Karolina Widerström Gravid

Karolina Widerström Gravid
Karolina Widerström Gravid

Karolina Widerström Gravid – Karolina Widerström, i Mix Megapol-profilen, tillkännager sin förlovning med låten “Gravity” av “Ensemble” Det här blir Karolina Widerström, 35, första barn. För att citera henne från “Gry Forssell med vänner”: “Jag känner att det är svårt att behålla den här hemtrevliga atmosfären.” Torsdagens avsnitt av “Gry Forssell med vänner” på Mix Megapol innehöll radioprogramledaren Karolina Widerströms graviditetsbesked.

Det har varit en eon sedan dess, verkar det som. Enligt mig är det svårt att hålla lugnet och ro här. Viljan att avslöja består. Vi har trots allt ett ansvar gentemot våra dagliga tittare att förse dem med relevant innehåll. I studion gratulerar hennes medarbetare Jacob qvist och Gry Forssell.

För att uttrycka det på svenska, det är lustigt. Grattis. Speciellt, vad är dina tankar om detta? Hur känner du om det när du säger det? Forssell hävdar en. Det är i det fria, så du kan få några roliga blickar om du säger det. Ändå är det en stor affär att ha ett ställe att kalla ditt eget, och det ser verkligen underbart ut just nu.

En ankomst i mars är planerad

Karolina Widerström på Aftonbladet rapporterar att ankomsten av bison är planerad till månadsskiftet. Det är jättekul och ett spännande äventyr. Kommentarsektionen i hennes profil är fylld med gratulationsmeddelanden från andra framstående Instagram-användare. Uppskattningsbrev från Peg Parnevik.

“Åh!! Programmets regissör Malin Stenbäck kvitterar med “GRATTIS!” Karolina Widerström, som är med i Mix Megapol-profilen, födde nyligen i luften under ett liveavsnitt av “Gry Forssell med vänner.” Karolina Widerström, en radiogisslan som är 35 år, väntar just nu sitt första barn.I torsdagens avsnitt av “Gry Forssell med vänner” på Mix Megapol delade hon med sig av den goda nyheten.

Karolina Widerström Gravid

I vad som känns som en evighet har jag kämpat för att behålla denna sinnesfrid. Viljan att avslöja består. Vi har trots allt ett ansvar gentemot våra dagliga tittare att förse dem med relevant innehåll. Karolina säger hela tiden, “Jag skulle vilja säga till er alla kära, kära lyssnare att det är på grund av detta som jag ska skaffa barn.”

Två av Karolinas medarbetare på radiostationen, Jacob qvist (52) och Gry Forssell (50), var bland de första att gratulera. För att uttrycka det på svenska: det är humoristiskt. Grattis. Speciellt, vad är dina tankar om detta? Hur känner du om det när du säger det? Chopper kontra kvarn.

Det är i det fria, så det låter kanske konstigt att säga. Ändå är det en stor affär att ha ett ställe att kalla ditt eget, och det ser verkligen underbart ut just nu. Enligt Karolina, “Folk gillar det inte alls.” Budgetberäkningarna för mars Den blivande mamman avslöjade enligt uppgift sitt förfallodatum den 31 mars för Aftonbladet.

Det är jättekul och ett spännande äventyr. Hon sa nyligen till pressen, “Just nu går jag till toppen och jag ser så mycket fram emot det. I helgen kommer Karolina Widerström att heja på det svenska damlandslaget i längdskidåkning i världscupen.

Min kollega Jonas och jag lämnar kontoret runt 12:00 och börjar vår vandring in i staden. Vi har en så bra vänskap att jag tänker åka till stan även om det är en dålig idé för mig. Vi säger alla hej till varandra idag, och jag är på väg tillbaka mot det sydöstra hörnet av staden. Tyvärr har jag bara råd att köpa ost och färska blommor till min kvällsostbricka. slutligen slingrar jag mig alltid in i Brandstationen, en märklig butik där jag alltid upptäcker något nytt.

Richard och jag råkade korsa vägar på Folkbaren. Vi kommer inte att äta ute eftersom det inte blir så sent. Vi tog fram glassen och kexen från min senaste resa och skålade på dem med en drink rött vin medan Richard spelade en låt som ingen av oss kände till. Följande dag går vi till P:s salong och använder appen medan vi kramar varandra så hårt vi kan i soffan där. Allt fungerar bra nu när vi har skrivit in rätt information i våra telefoner.

Eftersom jag också är en av Gry Forsells showrunners, brukar mina kompisar på Mix Megapol hålla mig uppe en ogudaktig timme efter konserten så att vi kan se en film, men när filmen är halvvägs har jag övertygat själv att det är dags att sova. Min tendens att sova ut på lördagsmorgnar utgör en risk på kontoret. Det är smart att ge dig själv några extra minuters sömn varje morgon. Helgmorgnarna är inte kompletta utan rostat bröd, och sömnlöshet får mig att fundera på en karriär inom tiggare.

