Kevin Costner Sjuk

Kevin Costner Sjuk
Kevin Costner Sjuk

Kevin Costner Sjuk – Kevin Costner, en skådespelare, ringde omedelbart en ambulans och begav sig till sjukhuset. På tisdagen började Kevin Costner känna sig alltmer yr när han körde i Los Angeles. Costner stannade sin bil, stängde av tändningen och ringde 911. Skådespelaren började kräkas medan han väntade på en ambulans. Han fördes direkt från ambulansen till sjukhuset där han fick tillbringa natten.

Costner skrevs ut från sjukhuset på onsdagen efter att testresultaten från proverna som erhölls från honom var helt normala. Enligt TMZ är det fortfarande okänt vad som utlöste besvären.
Eftersom Christina Baumgartner, Costners fru, för närvarande är cirka sex månader tillsammans med deras andra barn, hoppas man att skådespelaren bara upplevde ett ögonblick av ångest.

Kevin Costner är mest känd för sitt arbete med Whitney Houston i filmen Bodyguard från 1992: Även om Kevin Costner har sju barn nu, var han inte alltid säker på att han ville ha mer efter att ha fått tre barn med sin första fru. Ett ultimatum ställdes till Kevin Costner. Antingen skulle han gå vidare och sluta slösa bort sin tid, eller så skulle han få ett barn med sin flickvän Christine Baumgartner.

Kändis nöjer sig med sitt val idag. Alla har några relationskrav som inte är förhandlingsbara. För andra är det integritet, medan för andra rankas religion högt. Ämnet barn är också ofta uppe för diskussion. Medan vissa människor kan vara säkra på vad de vill, kan andra fortfarande vara tveksamma.

Par kan slitas isär av osäkerhet eller konflikt. Efter att de inte kunde komma överens om huruvida de skulle skaffa barn tillsammans eller inte, ledde det till en schism mellan Kevin Costner och hans dåvarande flickvän Christine Baumgartner. Det var inte förrän Baumgartner ställde ett ultimatum till Costner som han beslutade sig för att inte skaffa fler barn.

När de båda gick på college 1975 träffade Costner Cindy Silva, som skulle bli hans första fru.
Hon var söt, vacker och smartare än jag. Costner sa om sin första fru, “Hon föreställde allt om kvinnor som jag gillar. Efter att ha dejtat ett tag gifte sig de två tre år senare. Parets första barn, Annie, föddes 1984 tack vare Silva.

Kevin Costner Sjuk

1986 välkomnades Lily in i familjen och 1988 födde Silva en pojke som hette Joe, vilket utökade familjen igen. Kevin Costner, som fick sitt genombrott i filmer som The Untouchables och Silverado, gästade det brittiska tv-programmet Lorraine i slutet av juni.

Frasen “Har inte åldrats”

Huvudsyftet med Costners närvaro var att marknadsföra hans nya tv-serie, westerndramat Yellowstone, där han spelar John Dutton, patriarken till familjen som äger den största sammanhängande ranchen i USA. Men det som fångade publikens uppmärksamhet var Costners utseende; för en man i hans ålder framstår han som absurt ung.

En användare twittrade: “Kevin Costner har inte åldrats #lorraine”. “Wow Kevin Costner ser fantastisk ut #lorraine”, sa en annan användare. Faderskapet var en fröjd för Costner. Den viktigaste aspekten av hans liv, hävdade han, var att vara pappa. Silva stannade hemma och tog hand om sina barn medan Costner fortsatte sitt jobb när de blev äldre.

rykten om äktenskapsbrott

Men när han började tillbringa mer och mer tid borta från sin fru började rykten om att kändisen var otrogen spridas. Silva uthärdade Costners “sexiga roller” och skvallret, men 1994 gjorde de följande tillkännagivande: “Efter 16 år tillsammans avslutar vi vårt äktenskap.” Efter sin skilsmässa började Costner dejta Bridget Rooney. En son föddes till paret i november 1996.

Han återtog kontakten med handväskdesignern Christine Baumgartner efter deras första möte när han spelade golf två år tidigare. Deras förhållande startade 1998. Kevin Costner fördes med ambulans till sjukhuset. Filmkändisen upplevde plötsligt illamående och svindel när han körde ett fordon. Stjärnans tillstånd är okänt för läkarna.

På tisdagen runt tio på morgonen upplevde Kevin Costner, 53, en oväntad sjukdom. Han kände sig illamående och yr när han körde till ett möte. Han stannade sitt fordon och ringde 911 från sidan av vägen. När räddningspersonal anlände upptäckte de att den berömda personen kräktes utanför sin bil. I Los Angeles fördes Kevin Costner till Cedars-Sinai Medical Center.

