Ludvig Åberg Flickvän

Ludvig Åberg Flickvän
Ludvig Åberg Flickvän

Ludvig Åberg Flickvän – Ludvig Bergs debut som professionell golfspelare på PGA Tour blev en stor framgång. Han förklarade vad som hände efteråt. Det gjorde mig nervös. 23-åringen från Eslöv hävdar att allt annat hade varit konstigt. LPGA-banan, damernas motsvarighet till PGA-touren, startade för bara en vecka sedan. Amatörspelaren Rose Zhang som är nummer 1 i världen tog förstaplatsen och vann med god marginal.

Hon blev den första spelaren att vinna under sin första proffsvecka sedan Beverly Hanson 1951. Naturligtvis önskar Berg samma slags äventyr. Rose är en fantastisk spelare och person, och hennes prestationer är fenomenala. Naturligtvis hoppas jag kunna åstadkomma något jämförbart. Hon utmärkte sig i skolan och kommer att gå långt i sitt valda jobb.

“Jag ansträngde mig för att acceptera mina känslor.” På torsdagen, när spelet återupptogs i Kanada, sköt berg fyra slag under par för de första nio hålen. Ibland gick han och kollade på föregångaren från ovan. Jag var orolig, men jag försökte njuta av mig själv trots hur jag mådde. Ludvig berg var den största manliga amatörgolfaren i världen när han blev proffs strax före ett PGA Tour-evenemang i Kanada. Ett och ett halvt års garanterat PGA Tour-spel följde hans senaste seger i den amerikanska universitetsrankingen.

Det har varit några virvelvindiga veckor. Jag har jobbat för det här målet länge, så det är inte så läskigt. Jag är lättad och glad över att det händer nu. Det är uppenbart att majors och Ryder Cup är i ditt sinne som en tävlingsindivid, och att du vill tävla i dem. Ingrid Lindblad, ett par år yngre än Ludvig berg och Linn Grant, är ny världsetta bland damamatörer. Både Ludvig berg och Linn Grant gick på Riksidrottsgymnasiet i Helsingborg.

Ludvig Bergs debut på PGA-touren blev en stor succé. Vid ett senare tillfälle delade han sin historia med andra. Rädsla fyllde mitt hjärta. En 23-åring från Eslöv tycker att det inte är meningsfullt att det har blivit annorlunda. Motsatsen i damgolf gjorde sin LPGA-debut förra veckan. Amatörspelaren Rose Zhang, som är nummer 1 i världen, svepte sina motståndare i två enkla set.

Ingen har vunnit den vecka de började undervisa sedan Beverly Hanson 1951. Prova det själv och ta en liknande resa genom att hoppa på berget. Rose är en fantastisk idrottare och person, och hennes CV talar för sig själv. Naturligtvis hoppas jag kunna åstadkomma något jämförbart. Hon utmärkte sig också i klassrummet och är avsedd för berömmelse som universitetsprofessor. Jag ansträngde mig för att hålla huvudet jämnt.

Ludvig Åberg Flickvän

När Berg lade på i Kanada i torsdags hade han två underparhänder. När ledaren reste sig för att blåsa på näsan var han där. Trots att jag skakade av rädsla tvingade jag mig själv att se på situationen med humor. Ludvig Berg var den nummer ett rankade amatörgolfaren i världen när han tävlade i det kanadensiska PGA Tour-evenemanget.

Efter att precis ha vunnit den amerikanska universitetsrankingen, var han också säker på att spela på PGA Tour under åtminstone de kommande 18 månaderna. De senaste veckorna har verkligen varit ansträngande. Och det har varit ett bönsvar länge. Jag är överlycklig över att det äntligen har blivit av.

Som idrottsutövare är ett av dina mål att delta i prestigefyllda evenemang som Ryder Cup och Majors. Ingrid Lindblad, som är ett par år äldre, är ny världsmästare bland kvinnliga tyngdlyftare och både Ludvig Berg och Linn Grant gick i samma klass på Riksidrottsgymnasiet i Helsingborg. Ludvig Berg, en svensk golfspelare, har vunnit otroliga 30 000 000 SEK på sina två månader på PGA-touren i USA.

Lagom till Ryder Cup har den 23-årige svanen äntligen anlänt till Europa. Det tillkännagavs i veckan att Ludvig Berg blev den första kollegiala golfaren i historien att få ett omedelbart medlemskap i PGA Tour. Den 23-årige Eslövsbon kan äntligen varva ner. Hans uttalande, “Jag har sett fram emot det här länge, men att det faktiskt händer känns lite otroligt”, var lite av en underdrift. Historikern Ludvig Berg bosätter sig i Kanada. Han kommer att göra sin professionella golfdebut på Canadian Open på torsdag, efter att ha tävlat i en måndagskvälls kvalomgång till US Open.

