Laleh Pojkvän Gustav Thörn

Laleh Pojkvän Gustav Thörn

Laleh Pojkvän Gustav Thörn – Gustaf, en man född den 13 mars 1984, bor för närvarande på Bofinksvägen 43 i Tyresö. Innan nu (25 november 2020) bodde han i en villa eller radhus. Han och Laleh har gjort detta till sitt hem. Gustaf är mycket efterfrågad för denna roll. Hittills denna månad har vi gjort 424 tillkännagivanden om honom.

Läs mer om de specifika företagen där Gustaf är styrelseledamot lite längre ner på sidan.
I detta sammanhang kommer de flesta som söker Gustaf att finnas i Stockholm. Laleh var länge en fansfavorit och uppträdde i fredags i “P sp ret”, och hon gjorde ingen besviken. Vem är hon egentligen, och hur var det för henne att behöva lämna sitt eget land?

Artisten Laleh Pourkarim medverkade i fredagens avsnitt av SVT:s “P sp ret”, och uppträdde tillsammans med Benny Anderssons orkester. Den iransk-svenske musikern, kompositören, producenten och skådespelaren har nått mainstreamframgångar i Sverige med ett antal låtar som blivit radiostjärnor. Sedan släppet av sin debutsingel “Live Tomorrow” 2006 har den nu 40-årige artisten Laleh Pourkarim, mer känd som Laleh, haft en framgångsrik musikkarriär.

Dejtar Laleh någon?

Laleh har hållit sin pojkväns identitet hemlig. Hennes musikproducentpojkvän heter Gustaf Thörn. Lalehs dokumentär på SVT ger fansen en chans att lära sig mer om hennes romantiska intressen. Dokumentären “Laleh- välkommen hem” ger en intim titt på hennes rutin och relation till sin partner.

När Laleh avslutat uppträdandet ställde jag mig upp och sa: “Jaha, bra”. Gustaf hävdar att han alltid lär sig något nytt om djupet av parets kärlek, trots längden på deras förhållande. Något som har förvånat honom. Hennes mamma, Atefe Wasei, arbetade som socialarbetare och projektledare i Göteborg efter att ha grundat underjordiska publikationer tillsammans med sin man.

Hon flyttade till Hammarkulleni Göteborg för att skriva in sig på Hvitfeldtska gymnasiet efter att hennes familj etablerat rötter i Azerbajdzjan, Vitryssland, Berlin och Tidaholm. Pourkarims anlände till Minsk, Vitryssland, på Lalehs första födelsedag.

Laleh Pojkvän Gustav Thörn

Den chockerande förlusten av en förälder

I början av 2010-talet förlorade hon sin mamma. När Laleh och hans familj fortfarande var i Iran gick hans bror tragiskt bort.

När ser du Laleh?

2022 hade Laleh ett hem i både Los Angeles, Kalifornien, och Stockholm, Sverige, enligt Ladies’ World. Tyvärr är Laleh barnlös. När “Så mycket bättre” kom tillbaka för en andra säsong 2011 var Laleh en del av den. Kontrastmässigt filosofisk och intensivt passionerad konstnär. Norrlands hyss är som ljudet av tusen Ullevi som dansar synkat. ELLE träffar Laleh, en professionell tänkare.

Det är ingen hemlighet att Laleh Pourkarim är en introvert med stensäker etik. Jag har haft det med att göra intervjuer och prata om mig själv. Men så i nästa andetag kokar hon och porlar som vatten när hon diskuterar musik, konst och tankar på Ullevi, där hon är bokad att uppträda.

Att tänka är en del av det jag gör för att leva. Jag kanske inte hade tänkt så mycket på det om jag inte hade jobbat på det, funderar hon. Jag sätter ofta penna på papper för att fundera över meningen med livet. Hon har satt livets höjdpunkter till musik i flera av sina låtar. Begravningar innehåller A Moment on Earth, medan startövningarna har Goliat.

