Kammi Pojkvän

Kammi Pojkvän
Kammi Pojkvän

Kammi Pojkvän – Kammi har varit YouTuber i över fem år. Hon har danska anor. Ett bra, lågmält alternativ för bakgrundslyssning på YouTube. Hon har precis anammat livsstilsvalet att förvandla en skåpbil eller buss till ett hem. Hon och hennes ex-pojkvän Nicholai separerade runt det nya året 2020/21.

Hon ska ha stöttat sin nya pojkvän, som har anklagats för många våldtäkter, vilket har lett till utbredda spekulationer om att hon träffar honom. Du kan hitta spekulationerna som diskuteras i den svenska YouTuberns senaste inläggs kommentarsektion. (För att undvika att gå utanför ämnet, leta efter “Kammi”).

Hon följer honom tydligen på Instagram (inte svårt att hitta eftersom hon inte följer många), men hon har inte avslöjat vem han är. Hans profil är dock privat. Nästa fredag är vi värdar för Kammi Rosenskjold. Vi pratar om motivationen som dök upp efter partnerns dom, jaktskandalen och varför Kammi tackade nej till att dyka upp på Sorry podcastmixer på Avichii Arena till förmån för att synas på Gott Snack.

Tora är i desperat behov av Tjejnytt och evenemangsrykten. August kommer att göra en översyn av sjukvården, medan Jessika Gedin beskriver de värsta typerna av relationer. Tolstoj fördjupar sig i författarens traumatiska bakgrund. Vi pratar med Kammis pojkvän efteråt. Kammi, Vänersborgare född den 4 augusti 1997, bor idag på Bangatan 16.

Den 28 maj 2021 flyttade hon in i sin nuvarande lägenhet. Hon och Gabriel har gjort detta till sitt hem. Kammi har ingen speciell önskvärdhet. Hittills denna månad har vi gjort 17 tillkännagivanden om henne. Kammi är engagerad i samhället genom den eller de organisationer i vars styrelse hon sitter.

Hon bor i en lägenhet med ett gemensamt trapphus som delas av 14 andra personer. Två andra personer som nu bor i byggnaden flyttade samma år som Kammi gjorde. I detta sammanhang bor de flesta som söker Kammi i Stockholm. Kammi Husum Rosenskjold har haft en YouTube-kanal i 20 år.

Kammi Pojkvän

Hon föddes den 4 augusti 1997 i Danmark och är för närvarande bosatt i förorten Landvetter, inte långt från Göteborg. Kammis pappa och två av hennes bröder är fortfarande baserade i Danmark efter att hon tillbringat några år där. Populariteten för Kammis YouTube-kanal har skjutit i höjden sedan hon först började ladda upp videos där vid 16 års ålder.

Kammi har nu över 193 000 prenumeranter på YouTube och över 192 000 följare på Instagram (där hon går i handtaget @danskhelvetet). Kammis Instagram är full av selfies, resefoton och videor av hennes poledance-rutiner. Kammi förklarade för Göteborgsposten vad hon tycker har bidragit till hennes framgång.

Jag är rak, rättfram och transparent. Och Kammi berättade för mig då att många tycker att jag redigerar filmerna ordentligt eftersom de är kräsna och slutar titta om de inte är det. Vid 18 års ålder fick Kammi YouTube-loggan tatuerad på armen och hon blev snabbt en YouTube-sensation med sina personliga och roliga videos.

Kammi, som har bläck som täcker större delen av hennes kropp, är övertygad om att hon inte kommer att ångra smärtan. Helt till min belåtenhet. Även om min åsikt förändras i framtiden är YouTube redan en betydande del av min existens. Till Härryda-Posten säger “Det har gett mig så mycket” uttrycker Kammi sin tacksamhet för publiceringen.

Kammi Rosenskoljd, hur lång är du?

Kammi har en höjd på 172 cm. Nicholai “Nico” von Benzon Hollesen, artist och 22 år gammal, är Kammis dejt. Nyligen delade paret ett Alla hjärtans dag-firande. Dessförinnan dejtade hon en man som hette Dennis.

Vem är Kammis mamma, om någon vet?

