Danny Saucedo Pappa

Danny Saucedo Pappa
Danny Saucedo Pappa

Danny Saucedo Pappa – Den efterlängtade ankomsten av Danny Saucedos son har meddelats av hans flickvän, Anna Eriksson. Här är artistens första glimt av bebisens glädje. Ett barn har fötts till Danny Saucedo och hans sambo Anna Eriksson. Artisten konstaterar den enorma glädjen i ett Instagram-inlägg.

Runt om i världen finns det alldeles för många tunga och utmanande händelser. Jag försöker hitta min väg runt den här problematiska planeten medan jag vistas i min nuvarande bubbla. Just nu lär jag mig så mycket om uppskattning och perspektiv. Det gör mig glad att vara pappa till en stark och frisk liten pojke, och jag ser fram emot att få vägleda och vägleda honom genom alla stadier av hans liv.

Vilken tur vi är ute efter! Han kommer att ha så mycket nöje att gå på promenader från och med nu; vi gick på hans första idag. Danny skriver “God jul”, följt av ett rödfärgat hjärta, i inlägget. Nyheten om Danny Saucedos bebisglädje har föranlett en ström av gratulationer. Det har varit ett överväldigande flöde av gratulationer, även om nyheterna precis har varit tillgängliga för allmänheten i drygt en halvtimme när detta skrivs.

Sanna Nielsen, konstnär, är bland dem. Hon skriver “Stort grattis” och lägger sedan till tre röda hjärtan. “Många grattis kramar, övertygad om att du kommer att bli en fantastisk pappa”, skriver en annan följare, som också är säker på att Danny skulle bli en utmärkt förälder. Det lyckliga paret kunde äntligen meddela sitt graviditetsmeddelande i somras. Det var med orden “baby bakin'” som det lyckliga paret delade sin glädje.

Inklusive ett foto på Anna som stoltserar med sin växande babybula. Sedan han var tjugo år gammal har Danny velat bilda en egen familj. Han fick precis reda på att hans flickvän väntar en son. Hans tankar och känslor angående faderskap har redan delats till Hänt. Min ursprungliga tanke var att uttrycka misstro, men nu inser jag hur förväntat och sant det verkar. Att bli pappa har varit mitt livslånga mål, och jag är äntligen redo att ta steget. Då sa Danny att det skulle vara fruktansvärt och magnifikt på en gång.

Danny Saucedo Pappa

Danny Saucedo angående sonens identitet

Vid den tidpunkten hade de blivande föräldrarna också gjort klart för sin sons ankomst.
Danny anmärkte: “Det känns lika kraftfullt, han dämpar nog ner här när som helst, tror jag.”

Har du ett namn i åtanke?

Det finns många potentiella namn, men vi är ännu osäkra på slutprodukten. Det första barnet till Danny Saucedo har kommit. På Instagram uttrycker artisten enorm glädje. “Lycklig att vara pappa till en frisk och stark liten pojke” . Lycka till 37-åriga Danny Saucedo och 27-åriga Anna Eriksson! Artisten tillkännagav sitt första barn och gick till Instagram för att dela den glada nyheten.

Det är en välsignelse att vara förälder till en robust och frisk liten pojke, och jag ser ivrigt fram emot varje steg i att vägleda och vägleda honom genom livet. “Fan, vi ska ha så kul!” Saucedo skriver. På eftermiddagen juldagen avbildas konstnären här utanför med en barnvagn. “Idag gick vi på hans första promenad och det kommer bara att bli roligare från och med nu” .

“Tacksamhet i detta ögonblick”

Saucedo uttrycker sin tacksamhet när han diskuterar babybubblan. Runt om i världen finns det alldeles för många tunga och utmanande händelser. Jag försöker hitta min väg runt den här problematiska planeten medan jag vistas i min nuvarande bubbla. Han uttrycker sin tacksamhet och en nyvunnen känsla av perspektiv i sitt författarskap. Danny Saucedo och Anna Eriksson delade med sig av den glada nyheten att de väntade barn i augusti.

“Nu börjar livet” är en hälsning

Många människor uttrycker sina gratulationer i kommentarsfältet. “Grattis, nästa kapitel börjar”, rapporterar Richard Herrey. “Mycket grattis”, skriver konstnären Sanna Nielsen. Uppmärksammade personer som Martin Björk, Sabina Ddumba, Viktor Frisk och Niklas Strömstedt har också skickat sina lyckönskningar. Det första barnet till Danny Saucedo har kommit.

Strävan efter att skaffa familj

Att bli pappa har länge varit Danny Saucedos livslånga mål. Han hade tidigare sagt till Aftonbladet att han höll på att sluka sin drink när beskedet om graviditeten kom. Att vara pappa har alltid varit min första prioritet. Därför är jag redo och glad. Varje gång jag går igenom min dag, dyker tankar på det upp i mitt huvud. Faktum är att han nämnde att det under hela sommaren upptar majoriteten av hans “headspace” för tillfället.

