Khaddi Sagnia Pojkvän

Khaddi Sagnia Pojkvän
Khaddi Sagnia Pojkvän

Khaddi Sagnia Pojkvän – Khaddi Sagnia, favorit att vinna guldet för Sverige, kom från en stor familj. Nu ska hon representera Sverige i längd- och tresteg vid friidrotts-VM 2023. När det kommer till Sveriges främsta längdhoppare har Nyheter24 alla detaljer. Den 20 april 1994 gick Khaddi Sagnia in i världen. Hon kommer att nå stora 3-0 under de första åren av år 2024.

Hur lång är hon egentligen?

Khaddi Sagnia står på en höjd av 173 centimeter.

Vem är Khaddi Sagnias signifikanta annan, om någon?

Sommaren 2022 intervjuades Khaddi Sagnia av Göteborgs-Posten där hon informerade om att hon har en partner.

Klanen av Khaddi Sagnia

Det finns så många som sju medlemmar i Khaddi Sagnias familj: fyra systrar och tre bröder. Hon har också sin mamma, Sutay, enligt ett reportage i Göteborgs-Posten.

Khaddi Sagnia hade ingen fadersfigur i sitt liv.

Khaddi Sagnia tillbringade sin barndom utan en pappa efter att han övergav familjen. I en intervju med SVT sommaren 2022 påminde hon sig om sina första år. I avsaknad av en fadersfigur var det till exempel svårt. Jag var säkert 5 eller 6 år när vi lämnade Skne, och då hade pappa redan slutat vara en del av mitt liv. Innan jag var runt 10 eller 11 hade jag ingen aning om vad som pågick och undrade ofta var pappa var. I intervjun forsade en tårögd Sagnia om hur stöttande och motiverad hon alltid har varit.

Khaddi Sagnia Pojkvän

Var tränar Khaddi Sagnia?

Katrin Klaup, ursprungligen från Estland, är Khaddi Sagnias tränare.

Frågar om Khaddi Sagnia har tro

Sagnia avslöjade för Aftonbladet att hennes tro är viktig för henne. Jag försöker be varje dag, och beroende på tid på dygnet kan det ta allt från tio till femton minuter. När jag ber och släpper taget är det bara du och Gud, och jag känner mig ifred. Det är värt det i längden.

I vilka evenemang deltar Khaddi Sagnia?

Inom idrotten har Khaddi Sagnia fokuserat på tresteg och längdhopp.

Vad är Khaddi Sagnias längdhoppsrekord?

Khaddi Sagnia satte nytt världsrekord i längdhopp på 6,95 meter vid ett Diamond League-möte i maj 2022. Hon har stor fart och är också en utmärkt längdhoppare. Hon sprang 60 meter på 7,25 sekunder vid startskottet i Göteborg 2023. Enligt friidrott.se är hon tack vare sin tid nu Sveriges fjärde snabbaste 60-meterslöpare genom tiderna.

Antalet guldmedaljer som Khaddi Sagnia intjänade i SM-tävlingen

Khaddi Sagnia har ett imponerande CV, med flera medaljer på SM (SM), inklusive flera guld. Hon har samlat på sig hela 22 medaljer genom SM-tävlingar inomhus och utomhus. Totalt delades 15 guldmedaljer, 3 silvermedaljer och 3 bronsmedaljer ut. Hon har även en bronsmedalj från EM som hon vann i längdhopp.

Insta: vad är Khaddi Sagnias handtag?

På Instagram är Khaddi Sagnia @khaddisagnia. Där lägger hon upp bilder med 310 000 följare. Khaddi Sagnia har precis avslutat ett fantastiskt år inom idrotten. Instagrambilderna på längdhoppsutmärkelsen har också ställts i tvivel. Sagnia hävdar, “Jag älskar att ta bikinibilder, och jag kommer att fortsätta att göra det.” 2018 har 24-årige Khaddi Sagnia fått en bra start. Vid inomhus-VM i Sarjevo tävlade svensken i längdhopp och placerade sig som sexa totalt.

Khaddi Sagnia säger till SportExpressen under Friidrottsgalan i Stockholm, “Jag fick en väldigt bra start på säsongen.” Sagnia slutade sexa i augustifinalen i utomhus-EM, som hölls i Berlin. Sammantaget njöt jag mycket av den här säsongen. VM är nästa år, därför är det dags att vila upp sig inför det.

“Jag ångrar ingenting”

Khaddi Sagnia har fått uppmärksamhet utanför konkurrensområdet. Det var en del kontroverser i Finland om hennes tävlingskläder inför EM-finalen. “Det var på gränsen till det motbjudande”, konstaterade den finska dagstidningen Ilta-Sanomats sportskribent Lauri Hollo.

