidigt 2021: Bingo är en fantastisk människa och förblir min vän, men han och jag delar helt enkelt inte samma mål i livet eller förväntningar från ett romantiskt partnerskap.

Hon tillade senare att hon hade menat “öppet förhållande” med “öppet”. Hon sa att hon och Rimér aldrig hade ett förhållande till att börja med, så det fanns inget att bryta upp. Julia Franzén och Bingo Rimér hoppas kunna bilda familj någon gång. Men nu avslöjar Julia den förödande nyheten hon just fått. Jag svarade inte direkt, men när vi väl pratat klart blev jag chockad, förklarar Julia.

Sedan november 2020 har 32-åriga Julia Franzén dejtat 47-åriga Bingo Rimér. De gjorde slut för en liten stund, men försonades så småningom och blev ett par igen. Bingo har varit förälder tre gånger om. Med sin före detta flickvän Erika Heizinger fick han Nova, nu 19 år gammal. Ringo, nu 13, och Rambo, nu 10, är sönerna han fick med ex-frun Katrin Zytomierska, 45.

Vad barnen gör med Julia Franzén och Bingo Rimér

Julia har varit mycket högljudd om sin önskan att bilda familj med sin partner, Bingo, och hon avslöjade ännu mer av sina tankar under en frågestund på Instagram i somras. Att Julia skrev “Jag känner mig faktiskt väldigt redo för barn snart”, har Familjeliv rapporterat om.

Gråter efter negativt graviditetstest: Julia Franzén

Julia skriver att hon tog ett graviditetstest bara “för skojs skull” på Instagram. Enligt Julia gjorde hon provet främst av försiktighetsskäl. Hon kollade så att det var okej att vänta lite med barnen.
Julia förutsåg dock inte innehållet i telegrammet hon fick. Hon fick ett ryck. Julia, som nu snyftar okontrollerat, avslöjar nyheten för sina följare.

Julia Franzén Pojkvän
Julia Franzén Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!