Kjell Bergqvist Ung

Kjell Bergqvist Ung
Kjell Bergqvist Ung

Kjell Bergqvist Ung – Den 23 februari 1953 föddes Kjell Bergqvist i Enskede, Stockholms län, Sverige. Filmerna A Summer Tale (2000), Evil (2003) och Bröllopsfotografen (2009) har alla med honom i någon egenskap. Han gifte sig med Karin Bergqvist 2004 och de har ett barn tillsammans. De är en ettbarnsfamilj. Yvonne Ryding-Bergqvist var hans ex-fru.

Han drack halvöl i klassen när han var 16 och hoppade av gymnasiet. KJELL BERGQVIST är så framgångsrik nu att han har råd att tillbringa vintrarna i Thailand med sin familj istället för att jobba. Där ger han hjälp till sina kämpande grannar, sponsrar ett lokalt barnhem och driver en simakademi från poolen på bakgården.

Kjell Bergqvist, som också är engagerad mot Sverigedemokraterna, tillägger, “Nu jobbar jag nästan mer med det än som skådespelare.” På morgonen den 16 september 2018 hade vallokalerna redan varit öppna i några timmar när Kjell Bergqvists telefon ringde. En anställd på finansdepartementet undrade om han hann se Magdalena om en stund eftersom himlen var klarblå och det redan hade varit ovanligt varmt för att vara den andra söndagen i september och valdagen.

Hon tog med sig Säpovakter, och vi satt en stund i Hammarby sjöstad och pratade. Hon försäkrade mig att allt var OK och att min kändisstatus hade hjälpt till att göra skillnad. Slutligen producerade vi en kortfilm och delade den på Facebook i ett försök att få ut omröstningen. Finansminister Andersson uppskattade stödet under valrörelsen.

Kjell Bergqvist hade några veckor före valet skrivit på sin Facebooksida, “för jag har inte glömt var jag kommer ifrån, jag kommer att dö en pojke” med hänvisning till Sverigedemokraternas popularitet bland arbetarväljare. Det slog verkligen ner huset. Alla möjliga förtal riktades mot mig, inklusive “hora”, “förrädare” och “hycklare”.

Och där stod jag och tänkte, vad ger, du förlorar din auktoritet plötsligt? Det finns så mycket ondska i världen. Kjell Bergqvist och hans fru Karin Bergqvist startade några dagar senare Facebooksidan “Whatever but never SD”. Det skakade som vansinnigt och på nolltid hade vi 170 000 människor som följde efter oss.

Kjell Bergqvist Ung

Skådespelaren nådde sedan ut till många av de människor han hade träffat under sin 45-åriga karriär genom att ringa eller mejla dem. Det ledde till ett upprop i Aftonbladet med sloganen “Allt men aldrig SD”, som signerades av över 300 av Sveriges mest kända skådespelare, artister och författare.

Kjell Bergqvists fru har sagt till honom att sluta smälla igen dörrarna till köksskåpen. Han hävdar att trots Karins ungdomliga ålder är hon faktiskt 18 år klokare. Skådespelaren uttrycker sin kärlek till sin fru, sin sorg över sin skilsmässa och sin försoning med ex-frun Yvonne Ryding med ett starkt språk och en stor passion. Den 65-årige Kjell Bergqvist döljer regelbundet två tabletter under tungan.

Sedan han var tonåring har han förlitat sig på att fnysa för att tillfredsställa sitt nikotinbehov. Hans nuvarande roll som social outsider Tom Stilton i succéserien “Springfloden” har gjort honom till ett känt namn. Kjell och hans fru Karin såg det kvällen innan i sin lägenhet i Hammarby sjöstad. Han hoppade in i bilen direkt efteråt. Klockan 21.10 gick Kjell in på kaféet Vid din sida i Stockholm och möttes av applåder från de äldre, drogfria hemlösa stamgästerna.

Någon tyckte det var fantastiskt. Sekvensen går så här: “Först sitter vi här och tittar på programmet, och sedan kommer du.” Varje gång jag går dit fnyser en dam som heter Sonja åt mig. Det är svårt för mig att hitta stillestånd för att chatta med de äldre. Kjells engagemang för hemlösa började ungefär när han började spela in “Springfloden” 2015. Han träffar organisationens frekventa besökare för att fika i soppköket några gånger i månaden.

Leo Jr måste dela sin pappa med andra barn

Uppenbarligen en kaffekännare, Kjell kan hittas vid utomhusborden i det klassiska kaféet Spoon. Han nämner också medelhavspärlan Memo som en annan stapelvara. De hade inte varit där förrän de blev nya invånare där 2004. Två månader senare, när vi kom tillbaka till samma restaurang, hälsade ägaren mig med: “Hej Karin, hur är det?” Det gör de aldrig.