Khaddi Sagnia säger att hon inte bryr sig om och inte mår dåligt av att stoltsera med sin figur i knappa kläder på sociala medieplattformar som Instagram. Jag tycker om att visa upp min kropp i dess naturliga tillstånd och är ett stort fan av bikiniselfies. Om det stör dig kan du alltid sluta följa mig.

“Har ingen pojkvän”

Jag hoppas kunna visa unga kvinnor att de borde vara stolta över sitt utseende trots den utmanande sociala miljön där de måste göra det. Oavsett vilken form din kropp har. Khaddi Sagnias syster, Binta Sagnia, följde med till Friidrottsgalan. Eftersom jag inte har någon pojkvän för tillfället så uppskattar jag att min syster erbjöd sig att följa med mig.

Det största svenska hoppet

Hon kvalade in till OS i längdhopp under våren och siktar nu på Tokyo. Khaddi Sagnia är inte bara ett otroligt rollspell eftersom hon är Sveriges bästa friidrottsprospekt. Trots sina egna svårigheter som sjunde av åtta barn, uppväxt i den riskfyllda Göteborgsförorten Hjällbo, slutade hon aldrig att tro på andras potential. Ett av de mest smittsamma leenden som någonsin skådats.

Ett par sneakers med spets såg ut som en dröm ganska länge. För det är svårt att se hur en åttabarnsmamma kan klara sig med sina två inkomster. Till en början var det nödvändigt att duka. Det var vettigt för henne. Så dagen då Khaddi Sagnias tränare gav henne ett par grå sneakers med röda accenter visste hennes eufori, hennes bubbla inga gränser.

Klubben skakades av 14-åringens briljans. Då satt spikarna fast i skon och jag visste inte att man inte fick gå med dem på asfalt. Så innersulan fick en uppsättning spikar. Vår nya världsmästare i längdhopp, Khaddi Sagnia, tillägger: “Det var svårt, men det var som det var, jag använde dem i flera år.”

Flera generationer svenska friidrottare har kommit genom hallen sedan den byggdes på 1980-talet som landets första hall för inomhusfriidrott. Som Emma Green i höjdhopp, Christian Olsson i tresteg, och Erica Johansson i längdhopp, som kom inom 6,99 centimeter av 7 meter. På frågan om hon planerade att bryta 7-metersstrecket svarar Khaddi med ett skratt. Om jag hade en krona för varje gång någon hade frågat mig det, skulle jag vara en rik man vid det här laget.

Hon lärde sig betala räkningar som elvaåring och hon använde sina nävar för att få respekt i Göteborgskvarteret Hjällbo, där hon växte upp. Längdhopparen Khaddi Sagnia tror nu att hennes uppväxtår var avgörande för hennes slutliga framgång inom både friidrott och företagsvärlden.

Det är oklart hur det kommer att gå. Kommer OS 2020 att äga rum i Tokyo? När det här numret av tidningen går i tryck pekar alla tecken på att ett sportevenemang kommer att hållas i Japan, men ett som kommer att vara så nedslående att söndagsreklambladen på Avenue måste ställas in. Även om den 27-åriga längdhopparen Khaddi Sagnia är en välkänd figur i Göteborg, skiljer hennes bullrande skratt och graciösa uppträdande henne ut på paradgatan.

Jag har väntat länge på OS. Och jag har lagt ner mycket arbete sedan min senaste resa till Rio slutade i katastrof. Khaddi Sagnia, som erkänner att hon gick in i en funk efter att mästerskapet sköts upp förra sommaren på grund av pandemin, hävdar att alla hennes evenemang och träning på vägen har varit förberedelser inför OS.

En ny satsning mot OS i Tokyo var nödvändig

Det är lite nytta att jobba så hårt om man inte får visa upp sig, och hon visste att en enkel förkylning kan vara dödlig för en exceptionell idrottare som hon själv. När det kommer till kritan är tävlingar den enda anledningen till att jag lägger ner tid. Jag bestämde mig för att ta det lugnt ett tag, men insåg sedan att jag kanske borde trycka på.

Hon inser nu att det extra året var en trevlig förmån. Hon fick en chans att återhämta sig från en korsbandsskada och efter att ha vunnit brons i inomhus-EM hyllades hon som det största blågula hoppet av sportjournalister på väg till OS 2020 i Tokyo. På sätt och vis är det ganska logiskt. Att ha flera syskon kan ingjuta en sund tävlingsanda från ung ålder.

För att bli hörd och respekterad, och för att nå mina mål, insåg jag från tidig ålder att jag var tvungen att ta initiativ. Khaddi, som sjunker ner i den blommiga soffan på Hotel Bellora, reflekterar över den pågående kampen för sin mammas uppmärksamhet.

Khaddi Sagnia Pojkvän
Khaddi Sagnia Pojkvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!