Anja, Kammis 46-åriga mamma, är också en YouTube-stjärna. Anjas videor har en mängd olika innehåll, från matlagningskurser till praktiska skämt, och hon har nästan 110 000 prenumeranter. Till exempel övertygade hon nyligen Kammi om att någon hade stulit Kammis helt nya BMW.

Hon lade upp en video där hon bland annat diskuterade det sexuella övergrepp hon utsattes för som ung, och det blev viralt. Det fanns inte en enda negativ kommentar. Jag kanske gjorde något bra. Jag hoppas verkligen det, för jag är ett levande bevis på att en dålig uppväxt inte behöver vara ett hinder för en framgångsrik vuxen ålder. Anja försäkrade Allas att han kunde ändra status quo.

Vad är Kammis inkomstkälla?

Kammis vlogg, annonser och reklamfilmer är hur hon tjänar pengar, enligt hennes intervju med Härryda-Posten. Kammi spelade in en film sommaren 2016 där hon och Therese Lindgren bytte garderob. Efter att ha hjälpt sin dotter med hennes YouTube-channel på semestern fann 45-åriga Anja Rosenskjold sig fast i videobloggande.

I dag har Härrydabons kanal över hundra tusen prenumeranter och hon nominerades nyligen till Guldtuben, ett branschpris. En hel del kakor nämns. Dessutom bullar. Dessutom söta godsaker. Ungefär en gång i veckan laddar Anja Rosenskjold upp nytt innehåll till sin videoblogg eller vlogg online, inklusive nya matlagningsdemonstrationer och recept. Enligt Anja Rosenskjold finns det något för alla, och processen att göra sitt eget innehåll är njutbart eftersom det låter en utöva sin fantasi.

Jag fastnade när jag försökte hjälpa dottern

Kammi Rosenskjold, vars dotter började det hela och nu har 180 000 prenumeranter och en månadslön från vloggfirman Splay, planerade en resa. Medan hon var borta klev mamma Anja in för att hålla igång showen. Jag och mina vänner lade upp filmer som var otroligt dåligt redigerade och producerade, men vi fick många visningar under dessa två veckor, minns hon.

Allt eftersom tiden gick uppmuntrade Kammi Anja att lansera en egen kanal. Färdigt sagt. Hon har haft en bakinriktad YouTube-kanal i cirka två år. Ibland lägger hon dock upp videor med en ljusare ton. Hon testar nya saker, som dejtingappar, tv-spel, sjunger med sin dotter och spelar spratt. Jag har nog blivit lite modigare ju äldre jag blivit, svarar hon med ett skratt.

När hon först delade sina videor online fick hon dock mer negativ feedback än positiv feedback. Några av Anjas vänner varnade henne för att starta en videoblogg och sa att det skulle vara för personligt. De ifrågasatte om jag hade en medelålderskris eller inte. Hon hävdar att både positiva och negativa argument framfördes.

Enkelt uttryckt är 45-åringar som har egna YouTube-kanaler en sällsynthet. De allra flesta är under tjugo år. De är blinda för sådana distinktioner som ålder, kön, ras och sexuell läggning. De har en anmärkningsvärd förmåga till uppriktighet. Min ålder är aldrig verifierad. Men den stora majoriteten av feedbacken hon får på sina videor är positiv och stödjande.

De äldre demografiska stämmer in för att de ser sig själva på skärmen. Hon sa att den yngre tycker om att se sin mamma baka eftersom det är “mysigt”. Närheten till vår familj har utan tvekan bidragit till dess framgång. Såvitt jag vet är det extremt sällsynt. Varanns videor visar oss ofta. Anja Rosenskjold är nu en välkänd figur med över hundra tusen följare på nätet.

Dessutom har hon nominerats till Guldtubens industripris, som ges årligen till framstående YouTube-filmskapare i Norge sedan 2014. En video som hon spelade in när hon gjorde ett praktiskt spratt på sin dotter Kammi genom att måla hennes rum rosa när hon var utomlands har gett henne en nominering för årets bästa video.

Artikeln innehåller videoutdrag som du kan titta på. Det avgörs på Stockholms Guldtubengal på lördag. Men hon tror inte att hon har chans att vinna den här gången. Trots att jag tävlar mot mycket större YouTubers anser jag att matchen är vunnen. Anja Rosenskjold hävdar att den största belöningen hon fick var att se hur stolta hennes barn växte.

Kammi Pojkvän
Kammi Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!