Katia Mosally Pojkvän

Katia Mosally Pojkvän
Katia Mosally Pojkvän

Katia Mosally Pojkvän – Katia Mosally, jurymedlem, hade en pojkvän i USA när hon gjorde sin Idol-debut. Hon säger nu dock att deras romans är över. Idol, ett älskat TV4-program, har återvänt till tv med en helt ny säsong med elva lyckliga tävlande som tävlar om att förverkliga sina konstnärliga mål. Idolerna får utstå kritiken och hyllningen från jurymedlemmarna förutom att de bedöms av hela Sverige under fredagsfinalerna.

Katia Mosally, 35 år, är den nyaste jurymedlemmen, och tar över för Nikki Amini, 37 år, som lämnade i början av föregående säsong. Tidigare hade Katia stadigt flirtat med en gömd pojkvän; dock erkänner hon nu att deras förhållande har tagit slut.

Hemliga ex-pojkvän till Katia Mosally

Katia berättade om kärleken i Europa när Hänt träffade henne första gången innan hennes första säsong i juryn förra året. Jag har haft en kille väldigt länge. Då meddelade Katia att han är härifrån (Sverige reds anm.), men han är också bosatt i Los Angeles. Hon ville dock inte identifiera den hemliga pojkvännen. Men när han vill kliver han ut i rampljuset. Jag kommer inte att utveckla så mycket om honom då. Katia Mosally från Idol bekräftar sitt uppbrott med sin älskare.

Paret har dock separerat sedan kärleksbubblan förra året. Något som Katia bekräftar personligen den 30 september 2022, under årets första fredagsfinal. Som vanligt talade jurymedlemmarna efter att idolen Albin Tingwall, 19, sjöng Justin Timberlakes, 41, låt Mirrors. Eftersom jag är ensam nu var jag tvungen att fråga: “Du har ingen storebror

Vi vet inte när den hemliga pojkvännen separerade, men alla som längtat efter Katia kan åtminstone glädja sig åt att hon är singel igen. Katia Mosally, medlem i “Idol”-juryn, levde ett ganska lågprofilerat liv innan hon blev TV4-fenomenet. Hon diskuterar nu sin vardag i Los Angeles med en svensk skådespelare som är hennes hemliga partner.

Han är både min själsfrände och min livskamrat, hävdar Katia Mosally. Fansen av förra fredagens “Idol” såg tårar i Katia Mosallys ögon när hon sa till Daut Ajvaz att han skulle ta emot juryns livboj. Hon sa i presentationen, “Du har gjort en sådan otrolig resa, du är fantastisk och du har berört mitt hjärta.”

Lite mer än en vecka senare, när Expressen pratar med henne, erkänner hon att Ajvaz haft en betydande inverkan på fler än bara henne. Alla var i tårar. Hon fortsätter: “Efteråt satt alla och blev väldigt berörda backstage. Man skulle ha sett när kameran var avstängd, folk grät till vänster och höger.” Anis, en av idolerna, blev rörd till tårar, liksom de andra idolerna och de i kontrollrummet. Även Pär Lernström blev rörd. I fredags var det en gråtfest, och om du klarar av det är det bättre att ha en livboj.

Katia Mosally Pojkvän

Daut Ajvaz stöd från Katia Mosally

Hon har varit jurymedlem i TV4:s “Idol” sedan i höstas och hon var inte redo för förändringen från att vara en lite oansenlig person till att känna sig mer som en kändis. Jag hade ingen aning om att så många tittade på American Idol. Jag förstod inte konsekvenserna för det dagliga livet. Jag gick in till stan och åt lite glass. En skoterförare pekade och sa: “Herregud, det är du!” Jag sa: “Nej, det är jag! Jag är hennes syster!”

Jag tycker att man ska välja hur man ska vara där själv. Jag kommer inte att ändra vem jag är när jag väl har varit där; Jag ska bara vara mig själv. De flesta människor är otroligt bedårande, vänliga och trevliga. Hennes vägledande princip under hela säsongen har varit att undersöka idolernas framsteg ur en global synvinkel samtidigt som de överväger deras potential för framgång på global skala. Naturligtvis, fortsätter hon, finns det ett antal personer som redan har visat upp den sidan. Idolerna själva kommer sedan att bestämma hur de ska använda den potentialen.

Tar Daut Ajvaz med?

Han har definitivt vad som krävs enligt mig. Utan tvekan. Det skulle vara fantastiskt att höra hans röst i en mycket slank R&B-raplåt. Fundera på var han kan vara om några år efter att ha fått ytterligare instruktioner. Han har också ett utmärkande ID.

Att ha ett kärleksfullt liv i Hollywood

Katia Mosally, 34, bor i Los Angeles under arbetsveckorna och är chef för internationell marknadsföring på Capitol Records. Tillsammans med sin svenska partner Jean Kartal bor hon där. Han är en skådespelare, men jag skulle inte beskriva honom som min älskare; snarare är han min livslånga följeslagare och bästa vän. Vi säger “partner in crime”, men jag avgudar honom också i romantisk bemärkelse.
Varför inte min kille, men?

