Kosovare Asllani Föräldrar

Kosovare Asllani Föräldrar
Kosovare Asllani Föräldrar

Kosovare Asllani Föräldrar – Kosovare Asllani, fotbollsspelare för AC Milan, föddes den 29 juli 1989 i Heliga Trefaldighetsförsamlingen i Kristianstad, Kristianstads län, Sverige. Hon har spelat professionellt i flera år, för lag som PSG, Linköping, Man City och Real Madrid. Sedan 2008 har Asllani startat på mittfältet för Sveriges A-landslag och har gjort minst 27 mål på över 100 landskamper.

Hon har tagit tre medaljer med landslaget: ett brons vid EM 2013, silver vid OS 2016 och ett brons vid OS 2020. Asllani började sin tränarkarriär i Vimmerby IF innan hon gick vidare till Linköping FC 2007. Hon debuterade med seniorlandslaget i september 2008, följt av juniorlandslaget i november samma år.

Med Linköping FC 2009 vann Asllani SM-titeln, Svenska Cupen och Supercupen. Så, på jakt efter nya utmaningar, gick Asllani med i Chicago Red Stars. Hon gick med i laget i december 2009, och under den tiden dök hon upp i 13 matcher och gjorde två mål. Villkoren för mitt kontrakt med klubben var 1+1+1, vilket innebar ett basår i tjänst följt av två ettårsförlängningar.

Hon återvände dock till Linköping FC för att tävla höstsäsongen 2010 efter att den amerikanska säsongen avslutades i början av augusti. Efter det stannade Asllani med samma klubb under resten av kampanjen 2011. Efter att ha spelat 69 matcher för Linköping mellan 2007 och 2011 och gjort 28 mål i den svenska damligan bestämde hon sig för att lämna klubben och gå med i ytterligare en.

Asllani debuterade med Kristianstads DFF, ett svenskt damlag som placerade sig på sjua säsongen 2011, den 13 december 2011. Under den tidiga våren 2011 hade Asllani en skada. Detta resulterade i att hon lämnades utanför Sveriges landslagsuttagning till VM 2011 i Tyskland, trots att hon varit ordinarie medlem i laget från slutet av 2008 till och med åtminstone 2010.

Paris och Manchester är värd för matcher

Asllani gick med i Paris Saint-Germain FC i september 2012. Den 23:e samma månad gick hon in genom klubbens dörrar. Vid EM 2013 i Sverige var Asllani med i landslaget som tog brons. Sveriges Televisions dokumentärserie Den andra sporten med Asllani 2013. Anja Gatu, sportkrönikör på Sydsvenskan, skrev 2015 en barnbok om henne med titeln Passa bollen ropar Kosse. Asllanis tidiga liv och fotbollskarriär i Vimmerby krönikas i denna bok.

Kosovare Asllani Föräldrar

Asllani valde att lämna Paris Saint-Germain FC i januari 2016 och teckna ett 2 och ett halvt års kontrakt med Manchester City WFC. Hon tillbringade över ett år i det engelska topplaget och vann ligan och cupen under den tiden. Fotbolls-EM drar igång i England på onsdag, där Sverige tar sig an den regerande mästaren Nederländerna i sitt inledande möte tre dagar senare.

Efter att ha tagit hem brons och silver från de två senaste turneringarna (VM 2019 och OS 2021) tar det svenska landslaget nu guld. Asllani har varit medlem i Kosovos landslag i 13 år, medverkat i 161 matcher och gjort 43 mål. Den 33-åriga anfallstalangen skrev på med AC Milan tidigare i veckan, vilket gör dem till hennes sjunde klubb som utlandsproffs. Hon började sin karriär med Chicago Red Stars och har sedan dess spelat för Paris Saint-Germain, Manchester City och Real Madrid.

Asllani avslöjade i en intervju med tidningen Femina att hon tycker om att spendera på personlig lyx som nya kläder och snygga måltider. Men en stor del av hennes fotbollsinkomster har skickats hem till hennes mamma. Asllani, en Kosovo, avslöjar för sin publik att hon har köpt ett hem i Linköping till sin mamma, som för närvarande bor där. Allt hon äger, inklusive hennes möbler, dator och mobiltelefon. Vad det än är som hon kräver, även om hon inte ber om det specifikt. Men, skryter Asllani, jag kan alltid överraska henne.

Jag ville skämma bort henne och köpa allt till henne

Kosovare Asllani vill “betala tillbaka” mamman för allt hennes hårda arbete när han var liten, så han överöser henne med presenter. Min motivation för att arbeta var att försörja min mammas materiella behov. Jag har personligen sett hennes outtröttliga ansträngningar att försörja vår familj på fyra och samhället i stort. Jag förstår varför hon skulle ha blivit arg på oss nu när jag är äldre. Asllani säger till Femina att städning av ditt rum skulle vara det absolut minsta förväntade av dem.