“Hej Kjelle” är den universella hälsningen. Det var så inspirerande att vi inte orkade lämna. Kjell är så populär bland sina medsvenskar att han är ett samtalsämne även hemma hos familjen i Huay Yang, Thailand. Många potentiella donatorer till vår simklubb har sagt till mig att de kommer att återvända när jag är närvarande för att lämna över sina pengar.

Du vill absolut inte glömma hundralappen med Karin. Du måste gå till Kjelle och låna ett kort av henne. Leo, en elvaårig pojke, har svårt att inte kunna umgås med sin pappa ensam. Samma som det var för min lilla Nathalie och Sandra. Yvonne Ryding och Kjell Bergqvists skilsmässa
Det finns en tatuering som lyder “Starkare än ord” på bärarens underarm.

Sandra och Nathalie gav mig den för min 60:e födelsedag. Vi gick båda och det slutade med att vi gjorde samma sak. Efter skilsmässan från deras mamma Yvonne Ryding skaffade han ett hus i Torshälla och pendlade dit dagligen i tio år för att han skulle få vara nära sina tjejer. De förstår att jag gjorde det jag gjorde för deras skull, men vi har inte riktigt diskuterat det. Att få en skilsmässa är inte en process som kan slutföras på en dag.

Det är fortfarande tragiskt på ett sätt, särskilt för barnen. Sandra respektive Nathalies åldrar var fem respektive nio. Det krossade mitt hjärta att se dem gå varannan vecka. Det var väldigt högt i några år före och efter. Jag har känt Yvonne, nu en god vän, sedan dess. Vi hade olika åsikter i början, men vi var alltid överens om vad som var bäst för barnen. Om det var okej med pappa så var det nog med mamma också.

Kjell Bergqvist fyller 70 år idag. Den välkände skådespelaren jobbar hårt men blir arg när han ser myndigheter missbruka sin makt. Ibland glömmer jag bort att ta bort filminspelningar från min kamera. Under sin 50-åriga karriär har han varit med i otaliga filmer och tv-program, bland annat klassikerna “Jack”, “Den bästa sommaren”, “Bröllopsfotografen” och “Bäckström”.

Kjell Bergqvist, en välkänd kändis, fyller 70 år i dag. Det förvånar mig hur fort tiden går, men jag hoppas att jag kan hänga med så länge som möjligt. Inte för att det stör mig. Han berättar för henne att de kommer att ha ett lågmält firande med nära släktingar, men att en längre resa till huset i Thailand, liksom Borneo och Bali, sannolikt väntas i början av sommaren, och att hon borde vara tacksam för möjligheten.

Frasen “många roller för äldre män” Har du någonsin hört uttrycket “ett grått hår är guld värt?” med hänsyn till ålder? Exakt. Jag har precis läst klart en artikel om hur män kan acceptera grånande medan kvinnor inte kan. Under hela min karriär har jag sett många jobb för äldre män men mindre för äldre kvinnor. Lyckligtvis börjar saker förändras, och det finns nu fler kvinnliga roller samt fler kvinnliga regissörer och författare.

Kjell Bergqvist har inte minskat sin arbetstid. Den tredje säsongen av kritikerrosade “Bäckström” har premiär nästa år och han är just nu involverad i flera andra projekt som han inte kan uttala sig om. Men Kjell Bergqvist tar aldrig mer ansvar, och han får alltid precis som han vill. Han har till exempel problem med auktoriteter.

Alla som använder droger eller misshandlar kvinnor har ingen plats vid mitt bord

Ibland lämnar jag en plåt och lovar att komma tillbaka när de har strukit ut kinkarna. Missbruk av auktoritet stör mig mycket, liksom förnedrande av andra för egen vinnings skull. När jag jobbar med större shower gillar jag att ha input om skådespelare och crew från början. Det är inte min uppmaning, men jag har sett till att det inte sitter några droganvändare eller kvinnohatare runt soffbordet.

Thailändska simlektioner för barn

Han och hans fru, Karin Bergqvist, 51, har lanserat en gratis simskola för barn i Thailand som en del av sin ideella organisation, “Familjen Bergqvists insamlingsstiftelse”. Han brinner oerhört för att besegra Sverigedemokraterna, och han lyckades få 300 framstående svenskar att skriva på en namninsamling mot dem under valet 2018.

Alla var dock inte överens om flytten och Kjell Bergqvist fick anställa livvakter ett tag. Du är omgiven av ligister som håller med om att du hör hemma i ett thailändskt träsk för att ruttna. Det är inte kul, så jag bara rycker på axlarna och går vidare. Vi har dock inte haft några problem med hot och jag vill inte att familjen ska drabbas. Det har bara någonsin hänt mig.

Kjell Bergqvist Ung
Kjell Bergqvist Ung

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!