Den tidigare nämnda jämförelsen med vatten är inte en tillfällighet; det senaste albumet, Water, släpptes den 25 mars, och det innehåller bland annat Memory of an Ocean, från filmen The Emigrants. Hon gjorde samma resa för sju år sedan för att göra karriär som musikproducent och kompositör i Los Angeles.

Det har varit spännande, men inte utan sin del av svårigheter, med tanke på att de allra flesta av mina medarbetare är män. Och jag refererar till dem som “dudes” eftersom de tillhör en specifik grupp. Hon beskriver branschen som utmanande och konstaterar att det politiska klimatet på hennes anställningsort i USA är väldigt annorlunda än i hennes eget Sverige.

Hon är en av få kvinnor i en mansdominerad bransch där hon arbetar med stjärnor som Demi Lovato och Ellie Goulding. Viben och aggressionen är annorlunda där. Eftersom det är utmattande att hela tiden uppmärksamma sig själv är det logiskt att jag inte träffade några kvinnliga producenter på den nivån. För mig innebar detta dock en spännande möjlighet att visa mitt värde efter 10 år i arbetskraften.

Efter att framgångsrikt ha visat sin förmåga var nästa steg att uppmuntra andra kvinnor att göra detsamma. Hon etablerade skivbolaget Palang (leopard på persiska) med avsikten att fungera som ledare för omgivningen. Människor tar upp egenskaperna hos sina ledare, i varierande grad. Jag oroar mig för de människor som är lite mer som jag och vad som kommer att hända om jag är en sådan ledare.

Varken ett sportfordon eller ett gymmedlemskap. Och hur kommer det att fungera? Dessutom vill jag inte att hela min existens ska kretsa kring frågan “Vad sa jag?” I slutändan vill jag bara jaga det som gör mig glad och vara nyfiken på världen omkring mig. Oviljan att definiera sig själv eller att få sin identitet bestämd av andra är ett ihärdigt tema. Både musikaliskt (Bara vara mig själv) och narrativt (hennes berättelser).

Laleh driver för närvarande ett residens i Hollywood och är ägare till ett blygsamt företag inom popmusikbranschen. Från en intervju som publicerades för elva år sedan i Situation Sthlm, flyttar vi till Bob Dylans café i Santa Monica för att diskutera hans nya album Crystals, samt öde, ego, låtskrivande, produktion, självständighet och Minsk-höghuset. Och anledningen till att hon brukar bli sen.

Någonstans behövs för att intervjun ska kunna äga rum. Och någonstans måste det börja. Ett kafé i korsningen mellan 18th Street och Broadway i Santa Monica, Kalifornien, är miljön för denna intervju, som är baserad på en kopia av Situation Sthlm från 2002. Ett leende sprider sig över Lalehs ansikte när jag lägger tidningen på den mosaikprydda bordsskivan på det robusta järnbordet och frågar om hon minns den unga flickan som stirrar upp på läsaren med orädda men lite tveksamma ögon.

Det är som att titta på ett fotografi från när du var liten. Bilden togs när hon var 22 år gammal i april 2005 publicerades Lalehs första album, med titeln “Laleh”. Artisten och låtskrivaren Kajsa Grytt genomförde en intervju med Laleh med förhoppningar om att Grytts perspektiv skulle bidra till diskursen mellan de två. Vilket den reagerade positivt på.

Laleh diskuterar sin musik, dess skapande och framtid, hennes karriär, hennes prioriteringar och vad hon har lärt sig om musikbranschen i en öppen och detaljerad intervju. Angående värdet av autonomi. Om hur hon behöver bemästra färdigheterna och producera sin egen musik innan hon kan säga något om sitt sound. Att hon har klarat det här med lågbetalda positioner där baren håller öppet och ingen uppmärksammar henne. Och det finns också den mindre frågan om att vara trängd i ett musikskåp till att börja med.

Laleh Pojkvän Gustav Thörn
Laleh Pojkvän Gustav Thörn

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!