Karolina Widerström Pojkvän

Karolina Widerström Pojkvän
Karolina Widerström Pojkvän

Karolina Widerström Pojkvän – Profil för Megapol mix En 35-årig kvinna som heter Karolina Widerström väntar barn. De goda nyheterna sändes av programledaren på radio. Enligt henne är “Gry Forssell med vänner” där hon uttrycker sin oro över att hålla hemligheten. Profil på radion “Gry Forssell med vänner” sänds på Mix Megapol varje torsdag och Karolina Widerström meddelade sin graviditet i programmet.

Det verkar som att det har gått lång tid nu. Att hålla detta hemligt verkar svårt för mig. Du verkar fast besluten att avslöja det ändå. Du vill informera våra lojala lyssnare som fortsätter att ansluta sig till oss dagligen. Hon fortsätter med att tillkännage sitt förestående moderskap för sin beundrande publik.

Bästa hälsningar från kollegor

Radiomedarbetarna Gry Forssell och Jacob Öqvist gratulerar henne i studion. Glädjen är överväldigande. Du har mina gratulationer. Hur är känslan? Är det svårt att sätta fingret på det? uppger Forssell. Eftersom det är så utöver det vanliga, varje gång jag uttalar det blir jag lite illamående. Att hålla hemligheter är svårt, men det känns bra nu. Enligt Karolina är du inget fan av det.

Anländer i mars månad

Förfallodagen är satt till slutet av mars, enligt Karolina Widerström, som pratat med Aftonbladet. Så mycket glädje och förväntan byggs upp. Enligt henne är hon just nu på ett fantastiskt humör och är ganska exalterad över det. Hon har gratulationsmeddelanden från mer framstående Instagram-konton i kommentarsfältet på hennes konto.

“Grattis, fina du”, skriver Peg Parnevik. “Herregud!! I sitt meddelande gratulerar programledare Malin Stenbäck vinnaren. Karolina Widerström njuter av en ostbricka som helggodis medan hon rotar på det svenska damlandslaget i längdskidåkning i världscupen. När jag och min kollega Jonas gav oss iväg till stan har klockan precis slagit tolv.

Karolina Widerström Pojkvän

Eftersom vi har så roligt åker jag åt andra hållet, även om det inte är min vanliga väg. Oavsett vilket skiljer vi oss och jag börjar ta mig tillbaka till södra sidan av staden. När jag tar mig till Södermalm ramlar jag in på en lista med ärenden som jag effektivt kan utföra medan jag väntar på att min pojkvän Richard ska slutföra jobbet.

Välj att köpa snittblommor och ost till ostbrickan vi serverar ikväll. Sist men inte minst stannar jag till Brandstationen, en vacker butik där jag alltid hittar något nytt. På Folkbaren hade jag och Richard en aw. Istället för att vara ute sent, åker vi hem för att laga middag. När Richard letar upp låtar som jag inte känner till, sätter vi oss ner med våra glas rödvin och breder ut osten och kex som jag tog med mig från min stadstur.

Vi slår oss ner i soffan framför På spåret efter middagen, fullt upp med motsvarande app. När vi använder våra telefoner för att skriva in svaren brukar det fungera väldigt bra. Jag bestämmer mig halvvägs genom filmen att det är dags att krypa ner i sängen eftersom min tidiga morgon som en av programledare för Gry Forsell med kompisar på Mix Megapol kommer att tänka på, och programmet avslutas.

Jag tror att jag har en arbetsrelaterad skada eftersom jag vaknar klockan åtta på morgonen på lördagar. Men det är också möjligt att min rastlöshet orsakar detta. Jag borde kunna ligga kvar i sängen lite längre innan jag går upp. Medan min rastlöshet tvingar mig att gå ut som ett ljus, rostar jag bröd, det finaste jag vet för helgmorgnarna.

Det verkar vara en rejäl vandring. Jag anmälde mig till Göteborgsvarvet, så jag borde nog ge mig ut och springa. Banan är dock ganska avlägsen, och jag skulle mycket hellre ta en promenad med Richard. Jag och mina tre systrar kunde säkra ett bord på Café Nizza på eftermiddagen. Två av mina systrar flyger in från avlägsna delar av Sverige till helgen, så jag ordnade i förväg, även om jag brukar vänta till sista minuten med att boka. Ricottan och mandlarna i min agnolotti är utsökt.

Där spenderar vi en hel del tid innan vi beger oss till Stadsteatern för att se musikalen Altid vara vi. Vi avgudar musikalens textförfattare, Veronica Maggio och Oskar Linnros. Eftersom jag är så lättrörd måste jag tygla min snyftande närhelst mina favoritlåtar kommer. Sedan åker jag hem och sover hos en av mina systrar, där vi minns minnen.

Börjar tidigt även på söndagar. Jag börjar min dag med att äta frukost samtidigt som jag tittar på damernas skid-VM. Richard och jag säger hejdå till min syster och hoppar sedan in i mitt lilla fordon, Polly, för att åka till Fruängen, där vi vet att det finns en stor secondhandbutik. Jag köper ett konstverk som fångar mitt öga, främst för att jag tycker om att ha ett minne att minnas det genom.