Sedan 2019 har “Mello”-sångerskan och modellen Anna Eriksson varit i ett förhållande. De meddelade att de skulle få barn i sommar. Danny Saucedo söks för ett uttalande av Aftonbladet. Danny Saucedo, som är 37 år, har precis blivit förälder. Musikern lägger upp ett hjärtligt meddelande på Instagram och uttrycker sin lycka över att bli pappa till ett friskt manligt barn. Stackars liten!

Anna Eriksson, en 27-årig modell, är mamma till Danny Saucedos första child. Det var en ung pojke som var inblandad. Konstnären diskuterar parets nya ankomst i en Instagram-video som sticker ut bara lite, som visar Saucedo stå med en hand på ett barnvagnshandtag och en i luften.

Det är en välsignelse att vara förälder till en robust och frisk liten pojke, och jag ser ivrigt fram emot varje steg i att vägleda och vägleda honom genom livet. Vilken tur vi är ute efter! Han skriver, “Idag gick vi på hans första promenad och det kommer bara bli roligare från och med nu.” En video av deras promenad ingår.

Anna Eriksson och Danny Saucedo har dejtat sedan de träffades hösten 2019 genom gemensamma vänner. Det lyckliga paret meddelade att de väntade sitt första barn tillsammans i början av augusti. Niclas Strömstedt, Sanna Nielsen, Viktor Frisk, och Anna Brolin är bland dem som har gratulerat i kommentarsfältet.

Även om han fortfarande har några år kvar innan han fyller 40, kommer Danny Saucedo, en av Sveriges mest kända artister, inom kort att fira 20 år i rampljuset. Efter att hans Idol-framträdande 2006 kastade honom till stjärnstatus, fortsatte han med en lång och fruktbar karriär i musikbranschen.

Förutom sina framträdanden i Så mycket bättre och pubspelningar har Danny Saucedo tävlat i Melodifestivalen fyra gånger: en gång som medlem i pojkgruppen EMD och igen 2011, 2012 och 2021 som soloartist. Nu framför han sin hit “Happy that you found me” i Melodifestivalen 2024.

Danny Saucedos glädje i hans förhållande och faderskap

Inte bara fungerar Danny Saucedos jobb bra, han har också slagit sig ner för att bli en kär pappa. När musikern blev pappa för första gången till en ung son på juldagen 2023 meddelade musikern nyheten på Instagram. Det är en välsignelse att vara förälder till en robust och frisk liten pojke, och jag ser ivrigt fram emot varje steg i att vägleda och vägleda honom genom livet.

Vilken tur vi är ute efter! Att ta med honom på sin första promenad idag var bara början på hur roligt de kommer att ha, kommenterade Danny Saucedo med ett foto på sig själv som håller i vagnen. Danny Saucedo har valt att inte offentliggöra sin sons identitet.

Kan du berätta vem som dejtar Danny?

2019 började Danny Saucedo dejta Anna Eriksson. Den 28-åriga bildmodellen heter Anna Eriksson. Hon har arbetat med Gina Tricot, en klädkedja, och är knuten till modellbyråerna Wilhelmina och Stockholmsgruppen. Kristian Luuk tog upp sitt förhållande med ex-flickvännen Carina Berg… Sångaren har pratat om hur han och Anna Eriksson träffades, men de diskuterar inte så mycket om sina liv tillsammans i sociala medier eller i tv-program.

Det är troligt att vi korsade vägar på grund av våra gemensamma vänner. Hon var någon jag träffade i år. När Danny Saucedo och hans flickvän först började dejta 2019, sprudlade han om hur smart och trevlig hon är. Grattis å Molly Sandéns vägnar! Eriksson poserar utomhus på ett soligt Instagramfoto med sin växande babybula. Saucedo skriver “baby bakin'” i inlägget. Flera välkända Danny-kollegor har uttryckt sina gratulationer till hans kommande föräldraskap i kommentarsfältet: “JAAAAAAA GRATTIS!!!” är skriven av Måns Zelmerlöw.

Med ett “GRATTIS till miraklet”, skriver Nanne Grönvall. Bland annat Saucedos ex-flickvän Molly Sandén, som nyligen välkomnade en bebis med sin partner David Larsson, har inlägget fått några kommentarer: “GRATTIS”, följt av tre hjärtemojis. Den gångna sommaren meddelade den 37-årige musikern Danny Saucedo och hans fästmö Anna Eriksson sin graviditet. Danny tillkännager parets nya son på juldagen! Runt om i världen finns det alldeles för många tunga och utmanande händelser.

Jag försöker hitta min väg runt den här problematiska planeten medan jag vistas i min nuvarande bubbla. Konstnären uttrycker sin djupa uppskattning och tacksamhet i ett nyligen inlägg på Instagram och lägger till: “Jag har turen att vara pappa till en frisk och stark liten kille och ser fram emot alla faser av att vara en mentor och guide i hans liv.” Han fortsätter med att säga att han är tacksam för det enorma perspektiv och styrka hans son ger. Vilken tur vi är ute efter! Han kommer att ha mycket roligare framöver efter dagens invigningsvandring.

Danny Saucedo Pappa
Danny Saucedo Pappa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!