Jag och mina tre systrar kunde boka en plats på Café Nizza för i eftermiddag. Vanligtvis väntar jag till sista minuten med att boka, men eftersom två av mina systrar skulle besöka från olika delar av Sverige i helgen såg jag till att planera i förväg. Fantastisk agnolotti med ricotta och pinjenötter.

Stadsteatern, där vi vill se musikalen Always Always, är vår nästa destination, så vi kommer att vara här ett tag till. Musikalens partitur, komponerad av Veronica Maggio och Oskar Linnros, är fantastisk. Eftersom jag är den bullriga typen som jag är, måste jag tygla min naturliga tendens att börja skratta hjärtligt varje gång mina favoritlåtar spelas. Efter det kommer en god vän till mig för att sova hos mig, klädd i gammaldags jammies.

Den tidiga uppgången är allt vanligare, även på söndagar. Jag har börjat titta på Women’s Ski Cross World Cup till frukost. Jag och min bror Richard kör mitt lilla fordon, Polly, till flygplatsen för att hämta min syster och sedan kör vi alla till Fruängen där det finns en fantastisk secondhand-butik. Jag tycker om att ta hem en tavla som tilltalar mig särskilt.

På söndagskvällarna njuter vi av en hemmagjord lasagne medan vi tittar på Events on Water i soffan. Jag och mina kollegor har precis kommit hem från vår veckovisa måndagsförmiddagsturné i Sverige kl 0600, och det är dags för sängen. Karolina Olivia Widerström var en exceptionellt säregen dam. Hon kom till världen den 10 december 1856 i Helsingborg.

I syfte att få Lina (som hon kallades) att synas på ett fotografi av sin yngre syster Karolina sittande i en soffa, flyttade Linas familj till Stockholm när hon fyllde sexton. Lina, då 13 år, kontaktade fotografen på egen vilja. Den unga Lina kunde gå i sin fars fotspår och själv bli gymnastiktränare; hon köpte ett porträtt med sina egna inkomster och gav dem till jul.

Hon började sin gymnastikutbildning vid det prestigefyllda Centralinstitutet. Men det var alltid hennes pappas hopp för henne. Hon strävade efter att en dag bli en kvinnlig läkare inom det medicinska området. Karolina Widerström, som tonåring, modellerade för en svensk tabloid. Detta motiverade henne att komma igång med sin utbildning och göra antagningsprov.

I numret av Social publicerad 1907, är hon profilerad: Trots febern i februari fortsätter hon att studera konsekvent och noggrant. Eftersom hon har en tendens att fördjupa sig i ämnen rekommenderar många sympatiska pedagoger att hon “fastnar” eller “snapar” sina studier för att kunna ta till sig materialet fullt ut.

För att bättre kunna hjälpa sina gymnastikelever arbetade Lina även som tränare. På college läste hon glupskt och gick på både Uppsala universitet och Stockholms berömda Karolinska Institutet för att studera medicin.

Reformerande klädsel

Som ung blev Karolina Widerström engagerad i Svenska Klänningsreformförbundet för att arbeta för att avskaffa restriktiva kläder för kvinnor. 1888, 31 år gammal, tog Karolina Widerström en läkarexamen i Sverige, vilket gjorde henne till landets första kvinnliga läkare. Charlotte Yhlen, svensk medborgare, gick hem efter 15 års läkarutbildning i USA utan jobb. Även efter att Karolina Widerström etablerat sig som en framstående läkare i Sverige förbjöds kvinnor fortfarande att söka hennes vård.

Som ett resultat, 1889, startade hon sin egen gynekologiska och kvinnomedicinska praktik. Hon började operera från en klinik som hon öppnade 1893. På grund av den höga efterfrågan från kvinnliga patienter blev doktor Karolina Widerström snabbt överansträngd. I 1889 års anteckning i sin dagbok diskuterade Dagny utvecklingen av sin trädgård. De väntade tålmodigt i det rymliga och fläckfria vänterummet medan det öste utanför. Det verkar som att det alltid finns flera individer på en soffa. Om väntrummet är fullt, ställ dig bakom trummorna; om du inte kan hitta ett beat där, samlas runt luckan.

1889 hjälpte Karolina Widerström till att skapa en sjuks läkar- och hälsovårdsguide. Webbplatsen konverterar “feminin hygien” till “femininity” på tyska. Hon lade till bilder av ett könsorgan till berättelsen, vilket fick henne lite uppmärksamhet. Karolina Widerström är en stark anhängare av obligatorisk klassrumsundervisning om sexualitet.

Karolina Widerström Gravid
Karolina Widerström Gravid

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!