Efter en lång arbetsdag kopplar vi av på söndagskvällen med en hemmagjord lasagne medan vi tittar på Events by Water i soffan. Sen ska jag gå och lägga mig för jag och mina arbetskamrater brukar väcka Sverige klockan 06.00 på morgonen på måndagar. Profil i radio Karolina Widerström är 35 år och väntar barn. Medan han medverkade på Mix Megapols “Gry Forssell med vänner” på torsdag, bröt hon de goda nyheterna.

Mycket tid har gått, och nu har jag svårt att hålla detta dolt. Du verkar fast besluten att avslöja det ändå. Du vill informera våra lojala lyssnare som fortsätter att ansluta sig till oss dagligen. Efteråt vill Karolina dela med sig av några spännande nyheter för sin publik: hon väntar barn. På plats var Karolinas medarbetare i radiostudion, Gry Forssell, 50, och Jacob Öqvist, 52, de första att gratulera.

Glädjen är överväldigande. Du har mina gratulationer. Hur är känslan? På frågan hur det känns att säga så svarar Gry. Eftersom det är så utöver det vanliga, varje gång jag uttalar det blir jag lite illamående. Att hålla hemligheter är svårt, men det känns bra nu. Enligt Karolina är du inget fan av det.

Påstås vara mars

I en intervju med Aftonbladet avslöjade den förväntansfulla kvinnan att hon ska föda i slutet av mars nästa år. Karolina är bosatt på Slätbaksvägen 33 i Årsta och är född den 7 december 1987. Den 20 maj firas Karolinas namn. För åtta veckor sedan, den 8 december 2023, flyttade hon in i sin nuvarande bostadsrätt.

Det finns inga andra vuxna i hennes hem, därför är det säkert att säga att hon bor ensam. Jämfört med andra är Karolina inte mer eftertraktad. Hittills denna månad har vi delat uppdateringar om henne sex olika gånger. Karolina har en aktiv roll i organisationen eller företaget där hon fungerar som styrelseledamot.

Det är tretton andra personer som delar trapphuset med henne på hennes enhet. Karolina och två andra personer som fortfarande lever nu flyttade alla in i samma lägenhet samma år. Stockholm är där du oftast hittar Karolina listad i denna roll. Karolina Widerström är en infödd Lunda som blev berömmelse via Malmöupplagan av Mix Megapols lokalsändningar.

Hennes morgonrutin inkluderar nu att umgås med Gry och hennes vänner. Bland hennes ansvarsområden är att hålla sig à jour med alla de senaste händelserna inom underhållningsbranschen. Karolina Widerström föddes 1856 och blev Sveriges första kvinnliga läkare, enligt en Google-sökning. Någon annan som heter Karolina!

Bland svenska kvinnor skrev Karolina Widerström historia som den första att ta en kandidatexamen i medicin från Karolinska Institutet och den första att bli registrerad som läkare. Dessutom tilldelade Karolinska Institutet henne titeln hedersdoktor. Otto Fredrik Widerströms och Olivia Erika Dilléns enda barn, Karolina Widerström, kom till denna värld 1856 i Helsingborg.

Efter att familjen flyttat till Stockholm 1873 gick hon 1873-1875 på Gymnastiska centralinstitutet och uppfyllde sin fars livslånga dröm om att få henne att undervisa i gymnastik. Under de följande två åren delade hon sin tid mellan att arbeta som sjukgymnast i privatpraktik och assistent till professor Branting.

År 1880 skrevs Karolina Widerström på Brantings uppmaning in på läkarutbildningen vid Uppsala universitet och därefter Karolinska Institutet. Den första kvinnan som tog en fil kand i medicin vid Karolinska Institutet var Karolina Widerström, som gjorde det 1884. Efter att ha väntat i fyra år, 1888, fick hon titeln “medicinsk licentiat” och blev den första svenska kvinnan att utöva medicin med fokus på gynekologi och kvinnors hälsa.

Kvinnor stod i kö nerför trappan för att besöka den kvinnliga läkaren på hennes gynekologiska mottagning i Stockholm, som hon etablerade året därpå. Sexualundervisningsområdet har en tidig förespråkare hos Karolina Widerström. Publiceringen av bilder av kvinnliga könsorgan i hennes essä från 1889 “De kvinnliga könsorganen, deras funktioner och deras vanligaste sjukdomar” var ett djärvt drag på den tiden.

Hon var en tidig anhängare av sexualundervisning och tyckte att det var viktigt för barn att höra om de positiva sidorna av sexualitet. För kvinnliga pedagoger och tonårsflickor började Karolina Widerström undervisa i sexuell hygien redan 1897. Därefter kom ryktet och sexualundervisningen hamnade i nästan alla flickskolor i Stockholm 1907.

Bland Karolina Widerströms många insatser för att främja kvinnors rättigheter var hennes arbete inom området sexualupplysning. Hon kämpade för socialt skydd för ogifta mödrar och kämpade outtröttligt mot prostitution. Som hjälparbetare hjälpte hon de kvinnor som utsatts för våld eller exploatering. Karolinska Institutet gav henne titeln medicin hedersdoktor 1933. Både professionellt och politiskt var Karolina Widerström före sin tid. Till den dag hon gick bort 1949 förblev hon hängiven kvinnornas angelägenheter.

Karolina Widerström Pojkvän
Karolina Widerström Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!