Filmstjärnan checkades in på sjukhuset och genomgick ett antal tester. Kevin Costner kunde lämna sjukhuset efter drygt ett dygn sedan läkarna inte kunde hitta något fel på hans vitala tecken. Kevin Costner vann över biobesökare med sina enastående roller i bland annat Dances with Wolves och Bodyguard.

TV-programmet har nu Kevin Costner, som fyllde 67 år i januari, på plats för att diskutera om programmet och hans roll. Och programmets klipp har folk mållösa! Orsaken? Kevins utseende i förhållande till hans ålder. En användare kommenterade on Twitter att “Kevin Costner har inte åldrats #lorraine.” Ytterligare en kommenterade, “Wow Kevin Costner ser fantastisk ut #lorraine.” Yellowstone.

Kevin porträtterar John Dutton i den amerikanska neowesterndramaserien. John är änkeman och patriarken till familjen Dutton, som förvaltar Yellowstone/Dutton Ranch, den största sammanhängande ranchen i landet. Han möter pågående motstånd från individer som försöker ta kontroll över ranchens mark medan serien fortsätter. Kevin dök upp som gäst i Lorraines morgonpratshow föregående vecka.

Familjemedlemmar till Kevin Costner

Även om Kevin Costner och Christine Baumgartner har varit gifta sedan 2004, har det inte alltid gått smidigt. Skådespelaren är dock utan tvekan en familjefar. Han gifte sig ursprungligen med The Bodyguard-skådespelarens Cindy Silva på 1970-talet medan de båda var studenter vid en statlig institution i Kalifornien.

Men paret bröt upp efter 16 års äktenskap på grund av rykten om äktenskapsbrott och äktenskapsproblem. När Costner blev singel 1994 utnyttjade han chansen att njuta av några år av singeldom genom att dejta kändisar som Naomi Campbell och Courteney Cox. Efter en kort förening med skådespelerskan Bridget Rooney födde Kevin Costner sonen Liam som sitt fjärde barn 1996.

Men det var inte förrän 1998 bara två år senare som Kevin Costner träffade Christine Baumgartner, en modell och handväskdesigner. När Kevin Costner övade för sin roll i filmen Tin Cup och Christine var tonåring, träffades de faktiskt första gången på en golfbana på 1980-talet. Men när de återkopplade 1998 på en restaurang föll allt på plats för deras romantik, och Kevin Costner frågade om Christines telefonnummer.

Trots 19-årsskillnaden fanns det svårigheter i relationen. En fråga, särskilt barnen, blev så allvarlig att paret tillfälligt splittrades 2002. De bestämde sig sedan för att lägga sina tvister bakom sig trots deras kärlek till varandra. Kevin Costner ändrade sig dock snabbt och paret hittade snabbt varandra igen.

Paret gifte sig 2004 i en öm bröllopsceremoni. Cayden, deras första barn, föddes tre år senare. Sonen Hayes föddes 2009, och dottern Grace, det yngsta barnet i familjen, föddes året därpå av Christine. Enligt Kevin har jag spelat två olika typer av roller i mitt liv: en som jag får betalt för att gestalta i filmer, och den andra är föräldrarollen, som jag har fått ersättning för hela mitt liv.

Runt 10 på morgonen amerikansk tid körde Costner när han plötsligt kände sig udda och illamående. Han stannade sitt fordon och ringde 911 från sidan av vägen. Det skrev underhållningswebbplatsen TMZ. Costner började kräkas medan han väntade på ambulansen. Skådespelaren transporterades därefter till Cedars-Sinai Medical Center med ambulans.

Han hölls fängslad för natten och genomgick många tester. Han var tvungen att åka hem på onsdagen eftersom läkarna inte kunde diagnostisera något fel på honom. Många människor har behov av mer, och Kevin Costner kan för närvarande vara personifieringen av den önskan.

Åtminstone några av ryktena om att skådespelaren har gjort det svårt att samarbeta med honom stämmer. Så mycket att det ett tag såg ut som att den femte säsongen kanske måste sluta i förtid eftersom Costner hade för avsikt att förkorta inspelningstiden enligt kontraktet från 65 dagar till 50 dagar för första halvan av säsongen och bara en vecka för finalen. åtta avsnitt.

Paramount och Costner kunde dock inte komma överens om tidtabellen. Något som måste ha orsakat regissören Taylor Sheridan mycket besvär och som också har skapat missnöje bland de andra artisterna som tror att stjärnan har ett ganska stort ego. Konflikten borde ha fått Sheridan att ompröva att ställa in showen efter fem säsonger och starta en ny med Matthew McConaughey som huvudskådespelare. Sedan, i ett pressmeddelande, undvek Paramount att använda orden “boo” eller “bea”.

Kevin Costner Sjuk
Kevin Costner Sjuk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!