Början av Asllani

Kosovare Asllani är född i Kristianstad, Skne, men hennes föräldrar kommer från forna Jugoslavien, därför har hon starka band till Kosovo. De föddes av Kosovo Asllani föräldrar. Asllanis föräldrar är invandrare; hans far är från Kostova och hans mamma är från Gjakova. Under en match mellan Kosovo och Ukraina visade hon sitt stöd för sitt lag genom att göra “den albanska dubbelhövdade örnen” målsignal.

Mitt hemland Kosovo hedrades. En bonusför min systerdotter och systerson som hjälpte mig att hämta den! Vi tänkte att de checkade in på distans, så vi skickade en godbit till dem. Med tanke på deras VM-motståndare var detta lite oväntat, men det hade ingenting med politik att göra. Som hyllning till och i mina syskonbarns sällskap.

Asllani sa till Sportbladet efter matchen att hans agerande hade varit totalt improviserade. Kosovos enda syskon är en bror som heter Arment Asllani. Kosovare spelade för Manchester City i engelska Premier League 2016 och 2017, innan han tog sig tillbaka till sin tidigare klubb, Linköping FC.

Kosovoförsamlingen från Asllani

Asllani spelade för Real Madrid från 2019 till 2022, hennes sista säsong i proffsligan. Det blir allt tydligare att superstjärnan har skrivit på för AC Milan, ett italienskt lag. Spännande att börja arbeta med @acmilan på ett tvåårskontrakt. Kosovare delar med sig av sin spänning över att ansluta till AC Milan på Instagram: “Jag är superpumpad över att flytta till Italien, Milan, och kalla AC Milan mitt nya hem.”

Tidigare professionell fotbollsspelare och landskampsstjärnan Kosovare Asllani. Föräldrarna kunde se de tragedier som deras nära och kära i Kosovo fick genomgå innan de flydde till Sverige. Det var den 29 juli 1989 när Asllani Kosovare kom in i denna värld. Med andra ord, till sommaren 2024 kommer hon att fylla 35 år.

Enligt uppgifter från Nyheter24 är Kosovare Asllani nu singel. Hon berättade tidigare för Femina att hon var tvungen att prioritera sin fotbollskarriär före personliga relationer. Han måste göra eftergifter till mitt oflexibla sätt att leva. En manlig spelare, å andra sidan, kan flytta sin familj och köpa en herrgård utan problem. Damfotbollsspelare, sa hon då, tjänar inte tillräckligt för att försörja en familj.

Enligt Lönello.se tjänar Kosovare Asllani cirka fem miljoner kronor årligen. I så fall uppgår hennes månadslön till nästan $416 666 SEK. Det är oklart hur mycket pengar som tjänas in, om några alls. Webbplatsen fotbolstransfers.com hävdar att Kosovare Asllani är 166 centimeter lång. Asllani föddes där, och båda hans föräldrar har fortfarande familj där.

På 1980-talet steg de och flyttade till Sverige. Kosovare Asllani berättade för tidningen Expressen att trots att hon och hennes familj sett striden på avstånd så slutade hon och hennes familj aldrig bry sig om de kvarlämnade. Jag minns att det var en väldigt stressig period. Deras föräldrar var alldeles för oroliga för dem. Ingen från Kosovo-familjen kunde nås.

De hade ingen aning om de fortfarande levde, sa hon till Expressen. Hon berättade för mig i en intervju för Femina den sommaren 2022 att hon kände ett behov av att “betala tillbaka” för sin mammas insatser. Jag var tvungen att hitta ett jobb så att jag kunde hjälpa till med min mammas räkningar.

Vilken är den nuvarande listan för Kosovare Asllani?

Sedan år 2022 har Kosovare Asllani varit medlem i AC Milan-laget, en betydande italiensk klubb. Hennes proffskarriär startade med Linköping och fortsatte med stopp i Chicago Red Stars, Kristianstads DFF, PSG, MCFC och Real Madrid.

Kan Kosovo Asllani använda Instagram?

Kosovares Instagram-handtag är @asllani9. Hon delar regelbundet bilder från både sitt privatliv och sitt professionella liv som fotbollsspelare med sina över 318 000 följare.

Aslani kungliga hovet

Den 21 maj 2018 byttes domstolen i Vimmerby, Sverige där Asllani växte upp med att spela, formellt om till “Asllani Court” till hennes ära. Det var hon som officiellt öppnade Asllani Court, hennes alldeles egna fotbollsstadion. (Wikipedia, 2020-03-18) Allt började med moderklubben Vimmerby IF.

Olika ämnen

Asllani kan spela på mittfältet eller på forwardspositionen. Asllani har spelat 134 matcher för sitt lands landslag sedan hennes internationella karriär började 2008. Hon var bronsmedaljör 2013, 2016 och 2019 och var en integrerad del av mästerskapslagen i var och en av dessa tävlingar. Asllani fick enligt uppgift Diamantbollen som Sveriges bästa kvinnliga fotbollsspelare 2017 den 30 mars 2020, enligt rapporter från Ne.

Kosovare Asllani Föräldrar
Kosovare Asllani Föräldrar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

error: Innehållet är skyddat !!