Eftersom svensken precis avslutat sin oöverträffade amatörkarriär kommer det att finnas många nya ögon på honom. Många skulle se dig som en hjälte om du behärskar en idol. Och det viktigaste är att vara den enda personen som någonsin gått direkt från college till PGA Tour, min nuvarande omständighet. Det kommer att bli en hel del fanfar och bevakning i nyhetskanalerna. Men jag måste behandla det som vårträning, där jag har jobbat på att förbättra mitt golfspel trots en hektisk miljö.

Under de senaste månaderna har han inte haft något annat än tur med det. Som ett resultat av deras konsekventa framgångar på amatörkretsen, har Texas Tech University i Lubbock hållit sig i toppen av PGA Tours ranking av högskolor och universitet. Varje år, den bästa spelaren i tabellen i slutet av maj får en inbjudan att gå med i PGA Tour. en brant sluttning som faller ner i en bred dalgång med en flod.

Vid slutet av sin amatörkarriär var han rankad etta i världen, och han fick nyligen Ben Hogan Award som den främsta kollegiala golfaren i USA för andra året i rad. Endast nuvarande världsetta och tvåfaldige majormästaren Jon Rahm från Spanien kan göra anspråk på denna utmärkelse. Rory McIlroy, Patrick Cantlay, Jordan Spieth och Viktor Hovland är bara några av de professionella golfare vars karriärer inleddes efter att ha vunnit amatörvärldsmästerskapet.

Att bli uppmärksammad tillsammans med ett sådant lysande sällskap är verkligen ödmjukt. Berg ser detta som en fantastisk chans om han klarar utmaningen att göra sin karriär lika framgångsrik som några av sina föregångare. Ditt PGA Tour-medlemskap omfattar hela året, inte bara den aktuella säsongen. Det är en stor affär och det är fantastiskt att vara i den här situationen. Stressen och oron över att behöva spela kanongolf direkt kommer att minska mycket.

Jag kan med andra ord ta mig tid att dyka i. Jag kom plötsligt ihåg att år 2024 också var i min ägo. Förutsägelser för Ryder Cup. Ludvig Berg är medveten om sina egna förmågor. Fem PGA Tour-evenemang deltog han av honom när han fortfarande var amatör. Bland annat kom han in på #24 i ett fält av världsklassspelare på vårt lands utmanande Bay Hill-bana. Att veta att det fungerar och att jag kan utföra på den nivån ger mig självförtroende. Om du vill ha en utmaning finns det ingen större än Bay Hill.

De första veckorna av PGA Tour har dock allas uppmärksamhet. Jag måste ge allt på golfbanan så att vi kan se vart det här leder.berg säger: “Jag har höga förväntningar på mig själv.” Gör dig redo för US Open på måndag och spela sedan Canadian Open för första gången på torsdag. Ludvig Berg går efter flera ansträngande veckor vidare till PGA Tour. Insatserna är riktigt höga. Det är såklart något han vet mycket väl.

Han ger en lång intervju till Svensk Golf, där han berättar om hur avgörande det är att få största möjliga hjälp, sitt kommande flyg, sin nya caddie och Scandinavian Mixed. Nu kommer han direkt ut och säger: Faktum är att allt som hänt på senare tid har överraskat alla. Mediearbete är en eftermiddagsverksamhet för Ludvig Berg. Oerfarna reportrar kommer att peppa 23-åringen med frågor för att få en känsla för honom innan han gör sin proffsdebut nästa vecka.

Han blev amatör den 31 maj. Skickliga idrottare som inte är proffs. Legendariska kollegiala golfare i USA som har vunnit Ben Hogan Award, Jack Nicklaus Award och Fred Haskins Award. Han hoppade över sin tid på PGA Tour University och gick rakt in i de professionella leden. Ingen annan har någonsin lyckats göra samma resa. Din starttid på den finaste golfbanan i världen är säkrad för åren 2023 och 2024. En Texas Tech-reporter pratade med Berg från hans hem i Lubbock, Texas.

“Jag har funderat på det ända sedan PGA bestämde sig för att ge en studentgolfspelare denna möjlighet,” sa Berg. I detta sätt att tänka blir förbättring en vana. Jag var alltid säker på att jag så småningom skulle lyckas. När jag kan göra det, säger jag till mig själv att jag har presterat beundransvärt. En dag strävar jag efter att vara i en liknande situation. Ludvig Berg, en professionell golfspelare, startar för första gången den 5 juni.

Detta blir den sista matchen inför US Open. Berg hoppas kunna testa lyckan i Lambton G&CC i Toronto, Kanada. Oakdale G&CC kommer att vara värd för RBC Canadian Open 8-11 juni 2018. Den här tiden tillsammans har varit oerhört glad. Men jag känner den starkaste brådskan att börja just nu. Jag får testa mina färdigheter mot mycket kompetenta konkurrenter.

Jag ska anstränga mig för att hitta en nära match. Det är mycket som åker på detta. Ludvig Berg är medveten om deras medvetenhet om honom. Världens främsta kollegiala och amatöridrottare har jämfört Jon Rahm med tidigare extraordinära segrare, relaterade berättelser om sin egen framgång och utbytt troféer och tal.

Ludvig Åberg Flickvän
Ludvig Åberg Flickvän

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!