Märkning är något jag aldrig varit ett fan av. Att kalla honom min pojkvän skulle vara något reduktivt eftersom vi är mer än så. Han är min partner. Eftersom vi inte är gifta är det mer än bara “flickvän” och “pojkvän”. Han är både min själsfrände och min livskamrat. En själsfrände kan vara din bästa vän eller en partner som du delar alla aspekter av livet med.

Katia Mosally har blivit utsedd

ed som Nikki Aminis ersättare i Idol TV4-juryn. Hur ser integriteten ut? Dejtar hon någon? Jippie!
Katia avslöjar nu förhållandet till Hänt. Nikki Amini meddelade förra året att hon inte längre skulle sitta i Idol-juryn men valde att avstå från uppgiften. Endast Anders Bagge, Alexander Kronlund, och Kishti Tomita återstår. Vem kommer att efterträda Nikki som fjärde person? Visst, Katia Mosally.

Katia diskuterar sin pojkvän

Det är lätt att se att Katia har mycket på gång, speciellt med tanke på yrket hon har. Men hur kan integritet se ut? Har hon upptäckt kärleken? Faktiskt sedan väldigt länge sedan. Jag har haft en kille väldigt länge. I en intervju med Hänt hänvisar Katia Mosally till Sverige och säger: “Han är härifrån. Men han är också bosatt i LA, tillägger hon.

Så vem har turen? Jag säger dig vad. Jag talar inte å hans vägnar. Han är fri att utöva sina intressen. Men han kliver ut i den offentliga bländningen när han vill. Katia säger till Hänt att han är fantastisk i den meningen, i allt han gör. Jag kommer inte att utveckla så mycket om honom då.

Katia Mosally döljer sin pojkvän på grund av detta

Uppmärksamheten kommer att ligga på Katia mycket eftersom hon är jurymedlem. Hon är välkänd för att vara utmärkt i sitt arbete, men kanske mest i Los Angeles. Men nu när hon har gått med i den fjärde juryn för tv-programmet Idol blir hon omedelbart känd i Sverige. Å andra sidan skyddar Katia sin partner från rampljuset. Varför? Hon säger till Hänt, “Jag gillar att hålla mina privata saker privata.

Ja, Katia skulle vilja behålla identiteten på den lyckliga person som har haft sitt hjärta så länge för sig själv. I stället för Nikki Amini får nu Anders Bagge, Alexander Kronlund och Kishti Tomita en annan partner till årets Idol-säsong. Katia Mosally, en skivindustrianställd som har samarbetat med ett antal välkända musiker globalt, är övertygad om att hennes globala synsätt kommer att kunna tillföra värde.

I en intervju med Expressen konstaterar hon “Jag tror att jag kommer att passa in där eftersom jag jobbar i LA och internationellt, så jag kan komma in och bedöma vad som krävs där ute.” Familj och tillgivenhet i Katia Mosallys uppväxt

Katia, som är 34 år, är uppvuxen i Alvik nära Stockholm och har syriska anor. Hon har också en svensk pojkvän som gör henne sällskap i LA. Men hon går inte ut med honom på grund av vem han är. Han är fri att agera självständigt. Han är enastående i det avseendet i allt han gör. Men när han vill kliver han ut i rampljuset. Så, har Katia meddelat Hänt, jag ska inte prata för mycket om honom.

Karriären är vad Katia Mosally sysslar med som jobb

På Capitol Records i Los Angeles är Katia för närvarande chef för internationell marknadsföring. Ariana Grande, Lady Gaga, Shawn Mendes, Billie Eilish, Troy Sivan, Kendrick Lamar, Liam Payne, Niall Horan och Katy Perry är bara några av de stjärnor hon har kämpat för.

Hon studerade vid både Harvard University och Glasgow University innan dess och praktiserade juridik. Hon publicerar regelbundet bilder från det glamorösa livet i Hollywood på sitt Instagramkonto, @katiamosally.

I den egenskapen kommer Katia att sitta i juryn

Katia verkar riktigt nöjd över att vara en del av programmet. Hon understryker hur mycket hon älskar idol och hävdar att hon har varit ett fan sedan hon var en ung tjej. På frågan om hon kommer att sitta i en hård eller mjuk jury, svarar Katia Mosally: “Jag är bara mig själv.” Jag uttrycker ofta mina tankar och känslor. Du kommer att se mig fnittra okontrollerat och liksom klättra iväg för att jag tycker att någon är så fantastisk. Eftersom jag inte kan hantera någons briljans har jag liksom lämnat rummet och säger bara “Nej, nu går jag!”

Sedan har jag skickat ut individer för att jag tror att de inte tar dem på allvar. Vid ett tillfälle tänkte jag “nej, du respekterar inte andras drömmar”, men Katia skrattar, det var också för att jag inte hade druckit något kaffe den dagen.

Katia Mosally Pojkvän
Katia Mosally Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!