Lucianoz Familj

Lucianoz Familj
Lucianoz Familj

Lucianoz Familj – Dansbandsmusiken lever och mår tack vare Luciano Axelsson, född i Rinkeby. Luciano Axelsson var alltid förtjust i r&b-musik. Han är nu allmänt erkänd som Sveriges framstående dansikon. DN har hängt med i allt från bilen till de snälla främlingar han mött på vägen. Luciano Axelsson övervann många hinder för att bygga en framgångsrik konstkarriär.

Under de första fem åren på denna planet var Rinkebys romerska ponny en idrottare i toppklassen. Han sjöng i badrummet, i bilen och på väg till och från skolan varje morgon och eftermiddag. Min nuvarande musikaliska idol är Stevie Wonder. Enligt Luciano Axelssons berättelse “stod jag framför bordet och lyssnade på hans ord.”

En artikel om honom publicerad i Expressen när han bara var 23 år gammal. Pojkens melodiösa röst lockade åskådare från hela grannskapet, enligt kontot. En stor skidtillverkare hade nått ut till honom och öppnat möjligheten för en konstnärlig karriär. Hans nior passade perfekt. Under de följande tjugo åren drev han mellan udda anställningar på flera spaningsföretag.

Stenar kastades mot förarna när deras fordon förstördes. Räven och råttan är fästa vid var sin plats med Skinnet. Arbetsförmedlingens första ordinarie kund var en man som hette Luciano Axelsson. Han kontaktade socialtjänsten två gånger i ett försök att förbättra sina ekonomiska förhållanden.

Ingen kille har någonsin upplevt hur enkelt det är. Det fanns för många språk för att någon skulle kunna hålla reda på det. Han har inte släppt ett album på länge eftersom hans skivbolag köpte honom från hans kontrakt. Men det stoppade inte Luciano Axelsson. Han betonar behovet av att ha mod trots att han erkänner att ingenting är enkelt. Ingen kunde få någon vila när han uppträdde i talangshowen och uppspelt musik spelades. Vid 16 års ålder blev han ombedd att uppträda i TV4:s “Körslaget” som backupsångare för Infinite Mass’ Rodrigo “Rigo” Pencheff.

Lucianoz Familj

Lucianos musik täcker en mängd olika stilar. Hans sving är mjuk och enkel. “Rigo” skryter nyligen för Stockholms stadstidning att han är en rättfram kommunikatör. Luciano Axelsson hävdade att musiken var drivkraften i hans liv. Även om han då och då var med på sin fars tolkningar av svenska dansbandslåtar, var han mer för r&b, soul och pop.

Han hörde en av sina Rinkebykompisar uppträda på en sidogata och bestämde sig för att etablera sig där. Yasin Byns ryktbarhet spred sig både nationellt och internationellt med tiden. Det verkar som att alla i Rinkeby känner varandra. Luciano Axelsson tycker att det är ett bra råd. Vid gymnasieavslutningen gjorde han och hans klasskamrat Sherihan Hersi en duett.

Alla vi hoppade in i auditoriets pool. När vi gick in bröt alla lärarna ut i flin. Den svenska R&B-scenen leds av Cherrie, vars förnamn är Sherihan Hersi. Efter att ha visat lovande i gruppklassen blev Luciano Axelsson befordrad till det specialiserade programmet för barn som är helt nybörjare i gymnastik. Han provade på “Idol” två gånger i TV4:s sändning.

Det gav ingen frukt. Trots att det var kaotiskt försökte han igen. Luciano Axelsson sjöng “World’s Greatest” av R. Kelly med sådan övertygelse att han belönades med en guldbiljett. Han strävade entusiastiskt efter sitt mål om anonymitet. Och Yuri, och ingen Juran.

Mina revben gjorde riktigt ont. Ärligt talat hade jag inget intresse av att vinna. Ja, jag behövde komma därifrån direkt. Jag önskar verkligen att saker hade löst sig för mig. Plötsligt hann han inte med musiken. Ingenting kommer någonsin att förändras oavsett hur hårt du jobbar med det. Det gjorde väldigt ont på den tiden.

Luciano Axelsson omvaldes till borgmästare samma dag två år senare. Tjänstemän i staden tvivlade på att han hade vidtagit alla nödvändiga försiktighetsåtgärder för att skydda sig själv. Trots detta tycker han att det är viktigt att ha en solid ekonomisk grund. Den 15 oktober, när natten föll, förändrades historien för alltid. Medan middagen lagades spelades musik i köket.

Luciano Axelsson satt vid ett gravbord medan Stefan Borschs dansband spelade “Det är ju dej jag och värten p” och han sjöng med. Det danska bandet Hot Eyes låt “Det’ lige det” täcktes av det svenska bandet Herreys, som kom på fjärde plats vid Eurovision Song Contest 1984 med sin version av låten.

Syster till svenska fotbollsstjärnan Luciano Axelsson, Gina Axelsson arbetar som takstädare. En av videorna hon gjorde på sin telefon och delade på Tiktok-appen väckte min uppmärksamhet. Filmerna från attacken spreds snabbt på nätet. Under sin första vecka på internet sågs filmen av en halv miljon människor.

Han gick ut för att hämta en headsetmikrofon och en högteknologisk mottagare som han hade lämnat i carporten. spelade in ytterligare dansbandsframträdanden och la upp dem på TikTok. Mängder av svenskar strömmade till Klippen.

Familj till Lucianoz

Publiken reagerar positivt på det. Enligt Axelsson Luciano

Lucianoz Familj
Lucianoz Familj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!